Влез

View Full Version : Къде е границата или кога я прекрачваме?

Зайче..
05-05-2016, 21:03
Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?

ДОТА
05-05-2016, 21:13
бройката е без значение
ако си дърво е леглото

M****
05-05-2016, 21:17
Леле, мале... Каква тема само...

бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?

Колкото до въпроса ти - няма много да ти се хареса отговора ми или по-точно другите няма много да харесат отговора ми. Но все пак ще потърся една моя тема и когато я намеря - ще едит-на настоящия си коментар.

ДОТА
05-05-2016, 21:19
бтв: не съм сигурен (т.е. убеден съм към 95%), че ти бе едно девствено момиче (поне преди три години - точно когато се регистрирах) и бе пуснала тема дали някой може чрез фотошоп да направи колаж как би изглеждала с обица на носа. Тогава ти изпратих няколко колажа, с няколко вида обици. Ти беше нали?

чуди се после защо никой не говори с теб

Зайче..
05-05-2016, 21:21
ДОТА, Тази тема нямам намерение да я разисквам, защото всеки (разбира се) ще се похвали и ще каже какъв еб*ч е. :D
И не съм сигурна, че бройката няма значение. Факт е, че донякъде леките момичета не се определят толкова по бройката, колкото по поведението си, но все пак не е ли малко тъпо като си на 18 да се "таковаш", като разпрана, но като станеш на 25 (примерно) и започнеш да мислиш за нещо по-сериозно да се правиш на непорочна и да скачаш като ощипана госпожица, като стане въпрос за секс (едва ли не "аз не знам кво е тва). Донякъде визирам определени личности с тези примери, което не е много хубаво, защото казах, че не искам да плюя по никой, а в момента точно това правя, но наистина много ме гложди и се опитвам да намеря някакъв задоволителен отговор и за да се случи това, трябва обясня по някакъв начин какво имам предвид.

ЕДИТ:
M****, да, аз бях хлапето, което искаше чрез фотошоп да си сложи обица на носа :D
Малко по-късно си пробих носа наистина, но нещата не се получиха и махнах обицата. :D

ДОТА
05-05-2016, 21:22
по-добре да се ебеше много на 18
отколкото да станеш на 25 с деца
и тогава да тръгнеш да мърсуваш

Зайче..
05-05-2016, 21:28
по-добре да се ебеше много на 18
отколкото да станеш на 25 с деца
и тогава да тръгнеш да мърсуваш

И този момент го има, обаче според мен това се случва, когато на момичето му се е искало, а не е имало смелост и в един момент пердето ѝ пада и се започва.

ДОТА
05-05-2016, 21:31
я дай повече информация за тва перде
и какво трябва да се случи, за да падне
на дърти години

П.П.
ако приемем, че и ти си с перде

M****
05-05-2016, 21:35
Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това). :cool:

Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/565613-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0 . :cool:

Зайче..
05-05-2016, 21:37
Не си ли наблюдавал/а как семейства се разпадат, защото един от двамата (най-често жената) започва да се изживява, като 15 годишна и върши глупости? Става въпрос за това, че човека твърде дълго си е натискал парцалите и изведнъж решава, че иска да "живее". Тука, обаче вече става въпрос за хора, които не са успели да бъдат себе си.
Аз съм "перде" за някои работи, но за други - изобщо. В случая не съм перде.

M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава? :D

ДОТА
05-05-2016, 21:42
В случая не съм перде.
хехехе, как си каза без бой

А ти как още ме помниш оттогава? :D

ДОТА
05-05-2016, 21:45
Ето темата: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/565613-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0 . :cool:

поне една излъга ли се да ти пише на лични бройката
освен това е много смешно да искаш във всеки пост
да ти казвали на лс

Зайче..
05-05-2016, 21:45
хехехе, как си каза без бой

Аз и да не си кажа, то си личи от километри. Щом въпроса толкова ме гложди, че чак питам във форум (а преди това съм повдигала въпроса и с мои приятелки и приятели), значи би било много неуместно и смешно да кажа, че не ми пука и съм пълно перде. :D

M****
05-05-2016, 21:46
...

M****, ще я разгледам. А ти как още ме помниш оттогава? :D
Тогава бях съвсем нов във форума и гледах да помагам с нещо, ако мога. А ти бе/си първият потребител, до когото писах ЛС. Преди година точно архивирах съобщенията си (по съвет точно на papugai/ДОТА), щото един потребител ми препълни кутията за пръв път (за инфо. на останалите - заради dreamwalker), та преди малко погледнах ЛС-ите, за да се уверя дали съм прав или греша. (:

Едит: глаголно време

ДОТА
05-05-2016, 21:47
ако на тия години толкова те вълнува
как изглеждаш в очите на околните
по-късно направо ще живееш според
техните желания и правила

M****
05-05-2016, 21:49
поне една излъга ли се да ти пише на лични бройката
освен това е много смешно да искаш във всеки пост
да ти казвали на лс
Ти не виждаш ли, че на всеки 2-3 коментара съм с нова версия в темата? ДОТА, да броиш можеш ли?

бтв: точно от тази тема се запознах с едно момиче - Бояна, за която писах, че ме е изтрила от скайп (миналото лято), щото спрях да ползвам тази програма миналия април. :cool:

Едит: уточнение

solo_
05-05-2016, 21:54

Аз говоря.

Сол
05-05-2016, 21:56
Търсенето приключи успешно. (: Намерих си темата - йее. Проблемът бе, че не съм я писал през настоящия си профил - както съм споделял тук: след като се регистрирах в самото начало на 2013 г., изкретах 2-3 месеца и се оттеглих. До новото ми завръщане през началото на 2015 г. имах няколко спорадични завръщания за по седмица-две. (: И не винаги пишех от постоянния си профил, както ще се види от коментарите ми в темата (но пък подписа и поведението ми си личат въпреки това). :cool:

Как ги намираш толкова бързо? И аз искам да намеря едни теми. Teach me, master.

Сол
05-05-2016, 21:57
Аз говоря.

Ти не си критерий, ти и сам на себе си говориш май.

Сол
05-05-2016, 22:01
Извинявай за спама, Зайче. Сега ще ти отговоря и по темата: предлагам да не се водиш изобщо по акъла на приятелките си, прави това, което ти смяташ за правилно. Вижда се, че не одобряваш разпуснатото поведение, в такъв случай, действай така, както вярваш, че е добре. Изобщо не си скептично настроена, много хора разсъждават като теб.

Зайче..
05-05-2016, 22:04
ДОТА, дори не знам дали е толкова заради мнението им за мен, защото честно казано за мен се говорят доста лоши неща (старите потребители, ако ме помнят, биха потвърдили), защото като човек изобщо не съм цвете за мирисане. Гложди ме от гледна точка на това, че дори и след време да съм с човек, който не е от моя град и не знае нищо за мен (т.е. дори и да съм имала една стабилна бройка и да съм излъгала) аз ще си знам за себе си и пак няма да ми е окей.
Като цяло може и да съм в такава дилема със себе си, защото ми се насъбраха доста неприятни неща за отрицателно време и започнах да изпадам в някакви състояния, в които не мога да определя дали взимам правилните решения (като цяло) и дали след време това ще ми се хареса. На няколко пъти даже ми казваха, че съм биполярна, защото постоянно нещо ме гложди, не мога да взема решение, сменям си мнението по 50 пъти в минута. Предполагам, че това е временно и ще се отпусна, но когато нещо не ми е наред и ми е нарушено личното спокойствие гледам да се допитвам и до хора, които биха ми дали обективно мнение (а в случая форума е един много добър вариант, защото никой не е повлиян от лично отношение към мен).
Тука малко го обърнах на размисли и страсти, обаче наистина искам да дискутирам с някой този въпрос и да се опитам да стигна до някакъв консенсус със себе си.
Знам, че звуча много, много глупаво и евентуално нелепо. :D

GuardianAngel
05-05-2016, 22:23
Как ги намираш толкова бързо? И аз искам да намеря едни теми. Teach me, master.

тая тема... :lol:

Сол
05-05-2016, 22:25
тая тема... :lol:

Да, и моята реакция беше такава. ;дд Човека не е бил в ред очевидно.

GuardianAngel
05-05-2016, 22:33
Зайке...има жени има и жени..Някой си мислят,че да спиш с много е опитност която ги изтрелва в класацията на разбирането за мъжете и секса...докат не са влюбят в някои и не си седнат на задника с озадачена физиономия...
Ако трябва да ти кажа моето мнение за мен с колкото повече мъже е спала една жена толкова по-ковра ми идва,без особено самоуважение,защото когато около човек има много ...значи никои от тях не става,разбираш ли какво искам да кажа ?Хората който не са обичани и не се чувстват така си мислят,че могат да запълнят тая празнина със секс..което дефакто няма как да стане..ама въри обяснявай...Както ти е казал и Сол (душата) тва е съвсем нормално ,а ти прави това което чувстваш за правилно все пак правилно и грешно са въпрос на гледна точка на гледащият.

Зайче..
05-06-2016, 07:09
Хората който не са обичани и не се чувстват така си мислят,че могат да запълнят тая празнина със секс..

И това ми е минавало през главата, въпреки че вероятно всеки си го изживява по различен начин, защото и аз не се чувствам особено обичана сега /но го изживявам малко по-различно, което не знам дали е за добро, или за лошо/. Опитвам се да намеря някаква златна среда, пък да видим.
Между другото получих и няколко лични, за което благодаря на авторите им. Като цяло не съм очаквала да ми обърнете толкова внимание и най-вече да сте сериозни, защото преди постоянно бях в пререкания със съфорумците и очаквах яко наредби. :D

RagioL
05-06-2016, 07:36
ти не беше ли от Влас?

Зайче..
05-06-2016, 07:44
^Да. Сигурно се и познаваме щом си от Несебър между другото, но предпочитам всичко да остане конфиденциално, защото повечето от твоите съграждани изобщо не ме понасят и ще се започне едно коментиране, което едва ли ще доведе до нещо хубаво от моя страна.

RagioL
05-06-2016, 07:51
нямам много контакти с несебърлии
при все колко крив човек съм не ги понасям особено

добре са го застроили Влас гледам

Зайче..
05-06-2016, 07:55
^това, че не се понасяш с тях изобщо не те прави крив според мен! :D
Те са малко криви и трудно се сприятеляват с нови хора.
А Влас наистина е доста застроен, но си има и хубавите страни. ^^

M****
05-06-2016, 08:09
Признавам - стана ми интересно от какво е породено това търкане между морските хора? (:
Изглежда навремето тук, във форума, е било в пъти по-интересно - имало е повече панаири. Жалко, че съм пропуснал тези времена. :/

DarkTemplar
05-06-2016, 08:11
Всеки сам си определя границата. Тя зависи главно от характера и нагласата му към любовта/секса. Няма "нормална" и "ненормална" бройка, всеки сам си определя с кого да си ляга и поради каква причина. Естествено и обстоятелствата играят роля, но най-вече е до характер.

Дразнят ме социалните норми и етикети, свързани със секса. Задръстеността и курвалъка не се определят от бройката.

Явно доста от приятелките ти са, да кажем лесни. Ти не си такава и затова те почват да те съветват да станеш като тях. Ама това не е нужно, щом не ти идва отвътре. Различна ценностна система.

Зайче, специално ти си хубаво момиче, би било нелепо да се даваш на всеки.

RagioL
05-06-2016, 08:20
^това, че не се понасяш с тях изобщо не те прави крив според мен! :D
Те са малко криви и трудно се сприятеляват с нови хора.
А Влас наистина е доста застроен, но си има и хубавите страни. ^^

щом и нашите едвам ме изтърпяват се съмнявам че е само защото хората са криви

а по темата:
мисля че качеството е пред количеството

а хорското мнение по природа е досаден продукт на присъствието им

Fisherman
05-06-2016, 10:05
очаквам яко смех от тая тема, не ме разочаровайти

toni1000
05-06-2016, 10:14
Абсолютна глупост са две неща: 1-во, някой да си брои "бройките" и 2-ро, някой да се въздържа от секс по морални съображения. Ако човек не прави секс докато е млад, само едно е сигурно - когато остарее горчиво ще съжалява.

RagioL
05-06-2016, 10:46
очаквам яко смех от тая тема, не ме разочаровайти

пусни си някоя комедия

Зайче..
05-06-2016, 12:41
Зайче, специално ти си хубаво момиче, би било нелепо да се даваш на всеки.

О, благодаря ти.
Честно казано не съм на това мнение и защото съм хубава, защото нямам много висока оценка за външия ми вид (доказателство за това са корекциите, които мисля да си правя, а някой от тях може би ще са в най-скоро време), а е повече от уважение към себе си. Някак си малко ми е като проява на липса на уважение да се "думкаш" с всеки, защото това би показвало, че имам ниски критерии (ох, причините май са много, но реално това го мисля само за себе си, т.е. когато мои приятелки ми споделят за сексуалните им подвизи не смятам, че те нямат уважение към себе си, но за себе си бих го сметнала).
В общи линии темата ми няма особен смисъл, защото през цялото време освен да обяснявам как не искам да спя с всеки (а то и никой не ме кара на сила), нищо друго не правя, но исках да споделя какво мисля и защо ме тормози пък всеки да каже каквото му е на душата и да се създаде дискусия като сегашната (между другото много добре се заформи ;d). Аз като цяло обичам да общувам с нови хора и да чувам различни гледни точки, така че все пак и до тук написаното ме удовлетворява.

Fisherman, сигурно ще те разоваровамИ, ако трябва да бъда честна. :D Едва ли ще стане пикантно, или ще се разрази някакъв сериозен спор. За сега няма наченки и по-добре. хаха

toni1000, уважавам мнението ти, но не е ли по-хубаво да се прави секс с един и същ партньор повече от 1 път (разбирайте в интервал от време на поне няколко месеца-половин година, примерно), отколкото постоянно с различни? Дори и от гледна точка на това, че когато правиш секс често с един и същи човек вие знаете какво ви харесва и какво не, и някак си успявате да се задоволите взаимно, а и примерно ако си с един партньор от по-дълго време това предразполага и към експерименти /докато с другите, като е набързо, гледаш да стане и всичко е много по-просто (аз така си го обяснявам, де)/?

Не знам дали съм права, не го и твърдя. Въпросите ми не са риторични.

RagioL
05-06-2016, 13:22
за какви корекции си се замислила

xoxi
05-06-2016, 13:51
Зайче, ти на колко години стана? :D
От тези няколко коментара в темата ми изглеждаш като момиче, което много лесно се подвежда по чуждите идеи и мисли. Има някаква наивност в изказванията ти.
В следващите ден-два, когато имам повече време, ще се изкажа и по темата.

Vanchhh
05-06-2016, 14:45
О не, какви корекции, дано не е това, което си мисля :lol:
Иначе по темата: това си е твой собствен избор, който никой не може да се меси. Остави ги тия твоите какво ти говорят, не е задължително да ги "последваш". Рано или късно ще срещнеш пак някое момче, дето да му завъртиш главата и то твоята и ще станат работите. Хехе.
Никой не е казал, че вече като си "отвързана" трябва да се плющиш(с извинение) с всеки срещнат. И не, не е нормално всеки път с различни.

Зайче..
05-06-2016, 16:08
Зайче, ти на колко години стана? :D
От тези няколко коментара в темата ми изглеждаш като момиче, което много лесно се подвежда по чуждите идеи и мисли. Има някаква наивност в изказванията ти.
В следващите ден-два, когато имам повече време, ще се изкажа и по темата.

Да, може да се каже, че до някаква степен съм наивна и се подвеждам за някои неща (майка ми много мрази тази черта у мен и постоянно ми я напомня, за да работя над това). След няколко месеца ще стана на 18 години.

Vanchhh "Рано или късно ще срещнеш пак някое момче, дето да му завъртиш главата и то твоята и ще станат работите." с едно изречение каза точно какво искам между другото. Поне аз така си ги представям нещата, де.

Относно корекциите - искам да си сложа мигли косъм по косъм и хиалуронова киселина за сега. За по-нататък искам да си сложа каквото се слага в назолабиалните гънки въпреки, че всички ми казват, че това го правят възрастните жени и нямам нужда (но аз мисля, че имам).

Fisherman
05-06-2016, 16:44
ако сега си слагаш хиалуронова киселина,какво ще стане като станеш на 30?

много тежък случай

Зайче..
05-06-2016, 16:50
ако сега си слагаш хиалуронова киселина,какво ще стане като станеш на 30?

много тежък случай

Най-вероятно ще си сложа 1 път и никога повече няма да повторя, защото не обичам да давам големи суми пари за едно и също нещо няколко пъти. Друг е въпроса, че не знам дали ще се харесам. :D

nIkEnCeTy_bE
05-06-2016, 16:53
Относно корекциите - искам да си сложа мигли косъм по косъм

Моля те, дай снимка. И гледай да отидеш при някой кадърен, защото последно време това с миглите стана супер модерно и ги правят супер грозно. Поне като слагаш наистина гледай да не изглежда все едно миглите ти са до веждите... ужасна картинка.

Fisherman
05-06-2016, 16:54
явно проблема е доста по-дълбок,успех с начинанията

Зайче..
05-06-2016, 16:55
Моля те, дай снимка. И гледай да отидеш при някой кадърен, защото последно време това с миглите стана супер модерно и ги правят супер грозно. Поне като слагаш наистина гледай да не изглежда все едно миглите ти са до веждите... ужасна картинка.

Ще ти пратя моя снимка на лично, но не я показвай на много други съфорумци, защото за сега съм решила да не си показвам снимките на всички, защото намерих много мои фейк профили в facebook и то със снимки качени във форума.

И между другото дайте да се абстрахираме от темата за моите корекции. ;d

jghgh
05-06-2016, 17:36
Надявам се не си пуснала темата, за да те хвалят всички, колко си яка само, и какво правилно мислене имаш.

Аз пък ще ти кажа, границата следва ти да си я поставяш, а не някой друг или обществото.
Принципно, социално прието е, момичетата да нямат много бройки, но ако ти се чувстваш Окей да спиш с повече хора, прави го. Мамка му, един живот живеем, следва да сме щастливи от това, което правим, и де не съжаляваме за изборите си.

Та така. Границите са там, където ти си ги поставиш. Докъдето ти е комфортно, и докъдето ти чувстваш, че правиш правилното нещо.

За мен не е окей аз да спя с различни мъже, или само за една вечер, не мога да се отпусна, а и имам чувството, че се разрушавам. Оставам с впечатление, че излишната похот разрушава душата, както и да звучи това. За себе си знам, че не мога да извличам удоволствие от това. Но има хора, жени, мъже, все тая, които се кефят, щастливи са, добре са, отпуснати са, и си имат бройки и в това няма нищо лошо.

Нека не се превръщаме в съдници на чуждия начин на живот, и да налагаме собствените си норми върху другите.

ДОТА
05-06-2016, 17:41
Ще ти пратя моя снимка на лично, но не я показвай на много други съфорумци, защото за сега съм решила да не си показвам снимките на всички, защото намерих много мои фейк профили в facebook и то със снимки качени във форума.

И между другото дайте да се абстрахираме от темата за моите корекции. ;d

ъм, как да ти го кажа
потърсиш ли снимки в гугъл от тийна
излизат поне 10 твои
а за корекциите не ти вярвам много
щото съм сигурен, че искаш силикон
и да си промениш нослето

Зайче..
05-06-2016, 22:55
ДОТА, аааа не, носа ми е много хубав :D имам късмета да съм с прав, леко кръгъл, нос.
а силикона, ако става въпрос за гърдите, също не ме кефи като идея, въпреки че не съм особено надарена, но ми звучи много страшно. :D
старите снимки не са ми проблем, защото и без това нямам почти никаква прилика оттогава със сегашното ми аз, а и те вече са много разпространени, така че няма много какво да се направи по въпроса.

jghgh, не, идеята ми не беше да ме хвалят всички. Даже казах, че не го смятам за нещо нередно, когато го правят другите, а го смятам за нещо нередно, ако го направя аз. Даже мислех, че ще има доста нападки към мен, така че, повярвай ми, не ми е целта да ме хвалите. А и какъв би бил смисъла да бъда супер яка в очите на хора, които изобщо не ме познават и нямат никакви допирни точки с мен, освен в този форум? Между другото не се и опитвам да налагам моето мнение върху другите (аз даже не знам какво ми е точно мнението) или да съдя, който и да било. Не че съм Дева Мария и не се е случвало да лепвам етикети или да се изказвам лошо, но в момента съм съдник само на себе си (т.е. за сега по-скоро съм критична, защото искам да взимам правилните решения за мен, за да бъда във вътрешен мир със себе си).

Fisherman
05-07-2016, 06:48
в близкото бъдеще на жените след 1 свирка ще им падат фалшивите джуки или ще се наложи да влизат в болница,защото приятеля им ги е целунал по врата и всичките хиалуронови киселини,колагени и силикони са се оплели и са прекратили кръвоснабдяването към мозъка.

tqnk0
05-07-2016, 08:58
Това че си от малък град е кофти. Ако имаш желание да го правиш го прави. Ти явно нямаш така, че не виждам какъв е проблема. Не всички момичета са такива и по-добре. Винаги е сладко като намериш свестно гадже ;) До колкото за секса за 1 вечер не си струва поне мен не ме кефи така както като го правиш с някого с когото си знаете слабостите хаха :)

ДОТА
05-07-2016, 12:05
старите снимки не са ми проблем, защото и без това нямам почти никаква прилика оттогава със сегашното ми аз, а и те вече са много разпространени, така че няма много какво да се направи по въпроса.

да не си се превърнала във висока и синеока блондинка ?
иначе няма как за 2 години толкова да се промениш

Зайче..
05-07-2016, 12:26

Не, но щом се е случвало приятелки да не ме познаят на старите ми снимки, значи има все някаква разлика. Главното е, че вече не се правя толкова неестествено и не нося лещи.

RagioL
05-07-2016, 13:16
намерих много мои фейк профили в facebook и то със снимки качени във форума.

на мен за сега само един твой профил ми се е мяркал :D

ДОТА
05-07-2016, 14:06
Главното е, че вече не се правя толкова неестествено и не нося лещи.

главното е, че това, което си изрисува преди две години, ще ти остане за цял живот

DarkTemplar
05-07-2016, 14:23
Зайче, още ли приличаш на Селена Гомес?

Сол
05-07-2016, 14:27

Хахаха.

Зайче..
05-07-2016, 21:13
главното е, че това, което си изрисува преди две години, ще ти остане за цял живот

Не знам дали в случая имаш предвид външия ми вид, или държанието ми, но е факт, че и с двете много се излагах тогава. Чак да ми остане за цял живот, обаче не съм съгласна.

DarkTemplar, не бих казала. Наскоро си бях направила една снимка, на която доста хора намериха прилика, но иначе мисля, че вече няма особена прилика.

DarkTemplar
05-07-2016, 21:25
Дай да я видим тази снимка.

Зайче..
05-07-2016, 21:31
Дай да я видим тази снимка.

Ще ти пратя на лично.

RagioL
05-08-2016, 12:19
явно темата зацикли

LoadRunner
05-08-2016, 14:42

хахахахаа
тоя марчо е ебати ненормалника
всеки път ме ококорва

Зайче..
05-08-2016, 16:06
явно темата зацикли

Малко да, но се очакваше да се изчерпа в един момент (даже стана малко по-голяма от моите очаквания).
Много благодаря на всеки, който си каза мнението - всички мнения ми бяха полезни. И предполагам, че тук е момента да кажа, че темата вече може да бъде заключена. :)

YoungBloodZ
05-08-2016, 16:08
може да бъде заключена. :)

не може
поради липсата на модератори

Зайче..
05-08-2016, 16:12
не може
поради липсата на модератори

А къде са те, ако не е тайна? :D

YoungBloodZ
05-08-2016, 16:16
А къде са те, ако не е тайна? :D

аз започнах да влизам пак от няколко седмици така че нямам представа
ти ще кажеш :D

RagioL
05-08-2016, 16:19
намериха си високо платена служба(джихадисти)

Зайче..
05-08-2016, 16:23
намериха си високо платена служба(джихадисти)

xaxaxaa

YoungBloodZ, аз от няколко дни съм активна пак, така че не мога да кажа. :D

YoungBloodZ
05-08-2016, 16:27
xaxaxaa

поставям ти за задача да разбереш! :D

RagioL
05-08-2016, 16:27
xaxaxaa

ако искаш и теб мога да уредя
от както разбрах от solo_(оня издухан образ) наскоро че съм мюсюлманин вързах дота контакти :D

Зайче..
05-08-2016, 17:08
поставям ти за задача да разбереш! :D

хаха е не че не мога. Имам някои от тях във фейсбук, но не мисля да ги притеснявам. Сигурно вече на никой не му се занимава и е разбираемо.

YoungBloodZ
05-08-2016, 17:11
хаха е не че не мога. Имам някои от тях във фейсбук, но не мисля да ги притеснявам. Сигурно вече на никой не му се занимава и е разбираемо.

и аз имам някои (повечето) от тях
искаш ли да си ги разменим? :lol:

M****
05-08-2016, 18:38
off-topic:

хахахахаа
тоя марчо е ебати ненормалника
всеки път ме ококорва
Ваньо, честно - като гледам останалите тук (във форума като цяло) си мисля, че съм от малкото нормални (въпреки моите чудатости). (:

Едит: добавено пояснение.

RagioL
05-08-2016, 19:12
off-topic:

Ваньо, честно - като гледам останалите тук си мисля, че съм от малкото нормални (въпреки моите чудатости). (:

доста субективно понятие

dimitar_ak
05-08-2016, 19:17
С жена ми никога не сме се интересували от бройките си. Какво значение има? По-важно е ти да останеш последната бройка

RagioL
05-08-2016, 19:20
което се случва предимно на оня свят :D

ДОТА
05-08-2016, 19:25
Не знам дали в случая имаш предвид външия ми вид

ъхъ
нали имаш татуси по дупето, корема, бедрата и гърдите
за тях говоря

Зайче..
05-08-2016, 19:44
ъхъ
нали имаш татуси по дупето, корема, бедрата и гърдите
за тях говоря

хаха доста преувеличено /за гърдите и дупето/ :D
Имам на кръста, корема, бедрото, гърба, ребрата и китката всъщност. Честно казано много си ги харесвам, дори мисля да ги увелича доста, така че нямам нищо против, че ще ми останат за цял живот.

ДОТА
05-08-2016, 20:16
ще ми позволиш ли да рисувам върху дупето ти
с шоколад
и след това да го оближа

tori
05-09-2016, 05:30
Всъщност, двете крайности никак не са хубави - нито да си умреш чист и неопетнен, нито да си минал цяла България. В единия случай говорим за социално не-добро развитие, за липса на общуване с правилните хора, съответно и за липса на какъвто и да е опит и в леглото, и във връзките. От другата страна говорим за същата болестна форма, но тикаща те в един друг омагьосан кръг.
Може би трябва да си дадеш някакъв праг, естествено с малко толеранс от двете страни, за да се получи точна бройка, ало наистина имаш нужда от нея. Лично за мен няма зададена бройка. Знам само, че спя само с хора, до които ми е кеф да се събуждам. Ако това ще рече 25 човека за целия ми живот - хубаво. Ако останат само 2 пък още по-хубаво, че няма да си сменям настоящия партньор.

Отделно от темата - да отстояваш мнението си, когато мислиш, че за теб то е най-правилно, може да ти спечели много врагове. Но нищо не може да се сравнява с факта, че притежаваш сама себе си. И това е най-доброто успокоение, което можеш да си даваш, когато хората падат в боя (разбирай тезите им издишат) срещу факта, че ти избираш сама за себе си. И всеки, който ти натрапва мнение, избор и съвет, е свободен да продава агнешки мозък в месарницата на пазара.

RagioL
05-09-2016, 19:04
с шоколад
и след това да го оближа

чиче ще си докараш някой инфаркт

RagioL
05-09-2016, 19:10
в нашия край имаме един ритуал ако го издържиш можеш да се пробваш

Зайче..
05-09-2016, 21:06
Отделно от темата - да отстояваш мнението си, когато мислиш, че за теб то е най-правилно, може да ти спечели много врагове.

Аз всъщност не мисля, че в момента отстоявам точно някакво мнение. Цялата работа е, че започнах да се замислям над този въпрос и исках да чуя всички гледни точки и разбира се да уважа и да се вслушам във всяко едно мнение, за да извлека позитивите и негативите и да си съставя някаква представа за нещата (понеже за в момента нямам определена такава).

baby_baby
05-10-2016, 15:53
10 и според мен са много но то си зависи и от момичето

ДОТА
05-10-2016, 16:45
и поже заека реши да не ме удостоти с отговор дали е съгласна
малко истини по темата

http://i.imgur.com/JnFGzEU.jpg

http://i.imgur.com/WPERA4Y.jpg

http://i.imgur.com/5sDCzMu.jpg

lamattitude
05-11-2016, 14:59
Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос....

Отговор няма - само ти можеш да си отговориш на тоя въпрос. Ако ти кажа 7, пък ти се омъжиш за 6-тия , един ще се губи и ще трябва да ти правя скандал. Освен ако... айде няма значение

Малко насоки мога да ти дам от собствените си наблюдения върху женските индивиди. Нека прегледаме петилетките , които те очакват - сега си на 18 та ча-а-а-а-а-ак до около 30-те ти години. Имаш 2 варианта :

- отдавай се само на "любовта на живота ти" - такива ще имаш няколко , искаш или не искаш. Въпросът тук е че смяната им през 1-2-3 години ще те озвери и нарани и дори може да преглътнеш принципите си като преспиш с някой, просто защото сексът е като вятърът (хубаво е да те подухва от време на време) Накрая ще си намериш някой , който е далеч от сегашните ти критерии (о, да ще се променят критериите ти за мъж) - абе тоя не е перфектният, не е и най-големият олигофрен, тъй че да ми прави дете и да се почва семейният живот.

- поживей си ! излизай с приятелки, флиртувай с непознати, даже някои и може да ги огрее, пробвай нови неща, майната му на общественоприетите норми, точната бройка на креватните партньори и прочие. Това с цел да не те гони носталгията , че си изпуснала живота, докато е било времето да го живееш, когато най-после се установиш и създадеш семейство, дом, поколение и т.н.

Сега да поясня защо горната граница е 30-33 години - тогава се очаква да зацъка биологичният ти часовник. Мхм и това е неизбежно... Ще искаш дете , а дете не може да расте (нормално!) без баща и дом.

Истината се крие някъде в баланса между 2-те опции, които ти описах. Един ден ще се събудиш на 35 и ще погледнеш назад или с мисълта "Боже, пропилях си младостта" или с мисълта "Аман от мъже, деца , че и цикълът ми дойде... Е поне си поживях де"

Успех! :)

lamattitude
05-11-2016, 15:25
Аз малко ще поспамя , но нека да дам конкретни примери

Имах една колежка от предната работя, която в момента е на 33 години. Успя най-после да си намери свестен (уж) мъж на същата възраст. Абе щастлива е - да са живи и здрави и двамата. Та... Страшно интелигентна и сръчна жена. Но на външен вид малко .... хмъ, ще бъда тактичен и ще кажа "средна хубост" . Което е тотална разлика от това каква е била през 20-те си години - показва ми някакви там снимки, малеееееееееее, миньонче с големи стегнати гърди, малко дупе и мръснишки поглед. Абе страшна хубавица! Но давам пример за нея , защото тогава е въртяла мъжете на пръста си, гледала си е кефа и общо взето е куфеела. Но красотата е преходна, с годините повяхва , а желаещите стават все по-малко и по-малко. Както тя самата каза : "Просто в един момент са насищаш на мъжкото внимание и искаш някой да те открие като човек" Естествено в един момент тя се оказва на 30 , сингъл и започва бясното търсене на стабилен мъж, което си беше малко "жалка гледка" Не и го казах , разбира се...

Втората жена, която ще дам за пример е една моя близка приятелка. От 9 години е с приятелят си , всичко върви по мед и масло, дори тя роди красиво малко момиченце (да ми е жива и здрава) и видиш ли , тоя (не ми дава да си комуникирам с него, защото знае че ще яде ритници) решава че не е готов за семейство - вдига си чукалата и си тръгва с обяснението че " е рано за деца, било прибързано с решението , имал живот да наваксва" Този е позор не само за мъжкия пол, а и за човечеството като цяло... Сега излизаме по дискотеки, барове (е , поне когато и остане малко време от малката) и и се иска да си намери точен пич - било то и само за секс. Ама сингъл майка на 28 не е най-привлекателната комбинация. :/

В първият случай прекаленото живеене ще те отплесне и в един момент ще трябва да удариш спирачките, защото си прекалила. Във вторият - от рано да започнеш със сериозният живот някак си ще те лиши от удоволствията на това да си сингъл.

Айде спирам че станах като някой стар дЕдо!

jghgh
05-11-2016, 17:55
^да бе, на теория всичко точно, ама виж, сам го казваш, животът е разнообразен, жалката гледка си е намерила мъж, а другата по всички правила на логиката...

това е просто опит да се систематизира битието, да се изведе логика там, където я няма.

не може насила да си "умерен", такъв можеш да станеш, само ако преди това си опитал крайностите или животът якичко те е шамаросал.

+ това, не всеки има потребност да се наживява, не и по начина, който се визира обикновено - ходене по бройките, и т.н.;

пиша ти, защото ме изкефи колко логично теоретично звучи мнението ти, но на практика никога и при никого животът не се развива точно така.. ако ти идва отвътре, бройкаш, ако не ти - не бройкаш, и няма значение дали "осъзнаваш", че един ден ще ти липсва.. въпросът е, че сега не можеш, сега не искаш, сега не ти е в приоритетите, и човек не може да върви против себе си. независимо какво би казала "логиката" или предписанията..

няма логика, няма справедливост, няма закони, стискаш палци при теб нещата да се развият по най-добрия начин, верен си на себе си, и колкото се може по-отговорен - каквото зависи от теб, го правиш, каквото не - просто го понасяш и толкова. това вече отиде много отвъд темата, ама все пак е време и аз да наръся малко житейски мъдрости, джър-пър стайл

:)

lamattitude
05-12-2016, 07:23
^да бе, на теория всичко точно, ама виж, сам го казваш, животът е разнообразен, жалката гледка си е намерила мъж, а другата по всички правила на логиката...

това е просто опит да се систематизира битието, да се изведе логика там, където я няма.

не може насила да си "умерен", такъв можеш да станеш, само ако преди това си опитал крайностите или животът якичко те е шамаросал.

+ това, не всеки има потребност да се наживява, не и по начина, който се визира обикновено - ходене по бройките, и т.н.;

пиша ти, защото ме изкефи колко логично теоретично звучи мнението ти, но на практика никога и при никого животът не се развива точно така.. ако ти идва отвътре, бройкаш, ако не ти - не бройкаш, и няма значение дали "осъзнаваш", че един ден ще ти липсва.. въпросът е, че сега не можеш, сега не искаш, сега не ти е в приоритетите, и човек не може да върви против себе си. независимо какво би казала "логиката" или предписанията..

няма логика, няма справедливост, няма закони, стискаш палци при теб нещата да се развият по най-добрия начин, верен си на себе си, и колкото се може по-отговорен - каквото зависи от теб, го правиш, каквото не - просто го понасяш и толкова. това вече отиде много отвъд темата, ама все пак е време и аз да наръся малко житейски мъдрости, джър-пър стайл

Естествено че на практика всичко е много различно - аз само зададох долната и горната граница (дори и те подлежат на промяна. А истината е някъде между тях. В курса на живота , всеки сам ще открие "златната среда" . :)

Fisherman
05-12-2016, 07:30
Глупаво поставяне на всички под общ знаменател,глупаво разбиране за това какво означава да се наживееш,елементарен начин на мислене тип 7 клас втория срок.

lamattitude
05-12-2016, 08:50
Глупаво поставяне на всички под общ знаменател,глупаво разбиране за това какво означава да се наживееш,елементарен начин на мислене тип 7 клас втория срок.

Оценка на чужди мисли и разсъждения без подкрепа на факти и цифри в защита/опозиция.
Жалък опит за заемане на морална позиция. Празни приказки. Глупаво изказване като цяло...

DarkTemplar
05-12-2016, 09:58
Фишката пак е най-умният и раздава квалификации на останалите. Комплексите му го напъват като стомашно разстройство - не може да им устои, дори и да иска.

Fisherman
05-12-2016, 18:17
с шоколад
и след това да го оближа

ми то от дупето излиза шоколад,няма нужда да купуваш

Fisherman
05-12-2016, 18:19
Оценка на чужди мисли и разсъждения без подкрепа на факти и цифри в защита/опозиция.
Жалък опит за заемане на морална позиция. Празни приказки. Глупаво изказване като цяло...

ти какви научни факти и защита представи,нахвърля това което мислиш,виж си снимката на профила,възможно ли е да си по-комерсиален?

ДОТА
05-12-2016, 19:51
ми то от дупето излиза шоколад,няма нужда да купуваш

тоя шоколад само ти би го опитал
аз предпочитам да купя от магазина

Fisherman
05-13-2016, 09:50
и без ще си там можеш да ползваш ендогенния шоколад

lamattitude
05-13-2016, 10:06
ти какви научни факти и защита представи,нахвърля това което мислиш,виж си снимката на профила,възможно ли е да си по-комерсиален?

Аз преценям хората не по профилната снимка, а по това, което са написали - а за 4 страници вече ти не си написал нито една съществена дума, камо ли нещо по темата. Факт. :)

Fisherman
05-13-2016, 12:22
тая тема не е нещо съществено за да се пишат съществени неща по нея,всъщност е едно нищо,просто опит на Зайчето да потърси хорско одобрение за бъдещото си поведение,да успокои съвестта си.

solo_
05-13-2016, 13:00
тая тема не е нещо съществено за да се пишат съществени неща по нея,всъщност е едно нищо,просто опит на Зайчето да потърси хорско одобрение за бъдещото си поведение,да успокои съвестта си.

Можеше просто да я подкрепиш...

solo_
05-13-2016, 13:01
тоя шоколад само ти би го опитал
аз предпочитам да купя от магазина

Той Fisherman има фетиш... И той като мен.

solo_
05-13-2016, 13:19
Здравейте. Дълго ме мъчи един въпрос, на който съм получавала много и различни отговори, но без обосновка и някак си оставам недоволна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел или е за "секс", но реших да я пусна тук, а ако има проблем, нека бъде преместена. Като за начало - ще се опитам да се абстрахирам от подигравателните коментари, защото съм сигурна, че ще е пълно с такива, но въпроса ми е абсолютно и напълно сериозен.
Та, да мина направо, че пак разтягам страшно много локуми. Според вас с колко мъже/момчета е нормално да е била интимна една жена/момиче? Аз бях във връзка в продължение на 2 години и нещо, и никога не съм се замисляла над този въпрос, защото съм била интимна само с това момче и не ми се е налагало да мисля какво се случва след като се разделим (разбира се не мисля да си оставам стара мома, така че би следвало да не ми е единствения партньор). Веднъж получих отговор, че "10 е една добра бройка", но някак си ми звучи много. Имам познати, на които бройката им е доста над 10 и като цяло повечето ми приятелки са били с повече момчета от мен (почти всички с над 5, ако трябва да бъда точна) и не, не ме разбирайте погрешно - не искам да ги плюя и да изляза супер голямата моралистка, защото знам, че не съм такава, но не мога да приема да си легна с някой без никакви чувства, например. Дразни ме и когато ме пришпорват да си намеря "някой за чукане", защото не търся такива отношения. Не знам точно как да го обясня, но не се чувствам в зоната на комфорта си що се отнася до това. Казвам го, защото с повечето ми приятелки се случва точно това - излизат 2-3 пъти с някой, правят секс и повече никога не се търсят. Добре, да приемем, че съм страшно задръстена, но не би ми било приятно да се случват така нещата и с мен. Друг е въпроса, че живеем в много малък град и всичко се разчува и се стига до грозни ситуации, с което също не съм много окей.
Според вас прекалено скептично и сухарско ли съм настроена, защото на моменти започвам да се замислям и над това (но като не ми е окей, не искам и да се насилвам да спя, с който ми падне)?

Ох, Зайче, Байче... Всеки си решава сам за себе си бе, миличка (и бройката няма значение). Няма ограничена бройка, защото всеки е свободен и може да спи с когото си поиска! Никой не е в състояние да ти слага бариери в живота - ти сама решаваш какво да правиш, тъй като живота си е твой, Зайче.

Не ти ли е хрумвало, че приятелките ти може все още да искат да бъдат свободни, в резултат на което търсят само секс, а не сериозна връзка?

Не се държиш сухарско!

Какви грозни ситуации? - Не се налага да се влияеш от хорското мнение.

lamattitude
05-13-2016, 14:19

Ти за какъв капацитет се имаш че да определяш кое е съществено и кое не ?

Fisherman
05-13-2016, 14:55

ходи в интернет да прочетеш дефиницията за "форум" и стани един редактор в тийн проблем,да пишеш статии и без тва имаш умствените спобности на чехалче

lamattitude
05-13-2016, 15:03
ходи в интернет да прочетеш дефиницията за "форум" и стани един редактор в тийн проблем,да пишеш статии и без тва имаш умствените спобности на чехалче

Прочетох я и пак не получих отговора на въпроса си. Та....

Ти за какъв капацитет се имаш че да определяш кое е съществено и кое не (edit: да определяш умствените способности на другите) ?

Fisherman
05-14-2016, 06:12
Прочетох я и пак не получих отговора на въпроса си. Та....

Ти за какъв капацитет се имаш че да определяш кое е съществено и кое не (edit: да определяш умствените способности на другите) ?

прочете ли дефиницията за форум,тази тема е публична дискусия,не можеш да търсиш сметка на всеки с различно мнение от твоето

твоите умствени способности ще извадят очите на всеки прочел написаното от теб ,"живей си живота" какво означава това,има ли човек който да не си живее живота или намекваш за комерсиалния начин на живот въртящ се около материализъм и нисши човешки нужди?

lamattitude
05-14-2016, 08:59
прочете ли дефиницията за форум,тази тема е публична дискусия,не можеш да търсиш сметка на всеки с различно мнение от твоето

Не търся сметка за разлино мнение, защото такова ти не си изказал - определението "това е безмислено" провокира въпроса ми , който ще задам за n-ти път "Ти за какъв капацитет се имаш че да определяш кое е съществено и кое не (edit: да определяш умствените способности на другите) ? " И тъй като си се хванал за определението за форум - участвайки в една публична дискусия, някой път може да се наложи да отговаряш на въпроси, което ти умело избягваш до момента.

твоите умствени способности ще извадят очите на всеки прочел написаното от теб ,"живей си живота" какво означава това,има ли човек който да не си живее живота или намекваш за комерсиалния начин на живот въртящ се около материализъм и нисши човешки нужди?

Моля не споменавай умствени способности, защото ти задавам конкретен въпрос за 3-ти път вече, а не получавам отговор - обикновено в такива ситуации човекът отсреща е глух/сляп в случая/ или тъп, тоест не разбира въпроса.

И тъй като ми отговаряш на съобщенията - правя си извод че не си сляп :)

Fisherman
05-14-2016, 09:08
явно е че твоите способности (от а до я) са ограничени и на женския ти въпрос,помогнал съм много хора от този форум и отвън и мнението определено тежи повече,отколкото твоите мухленски 12 реда в тая тема

ти кой беше

Fisherman
05-14-2016, 09:08
с тая курвенска профилна снимка седнал да ми държи сметка,да не би да си някой тъп ученик

lamattitude
05-14-2016, 09:27
помогнал съм много хора от този форум и отвън и мнението определено тежи повече,отколкото твоите мухленски 12 реда в тая тема

Прости мнителността ми, но не съм присъствал, когато си помагал на тия хора - тях също не ги виждам да потвърждават приказките ти. По същата логика, аз съм бил на Марс :)

Да се самоопределяш като "мнението МИ тежи много повече от мнението ТИ" е меко казано детинско. Не разбирам и какво общо има избора ми на профилна снимка с това, което дискутираме. Ще разясниш ли?

Fisherman
05-14-2016, 09:59
само че е малко вероятно да си бил на марс а е по-вероятно да съм бил по-полезен от теб в този форум

lamattitude
05-14-2016, 10:25
само че е малко вероятно да си бил на марс а е по-вероятно да съм бил по-полезен от теб в този форум

Тези вероятности се определят от теб , а трябва да бъдат потвърдени от 3-то лице. Докато не се случи това - е моята дума срещу твоята.

YoungBloodZ
05-14-2016, 10:27
Тези вероятности се определят от теб , а трябва да бъдат потвърдени от 3-то лице. Докато не се случи това - е моята дума срещу твоята.

Потвърждавам, че Fisherman е бил по-полезен от теб в този форум.

jghgh
05-14-2016, 10:31
е да де, ама в случая действително го напада твърде остро и не се аргументира...

съгласна съм, че тая идея с "наживяването" не е особено добра или зряла, ама все пак, момчето се опитваше да помогне.
и двамата се опитвате да помогнете, всеки по неговия си начин и с неговите си аргументи. всъщност нали за това е форум, трябва да можеш да се аргументираш защо смяташ, че нещо е така, както е

YoungBloodZ
05-14-2016, 10:33
е да де, ама в случая действително го напада твърде остро и не се аргументира...

съгласна съм, че тая идея с "наживяването" не е особено добра или зряла, ама все пак, момчето се опитваше да помогне.
и двамата се опитвате да помогнете, всеки по неговия си начин и с неговите си аргументи. всъщност нали за това е форум, трябва да можеш да се аргументираш защо смяташ, че нещо е така, както е

изчетох ти целия коментар и не видях никакъв смисъл да го пишеш... :D no hard feelings!

MalePan7her
05-14-2016, 10:35

Искам да поясня, преди да се изкажа, че Джони деп е моят най голям враг през последните 4 години. Той е протагониста на форума, аз съм антагониста! С него ще си останем врагове, в някой друг живот можеше и да не сме но в този така стоят нещата.

Но за това, което ти е написал е прав. Тя с тази тема си търси успокоение и морална подкрепа за бъдещите си решение. И примерите ти с колежките са простотия.

Някои от постовете му имат смисъл, затова това за капацитета не върви !

Един ден ще се събудиш на 35 и ще погледнеш назад или с мисълта "Боже, пропилях си младостта"

Това е тъпо колкото дебелата ми леля от град Белослав !

Има хора, които цял живот не искат да се задомят, искат да имат свобода ! Познавам и такива момичета. Имах едно гадже навремето, която беше почти на 30 и нямаше деца и не искаше, обаче беше като вярно куче ! Искаше само с мен, в крайна сметка там нещата се разминаха, тя искаше да замине в чужбина аз не и така! Тя искаше да живее да обикаля по екскурзии и т.н. но не искаше деца и не искаше с други! Като излизах на кафе със разни познати момичета, тя получаваше направо нервен срив !

lamattitude
Потвърждавам, че Fisherman е бил по-полезен от теб в този форум.

Аз говорех за тази тема конкретно, не за целия форум. Мисля че дискусията за цялостният ни принос е излишна предвид разликата в броя мнения.

MalePan7her
С предният си пост и аз потвърждавам, станахме 2ма с ЯнгБлаадз.

jghgh
05-14-2016, 10:43
изчетох ти целия коментар и не видях никакъв смисъл да го пишеш... :D no hard feelings!

смятам че дори да не си съгласен с някого не е нужно да го обиждаш.
и аз не съм съгласна с момчето, че трябва човек да се "наживява", за да не съжалява после, но не е необходимо да го храня, че е комерсиален, посредствен и т.н.;
би следвало етиката в един форум да е: 'не мисля като теб, защото ...' или 'мисля като теб, защото..."

lamattitude
05-14-2016, 10:44
И примерите ти с колежките са простотия.

Защо реални човешки съдби да са простотия?

Има хора, които цял живот не искат да се задомят, искат да имат свобода ! Познавам и такива момичета. Имах едно гадже навремето, която беше почти на 30 и нямаше деца и не искаше, обаче беше като вярно куче ! Искаше само с мен, в крайна сметка там нещата се разминаха, тя искаше да замине в чужбина аз не и така! Тя искаше да живее да обикаля по екскурзии и т.н. но не искаше деца!

Когато аз давам реални примери е простотия, когато ти даваш - е поучителна история :)

По темата : Бившето ти гадже е изключението, което доказва правилото.
Ако мнението ви звучи твърде просто, не забравяйте че тя е на 18 (поне на профила и пишеше толкова). Опитах се да го разбия на по-семпъл език, за да е по-разбираемо. Ако вие сте големи и пораснали хора, които са открили рецептата на живота и всичко ви е ясно, то някои от нас още я търсят. За да се докажете като такива, може да споделите от опита си на по-разбираем език за нас простолюдието по същия начин както един учител трябва да предаде знанията си на учениците си. Иначе що за авторитет демонстрирате ако сте навирили нос до небето?

YSMF
05-14-2016, 10:45
Един ден ще се събудиш на 35 и ще погледнеш назад или с мисълта "Боже, пропилях си младостта"
УмрЕх, честно. Някой като я избълва тая тъпотия и вече даже не ми е весело.

MalePan7her
05-14-2016, 10:46
Но красотата е преходна, с годините повяхва , а желаещите стават все по-малко и по-малко.

Сега продължавам да чета и да се изнервям малко по малко !

Ся ще постна в тази връзка снимка на една американка, която има 50 деца.

https://pbs.twimg.com/profile_images/571534529261613056/lISgvAm6.jpeg

http://www.mariakang.com/wp-content/uploads/2012/11/mariakang1.jpg

Ето още една майка с малко дете.

http://howdoesshe.com/wp-content/uploads/2013/09/jen1.jpg

И не е само тя !

MalePan7her
05-14-2016, 10:50
Защо реални човешки съдби да са простотия?

Когато аз давам реални примери е простотия, когато ти даваш - е поучителна история :)

По темата : Бившето ти гадже е изключението, което доказва правилото.
Ако мнението ви звучи твърде просто, не забравяйте че тя е на 18 (поне на профила и пишеше толкова). Опитах се да го разбия на по-семпъл език, за да е по-разбираемо. Ако вие сте големи и пораснали хора, които са открили рецептата на живота и всичко ви е ясно, то някои от нас още я търсят. За да се докажете като такива, може да споделите от опита си на по-разбираем език за нас простолюдието по същия начин както един учител трябва да предаде знанията си на учениците си. Иначе що за авторитет демонстрирате ако сте навирили нос до небето?

Като ще ми даваш пример за реални човешки съдби, направо ми дай пример за някой квартален пиянка или жена му квартална космясала лелка с виснала ухатка.

И аз съм грешал и са ме поправяли, обаче си признавам и не споря като теб! Казах в другите теми, че съм 90% руснак. В Русия знаеш ли, че се женят на по 18-20 жените? Много млади семейства има. Неоспоримо рускините са курварлак! Обаче всички ли са? Ще брандираме по нацийка ли сега? Или по твоята логика, всяка една руска майка на 19 трябва да я изпердашат няколко такива кура като моя за да е щастлива и да се наживее докато е със съпруга си? Аре моля !

YoungBloodZ
05-14-2016, 11:03
смятам че дори да не си съгласен с някого не е нужно да го обиждаш.
и аз не съм съгласна с момчето, че трябва човек да се "наживява", за да не съжалява после, но не е необходимо да го храня, че е комерсиален, посредствен и т.н.;
би следвало етиката в един форум да е: 'не мисля като теб, защото ...' или 'мисля като теб, защото..."

Извини ме ако съм те обидил! Не това ми беше целта... Исках да кажа че в коментара ти не пише нищо ново което вече не се знае и затова е излишен 8-) колкото до етикета на форума... Не очаквай да има такъв след като няма модератори :D пък то като се замисля дори когато имаше модератори пак не съществуваше никакъв етикет в тоя форум :lol:

lamattitude
05-14-2016, 11:03
Като ще ми даваш пример за реални човешки съдби, направо ми дай пример за някой квартален пиянка или жена му квартална космясала лелка с виснала ухатка.

Нямам такива примери, затова не си споменавам.

И аз съм грешал и са ме поправяли, обаче си признавам и не споря като теб! Казах в другите теми, че съм 90% руснак. В Русия знаеш ли, че се женят на по 18-20 жените? Много млади семейства има. Неоспоримо рускините са курварлак! Обаче всички ли са? Ще брандираме по нацийка ли сега? Или по твоята логика, всяка една руска майка на 19 трябва да я изпердашат няколко такива кура като моя за да е щастлива и да се наживее докато е със съпруга си? Аре моля !

Защо споменаваш Русия бе , човек? Тук е България. Говорим за 18-годишно момиче, което попита нещо и аз си дадох мнението. Не претендирам че съм прав, все пак споменах че е базирано на моите наблюдения върху жените. Къде отидохме за рускините и техните обществени норми?!

Оспорвам авторитета на Fisherman , защото не можеш да обикаляш и да оценяваш хорските дилеми като съществени и несъществени. Може за себе си , но не и генерално. Да не говорим че начинът му на изказ изобщо не отговаря на позицията, която се опитва да заеме (а и която изненадващо вие подкрепяте). Говори много за нивото на форума .

MalePan7her
05-14-2016, 11:10
Ти дори не схвана иронията ми ! Дадох пример за лелята защото ти даваш тъп пример за разкрепостената ти колежка тип износено копче !

Тук какво ме интересува че е България ! 60% от инвестициите тук са Румънски и Руски, другите 30% американски и 10% български ! Българите нямат един лев да инвестират пари ! Знаеш ли че на ТИМ инвестициите са Руски и имат руска свръзка ! Газпром, Лукойл, Петрол , какви са ? Да ти изброявам доутре ако искаш ! ВМ Петролеум на Марешки, заради който цените сега са комични в България, знаеш ли той какъв гръб има и откъде ? Досети се !

Начинът ми на изказ е подобен на неговия, това ме прави по нисш от теб, с начин на изказ на 80 годишна бабка тип осморка ? Така ли ? Нивото на форума ти ли го дигаш ? Как го дигаш ? С фалшиви норми и поощряване на младежда да разхайва ?

ДОТА
05-14-2016, 11:10
Имах едно гадже навремето, която беше почти на 30 и нямаше деца и не искаше, обаче беше като вярно куче ! Искаше само с мен, в крайна сметка там нещата се разминаха, тя искаше да замине в чужбина аз не и така! Тя искаше да живее да обикаля по екскурзии и т.н. но не искаше деца и не искаше с други! Като излизах на кафе със разни познати момичета, тя получаваше направо нервен срив !

с нея в Курилово ли се запознахте

MalePan7her
05-14-2016, 11:14
Олигофрен аз живея във Варна от 20 години, балък !

ДОТА
05-14-2016, 11:20
не личи да живееш в град/село с повече от 20 жители
повечето над 90 години
иначе не би те било страх от деца
и не би се крил в кола от деца

MalePan7her
05-14-2016, 11:22
Мнооооооооооооооооооооооо оооооо прост хратник си ! Обещавам ти вечерта като се върна ща съсипя , шланг с дрис !

ДОТА
05-14-2016, 11:24
хахаха, само внимавай да не срещнеш някое дете
че може и да не се върнеш, ако те стресира до смърт

MalePan7her
05-14-2016, 11:25
Бих взел дете и да му дам карт бланш да ти разбие носоглатката ! След това да ти се изпикае на косата ! След това да ти се изсере на гърба ! Да размаже лайната на гърба ти с ръкавица и вестник, след това да та полее с пикня отново и след тва да ти напраи снимка за фейсбук !

ДОТА
05-14-2016, 11:27
ще платиш на дете да ме набие ли
ама ще ти останат ли пари да му
платиш, за да не бие и теб
или вече си свикнал деца да те гърбят

Fisherman
05-14-2016, 11:53
Аз говорех за тази тема конкретно, не за целия форум. Мисля че дискусията за цялостният ни принос е излишна предвид разликата в броя мнения.
ти нямаш никъв принос и към тая тема също,като кажеш на едно дете да прави каквото си иска,защото е млада,нали тя това чака

lamattitude
05-14-2016, 11:59
Ти дори не схвана иронията ми ! Дадох пример за лелята защото ти даваш тъп пример за разкрепостената ти колежка тип износено копче !

Давам нея за пример , защото тя е едната крайност, която описах по-горе. Твоята леля казах е изключение. Ако ти общуваш с повече жени, които преследват кариеризъм, то аз комуникирам с такива , които искат семейство. Факт е обаче, че тези от втория вид са мнозинството. Тук би трябвало да се съгласиш с мен, нали?

Тук какво ме интересува че е България ! 60% от инвестициите тук са Румънски и Руски, другите 30% американски и 10% български ! Българите нямат един лев да инвестират пари ! Знаеш ли че на ТИМ инвестициите са Руски и имат руска свръзка ! Газпром, Лукойл, Петрол , какви са ? Да ти изброявам доутре ако искаш ! ВМ Петролеум на Марешки, заради който цените сега са комични в България, знаеш ли той какъв гръб има и откъде ? Досети се !

Какво общо имат чуждите инвестиции с това , което се разисква тук? Ако правилно те разбирам искаш да кажеш че руснаците налагат как да живеем ние българите по логиката "Който плаща поръчва музиката". Това ли е?

Начинът ми на изказ е подобен на неговия, това ме прави по нисш от теб, с начин на изказ на 80 годишна бабка тип осморка ? Така ли ? Нивото на форума ти ли го дигаш ? Как го дигаш ? С фалшиви норми и поощряване на младежда да разхайва ?

Никъде не съм споменавал че нивото е ниско или високо. Като по-активната част от форума, вие ще кажете къде точно се намира това ниво. Аз съм нов. :)

lamattitude
05-14-2016, 12:07
ти нямаш никъв принос и към тая тема също,като кажеш на едно дете да прави каквото си иска,защото е млада,нали тя това чака

Пита момичето - отговаряме. Дали е грешно или правилно, и в двата случая ще се поучи. Твоят принос се изчерпва до "Аз съм над тия неща, не ме интересува". ;)

M****
05-14-2016, 12:45
Чудя се: "Защо продължавате да коментирате по тази тема?".
Авторката отдавна изяви желание модераторите да я заключат. Това не е факт по простата причина, че такива липсват.

Докато вие тук водите словесни битки, младата зайкиня сигурно е навън и си живее живота, придружена от нов ухажор (и може би неин бъдещ приятел).
//и няма нищо лошо в това.

Fisherman
05-14-2016, 13:34
зависи,аз съм на мнение,че човешката психика е доста крехка и когато си само на 17 като нея и вече си преспала с 10 човека няма как това да не се отрази по негативен начин

хората са направени за да са моногамни,иначе не могат да създадат семейство

нека Зайка си живее живота НО да го прави с мисълта ,до какво ще доведат действията и утре,агитирам да бъдете отговорни

LoadRunner
05-14-2016, 16:56
Олигофрен аз живея във Варна от 20 години, балък !

хм, много странно
аз що съм останал с впечатлението че си Ром от Сливен
http://prikachi.com/images/758/8804758L.jpg

MalePan7her
05-14-2016, 17:28
Давам нея за пример , защото тя е едната крайност, която описах по-горе. Твоята леля казах е изключение. Ако ти общуваш с повече жени, които преследват кариеризъм, то аз комуникирам с такива , които искат семейство. Факт е обаче, че тези от втория вид са мнозинството. Тук би трябвало да се съгласиш с мен, нали?

Има и трети вид, нито кариеристки, нито искат семейство, обаче такива се водят аутсайдер или нат-джобс !

За мен това са глупости. За русия го дадох като пример за друго, но ти не разбра. Не ми се обяснява, мързи ме, прочети го пак да разбереш контекста към какво се отнасяше.

MalePan7her
05-14-2016, 17:32
хм, много странно
аз що съм останал с впечатлението че си Ром от Сливен

https://cdn.meme.am/instances/29385308.jpg

Fisherman
05-16-2016, 06:21
Манталитета "мога да правя,каквото си искам стига да не вряда на останалите" и "живота си е мой" ще закопаят и вас и нас,защото понякога резултатите от действията закъсняват и са неочаквани.

НЕ БЪДЕТЕ ТЪПИ ЖИВОТНИ

Зайче..
05-16-2016, 20:32
Здрастиииии.
Значи би било по-добре, ако се разправяте на лични, за да е по-чиста темата от такива постове и да останат тези, които са свързани със запитването ми (просто бих искала да чета постове само по темата, защото сега се налага да ги отсявам и искам не искам трябваше да чета за гъзове и "шоколади" малко по-назад, което е меко казано гнусно).
Още веднъж thank youuu на всички, писали по темата.

"нека Зайка си живее живота НО да го прави с мисълта ,до какво ще доведат действията и утре,"
Fisherman, а, именно това имах предвид. Майка ми винаги ми казва, че каквото и да прави един човек, където и да отиде миналото го застига и е много права. Та, ето още една причина, поради която повдигам този въпрос. Някъде по-назад беше казал, че искам с тази тема и коментарите да успокоя съвестта си за бъдещи мои "изявления", но не беше точно това целта.
Като цяло тази тема изобразява моята абсолютна безтегловност след прекратяването на единствената ми връзка, защото сега се чувствам като в "необрано лозе" и тъй като не съм си определила граници (защото както виждате не мога) се допитвам, за да имам различни гледни точки, над които да помисля и евентуално да ми помогнат.
Между другото със сигурност някъде назад съм дала други причини, а може и на места да си противореча. Честно казано всеки ден мога да давам различни причини за появата на тази тема и всяка една причина да бъде вярна, защото всеки път, в който започна да пиша се сещам за нещо ново, което да включа.
Не знам дали споменах, но съм малко биполярна (диагнозата не ми е "лепната" още от специалист, но аз и няколко приятели я открихме вече). :D

M****, щеше да е хубаво, ако беше така, но за жалост трябва да ходя на училище.
A и никой не ме иска, аз също не искам кой да е, та трудно ще се случат нещата да съм с някой нов бъдещ приятел. :D

MalePan7her
05-16-2016, 20:36
Със сигурност си изчаткала, помня ти постовете отпреди 2 години.

Съмнява ме, че форумът или някой друг ще ти помогне ако си същата като преди. Да се наостряш от най малкото и да не слушаш никой. Понеже тогава постовете ти бяха тип лапе "да да добре".

Имаш късмет, че изобщо някой ти пише.

Ако наистина си биполярна и не се шегуваш, мисля, че ти трябва специалист, не форум. Иди на някой психиатър примерно.

M****
05-16-2016, 20:41
...

M****, щеше да е хубаво, ако беше така, но за жалост трябва да ходя на училище.
A и никой не ме иска, аз също не искам кой да е, та трудно ще се случат нещата да съм с някой нов бъдещ приятел. :D
Здравей и на теб!
Въпрос на време е - годините са пред теб, лятото идва... (:

Нямам представа дали имаше нерви и желание да изчетеш до край темата, която преди 2 години пуснах, затова ще синтезирам моята позиция: около 15 бройки (за цял живот) - мисля, че добре съм се аргументирал, но повтарям и тук, че това е единствено моята позиция и моите разбирания.

MalePan7her
05-16-2016, 20:42
Лятото идва вика. Доколкото си спомням, тя е от София, въпросната госпижичка. В София лятото освен да обикаляте борисовата и да се напивате с бира посред бял ден, какво друго има да правите.

Зайче..
05-16-2016, 20:43
Ако наистина си биполярна и не се шегуваш, мисля, че ти трябва специалист, не форум. Иди на някой психиатър примерно.

Е, не знам дали съм, или не съм. Казвам само, че някои мои симптоми напомнят това състояние, но по-скоро се пошегувах, защото ако ми имаше нещо най-вероятно майка ми отдавна да е забелязала и да ме е завела. :D

И какво означава да съм същата, като преди? Преди бях по-голямо лапе от сега (не казвам, че преди бях, а сега не съм, защото след още 3 години сигурно ще гледам като объл камък нещата, които пиша днес) - променила съм се доста, така че не виждам защо пък някой да не ми пише? Е, да, доста хора обидих с доста грозни думи, но всеки си има такъв период в живота, където го играе малко "не ми пука и ще ви сипвам на всичките, 'щото така ме кефи". Аз моя такъв период го надживях и както виждаш се стремя да не навлизам в абсолютно никакви спорове и да не обиждам абсолютно никой.
Сам виждаш, че не се наострям от най-малкото, което също би трябвало да ти отговори на въпроса дали съм същата, като преди.

edit: От черноморието съм, но не гледам на лятото, като на "сезона за търсене на гаджета", защото тогава е сезона на "трябва да работя, за да си купя каквото си поискам". :D

MalePan7her
05-16-2016, 20:47
Тогава ти точно с мен си пишеше на лични ако помниш, беше влязла в някакви депресии и говореше все за края на света. Това го помня доста добре. Тогава не те отказох от края на света. Явно си видяла за 2 год. че края на света не дойде в стил The Walking Dead и реши да продължиш, а? Еккекекекекеккек

Според мен имаш нужда от нова насока в живота. Започни да комуникираш малко с чужденци, по възможност не-балканци. Ще се чувстваш по неловко, но ще започнеш да си мериш повече приказките и да се научиш на социалните норми.

И аз съм от черноморието, в черноморието е истината. Не знам дали си същата от преди, но Зайче или Зайка с която си писах беше все с профилна снимка на женски крака или жена легнала на легло. Може и да не си същата, понеже тя беше от София си спомням. Ако ти беше с такъв аватар, значи си яко ментила, че си от София! Such a shame

Зайче..
05-16-2016, 20:57
^никога не съм лъгала, че съм от София. Честно казано не си спомням за разговорите ни за края на света, но е напълно възможно да е имало такива, защото бях повярвала до някаква степен на тези глупости (не ме убивайте с камъни - била съм на 13години).
И да, съгласна съм, че имам нужда от насока. Дали ще я получа от потребителите във форума, от приятели, или ще си дойде от само себе си - не знам.

MalePan7her
05-16-2016, 21:01
Живееш в много много тъп град и няма да успееш да намериш нормален мъж/момче там. За съжалание, това е истината. Мислех, че си от север, но като видях Бургас на профила ти, божичко господи. Живял съм там града го знам наизуст, обаче!!!!

Зайче..
05-16-2016, 21:05
И от Бургас не съм всъщност. Близо е до Бургас, но не е Бургас.
Както и да е - едва ли има особено значение точно от кой град съм. :D

edit: между другото, ако ти е интересно, пише от кой град съм малко по-назад в темата - сега се сетих.

MalePan7her
05-16-2016, 21:08
Дай да чуем от кой град си, от голямо значение е. Ако си от Бургас, Несебър, Поморие или Слънчев Бряг, не се учудвам да имаш биполярност. 8-)

Зайче..
05-16-2016, 21:10
^виж страница 2, първия пост.
И предлагам да спрем дотук с града, в който живея, защото и без това не мисля да го сменям (е, най-много да го сменя с Несебър, но то си е същата работа). :D

MalePan7her
05-16-2016, 21:13
Ее влас грабна ме! Там сте баровци! Ходя на Планета всяка година няколко пъти, да цъквам. Там няма пияни и бургаски олигофрени.

От Влас ако отидеш в Несебър трябва да си луда честно !

Зайче..
05-16-2016, 21:17
То не е ли Планета от скоро (доколкото знам преди се казваше Мания)?
Аз не ходя много по дискотеките - на The 1 един път съм ходила, едно лято бях малко по-редовна в Rococo, но го затвориха и Planet го посещавах по едно време, но рядко. Сега съм хвърлила око на Harem Marina Shisha & Dinner, защото е ново и наргилетата ме впечатлиха, но все още не съм го посетила.

MalePan7her
05-16-2016, 21:42
Не, Planet Yacht се води да съм по точен.

Има и наргилета. Мноо е яка обстановката, музиката е силна, охраната е цивилна и не те проверява, никога нямат кютеци, отвън има само Порш и самия контингент е по-различен.

MalePan7her
05-16-2016, 21:44
Аз си лягам, ще си говорим друг път. Между другото и Влас го знам доста добре тъй като съм живял там. Познавам шефа на Съни Бийч (срещу посейдон). Мноо яко местенце. В топ 5 дестинации от България ми е градът.

Зайче..
05-17-2016, 07:38
Не, Planet Yacht се води да съм по точен.

Има и наргилета. Мноо е яка обстановката, музиката е силна, охраната е цивилна и не те проверява, никога нямат кютеци, отвън има само Порш и самия контингент е по-различен.

Ааааа, ние не сме се разбрали. Аз помислих, че ми говориш за Планета, намираща се в Слънчев бряг на мястото на Мания.
А Planet и аз много го харесвам.

MalePan7her
05-17-2016, 09:24
Аз говорех за Влас, не ги бъркам нещата. На Планет ходиш ли често или другаде? В слънчев бряг е ужас, там само утайка.

Зайче..
05-17-2016, 18:37
Не, като цяло не излизам често, защото вниманието ми е насочено към това да работя. Когато се организираме с приятели, ходя, но не е особено често.

MalePan7her
05-17-2016, 18:40
Не си ли малко малка че да работиш ?

Зайче..
05-17-2016, 18:49
Защо да съм малка? Откакто станах на 14 години работя всяко лято.
За пояснение - понеже често всички си мислят, че едва ли не го правя на сила, но това не е вярно. Като цяло работя, защото не искам по цял ден, в продължение на 3 месеца, да само да лежа, да ям и да бездействам. Предпочитам да си имам някакво занимание. ;d

RagioL
05-17-2016, 19:13
ти да видиш!
не само си чувал за хибридна война но и си бил наоколо

Зайче..
05-17-2016, 19:21
Не разбрах? :D

RagioL
05-17-2016, 19:27
не е и нужно

MalePan7her
05-17-2016, 20:43
Защо да съм малка? Откакто станах на 14 години работя всяко лято.
За пояснение - понеже често всички си мислят, че едва ли не го правя на сила, но това не е вярно. Като цяло работя, защото не искам по цял ден, в продължение на 3 месеца, да само да лежа, да ям и да бездействам. Предпочитам да си имам някакво занимание. ;d

Евала ! Това с лежането на гръб ми хареса !

Повечето момичета ще поискат да обикалят планета !

Дори и на сила да е, пак е добре !

С какво се занимаваш, ако не е тайна ?

Зайче..
05-17-2016, 21:10
3 лета под ред работих в магазин за дрехи, но това лято ще работя в друг магазин с дрехи, играчки и козметика.
По принцип много ми се иска да бъда хостеса (веднъж съвсем неочаквано ми се наложи да пробвам, доста се притеснявах, но много ми хареса), но няма как да стане, защото хостесите са предимно по дискотеките, а аз нямам 18 години и предполагам, че няма как да се случат нещата.

MalePan7her
05-18-2016, 06:05
Не ми се смей на въпроса но какво е хостеса ?

Зайче..
05-18-2016, 07:44
Тези мацки, които стоят с един списък на входа на някое заведение и настаняват хората (това е, когато си запазиш сепаре в някоя дискотека и момичето, което ти показва къде е твоето сепаре е хостеса).

Fisherman
05-18-2016, 07:45
мениджър салон в дискотеката

RagioL
05-24-2016, 22:33
Тези мацки, които стоят с един списък на входа на някое заведение и настаняват хората (това е, когато си запазиш сепаре в някоя дискотека и момичето, което ти показва къде е твоето сепаре е хостеса).

което ме подсеща за руския сериал кухня

RagioL
05-24-2016, 22:42
бих се навил за готвач в заведение ако беше като в сериала

Зайче..
05-26-2016, 07:36
Абе, да ви питам тази тема мога ли да я използвам и за да питам нещо друго? Смисъл не ми се прави нова тема, защото е малко досадно според мен, а тази и без това никой не я заключва.

RagioL
05-26-2016, 12:06
питай

M****
05-26-2016, 15:58
Абе, да ви питам тази тема мога ли да я използвам и за да питам нещо друго? Смисъл не ми се прави нова тема, защото е малко досадно според мен, а тази и без това никой не я заключва.
Плати ли на ДОТА? (:
Ако "да" - може да зададеш друг въпрос по темата.
Ако "не" - трябва първо да му платиш, но с какво точно, той по-късно ще напише.

solo_
05-26-2016, 16:15

Задай въпроса!

Не се интересувай какво пишат / иска или мислят простаците.

RagioL
05-26-2016, 16:18
Плати ли на ДОТА? (:
Ако "да" - може да зададеш друг въпрос по темата.
Ако "не" - трябва първо да му платиш, но с какво точно, той по-късно ще напише.
не си в позиция да поставяш условия

solo_
05-26-2016, 16:20
не си в позиция да поставяш условия

Има хора, които само с това могат да изпъкнат.

Зайче..
05-26-2016, 17:24
Вече не ми е актуален въпроса. :D
Нооо ако пак изникне нещо, ще си използвам темичката щом казвате, че може. :))

Зайче..
06-03-2016, 20:17
Здравейте! Ами, аз да си питам нещо :D
Значи преди почти 2 седмици се запознах с едно момче (аз отидох при него да се запознаем, но преди това ни изтекоха очите да се гледаме, така че беше въпрос на време единия да се "предаде"). Та, намерихме се в фейсбук, след което той ми писа пръв и всичко беше окей. Само да кажа, че сме от различни градове (на около 1 час път). Оттогава се видяхме един път, но беше супер набързо, защото беше непланирано и двамата бяхме с различни компании. Дотук всичко е наред все още, НО той няколко пъти каза, че ще дойде да се видим, но така и не дойде (тук изниква моя въпрос "защо?". Разбирам, че вие няма как да знаете, но ще е хубаво да има някакви предположения). После - от 2 дни насам ми пише доста рядко, на моменти се държи много сладурски, пише ми някакви мили неща, но примерно ми "seen"-ва и ми отговаря след 1 час? Или ми пише, аз му отговарям, той го прочита и ми пише след няколко часа (на моменти имам чувството, че само пробва да види дали ще има отговор)? Като цяло той ми сподели за един негов проблем, заради който в момента е постоянно в движение и му създава доста главоболия, та си мислех, че може да е заради това (проблема се случи преди 2 дни и точно оттогава държанието му е крайно странно), но въпроса ми е вие как мислите? Дали да се отдръпна и просто да спра да отговарям, или не става въпрос за някаква ебавка?
Принципно бързо усещам нещата, но този ми завъртя малко главата и нещо преценката ми не може да бъде трезва май.

Agartha
06-03-2016, 20:36
Зайче, ти си било много палаво, че чак ме хвана яд за обратната ми ориентация!

Зайче..
06-03-2016, 20:48
Това, че един път се е случило да се запозная с момче (т.е. аз да направя първата крачка) не ме прави "палава". :D

Agartha
06-03-2016, 20:53
Нямаше нужда толкова бързо да отскачаш назад и да го приемаш като упрек. Напротив, въобще не те упреквам. ;)

KaRiNa.Ni
06-07-2016, 17:22
Напълно съгласна съм с теб.Против безразборния секс съм...Момчетата,когато научат че момиче е спало с повече от 5-ма автоматично става курва,но момчетата като кажат аз имам бройка от над 5-10 момичета автоматично стават Дон Жуановци и на тях не се лепят етикети,за това някои момичета казват по-малко бройки за да не ги сметнат за...

YSMF
06-07-2016, 17:26
Напълно съгласна съм с теб.Против безразборния секс съм...Момчетата,когато научат че момиче е спало с повече от 5-ма автоматично става курва,но момчетата като кажат аз имам бройка от над 5-10 момичета автоматично стават Дон Жуановци и на тях не се лепят етикети,за това някои момичета казват по-малко бройки за да не ги сметнат за...
Курвари им се викат на такива.

LoadRunner
06-07-2016, 18:02
аз вече мисля че по-добре е да не се пита щото нещо се пречупват отношенията като задълбаеш много много и си променяш мнението и вече си имаш едно на ум и то не в положителна посока

Agartha
06-07-2016, 20:01
Кво се правите на ударени бе. Ебете се като разпрани, седнали да говорят глупости във форума.