PDA

View Full Version : Имам си приятелка а се повече хлътвам по друга...

Basketball_its life style
03-30-2016, 06:50
Здравейте всички!Аз съм поредния объркан пубер тук,та проблема ми е следният с приятелката ми сме заедно от 5 месеца тя е страхотен човек обичам си я тя мен също убеден съм,но преди около 2-3 месеца преди да срещна момичето с което съм сега се бях запознал с друго момиче бях я харесал още от самото начало.Мина време аз силно исках нещата да се получат но просто виждах как тя нямаше голям интерес към мен и реших че е по добре да оставя нещата иначе тя винаги се е държала мило и мн добре с мен.В момента в който си намерих приятелка тя започна да ми пише от време на време,държеше се по превързано към мен а тя всъщност не знаеше че си имам приятелка или поне аз не и го бях казал.Имаше периоди в който известно време не се търсехме и аз си мислех че нямам интерес към нея но момента в който ми обърне малко повече внимание и започвам да си мисля че имам раздвоени чувства и това всеки път и се побърквам,моля дайте ми някакъв съвет какво да правя...

Pug_306
03-30-2016, 07:12
Стой си със сегашната .... Тръгнеш ли след тая, дотам ще си

Basketball_its life style
03-30-2016, 07:16
И аз съм на това мнение но просто ме изяжда онова чувство.

anonymous990763
03-30-2016, 07:20
Просто ти харесва, че още някой се интересува от теб. Чувстваш се желан, което поражда положителни емоции в теб и те объркват.

nIkEnCeTy_bE
03-30-2016, 07:48
Ако първата беше важна, нямаше да има втора.

baby_baby
03-30-2016, 12:48
Щом така искаш други по-добре остави приятелката ти не заслужава това което и причиняваш без тя да знае

Niakoitam
03-30-2016, 12:57
Вземи кажи на въпросната,че вече си имаш гадже и спри с путкенските лигавщини.
Имала е възможност да те има,изпуснала те е. Сори и толкова.
Ако някога пак сте свободни и двамата по едно и също време може и да се пробвате ако толкова държите...
А може и просто да е разбрала,че си имаш вече гадже и да се е почувствала прецакана осъзнавайки,че няма вечно да и тичаш по гъза, и ако и вържеш пак може да и станеш безинтересен. :)

Maleficus
03-30-2016, 18:57
Виж... Ако момичето, дето сте заедно е страхотно, разумно ли е да го захвърлиш за нещо по несигурно ? Освен това, докато си имаш приятелка, винаги ще имаш "фенки" дето да ти се натискат, особено ако приятелката ти е по красива, просто много от момичетата искат " сигурни" мъже, "проверени" и желани.. Може да е разбрала, че си зает и да е осъзнала, че щом си с приятелка, значи има нещо, което е изтървала да види първия път или просто иска да те брой бройка.. Във всички случай е по добре да не рискуваш, освен ако не ти е писнало от текущата връзка и би направил нещо глупаво.. Тогава просто се раздели с текущото момиче и отиди научи някои уроци от живота :D

HollyGolightly
03-31-2016, 23:08
Казва се "Все повече"
http://vignette1.wikia.nocookie.net/glee/images/f/f7/Youre-welcome_zps3737cc66.gif/revision/latest?cb=20140421214638

nedito13
04-02-2016, 11:00
Не мисля,че трябва да зарежеш сегашната си приятелка заради някаква,която един ден се интересува от теб,друг ден не.Няма смисъл според мен.Не е важно само,че харесваш някоя-важно е и каква е,дали ще си щастлив с нея.Ако със сегашната нямате никакви проблеми защо ти е онази? Като тръгнеш с нея и след два дена ще те зареже.