PDA

View Full Version : Ще сбъркам ли? Помощ

LittlebutFunny
05-02-2016, 22:39
Здравейте, хора! Искам да чуя мненията ви за моя проблем, наистина много шантав. Накратко ще ви разкажа какво се случи. :) Излизах с едно момче няколко седмици, много готин, паснахме си като характери, абе всичко беше 6. Но една вечер ми звънна един мой бивш, аз действах необмислено и се видяхме. Много съжалявам за което. Приятелят ми разбра, скарахме се и се разделихме. След седмица той ми се обади, поговорихме като големи хора и ми каза, че съм постъпила глупаво, но наистина ме харесва и иска да е с мен и ми прощава. Събрахме се, нещата потръгнаха. Но аз разбрах, че той също в началото на връзката ни се е виждал многократно със своя бивша и дори са си били интимни, скришно от мен. По мое желание се разделихме. Той доста ме търси, говорим и много иска да се съберем отново, казва, че е било грешка, дори не помни защо го е направил, че нещата тогава още не са били сериозни между нас и затова си го е позволил. Аз наистина изключително много го харесвам, но не знам заслужава ли си да съм в такава връзка... ще се радвам да чуя какво мислите. Благодаря на отговорилите!

AwesomEBG
05-03-2016, 00:16
Все пак сте били заедно за мен е изневяра! Лично аз не бих простил изневяра :) И все пак, ако смяташ, че биха се оправили нещата послушай себе си. Но имай в предвид, че нещата могаг да станат по-трудни( Ще свикнеш повече, ще го обичаш и пак може да направи нещо.. тогава боли повече) ;) успех

GuardianAngel
05-03-2016, 05:26
Не се събирайте,остани малко сама ,то явно и ти не си много наясно със себе си.

baby_baby
05-03-2016, 08:50
Изобщо не си заслужава да си в такава връзка според мен ще продължавате да си изневеряват и пак ще се оправдавате че не знаете как и защо сте го направили

Starless
05-03-2016, 09:42
Ти си сгазила лука - той ти е простил. Сега е твой ред.

Violenza
05-03-2016, 14:16
Но една вечер ми звънна един мой бивш, аз действах необмислено и се видяхме.
Е какво значи това?
Ако само за едното излизане с бивш те е зарязал и на всичкото отгоре даже ти е изневерявал, с право си му била шута, че дори си се забавила.
Въобще, толкова накриво сте тръгнали, че няма никакъв смисъл да си губиш времето.