View Full Version : как да накарам родителите ми да ме приемат като гей
tomi0123
03-29-2016, 13:23
Здравейте,на 16 години съм от малък си знам че съм хомосексуален.Преди 3 седмици родителите ми разбраха че се виждам с момче подслушвайки разговора ми с една моя приятелка която знае за мен.Както всеки родител те започнаха да плачат да ми викат да казват че това не е нормално опитват се да ме разубедят че несъм такъв.Наказаха ме,казаха да не се повтаря иначе ако разберат щели да си сложат край на живота и двамата.Повечето от роднините ми знаят и всички ме гледат с омраза,само не мога да си обясня как след толкова време никой не ме подкрепи и как си може да вярват че ще ме променят.В момента те ме принуждават да им обещавам неща които няма как да станат.
Моляви посъветвайте ме как да продължъ напред.
Амииииии - теглиш си въжето и ще получиш разбиране.
АгентМура
03-29-2016, 13:37
pug_306 e боклук! Аз те подкрепям, Томи. Ако бях на твое място, навярно щях да търся начин да заблудя родителите, че съм спрял да се виждам с момчето. Моите родители не са ме хващали мен, ама мисля, че ме подозират.
pug_306 e боклук! Аз те подкрепям, Томи. Ако бях на твое място, навярно щях да търся начин да заблудя родителите, че съм спрял да се виждам с момчето. Моите родители не са ме хващали мен, ама мисля, че ме подозират.
Kys !
Sarafina
03-29-2016, 15:37
Ще свикнат, не го натяквай и т.н. дръж се нормално и уверено. Животът си е твой, ти гледай да завършиш и да можеш сам да се издържаш.
Може да се обърнеш към Закрила на детето, там можеш да споделиш притесненията си. И игнорирай лаещите, от далеч си личи колко са слаби :)
Maleficus
03-29-2016, 16:12
Събери пари и си направи операция, за корекция на пола, но преди това им кажи, че отиваш на почивка някъде, след това като се върнеш изглеждащ като друг човек, скочи пред тях и извикай : " Мамо Тате ! ИЗНЕНАДА !" Впрочем, знам че българите се движим 30 години зад по напредналите държави, но е хубаво да се образоват малко невежите.. Това е напълно нормално и се среща в природата... Според мен не го изтъквай и завърши излез живей си сам и те кажи речи нямат голям избор.. Или ще те приемат, или ще те загубят. То можеш и сега да го поставиш пред тях това условие, ако ти стиска хаха
tomi0123
03-29-2016, 19:35
През последните дни се държъ по странно с тях защото ми е гадно че не могат да ме разберат и постоянно ми казват да се променя.. Казах им ако не и изнася да ме изгонят..
tomi0123
03-29-2016, 19:37
Ами не се държа с тях нормално защото няма как да се преструвам че нищо не е станало ,а и не искам на пълно да повярват че съм спрял защото не искам всичко да се повтори отново
tomi0123
03-29-2016, 19:55
Събери пари и си направи операция, за корекция на пола, но преди това им кажи, че отиваш на почивка някъде, след това като се върнеш изглеждащ като друг човек, скочи пред тях и извикай : " Мамо Тате ! ИЗНЕНАДА !" Впрочем, знам че българите се движим 30 години зад по напредналите държави, но е хубаво да се образоват малко невежите.. Това е напълно нормално и се среща в природата... Според мен не го изтъквай и завърши излез живей си сам и те кажи речи нямат голям избор.. Или ще те приемат, или ще те загубят. То можеш и сега да го поставиш пред тях това условие, ако ти стиска хаха
През последните дни се държъ по странно с тях защото ми е гадно че не могат да ме разберат и постоянно ми казват да се променя.. Казах им ако не и изнася да ме изгонят.
tomi0123
03-29-2016, 19:57
Ще свикнат, не го натяквай и т.н. дръж се нормално и уверено. Животът си е твой, ти гледай да завършиш и да можеш сам да се издържаш.
Може да се обърнеш към Закрила на детето, там можеш да споделиш притесненията си. И игнорирай лаещите, от далеч си личи колко са слаби :)
Учех в Плевен сега ме преместиха в друго училище с надеждата че ще се "променя"
Все още съм с него,но те не знаят и най вероятно се досещат.
Той ми предлага след като навърша 18 да се изнеса с него и аз се съгласих
Ей шибан педераст, да мълчиш от коневръза, ако не можеш - върви лапай пишки !!
АгентМура
03-30-2016, 08:16
:smt098
baby_baby
03-30-2016, 11:50
Искат не искат ще го приемат иначе няма какво да направят
:smt098
Ти си по тези неща, приятел, айййде пълни устата със сперма ! Малоумник !
tomi0123
03-30-2016, 12:14
Ти си по тези неща, приятел, айййде пълни устата със сперма ! Малоумник !
Айде без спамове моля..!!
Sarafina
03-30-2016, 14:39
Хахаха само не разбрах това обидно ли трябва да е?
Първо - че той така или иначе го прави /логично/
Второ - като искаш момичетата да ти лапат пишката? То все е уста хаха Т.е. сам потвърждаваш, че е обидно и гнусно??
Дори обидите не ти се получават, акъла ти е като на прохождащ, май ще имаш нужда от лигавник
Тва ми напомня на коментарите към гейовете "ааа анален секс тва е тоолкова гнусно", обаче го тикат отзад на приятелката си?
Или пък: "да те еба бе гей"... Ами ти щом искаш да ебеш гей, не си ли и ти гей хахахаха
Намирисва ми на неосъзнат хомосексуалист.....
Ако ти намираш за нормално педерастките изпълнения, аз не ги намирам - едно е момиче да ти прави свирка, друго е мъж да ходи да лапа на друг ... Май няма разлика за теб ... Тези хора са си за презрение... Незнам за моя акъл, ама твоя дори не е и близко до прохождащ с това тъпо мислене,което го докара горе, по скоро ти е спрял отдавна.
tomi0123
03-31-2016, 12:26
Ако ти намираш за нормално педерастките изпълнения, аз не ги намирам - едно е момиче да ти прави свирка, друго е мъж да ходи да лапа на друг ... Май няма разлика за теб ... Тези хора са си за презрение... Незнам за моя акъл, ама твоя дори не е и близко до прохождащ с това тъпо мислене,което го докара горе, по скоро ти е спрял отдавна.
Аз пък ти пожелавам да ти се роди някой като нас да видим тогава какво мнение ще имаш за собственото си дете
Pug_306, не се закачай със Сарафина, че ще ти преобърна жалкото животче !
Имам въпрос: Какво са ти направили хомосексуалните, че да ги мразиш ? -Нищо, нали ? Тогава по всичко личи, че си един неориентиран хомофоб !
-Приятен ден !
Sarafina
03-31-2016, 13:19
Дай дефиниция за нормално бе умнико!!! Хомосексуалността се среща във всеки биологичен вид /виж в уикипедия, ако искаш/, а хомофобията /расизма и прочие дискриминации, водещи до насилие/ само и единствено при човека!!! При все че уж сме били "по-разумни", разбирай HOMO SAPIENS
Другото, което ме накара да те нарека прохождащ олигофрен, бе факта, че свързваш една връзка само със секс.... Ако наистина е така, мога само да те съжалявам
Любимият ми аргумент е "ми те не могат да се размножават, затова не е естествено" хаха представи си могат да осиновят всички зарязани деца от хетеросексуалните от толкова успешно размножаване О.о
"Ми децата и те ще станат хомосексуални"....
-отнови си представи, как всеки хомосекс има хетеросекс родители...аз не съм чула за обратното, но след ин витро методите и това ще стане :)
И кое е различното да попитам, че е жена? След като сам потвърди, че е гнусно и обидно, значи жената можеш да обиждаш така ли....
По дъщата логика мъж не трябва да мие чинии, пода, шие?
Винаги съм твърдяла, че хомофобите няма как да уважават жените. Едното лесно се навързва с другото, ползвайки същите предразсъдъци.
П.С. ако се затрудниш над думичката "предразсъдъци", любезно те моля да използваш речник.
Хахахах уникална си, това, че си лесбийка и за теб е нормално, много ти здраве. На горния умник - няма как да се роди такъв урод, не се притеснявай, по скоро сега баща ти се чуди защо не те е избърсал в някое перде ! Другото - абсолютно не ме боли къде се среща хомосексуалността - това, че мразя педалите, няма как да се промени, ако щеш и да ми изпишеш цял ферман.
Хайде сега ви оставям да си се подкрепяте в педерастките каузи - и все пак съвета ми остава - автора се беси и родителите му ще приемат по-лесно, че са имали син педераст !
Sarafina
03-31-2016, 13:50
Толкова ниско самочувствие отново ме подтиква към идеята, че си неосъзнат гей.
Нямам логично обяснение защо специално влезе и продължаваш да пишеш в темата с гейовете хахаха
Спокойно де,не е страшно ;)
И като каза, че било нормално хаха за мен и моя свят не е нормално, там има само жени, но не демонстрирам неувереност на грешното място, защото не ме бърка хаха
И някои родители обичат децата, съжалавам, че не си имал този късмет.
Хахахах уникална си, това, че си лесбийка и за теб е нормално, много ти здраве. На горния умник - няма как да се роди такъв урод, не се притеснявай, по скоро сега баща ти се чуди защо не те е избърсал в някое перде ! Другото - абсолютно не ме боли къде се среща хомосексуалността - това, че мразя педалите, няма как да се промени, ако щеш и да ми изпишеш цял ферман.
Хайде сега ви оставям да си се подкрепяте в педерастките каузи - и все пак съвета ми остава - автора се беси и родителите му ще приемат по-лесно, че са имали син педераст !
Защо се правиш на умен ? Ти си простак...
Sarafina
03-31-2016, 13:57
Не е простак, просто е тъжен :(
Не е простак, просто е тъжен :(
Може би иска внимание, а не го получава.
SHPAIdURmeN
04-01-2016, 03:44
tomi0123, може и вече да си го знаеш, но все пак...
Та, можеш да се подготвиш психически за тези два варианта :
Родителите ти постепенно да те приемат такъв какъвто си. Това постепенно е наистина баавно (може да трае година две), но винаги каквото и да се случи накрая, ще отричат че си такъв, особено ако са имали някакви очаквания за теб.
Другият вариант е въобще да не приемат, че си гей, и да тогава, е възможна една неприятна студенина от родителите ти, което е си кофти.
Какво да ги правиш родителите ти, че са се родили в по ранно време, надявам се да са склонни към собствена промяна, което за тях ще е трудно, вярвам.
Остани си със всичкия си, и както Sarafina написа, изучи се и се погрижи сам за бъдещето си.
П.С. Едно нещо, което можеш да им покажеш, че си сериозен и умеещ човек, въпреки твоята сексуалност, това донякъде може да ги накара да гледат по друг (по светъл) начин на теб.
tomi0123
04-01-2016, 04:39
Значе няма смисъл да се занимаваме с него.
Първо той не е толкова умен че да осъзнае какво е да си хомо
Опитваш се да ни обидиш и да се засрамим от себе си но не ние трябва да се засрамим,а ти !!
tomi0123
04-01-2016, 04:42
tomi0123, може и вече да си го знаеш, но все пак...
Та, можеш да се подготвиш психически за тези два варианта :
Родителите ти постепенно да те приемат такъв какъвто си. Това постепенно е наистина баавно (може да трае година две), но винаги каквото и да се случи накрая, ще отричат че си такъв, особено ако са имали някакви очаквания за теб.
Другият вариант е въобще да не приемат, че си гей, и да тогава, е възможна една неприятна студенина от родителите ти, което е си кофти.
Какво да ги правиш родителите ти, че са се родили в по ранно време, надявам се да са склонни към собствена промяна, което за тях ще е трудно, вярвам.
Остани си със всичкия си, и както Sarafina написа, изучи се и се погрижи сам за бъдещето си.
П.С. Едно нещо, което можеш да им покажеш, че си сериозен и умеещ човек, въпреки твоята сексуалност, това донякъде може да ги накара да гледат по друг (по светъл) начин на теб.
Благодаря ти много :)
Оценявам го
Значе няма смисъл да се занимаваме с него.
Първо той не е толкова умен че да осъзнае какво е да си хомо
Опитваш се да ни обидиш и да се засрамим от себе си но не ние трябва да се засрамим,а ти !!
Избягвай да ми даваш напътствия в живота, не ги приемам,особено пък от педерасти. Незнам защо пък се чувстваш обиден, при положение, че си педал и аз те наричам така - да не те е срам ? Или искаш да ти се вика гей ? Все тая - оставаш си педераст ;)
Избягвай да ми даваш напътствия в живота, не ги приемам,особено пък от педерасти. Незнам защо пък се чувстваш обиден, при положение, че си педал и аз те наричам така - да не те е срам ? Или искаш да ти се вика гей ? Все тая - оставаш си педераст ;)
Ти какъв оставаш ?
Sarafina
04-01-2016, 08:13
Хаха Пъгси-то спря да ми отговаря, че се засегна и налетя към по-слабите. Колко удобно :(
Не обичаш ли предизвикателствата или предпочиташ още повече да парадираш с ниското си самочувствие, избягвайки конфронтация с мен :(
Хаха Пъгси-то спря да ми отговаря, че се засегна и налетя към по-слабите. Колко удобно :(
Не обичаш ли предизвикателствата или предпочиташ още повече да парадираш с ниското си самочувствие, избягвайки конфронтация с мен :(
Остави го... Не виждаш ли че е пълен мишок ?...
Конфронтация с теб ? На тея тъпизми то няма какво да се каже !
Ниско самочувствие може да имаш ти за себе си. Неосъзнат гей може да викаш на някой от родителите си, може да се наречеш и лесбийка като си се кефиш толкова на статуса си.
Писал съм в темата, защото мразя педерасти, нещо друго интересува ли те ?
Ако обичаха децата си педерасти, то тая тема нямаше да я има....
Айде стига се цепи с малоумните си изказвания, отщява ми се да ги чета.
Sarafina
04-01-2016, 17:25
Аз се наричам отдавна хаха
А иначе май не си споделял защо ги мразиш? Какво толкова лично ти се е случило, че са те травмирали, сподели.
Или просто е "гнусно" хаха... Велика мисъл.
Лесбийките що не ги мразиш тогава? Защото са секси ли
Днес за първи път се регистрирах във форума, никога до сега не съм писал по разни такива места за проблемите си и се учудвам колко лоши съдби има, но, браточка, не мога да ти влезна в положението, но те разбирам до някъде. Не съм гей, но придобивам представа за ситуацията ти.
Това, което мога да те посъветвам е да говориш с тях, да намериш нещо, с което да ги накараш да се гордеят. Не просто "Живей живота си", щото ако го караш така ще стане по-лоша ситуацията. Опитай се да ги убедиш, че не правиш нищо лошо. Убеди ги, че правиш това, което те кара да се чувстваш щастлив. За тях това трябва да е най-важното!!! Не харесвам гейовете като цяло, но знам, че не им е лесно на много от тях. Абстрахирай се от чуждото мнение, концентрирай се върху това да запазиш баланс в семейството си и когато това се случи - тогава си живей живота. Първо си оправи вътрешните проблеми, след това външните. Не познавам родителите ти, но предполагам, че бащата едва ли ще го приеме някога, опитай поне майка си да убедиш. В такива моменти трябва да се подкрепяте. Намисли си някоя силна реч, която да им кажеш, но не ги нападай в никакъв случай. Не знам какво да ти кажа, защо съм седнал изобщо да се занимавам.. Успех
mincheto
04-01-2016, 18:48
Имам въпрос: Какво са ти направили хомосексуалните, че да ги мразиш ?
Гея на форума ни пак си изля чувствата пред всички пък и си признава,че е такъв...
:lol:
Гея на форума ни пак си изля чувствата пред всички пък и си признава,че е такъв...
:lol:
@mincheto, разкарай се, моля те ! Нелицеприятна си ми...
@mincheto, разкарай се, моля те ! Нелицеприятна си ми...
Де да беше само на теб... То цело село се чуди как да не я чете май.
Де да беше само на теб... То цело село се чуди как да не я чете май.
Чудя се... Чудя се от какъв зор се заяжда с мен ?
Sarafina
04-01-2016, 19:03
Брей Fancy, да ти се неначуди човек. Както се казва плюсче и едно евала от мен.
smilegirl12
04-01-2016, 19:18
миля че трябва да си много прост и с изостанало мислене да говориш по този начин ...дай всеки различен от нас човек да не живее бе .. кви са тия глупости в 21 век живеем бе хора момчето иска помощ ако си тук за хйт напусни! .. а колкото до темата просто накараи ги да осъзнаят че ти си такъв и това че те наказват и заплашват няма да промени начина ти на мислене
tomi0123
04-02-2016, 07:47
Днес за първи път се регистрирах във форума, никога до сега не съм писал по разни такива места за проблемите си и се учудвам колко лоши съдби има, но, браточка, не мога да ти влезна в положението, но те разбирам до някъде. Не съм гей, но придобивам представа за ситуацията ти.
Това, което мога да те посъветвам е да говориш с тях, да намериш нещо, с което да ги накараш да се гордеят. Не просто "Живей живота си", щото ако го караш така ще стане по-лоша ситуацията. Опитай се да ги убедиш, че не правиш нищо лошо. Убеди ги, че правиш това, което те кара да се чувстваш щастлив. За тях това трябва да е най-важното!!! Не харесвам гейовете като цяло, но знам, че не им е лесно на много от тях. Абстрахирай се от чуждото мнение, концентрирай се върху това да запазиш баланс в семейството си и когато това се случи - тогава си живей живота. Първо си оправи вътрешните проблеми, след това външните. Не познавам родителите ти, но предполагам, че бащата едва ли ще го приеме някога, опитай поне майка си да убедиш. В такива моменти трябва да се подкрепяте. Намисли си някоя силна реч, която да им кажеш, но не ги нападай в никакъв случай. Не знам какво да ти кажа, защо съм седнал изобщо да се занимавам.. Успех
Всъщност баща ми го прие по добре от майка ми..
Колкото и да не ви се вярва..
Niakoitam
04-02-2016, 09:58
Чудя се... Чудя се от какъв зор се заяжда с мен ?
Сваля те и иска да те люби...:D
tomi0123
04-02-2016, 18:39
Хора наще днес заминаха за чужбина,днес с мама си говорехме пак тя започна да плаче на мен ми стана гадно иска да се променя аз и казвам че не мога и че трябва да ме приемат,но не иска да ме чуе
Според вас вобще ще ме приеме ли някога :(
Sarafina
04-02-2016, 21:06
Естествено, че ще те приеме. Ти само си дръж главата високо. Още повече че са отишли в чужбина, в 2/3 от Европа са разрешени гей браковете. И тук ще стане.
Сваля те и иска да те люби...:D
Тя е злобна, а аз съм добродушен - няма как да стане ! За мен те я усойница.
tomi0123
04-03-2016, 10:31
Естествено, че ще те приеме. Ти само си дръж главата високо. Още повече че са отишли в чужбина, в 2/3 от Европа са разрешени гей браковете. И тук ще стане.
С него не сме се виждали от около месец но поддържаме връзка и той ми каза че ще чака колкото трябва.
Ужасно ми е напрегнато,защото от една стран ми е гадно за наще от една за него щото толкова време мина а още не съм го виждал..
АгентМура
04-03-2016, 11:56
:*
Sarafina
04-03-2016, 14:29
С него не сме се виждали от около месец но поддържаме връзка и той ми каза че ще чака колкото трябва.
Ужасно ми е напрегнато,защото от една стран ми е гадно за наще от една за него щото толкова време мина а още не съм го виждал..
Ти имаш не гадже, а злато бе... Не го изпускай ей. Бори се
Iskam da ti lapam. - Qvor minetchiqta ot Turnovo.
tomi0123
04-03-2016, 16:28
Ти имаш не гадже, а злато бе... Не го изпускай ей. Бори се
Да така е наистина е много мил и търпелив,обаче според наще той търси само секс и след това щяло да ме заебе.
Те не го познават и не знаят в действителност колко са сериозни нещата,защото той иска като направя 18 да живея с него.
В най лошия случай ако не ме приемат аз от него няма да се откажа,но те ще ме загубят
АгентМура
04-03-2016, 16:30
Iskam da ti lapam. - Qvor minetchiqta ot Turnovo.
:D :D :D хубава снимка
:D :D :D хубава снимка
Moqt idol
АгентМура
04-03-2016, 16:35
Moqt idol
Противен е.
Нокс, брой, брой и мен ме брой !!!
Tova e istenskiqt Gospot bok.
https://49.media.tumblr.com/810b63a5cde37968b3554e3c3df39442/tumblr_n0bz9n7xd21r1dvmro1_500.gif
Sstoqnov
04-04-2016, 08:02
Да така е наистина е много мил и търпелив,обаче според наще той търси само секс и след това щяло да ме заебе.
Ама то секса не се ли почва с еб@не? :D
Иначе сега сериозно. Виж, аз имам приятел, който също е хомосексуален и беше в почти същото положение при теб. Ще ти кажа само това - докато беше непълнолетен,трябваше да го спасяваме(нашата компанийка) от две самоубийства - след като завърши и се издържа сам вече е направо най-щастливия човек на света.Защото никой не го критикува или го насилва да се промени. Та съвета ми е - Просто изтрай още малко с вашите, дори може да се опиташ да пробват своята отрова - не им говори ден,два,три колкото, че да почнат те да те заговарят как е минало училище и подобни.
tomi0123
04-04-2016, 09:58
Ама то секса не се ли почва с еб@не? :D
Иначе сега сериозно. Виж, аз имам приятел, който също е хомосексуален и беше в почти същото положение при теб. Ще ти кажа само това - докато беше непълнолетен,трябваше да го спасяваме(нашата компанийка) от две самоубийства - след като завърши и се издържа сам вече е направо най-щастливия човек на света.Защото никой не го критикува или го насилва да се промени. Та съвета ми е - Просто изтрай още малко с вашите, дори може да се опиташ да пробват своята отрова - не им говори ден,два,три колкото, че да почнат те да те заговарят как е минало училище и подобни.
Като казах заебе имах впредвид че ще ме остави,а самия той ми каза че няма да ме насилва докато не се съглася.
Вашия не те ли натупа поне да ти дое акъла в главата.Никой родител ме може да приеме това нормално.