Влез

View Full Version : Фобия от сперма

martimour
03-09-2016, 06:20
Здравейте,
Момче съм, на 17 години. Сигурно, ако прочетете моята история, ще се прекръстите, и ще си кажете: Господи, колко луди хора има по света.

Имам един много голям проблем или поне за мен е: имам фобия от сперма. Обикновено или свършвам директно в тоалетната или на тоалетна хартия, която след това изхвърлям в тоалетната и пускам водата. Но винаги си мисля, че след като съм свършил, не съм изчистил докрай, че все някъде има още, и си представям, че се разнася по ръцете на хора, които не познавам. По този начин, изпитвам невероятно голямо чувство на вина-постоянно се плаша от момента, когато ще правя ще мастурбирам, защото си мисля през цялото време за почистването след това. Секс не съм правил, с тази фобия не бих могъл.

За мен спермата е най-ужасяващата, мръсна субстанция. Не ме е страх от микроби и от нищо друго. А дори не мога да си помисля как има хора, които правят секс навън, без да имат достъп до вода и сапун. Предполагам се позабърсват с мокри кърпички и това е.

Не знам, как се справят другите момчета!? Пука ли им толкова или не, дали някъде ще остане някаква малка част от сперма, която няма да се забележи? Знам,че звучи адски тъпо, но това е факт, при мен от много години! Ако можете да ми помогнете с някакъв съвет, ще съм Ви признателен!

baby_baby
03-09-2016, 08:32
Просто вземи душ и няма да си представяш такива работи

inewton
03-09-2016, 16:51
Господи, колко луди хора има по света...

Това е ОКР. Ходи на психиатър, може да успее да ти помогне.

LudiqZaek
03-09-2016, 19:42
Гледай къде свършваш и няма да се получава така, а пък и спермата ще засъхне и няма да си личи толкова, докато не я видиш засъхнала на ръката ти и си помислиш колко хора са ти стиснали ръката и са я видяли хаха.

Грозния
03-09-2016, 20:19
Но винаги си мисля, че след като съм свършил, не съм изчистил докрай, че все някъде има ощеСлед като свършиш се изпикай и си го измий на мивката и няма да има неизчистено! Успех :)!
Това също помага:

Просто вземи душ и няма да си представяш такива работи

Това е ОКР.Това от мен ли го научи чадо? Радвам се, че съм бил полезен и си прочел нещо ново да се образоваш 8)!

спермата ... засъхнала на ръката ти и си помислиш колко хора са ти стиснали ръката и са я видяли хаха.:shock: :D

inewton
03-09-2016, 20:29
Това от мен ли го научи, чадо? Радвам се, че съм бил полезен и си прочел нещо ново да се образоваш 8)!

Не. Научих го преди много години от "Монк". Сигурно е било преди 7-8 години.