View Full Version : Боли ме дупето след секс
azazazA0
04-20-2016, 16:58
Ако ме видите няма да разберете, че съм бисексуален. Имам големи мускули и хората винаги, като ме видят си мислят, че съм хетеросексуален. Правих секс с мъж с 20 сантиметров пенис. Той ме оправи и ме заболя много, но не му казах, за да не ме сметне за женчо. Преди това съм правил секс със мъже с около 15 сантиметрови пениси и не усещах болка. Има ли начин да ми вкарат 20 сантиметров пенис и да не усещам болка?
Има, разшири си халката !
Гадно е да си депутат, свиквай.
Да бъдеш известен си има своята цена.
Ако направят раздел ХОМО в сайта, с лекота ще избягваме ненужната информация.
baby_baby
04-21-2016, 12:28
:lol:
MalePan7her
04-21-2016, 13:14
Поръчай си butt plug. Ако 26.99 лв. ти се струват много за разширение, можеш да ползваш чука на дядо си (откъм дръжката).
TROLLDADLOLCAKE
04-21-2016, 14:13
Поръчай си butt plug. Ако 26.99 лв. ти се струват много за разширение, можеш да ползваш чука на дядо си (откъм дръжката).
Изгарям от желание да разбера от къде си толкова информиран за тия "атрибути" :D :D :D
MalePan7her
04-21-2016, 16:57
Ще ти кажа понеже това е тъпашки форум, пък и запазвам анонимност, наистина не ми пречи да споделя. Ако бях педал с удоволствие щях да ти кажа, че ми релаксират ректума. Обаче не съм, за твое голямо съжаление...
Приятелката ми имаше девствен гъз и ме беше вбесила зверски, реших да я наеба в гъза, защото приятел ми беше казал, че ги боли зверски и това е ултимативното наказание (всъщност на второ място след боя е). Наебах я и рева като котенце цяла вечер. Няколко пъти така и почна да се дърпа, трябваше да я вързвам да не бяга буквално. След известно време и съжалих гъза и поръчах такъв плъг да си го пъха и да стои с него, че да свикне. Тя не беше свикнала и се стискаше, от което боли още повече. Яко тъпо парче.
Ще ти кажа понеже това е тъпашки форум, пък и запазвам анонимност, наистина не ми пречи да споделя. Ако бях педал с удоволствие щях да ти кажа, че ми релаксират ректума. Обаче не съм, за твое голямо съжаление...
Приятелката ми имаше девствен гъз и ме беше вбесила зверски, реших да я наеба в гъза, защото приятел ми беше казал, че ги боли зверски и това е ултимативното наказание (всъщност на второ място след боя е). Наебах я и рева като котенце цяла вечер. Няколко пъти така и почна да се дърпа, трябваше да я вързвам да не бяга буквално. След известно време и съжалих гъза и поръчах такъв плъг да си го пъха и да стои с него, че да свикне. Тя не беше свикнала и се стискаше, от което боли още повече. Яко тъпо парче.
Много си ПРОС! Без "Т" накрая!!!!
MalePan7her
05-02-2016, 03:35
Май ти липсва секс, пиши ми лично ако искаш да те успокоя.
Ако ме видите няма да разберете, че съм бисексуален. Имам големи мускули и хората винаги, като ме видят си мислят, че съм хетеросексуален. Правих секс с мъж с 20 сантиметров пенис. Той ме оправи и ме заболя много, но не му казах, за да не ме сметне за женчо. Преди това съм правил секс със мъже с около 15 сантиметрови пениси и не усещах болка. Има ли начин да ми вкарат 20 сантиметров пенис и да не усещам болка?
Верно ли че мажете изпитвате и вие удоволствие от аналния
Amorenvivo
05-03-2016, 15:46
Някои хора,като не могат да пишат на кирилица,да не го правят изобщо! Не се пише мАже,а мЪже,за протокола.:)
В началото и мен ме болеше.
MalePan7her
05-03-2016, 16:52
Верно ли че мажете изпитвате и вие удоволствие от аналния
Всеки изпитва удоволствие от аналния, въпросът е кой ще реши да го практикува, защото ако мъж си навира неща в задника значи е хомо-сапиенс.
Другото, примерно много хора изпитват удоволствие да плуват в Океана или в морето, обаче тези хора живеят в някой океан където е зона на акули. Ако влязат във водата може да последва неприятна развръзка. Приеми го по този начин.
тва не го разбрах но питам штото аз сваршвам от анален ама се чудя как е при момчетата дето са ги чукали отзад
аз съм гей и са ме ебали много пъти в дупето
аз и си навирам неща и много ми харесва и много яко се празня
тъй че няма лошо в това
и да мъжете (тези които са били) също изпитват много як кеф
тъй като на анала има мноооооого повече нервчета от пениса / вагината които доставят страшен кеф стига да знаеш как да ги стимулираш
тъй че да...
Amorenvivo
05-05-2016, 08:46
Rabalka хайде моето момче/момиче когато се ограмотиш,да пишеш мнение! Щом не може да пишеш на кирилица съм убедена,че не може да свършваш и на анален секс.Няма смисъл от неграмотни,безсмислени коментарчета!
Rabalka хайде моето момче/момиче когато се ограмотиш,да пишеш мнение! Щом не може да пишеш на кирилица съм убедена,че не може да свършваш и на анален секс.Няма смисъл от неграмотни,безсмислени коментарчета!
Мноо си тъпа ма :lol:
L.Morningstar
05-11-2016, 15:28
Според мен грамотноста и оргазма не са свързани даже обратното. :D А иначе и според мен може да се докара оргазъм от анален секс.
Amorenvivo
05-11-2016, 15:39
Мноо си тъпа ма :lol:
Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!
Amorenvivo
05-11-2016, 15:40
Според мен грамотноста и оргазма не са свързани даже обратното. :D А иначе и според мен може да се докара оргазъм от анален секс.
Знам от личен опит дали може да се докара,до огразъм! С случая не коментирам теб,а някой друг!!!
L.Morningstar
05-11-2016, 15:42
Знам от личен опит дали може да се докара,до огразъм! С случая не коментирам теб,а някой друг!!!
Какво знаеш, че може или НЕ може. Не те разбрах.
Setaabrat
05-11-2016, 15:49
Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!
Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора :) Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е :)
Amorenvivo
05-11-2016, 15:57
Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора :) Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е :)
Не ме интересува,какво прави жалкото човече,но да не цапа с "лайната" си форума,че стана много жалък,то е живото доказателство че ние БЪЛГАРИТЕ,трябва да се срамуваме от такива като него!
L.Morningstar
05-11-2016, 15:59
Rabalka мъж ли е?
Setaabrat
05-11-2016, 16:02
Rabalka мъж ли е?
Да мъж е старите форумци това го знаят:)
L.Morningstar
05-11-2016, 16:02
Е аз съм нов :)
Setaabrat
05-11-2016, 16:04
Не ме интересува,какво прави жалкото човече,но да не цапа с "лайната" си форума,че стана много жалък,то е живото доказателство че ние БЪЛГАРИТЕ,трябва да се срамуваме от такива като него!
Педерастчето не е само той неграмотния в сайта:D Ако всички ги отсяваме,много ще са за боклука:)
Да мъж е старите форумци това го знаят:)
Не е мъж.
Правиш ги да си барат ушите:D 6++++
L.Morningstar
05-11-2016, 16:11
Не е мъж.
Последно?
Последно?
С нея съм говорил по скайпа. - НЕ е мъж.
Setaabrat
05-11-2016, 16:13
Мъж е... а аз го познавам на живо,така че който на каквото иска да вярва:)
L.Morningstar
05-11-2016, 16:14
С нея съм говорил по скайпа. - НЕ е мъж.
А, яка ли е тогава...? :D
А, яка ли е тогава...? :D
Сладка е.
L.Morningstar
05-11-2016, 16:14
Объркахте ме хора :D
Amorenvivo
05-11-2016, 16:21
Мъж е... а аз го познавам на живо,така че който на каквото иска да вярва:)
Щом го познаваш на живо така го подреди,че да спре да вони с присъствието си! Няма значение какъв е мъж или жена такъв човек,като нея/него дори не е достоен да го наричат и то! От коментарите му видях само човек,на който му липсват първите 7 години от възпитанието,и му липсва образование дори не бих дала,на този индивид основно образование! По-добре ще е да си пише с латински букви,така няма да осквернява кирилицата по пошъл начин!
Щом го познаваш на живо така го подреди,че да спре да вони с присъствието си! Няма значение какъв е мъж или жена такъв човек,като нея/него дори не е достоен да го наричат и то! От коментарите му видях само човек,на който му липсват първите 7 години от възпитанието,и му липсва образование дори не бих дала,на този индивид основно образование! По-добре ще е да си пише с латински букви,така няма да осквернява кирилицата по пошъл начин!
Може да е трол.
Иначе е много грамотен!
Setaabrat
05-11-2016, 16:25
Нямаш проблеми аморе:) а за написаното много си права.Той още от малък се е научил само на свирчоци вместо да учи и сеа се отразява
L.Morningstar
05-11-2016, 16:27
Човека има проблем и търси помощ, а вие само се псувате в темата му.....стига сме се обиждали,а да се залавяме да решим как да го ебат момчето, с големи пишки, без да го боли!!!! :D
Абе колко трябва да си спрял да си направиш два профила и да храниш хората муххахаах
Amorenvivo
05-11-2016, 16:30
Човека има проблем и търси помощ, а вие само се псувате в темата му.....стига сме се обиждали,а да се залавяме да решим как да го ебат момчето, с големи пишки, без да го боли!!!! :D
Хахах даже забравих темата,каква беше срам и позор! Решението е много лубрикант,пък и на всеки гей халката му е широка повече от необходимото:D
Простак...
Големи балалайки имате...
http://intimno.rozali.com/sex-taini/uprajneniia-na-kegel-zashto-za-polezni.html
L.Morningstar
05-11-2016, 16:32
Простак...
Мерсаж
Amorenvivo
05-11-2016, 16:37
Колко ограничени хора има в мисленето! Това че защитих Setaabrat в негова тема и той ми е вече като приятелче,не значи че сме един и същи човек! Ама какво да очакваш от филмари!!!
Amorenvivo
05-11-2016, 16:38
Големи балалайки имате...
http://intimno.rozali.com/sex-taini/uprajneniia-na-kegel-zashto-za-polezni.html
Темата е за жени,къде пише и за мъже?!
L.Morningstar
05-11-2016, 16:39
Колко ограничени хора има в мисленето! Това че защитих Setaabrat в негова тема и той ми е вече като приятелче,не значи че сме един и същи човек! Ама какво да очакваш от филмари!!!
Може ли и аз също, да съм един и същи човек с вас? :D 3 в 1
Аре почнаха оправданията! Гузен негонен бяга! Мухахаха!!!! Ама май беше обратното! Мухахаха Обърка се нещо а говори ми! :lol:
Темата е за жени,къде пише и за мъже?!
И за мъже става.
Amorenvivo
05-11-2016, 16:43
И за мъже става.
Ануса не е като вагината! Двата органа са напълно различни! До всички бисексуални,и хомосексуални мъже,след тези упражнения,нека да напишете коментари какъв е резултата!
Amorenvivo
05-11-2016, 16:44
Може ли и аз също, да съм един и същи човек с вас? :D 3 в 1
4 в 1 сме с теб ставаме 5 в 1 хахахахаха
Ануса не е като вагината! Двата органа са напълно различни! До всички бисексуални,и хомосексуални мъже,след тези упражнения,нека да напишете коментари какъв е резултата!
Има и отделни упражнения и за ануса.
Хахах даже забравих темата,каква беше срам и позор! Решението е много лубрикант,пък и на всеки гей халката му е широка повече от необходимото:D
Аз съм бисексуален. Момчета и момичета ако за първи път правите анален секс трябва да го направите с мъж с пенис до 15 см. Първият ми път аз го направих с момче с 11 см пенис и не ме болеше , използвах лубрикант. Последният ми приятел беше с 16 самниметров пенис и секса с него беше по-възбуждащ и достигах до по-силен оргазъм. Идвамата ме зарязаха заради жени. Приятелките им незнаят, че са бисексуални. Намерих си приятелка, защото жените са красиви . Престанах да мисля за аналния секс.
Ето един педераст, разбрал че не е кеф да му тъпчат задника, похвално ...
Ето един педераст, разбрал че не е кеф да му тъпчат задника, похвално ...
Аналният секс е чиста наука! Ако не знаеш как ТОЧНО се прави, няма да изпиташ никакво удоволствие.
Иначе този вид секс доставя много по-голямо удоволствие и на двамата (ако знаеш как ТОЧНО се прави).
YoungBloodZ
05-13-2016, 11:16
Аналният секс е чиста наука! Ако не знаеш как ТОЧНО се прави, няма да изпиташ никакво удоволствие.
Иначе този вид секс доставя много по-голямо удоволствие и на двамата (ако знаеш как ТОЧНО се прави).
на теб май много са ти го набивали и знаеш точно как трябва да ти го вкарат! :razz:
на теб май много са ти го набивали и знаеш точно как трябва да ти го вкарат! :razz:
1. Не приказвай глупости.
2. Купи си ето това книжле -> http://i.imgur.com/XXXcwmd.jpg и го прочети.
3. Лягай да спиш.
4. Тихо.
П.П. Мен не ме гледай!
L.Morningstar
05-13-2016, 11:45
4 в 1 сме с теб ставаме 5 в 1 хахахахаха
Добре, добре, а кои сме ще ми кажеш ли, все пак да знам? :D
Amorenvivo
05-13-2016, 11:56
Добре, добре, а кои сме ще ми кажеш ли, все пак да знам? :D
Къде ме караш,да разлиствам предишни коментари,за да ти казвам :D Важното е че сме като цял футболен отбор:D
L.Morningstar
05-13-2016, 12:06
Къде ме караш,да разлиствам предишни коментари,за да ти казвам :D Важното е че сме като цял футболен отбор:D
Оргия викаш? :D
L.Morningstar
05-13-2016, 12:08
И btw заглавието на темата ме разбива :D
Мога да се съглася, че е така, ако ти е малък, или ако мацката ти е доста отпусната долу.
Мога да се съглася, че е така, ако ти е малък, или ако мацката ти е доста отпусната долу.
Има си техники, an7raks.
Има и специални упражнения за увеличаване на чувствителността! Ако си груб и гаден, няма да се изпита абсолютно никакво удоволствие (без значение дали е вагинален / анален)! Има техники.
Не, бе, не споря за това, ама не виждам смисъл как лично за мен ще е по-голямо удоволствието, при положение че си има място предназначено специално за целта, което е с подходящите размери, овлажняване и всичко.
Интересно е за разнообразие, ама да се твърди, че носело по-голямо удоволствие...
Не, бе, не споря за това, ама не виждам смисъл как лично за мен ще е по-голямо удоволствието, при положение че си има място предназначено специално за целта, което е с подходящите размери, овлажняване и всичко.
Интересно е за разнообразие, ама да се твърди, че носело по-голямо удоволствие...
Нали затова има лубрикант?
На ануса има много повече нервчета от вагината, които доставят удоволствие при стимулиране.
И ако си нежен и можеш да ги стимулираш добре, ще се стигне до разтърсващи оргазми.
L.Morningstar
05-13-2016, 13:10
Главното удоволствие е, че се води табу. А според мен е и начин да се сближиш още повече с момичето с което го правиш.
На мен лично ми е много яко да си го вкарам в сладко женско дупе :D:D:D
^С това съм съгласен.
На ануса има много повече нервчета от вагината
Мда.. звучи много правдоподобно.. :lol:
^С това съм съгласен.
Мда.. звучи много правдоподобно.. :lol:
Аз съм много навътре с нещата!
L.Morningstar
05-13-2016, 13:36
А жените какво мислят по темата то е ясно че мъжете се кефим....... :D:D:D
А жените какво мислят по темата
Ти как мислиш?