.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Chocolatelover03
    Guest

Question Има ли начин да сбъдна мечтата си?

Здравейте, аз съм момиче и съм в 6ти клас.От две годишна рисувам и ставам все по-добра.В училищните изложби има мои рисунки като последната, която предадох за пролетната изложба госпожата описа като приказна, както и моите съученици.От няколко месеца сънувам, че уча в художествено училище в Италия и постепенно това стана моя мечта .Всички, които са виждали рисунките ми ми казват, че имам голям талант.Въпреки, че преди бях скиптична, сега съм се амбицирала да се развия в тази сфера.За съжаление до сега не съм ходила на уроци.Много искам да започна 7ми клас в италианско училище.Според вас има ли начини, чрез които да сбъдна мечтата си? Ще съм много благодарна на всеки, който е отделил време да прочете това!
    -Съжалявам ако има правописни грешки!

Виж, хубаво е, че имаш мечта, но готова ли си толкова малка да отидеш в напълно чужда страна сама? Имаш много малко време до започване на 7 клас, така че според мен е прибързано решението ти. Завърши основно, влез в българска гимназия, развивай таланта си и след 12 клас давай смело в Италия или където решиш дотогава. Използвай времето (което е предостатъчно), за да се доразвиваш, събирай информация (стипендии, университети и тн). От личен опит ти казвам, че още си много малка, а решението си е сериозно. Успех!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    винаги има начин не се отказвай
    човек е толкова голям колко са мечтите му а нещата които смята за невъзможни показват колко е малък
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Стига да го желаеш много и да работиш ,и мислиш само за това то ще стане реалност,не се отказвай,дори и да имаш трудности по пътя на горе.Пожелавам ти да идеш в Италия,aз съм била доста пъти там и е много красива това ми е любимата държава.И почвай да се подготвяш още от сега и учи италянският лека по-лека.

А откъде да започна? Имам предвид да тръгна на уроци или? Благодаря Ви за положителните коментари!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Нямате ли художествена гимназия, където да можеш да кандидатстваш след 7. клас?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Следвай мечтите си, дете. Само така ще се почувстваш удовлетворена.

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Нямате ли художествена гимназия, където да можеш да кандидатстваш след 7. клас?
    Има хумонитарно училище, но аз не искам да уча там...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chocolatelover003 Виж мнението
    А откъде да започна? Имам предвид да тръгна на уроци или? Благодаря Ви за положителните коментари!
    Като за начало тръгни на частни уроци.

И аз мисля да започна от там.Вчера разбрах, че ще има 3 състезания по рисуване, едното от което е национално, а другото е международно. Мислех си, че ще е добре ако се запиша поне на едно от тях, тъй като ще е добре за развитието ми в тази област.

Супер фен
    И аз като малка ходиx на уроци по рисуване при Зоя Ботева -София.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    И аз като малка ходиx на уроци по рисуване при Зоя Ботева -София.
    Бих проверила, но за да стигна до София са ми нужни около час-час и половина, затова не мисля, че ще ми е удобно с пътуването.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си