View Full Version : Има ли начин да сбъдна мечтата си?
Chocolatelover03
03-04-2016, 14:45
Здравейте, аз съм момиче и съм в 6ти клас.От две годишна рисувам и ставам все по-добра.В училищните изложби има мои рисунки като последната, която предадох за пролетната изложба госпожата описа като приказна, както и моите съученици.От няколко месеца сънувам, че уча в художествено училище в Италия и постепенно това стана моя мечта .Всички, които са виждали рисунките ми ми казват, че имам голям талант.Въпреки, че преди бях скиптична, сега съм се амбицирала да се развия в тази сфера.За съжаление до сега не съм ходила на уроци.Много искам да започна 7ми клас в италианско училище.Според вас има ли начини, чрез които да сбъдна мечтата си? Ще съм много благодарна на всеки, който е отделил време да прочете това!
-Съжалявам ако има правописни грешки!
CocoaCloud
03-04-2016, 15:12
Виж, хубаво е, че имаш мечта, но готова ли си толкова малка да отидеш в напълно чужда страна сама? Имаш много малко време до започване на 7 клас, така че според мен е прибързано решението ти. Завърши основно, влез в българска гимназия, развивай таланта си и след 12 клас давай смело в Италия или където решиш дотогава. Използвай времето (което е предостатъчно), за да се доразвиваш, събирай информация (стипендии, университети и тн). От личен опит ти казвам, че още си много малка, а решението си е сериозно. Успех!
винаги има начин не се отказвай
човек е толкова голям колко са мечтите му а нещата които смята за невъзможни показват колко е малък
mincheto
03-05-2016, 05:29
Стига да го желаеш много и да работиш ,и мислиш само за това то ще стане реалност,не се отказвай,дори и да имаш трудности по пътя на горе.Пожелавам ти да идеш в Италия,aз съм била доста пъти там и е много красива това ми е любимата държава.И почвай да се подготвяш още от сега и учи италянският лека по-лека.
Chocolatelover003
03-05-2016, 07:27
А откъде да започна? Имам предвид да тръгна на уроци или? Благодаря Ви за положителните коментари!
DesireToFire
03-08-2016, 22:39
Нямате ли художествена гимназия, където да можеш да кандидатстваш след 7. клас?
Следвай мечтите си, дете. Само така ще се почувстваш удовлетворена.
Chocolatelover003
03-09-2016, 17:25
Нямате ли художествена гимназия, където да можеш да кандидатстваш след 7. клас?
Има хумонитарно училище, но аз не искам да уча там...
mincheto
03-10-2016, 08:47
А откъде да започна? Имам предвид да тръгна на уроци или? Благодаря Ви за положителните коментари!
Като за начало тръгни на частни уроци.
Chocolatelover003
03-10-2016, 10:34
И аз мисля да започна от там.Вчера разбрах, че ще има 3 състезания по рисуване, едното от което е национално, а другото е международно. Мислех си, че ще е добре ако се запиша поне на едно от тях, тъй като ще е добре за развитието ми в тази област.
mincheto
03-10-2016, 11:06
И аз като малка ходиx на уроци по рисуване при Зоя Ботева -София. ;)
Chocolatelover003
03-10-2016, 11:43
И аз като малка ходиx на уроци по рисуване при Зоя Ботева -София. ;)
Бих проверила, но за да стигна до София са ми нужни около час-час и половина, затова не мисля, че ще ми е удобно с пътуването.