PDA

View Full Version : V.I.P

karmo
03-18-2016, 17:13
Ако приятелката ви не ви понаса,дразните я с почти всяка ваша шега. Ако преди сте правили неща които сега само си мечтаете да ги правите или пък вече не иска да шравите секс!!! Чистито тя вече не е ваша. Не се измъчвайте с вапроса защо така се държиш оставете я преди тя да го направи :)

Грозния
03-18-2016, 21:54
Истина е :) !

Rakshy
03-18-2016, 22:44
Истина е :) !

няма от къде да знаеш :Д

solo_
03-19-2016, 10:55
няма от къде да знаеш :Д

Има.
@Грозния далеч не е това за което се представя във форума...

baby_baby
03-19-2016, 11:47
Е няма що

Това ли е решението? Да я оставите

Грозния
03-19-2016, 12:21
няма от къде да знаеш :ДМного смешно :shock: ! Може да не го знам от личен опит, но съм наблюдавал какво се случва с други хора и са ми разказвали! Това ми е достатъчно, за да го знам :) .

Maleficus
03-19-2016, 14:43
Е няма що

Това ли е решението? Да я оставите

Не само ще оставя такава, дето вместо да каже какво иска, се прави на интересна, ами така ще си тръгна, че ще ме преследва месеци наред и травмата ще трае години !

Sarafina
03-19-2016, 16:35
Не само ще оставя такава, дето вместо да каже какво иска, се прави на интересна, ами така ще си тръгна, че ще ме преследва месеци наред и травмата ще трае години !
Хахаха като ти чета постовете, май е било обратното....
боли ли те още, ще мине
жената избира приятелю :) затова и мъжете страдат повече при раздяла
защото жената само като се завърти, ще изскочат поне още 3-ма, които наново ще върти :)
а мъжът си остава сам

Тъжно е, но не може всеки да печели в този свят нали...

Струваше ми се свестен в предишните ти мнения, но ето това, драги съфорумци, прави разбитото сърце

Maleficus
03-19-2016, 16:47
Хахаха като ти чета постовете, май е било обратното....
боли ли те още, ще мине
жената избира приятелю :) затова и мъжете страдат повече при раздяла
защото жената само като се завърти, ще изскочат поне още 3-ма, които наново ще върти :)
а мъжът си остава сам

Значи да бил съм прекаран, но беше то, научих си урока отдавна, нека си избира тя жената.. Като ударя един студен гръб, как бързо излизат всички комплекси и колко малко опит имат много от жените, що се отнася до отказите ! Та ако момче чете това да си знае... Може жените да избират, но отказите ни каляват нас мъжете и които пожелае може от момче, да се превърне в мъж и да контролира всяка ситуация, като контролира себе си !

Sarafina
03-19-2016, 16:52
Съгласна съм, пък и отказът невинаги е лошо нещо - не знаеш какво печелиш. И мен са ме прекарвали и на мен са ми отказвали, не се умира. Ама да се озлобиш не е решение, но се каляваш, да...