Влез

View Full Version : Дали ме харесва?

Iordan Petrov
03-12-2016, 12:10
Привет ! това е първия ми пост и се надявам да получа свестен отговор :)
Значи харесвам едно момиче, не се познаваме, но почти винаги си разменяме поглед, дори когато се обърна към нея виждам, че ме гледа.
тя си има приятел, и се чудех да не би пък вече да не го харесва? даже като отидох в стаята им в училище и вика, оо Йордан Петров, и то 3-4 пъти като я видях, после пък започна с леки закачки, не веднага, след няколко дена - тоест днес.
вървя си и се разминаваме и тя ме ощипва лекичко по врата.
после пък като се качвах на горния етаж пак се разминахме сред многото хора и лекичко ми дръпна качулката, аз също лекичко я закачих, и двамата с големи усмивки.
и така чудех се дали е възможно да ме хареса? разбира се няма как да кажете.. но някакви препоръки как мога да разбера или какво е вашето мнение по въпроса?

persil
03-12-2016, 12:16
Не, просто е курва, на която й доставя удоволствие да разменя погледи и да се закача, а когато от отсреща събуди любопитството да се прави на луда и да разправя как нямало нищо такова, грешно си разбрал и подобни shits. Не се занимавай, ще останеш разочарован. Пробвай да и изпратиш покана във фейсбук, или да й пишеш - виж как не само, че няма да ти отговори, а може даже та блокира. Курвите така се забавляват просто, повдигат си самочувствието и получават оргазъм когато зарибят някой глупак като мен и теб и го срежат с огромно удоволствие, без да а имали никакви сериозни намерения...

Iordan Petrov
03-12-2016, 12:23
Благодаря ти за отговора, да между другото имаше такова подобно нещо точно с нея, само дето и бях пратил покана във фейсбук, прие ме и после ме махна

persil
03-12-2016, 12:41
Да, има го и тоя вариант. Значи можеш да бъдеш сигурен, че не те харесва. Мога да ти кажа и какво би ти казала, ако попиташ защо се държи така и те кара да си мислиш разни неща - защото го смята за нещо нормално, така се държи с всички, но това не значи, че имало нещо сериозно, бла-бла-бла. Курвите ако наистина харесват някой не чакат покани и писма, а сами му намират фейсбука, не си губят времето.

Iordan Petrov
03-12-2016, 12:45
Благодаря много!! :)

baby_baby
03-26-2016, 10:21
И по какво позна че не харесва вече приятеля си ?

Според мен не те харесва