PDA

View Full Version : Защо въобще съществува този форум за любов, като масово хората не знаят какво е ?

Maleficus
03-09-2016, 21:10
Като начало хората го обръщат на простотия тук. Освен това доколкото виждам, разбиранията за любов на повечето могат да се поберат в две изречения, даже съм щедър... Смисъл разбиранията като цяло са една малка крачка над животински, даже се чудя как някои хора се наричат такива, като по-скоро са на нивото на емоционална зрялост на едно шимпанзе .. (Шимпанзетата да прощават) Да, да знам какво ще кажат някои тук.. " Глей го тоя разбирача, мисли са за голяма работа ! " Еми не точно, за да говоря така, не реагирам на емоция като Вас, а преди това съм преживял всички видове емиционален мазохизъм, направил съм си заключенията, действал съм колкото може по зряло и съм прегледал форума, без очаквания нито за лошо нито за добро... Има хора, дето разбират.. Ама май повечето са израстнали, без някой да ги научи на елементарни неща и на малко човещина...

Rakshy
03-09-2016, 21:37
а, яко и кво?

TROLLDADLOLCAKE
03-09-2016, 22:22
Нямаме си друга работа,та лъжем децата,че ако се отдадат на една връзка,то непременно и половинката им ще ги обича равносилно на тях и завинаги..
Излишна тема.

sladura89
03-10-2016, 15:18
Ами именно за да научат какво е! :)

LadyDi
03-11-2016, 11:29
Еми не точно, за да говоря така, не реагирам на емоция като Вас, а преди това съм преживял всички видове емиционален мазохизъм
Бая си поживял, както изглежда...