.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Боли ме дупето след секс

Ако ме видите няма да разберете, че съм бисексуален. Имам големи мускули и хората винаги, като ме видят си мислят, че съм хетеросексуален. Правих секс с мъж с 20 сантиметров пенис. Той ме оправи и ме заболя много, но не му казах, за да не ме сметне за женчо. Преди това съм правил секс със мъже с около 15 сантиметрови пениси и не усещах болка. Има ли начин да ми вкарат 20 сантиметров пенис и да не усещам болка?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Има, разшири си халката !

Гадно е да си депутат, свиквай.
    Да бъдеш известен си има своята цена.
    Ако направят раздел ХОМО в сайта, с лекота ще избягваме ненужната информация.
    Последно редактирано от leo_N : 04-21-2016 на 12:10

Мега фен Аватара на baby_baby

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Поръчай си butt plug. Ако 26.99 лв. ти се струват много за разширение, можеш да ползваш чука на дядо си (откъм дръжката).

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Поръчай си butt plug. Ако 26.99 лв. ти се струват много за разширение, можеш да ползваш чука на дядо си (откъм дръжката).
    Изгарям от желание да разбера от къде си толкова информиран за тия "атрибути"
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Ще ти кажа понеже това е тъпашки форум, пък и запазвам анонимност, наистина не ми пречи да споделя. Ако бях педал с удоволствие щях да ти кажа, че ми релаксират ректума. Обаче не съм, за твое голямо съжаление...

Приятелката ми имаше девствен гъз и ме беше вбесила зверски, реших да я наеба в гъза, защото приятел ми беше казал, че ги боли зверски и това е ултимативното наказание (всъщност на второ място след боя е). Наебах я и рева като котенце цяла вечер. Няколко пъти така и почна да се дърпа, трябваше да я вързвам да не бяга буквално. След известно време и съжалих гъза и поръчах такъв плъг да си го пъха и да стои с него, че да свикне. Тя не беше свикнала и се стискаше, от което боли още повече. Яко тъпо парче.

Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Ще ти кажа понеже това е тъпашки форум, пък и запазвам анонимност, наистина не ми пречи да споделя. Ако бях педал с удоволствие щях да ти кажа, че ми релаксират ректума. Обаче не съм, за твое голямо съжаление...

Приятелката ми имаше девствен гъз и ме беше вбесила зверски, реших да я наеба в гъза, защото приятел ми беше казал, че ги боли зверски и това е ултимативното наказание (всъщност на второ място след боя е). Наебах я и рева като котенце цяла вечер. Няколко пъти така и почна да се дърпа, трябваше да я вързвам да не бяга буквално. След известно време и съжалих гъза и поръчах такъв плъг да си го пъха и да стои с него, че да свикне. Тя не беше свикнала и се стискаше, от което боли още повече. Яко тъпо парче.
    Много си ПРОС! Без "Т" накрая!!!!

Май ти липсва секс, пиши ми лично ако искаш да те успокоя.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от azazazA0 Виж мнението
    Ако ме видите няма да разберете, че съм бисексуален. Имам големи мускули и хората винаги, като ме видят си мислят, че съм хетеросексуален. Правих секс с мъж с 20 сантиметров пенис. Той ме оправи и ме заболя много, но не му казах, за да не ме сметне за женчо. Преди това съм правил секс със мъже с около 15 сантиметрови пениси и не усещах болка. Има ли начин да ми вкарат 20 сантиметров пенис и да не усещам болка?
    Верно ли че мажете изпитвате и вие удоволствие от аналния

Някои хора,като не могат да пишат на кирилица,да не го правят изобщо! Не се пише мАже,а мЪже,за протокола.

В началото и мен ме болеше.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Верно ли че мажете изпитвате и вие удоволствие от аналния
    Всеки изпитва удоволствие от аналния, въпросът е кой ще реши да го практикува, защото ако мъж си навира неща в задника значи е хомо-сапиенс.

Другото, примерно много хора изпитват удоволствие да плуват в Океана или в морето, обаче тези хора живеят в някой океан където е зона на акули. Ако влязат във водата може да последва неприятна развръзка. Приеми го по този начин.

тва не го разбрах но питам штото аз сваршвам от анален ама се чудя как е при момчетата дето са ги чукали отзад

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    аз съм гей и са ме ебали много пъти в дупето
    аз и си навирам неща и много ми харесва и много яко се празня
    тъй че няма лошо в това
    и да мъжете (тези които са били) също изпитват много як кеф
    тъй като на анала има мноооооого повече нервчета от пениса / вагината които доставят страшен кеф стига да знаеш как да ги стимулираш

тъй че да...

Rabalka хайде моето момче/момиче когато се ограмотиш,да пишеш мнение! Щом не може да пишеш на кирилица съм убедена,че не може да свършваш и на анален секс.Няма смисъл от неграмотни,безсмислени коментарчета!

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Rabalka хайде моето момче/момиче когато се ограмотиш,да пишеш мнение! Щом не може да пишеш на кирилица съм убедена,че не може да свършваш и на анален секс.Няма смисъл от неграмотни,безсмислени коментарчета!
    Мноо си тъпа ма

Според мен грамотноста и оргазма не са свързани даже обратното. А иначе и според мен може да се докара оргазъм от анален секс.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мноо си тъпа ма
    Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Според мен грамотноста и оргазма не са свързани даже обратното. А иначе и според мен може да се докара оргазъм от анален секс.
    Знам от личен опит дали може да се докара,до огразъм! С случая не коментирам теб,а някой друг!!!

Знам от личен опит дали може да се докара,до огразъм! С случая не коментирам теб,а някой друг!!!

Какво знаеш, че може или НЕ може. Не те разбрах.

Момченце ма ще викаш на майка ти която не е трябвало да те ражда! Първо се върни в 1-ви клас и тогава пиши коментари,защото от твоите коментари се разбра че си неграмотен,неразбиращ,огра ничен индивид!
    Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е

Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Аморе изобщо,не се ядосвай на безмозъчни хора Тоя педераст Rabalka съм го мяркал,на магистралата,да духа на тираджийте с немитите хуйове,така че смятай колко зле е
    Не ме интересува,какво прави жалкото човече,но да не цапа с "лайната" си форума,че стана много жалък,то е живото доказателство че ние БЪЛГАРИТЕ,трябва да се срамуваме от такива като него!

Rabalka мъж ли е?

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Rabalka мъж ли е?
    Да мъж е старите форумци това го знаят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си