PDA

View Full Version : В мен ли е проблема

Lydia_x
03-02-2016, 20:55
Здравейте, нещата стоят така че се влюбих в мой приятел
. Сближихме се преди време поради определени обстоятелства. Всичко си беше съвсем нормално до момента в който не разбрах че го харесвам. Всичко беше супер, държеше много добре с мен правеше ми намеци, когато не бях в настроение ме изслушваше, закачахме се, винати питаше дали имам нужда от нещо или какво може да направи за мен, когато му споделях наистина се опитваше да ми влезе в положението не само да отбие номера. Наистина повярвах че нещо между нас може да се случи докато не ми сподели че има някакви чувства към друго момиче. Стана ми много криво, но се направих се че се радвам за него. Много ми е тъжно сега като ги виждам как си говорят и съм сигурна че скоро ще тръгнат. Това ми се случва вече за втори път, предния го изкарах много тежко и сега ме е страх да не стане пак така. Мислех да му кажа но няма да постигна нищо освен да ни разваля отношенията.Пък и той е толкова внимателен и добър, че сигурно ще му стане кофти ако разбере че ми е причинил болка, а аз искам да е щастлив защото това заслужава. Моля ви кажете ми в мен ли е проблема че ми се случва отново. Много ми е тъжно и обвинявам себе си. Моля да няма коментари от сорта на "не е било писано" защото той е най-добрия и невероятен човек който съм срещала и искам да се боря за него, но не виждам в случая какво да направя освен да чакам да приключи с нея, но това ми се струва като някаква доброволна агония без да съм сигурна докога ще чакам. Не искам друг не искам да се отказвам от него той е човека който искам и съм го решила твьрдо. Благодаря на всички които ще отделят време.

mincheto
03-03-2016, 04:12
Ти сама си отговаряш на въпроса,щом го искаш ще се бориш за него и ще му признаеш всичко,споко ...няма да си развалите отношенията,най-много да зареже другата и да тръгне с теб.Човек щом иска нещо го постига,на всяка цена;)

TROLLDADLOLCAKE
03-03-2016, 05:30
На война и в любовта правила няма.Щом толкова го искаш скъсай си задника и да се надяваме, че всяко едно усилие ще ти се отплати.Успех!

baby_baby
03-03-2016, 07:30
Не е проблема в никой просто се бори зс това което искаш каквото и да стсне важното е че си опитала

martiriz
03-03-2016, 07:33
Аз бях в подобна ситуация преди време, но се борих докрай! Той харесваше всяка друга, но не и мен, чувствах се ужасно от това, но продължих да поддържам констакт с него, да се интересувам, да му помагам и т.н. Накрая му признах за чувствата си и няколко месеца по-късно, се събрахме. За съжаление, нещата не потръгнаха между нас, аз очаквах едно, а той търсеше друго. Оказа се съвсем различен, пък и явно го бях хванала в момента, в който се променя. Направих много грешки, съвсем го притиснах, ама беше първа връзка, какво ми разбираше главата и на мен тогава. :D Много преживявах раздялата, понякога още ми е тежко, ама така е. Като не се сещаш навреме, страдаш после! Иначе, към твоя случай - бори се докрай, нищо не се знае. Аз бях в твоята ситуация, но продължих да се навъртам около него и да му намеквам, докато не му и признах всичко. Надявам се и при теб нещата да потръгнат по същия начин, но без неприятна раздяла накрая!

filmimilmi
03-03-2016, 11:39
Ако другата е по-хубава от теб просто нямаш шанс. Във форум сме и ти го казвам не защото искам да бъда жесток, а откровен. Мъжете мислят така. Ако те харесваше по-този начи, по който ти искаш, нямаше сега да се занимава с другата. Ако искаше да те накара просто да ревнуваш, както може би ти се искало да беше, нямше да пускаш тази тема и вече сама си усетила на къде бият нещата. Намери си друг и се отдрупни от това момче, за да не боли.

Lydia_x
03-03-2016, 19:40
Готова съм да се боря, но не мога да преценя дали моментът е много удачен да му кажа. Все пак за да се занимава с другото момиче има нещо. Просто ме е страх да не прецакам нещата. Отношенията между нас биха били малко по-сложни отколкото с другото момиче. Просто не съм изпадала в подробности умишлено и дадох обобщената версия. Колкото до външния вид аз се подценявам като цяло не се имам за нещо уникално въпреки че се опитват да ме убедят в обратното, а другото момиче е симпатично и свясно не мога да кажа нещо лошо за нея. Ако някой се интересува от историята по-подробно ще се радвам да разкажа как стоят нещата на лично съобщение.

Rakshy
03-04-2016, 01:34
дори няма да чета темата. Щом стигаш до такъв въпрос, значи е. Проблема е в теб.

прочетох темата. В теб е проблема :lol:

+ доста егоцентрично

Lydia_x
03-04-2016, 17:40
дори няма да чета темата. Щом стигаш до такъв въпрос, значи е. Проблема е в теб.

прочетох темата. В теб е проблема :lol:

+ доста егоцентрично

Добре ако може да ми кажеш какво грешно правя за да се получи така. Ще се радвам да поправя грешката си и да не я допускам отново.

nevermorevon
03-05-2016, 12:05
Не е проблема в тебе, според мен, щом момчето има очи за друго момиче, колкото и да го впечатляваш файда няма. Казвам ти го, защото съм в подобна ситуация. Харесвам много 1 момиче, което харесва друго момче и момичетата, които се опитват да ме свалят дори не ми правят впечатление, просто, защото искам само нея.

tori
03-05-2016, 12:42
Според мен колкото и да се бориш с вятърни мелници, нищо няма да постигнеш. Поне не на тоя етап. Ако решиш да ги почакаш да си изконсумират любовта, е възможно ти вече да си се отказала. Ако се бориш сега, то идва въпроса защо не си показала/казала какво изпитваш по-рано. Защо си чакала подходящия момент? Когато чакаш твърде много, не трябва да се чудиш що вече си има аверка. Отсега нататък възможностите ти са следните:
1. Продължаваш да чакаш. Чувствата могат да си отидат сами от теб. Можеш да се озлобиш спрямо тях, а това не помага по никой начин - нито на теб, нито на тях като двойка, нито на когото и да е.
2. Тръгваш да се бориш. За какво? За човек, чието внимание в чисто любовен аспект е насочено другаде? Приемаш да си пораженец в борба с вятърни мелници, защото шанса да ти обърне внимание, след като нещо го тресне по главата, е минимален.
3. Отказваш се. Изведнъж се изтегляш, не му пишеш, не се виждаш с него, не мислиш за него. Не казвам, че е лесно, а че е най-логично. Защо? Защото не си пораженец, не се озлобяваш, не те боли от отхвърляне. Да, той може да е добър приятел, но само той е приятел, ти не си. Защо? Защото където има чувства, заложени на карта, не може и не трябва да има приятелство. Не трябва да се съгласяваш на по-малко, отколкото искаш/заслужаваш.

Starless
03-05-2016, 20:20
Готова съм да се боря, но не мога да преценя дали моментът е много удачен да му кажа. Все пак за да се занимава с другото момиче има нещо. Просто ме е страх да не прецакам нещата. Отношенията между нас биха били малко по-сложни отколкото с другото момиче. Просто не съм изпадала в подробности умишлено и дадох обобщената версия. Колкото до външния вид аз се подценявам като цяло не се имам за нещо уникално въпреки че се опитват да ме убедят в обратното, а другото момиче е симпатично и свясно не мога да кажа нещо лошо за нея. Ако някой се интересува от историята по-подробно ще се радвам да разкажа как стоят нещата на лично съобщение.

Сподели ако желаеш цялата история на ЛС.

NeverBack
03-06-2016, 23:49
Помисли за себе си,кажи му какво изпитваш към него.Щом сте приятели ще те разбере,или ще тръгнете или ще си останете приятели не е задължително да си разваляте и приятелските отношения :)