- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли начин да сбъдна мечтата си?
Здравейте, аз съм момиче и съм в 6ти клас.От две годишна рисувам и ставам все по-добра.В училищните изложби има мои рисунки като последната, която предадох за пролетната изложба госпожата описа като приказна, както и моите съученици.От няколко месеца сънувам, че уча в художествено училище в Италия и постепенно това стана моя мечта .Всички, които са виждали рисунките ми ми казват, че имам голям талант.Въпреки, че преди бях скиптична, сега съм се амбицирала да се развия в тази сфера.За съжаление до сега не съм ходила на уроци.Много искам да започна 7ми клас в италианско училище.Според вас има ли начини, чрез които да сбъдна мечтата си? Ще съм много благодарна на всеки, който е отделил време да прочете това!
-Съжалявам ако има правописни грешки!
Виж, хубаво е, че имаш мечта, но готова ли си толкова малка да отидеш в напълно чужда страна сама? Имаш много малко време до започване на 7 клас, така че според мен е прибързано решението ти. Завърши основно, влез в българска гимназия, развивай таланта си и след 12 клас давай смело в Италия или където решиш дотогава. Използвай времето (което е предостатъчно), за да се доразвиваш, събирай информация (стипендии, университети и тн). От личен опит ти казвам, че още си много малка, а решението си е сериозно. Успех!
винаги има начин не се отказвай
човек е толкова голям колко са мечтите му а нещата които смята за невъзможни показват колко е малък
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Стига да го желаеш много и да работиш ,и мислиш само за това то ще стане реалност,не се отказвай,дори и да имаш трудности по пътя на горе.Пожелавам ти да идеш в Италия,aз съм била доста пъти там и е много красива това ми е любимата държава.И почвай да се подготвяш още от сега и учи италянският лека по-лека.
А откъде да започна? Имам предвид да тръгна на уроци или? Благодаря Ви за положителните коментари!
Нямате ли художествена гимназия, където да можеш да кандидатстваш след 7. клас?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Следвай мечтите си, дете. Само така ще се почувстваш удовлетворена.
И аз мисля да започна от там.Вчера разбрах, че ще има 3 състезания по рисуване, едното от което е национално, а другото е международно. Мислех си, че ще е добре ако се запиша поне на едно от тях, тъй като ще е добре за развитието ми в тази област.
И аз като малка ходиx на уроци по рисуване при Зоя Ботева -София.![]()