- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам си приятелка а се повече хлътвам по друга...
Здравейте всички!Аз съм поредния объркан пубер тук,та проблема ми е следният с приятелката ми сме заедно от 5 месеца тя е страхотен човек обичам си я тя мен също убеден съм,но преди около 2-3 месеца преди да срещна момичето с което съм сега се бях запознал с друго момиче бях я харесал още от самото начало.Мина време аз силно исках нещата да се получат но просто виждах как тя нямаше голям интерес към мен и реших че е по добре да оставя нещата иначе тя винаги се е държала мило и мн добре с мен.В момента в който си намерих приятелка тя започна да ми пише от време на време,държеше се по превързано към мен а тя всъщност не знаеше че си имам приятелка или поне аз не и го бях казал.Имаше периоди в който известно време не се търсехме и аз си мислех че нямам интерес към нея но момента в който ми обърне малко повече внимание и започвам да си мисля че имам раздвоени чувства и това всеки път и се побърквам,моля дайте ми някакъв съвет какво да правя...
Стой си със сегашната .... Тръгнеш ли след тая, дотам ще си
Просто ти харесва, че още някой се интересува от теб. Чувстваш се желан, което поражда положителни емоции в теб и те объркват.
Ако първата беше важна, нямаше да има втора.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щом така искаш други по-добре остави приятелката ти не заслужава това което и причиняваш без тя да знае
Вземи кажи на въпросната,че вече си имаш гадже и спри с путкенските лигавщини.
Имала е възможност да те има,изпуснала те е. Сори и толкова.
Ако някога пак сте свободни и двамата по едно и също време може и да се пробвате ако толкова държите...
А може и просто да е разбрала,че си имаш вече гадже и да се е почувствала прецакана осъзнавайки,че няма вечно да и тичаш по гъза, и ако и вържеш пак може да и станеш безинтересен.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Виж... Ако момичето, дето сте заедно е страхотно, разумно ли е да го захвърлиш за нещо по несигурно ? Освен това, докато си имаш приятелка, винаги ще имаш "фенки" дето да ти се натискат, особено ако приятелката ти е по красива, просто много от момичетата искат " сигурни" мъже, "проверени" и желани.. Може да е разбрала, че си зает и да е осъзнала, че щом си с приятелка, значи има нещо, което е изтървала да види първия път или просто иска да те брой бройка.. Във всички случай е по добре да не рискуваш, освен ако не ти е писнало от текущата връзка и би направил нещо глупаво.. Тогава просто се раздели с текущото момиче и отиди научи някои уроци от живота![]()
Не мисля,че трябва да зарежеш сегашната си приятелка заради някаква,която един ден се интересува от теб,друг ден не.Няма смисъл според мен.Не е важно само,че харесваш някоя-важно е и каква е,дали ще си щастлив с нея.Ако със сегашната нямате никакви проблеми защо ти е онази? Като тръгнеш с нея и след два дена ще те зареже.