PDA

View Full Version : Краят дойде..

AwesomEBG
04-10-2016, 19:42
Привет. Скоро скъсах с приятелката си.. бяхме заедно 1 година.. И сега започва трудното... Мислене постоянно за нея, депресии и т.н ясно ви е :) Обичах я много и правех всичко за нея. Е не мога да кажа, че съм перфектен.. Нормално, но просто давах и къшея си за нея.. Реших, че е време да прекратим всичко.. Сега и съжелявам да, но все пак мисля, че това е правилното решение за МЕН лично. Трудно ми е разбирате ме.. Постоянно ми е в главата .. Гледам по всякакви начини да не мисля за нея, да се разсейвам, но не се получава особено. :( Дайте ми някакви съвети... Любов с любов се забравя май май.. Аз с нея така и постъпих.. след като скъсах с предната си приятелка реших да повярвам на това "Любов с любов се забравя" и се получи. Но ето и с нея всичко приключи.. Моля за мнения :)

anonymous990763
04-10-2016, 19:56
Дай си малко почивка, изясни си нещата.
Иначе са казали, че времето лекува всичко, но всяко нещо изисква определен период от време.

AwesomEBG
04-10-2016, 20:20
Дай си малко почивка, изясни си нещата.
Иначе са казали, че времето лекува всичко, но всяко нещо изисква определен период от време.

Предполагам е така.. Какво имаш в предвид под "дай си почивка" ?

anonymous990763
04-10-2016, 20:21
Предполагам е така.. Какво имаш в предвид под "дай си почивка" ?

Известно време не си търси приятелка. Дай си почивка от връзките.

daviebamaikatafilmari
04-11-2016, 06:12
Абе ей филмар стягай се бе палячо, мъж си бе, кво тука за една жена и вече краят дойде ей лигльооооооо, кви мъже станахте бе, лигльовци, да върнат казармата бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby_baby
04-11-2016, 08:55
Защо я скъса като още я харесваш?

Нормално е да ти е гадно прави неща , които да те развиват занимавай се с някакъв спорт

AwesomEBG
04-11-2016, 10:31
Абе ей филмар стягай се бе палячо, мъж си бе, кво тука за една жена и вече краят дойде ей лигльооооооо, кви мъже станахте бе, лигльовци, да върнат казармата бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имах предвид под края дойде на връзката.. Не на всичко дишай малко :)

AwesomEBG
04-11-2016, 10:35
Защо я скъса като още я харесваш?

Нормално е да ти е гадно прави неща , които да те развиват занимавай се с някакъв спорт

Сложно е. Не се разбирахме напоследък, а и нея я няма учи в София .. Далеч сме един от друг.. и там беше проблема според мен. Когато сме заедно нямаше никакъв проблем не сме се карали почти, но като е там и постоянно.. Има и друго .. хващал съм я в лъжа няколко пъти и това изигра роля. Понеже ме разбирате надявам се.. Тя там, аз тук нямам и вяра и е трудно.. Явно трябваше след първата лъжа да я оставя.. Един човек излъже ли веднъж, ще излъже пак особено, ако му простиш и види, че номера минава..

sluncho23
04-11-2016, 10:39
За лъжата съм на същото мнение! Но пък погледни го и от тази гледна точка - щом още не можеш и да спреш да мислиш за нея явно има причина. Според мен просто имате неказани неща за които трябва да говорите. Пробвай.. Не е казано, че трябва да се събирате. :roll:

AwesomEBG
04-11-2016, 10:53
За лъжата съм на същото мнение! Но пък погледни го и от тази гледна точка - щом още не можеш и да спреш да мислиш за нея явно има причина. Според мен просто имате неказани неща за които трябва да говорите. Пробвай.. Не е казано, че трябва да се събирате. :roll:

Ами не, не мисля че е за нещо, което не сме си казали.. Всичко съм и казал, понеже аз съм такъв характер и си казвам всичко винаги.. не крия и всичко искрено колкото и лошо да е в някой случаи... Пробвах да поговорим, но и тя започна да се държи странно и се прави на недостъпна и просто няма смисъл..

sluncho23
04-11-2016, 10:59
Ами всъщност до тук имаш няколко предложения и идеи. Опитахме се и да разгадаем за какво става дума, но уви.. Не знам какъв друг съвет мога да ти дам..

AwesomEBG
04-11-2016, 11:11
Ами всъщност до тук имаш няколко предложения и идеи. Опитахме се и да разгадаем за какво става дума, но уви.. Не знам какъв друг съвет мога да ти дам..

Да и благодаря Ви много! Като цяло трябва да не оставам сам. Тоест да избягвам да съм сам, защото ще мисля за нея. Ще гледам да се разсейвам! Някой нещо друго?

sluncho23
04-11-2016, 11:27
Тоест да избягвам да съм сам, защото ще мисля за нея.?

Оооо не само да избягваш.. Забрави го този филм.. !

Ясен Ясенов
04-11-2016, 12:03

Много е модерно да използваш думи като "филм" в тоя умрел век, нали? На убийствата, които стават всеки ден също ли им викаш филми? Да ти сера на "филмите", да ти сера.
Към автора - аз съм девствен идиот на 20, който дори не е целувал момиче. Успокои се с мен, хахахахахха.

tochko
04-11-2016, 12:52
Авторе, препоръчвам да се виждаш с приятелите си по-често. Развий си социалния живот в по-друга посока от въпросното момиче и скоро забравянето и ще е факт. От теб зависи все пак, дали ще останеш привързан към нея или ще се държиш все едно сте непознати до няколко седмици.

AwesomEBG
04-11-2016, 14:51
Много е модерно да използваш думи като "филм" в тоя умрел век, нали? На убийствата, които стават всеки ден също ли им викаш филми? Да ти сера на "филмите", да ти сера.
Към автора - аз съм девствен идиот на 20, който дори не е целувал момиче. Успокои се с мен, хахахахахха.

Както казва Рони от Под Прикритие "Всеки си има недостатъци" :D

AwesomEBG
04-11-2016, 14:55
Авторе, препоръчвам да се виждаш с приятелите си по-често. Развий си социалния живот в по-друга посока от въпросното момиче и скоро забравянето и ще е факт. От теб зависи все пак, дали ще останеш привързан към нея или ще се държиш все едно сте непознати до няколко седмици.

Предполагам няма да е трудно. Не сме в една компания с нея, а и тя е далеч надявам се да помогне :) Благодаря ти!

Ясен Ясенов
04-11-2016, 15:10
Аз преди бях почти 3 години влюбен до зъби в едно момиче. До момента, в който тя си боядиса и накъдри косата. Е, човече, сега като си спомня за нея и ми идва да се издрайфам. Та и ти така. Погледни колко недостатъци има таз твоята фуста. Например си кажи: "Баси големите черни косми има тая в носа" или "Баси смръдливата вагина, за кво ми е таз", "Гнусна, смръдлива лъжкиня" и така нататък. И ако обичаш недей ми цитира фрази от "Под Прикритие", защото това и за пародия го нямам. Ае чао.

AwesomEBG
04-11-2016, 17:11

Жалкото е, че работя и като съм нощни като няма работа друг избор няма освен да си сам с колежката..