PDA

View Full Version : Проблем с момиче.Харесвам я,а тя мен не.

p2508
05-06-2016, 21:41
Аз съм момче и съм на 16.Миналата година в моето училище дойде ново момиче всички мислеха че е грозна но аз я харесах веднага.Тъй като съм много срамежлив помолих един приятел да ме заговори с нея.Поисках и номера и тя отказа да го даде.Дори не поиска да говори с мен.След това я избягвах до началото на тая учебна година.Срам ме беше да й призная какво чувствам лице в лице затова и написах бележка.На нея пишеше че съм я харесал от момента в който съм я видял и че я харесвам.Изчаках седмица но тя так и не ми каза нищо,затова реших да я попитам и тя каза чене ме харесва.После няколко пъти съм си говорил през фейсбук казах и че постоянно мисля за нея,чр искам да се опознаем и да сме заедно.Но тя постоянно казва че не ме харесва даже и като я питам защо тя казва,че не ме харесвАз много искам да съм с нея.Даже приятелите ми казват че сме един за друг(че си приличаме).Обаче не смея да я зговоря лице в лице защото не искам пред всички да каже че не ме харесва и всички да ми казват"Е,вижте го тоя даже това грозно момиче не го хареса."И не знам да опитвам ли още или да се откажа.Дайте съвет.

MalePan7her
05-07-2016, 06:15
Ти първи клас ли си? Така ли смяташ един ден да си избереш съпруга? Като я питаш дали те харесва? Просто спри за момент да мислиш като БАЛЪК и просто говори с нея на някоя забавна тема. Ако не тръгне разговора или ти си тъп, или тя е тъпа. Което значи че не си съвпадате. Не знам, ако бяхте един за друг досега да си беше проличало нали?

anonymous990763
05-07-2016, 06:48
....Поисках и номера и тя отказа да го даде.Дори не поиска да говори с мен.

.... тя каза чене ме харесва.

...Но тя постоянно казва че не ме харесва даже и като я питам защо тя казва,че не ме харесв...

И не знам да опитвам ли още или да се откажа.Дайте съвет.

По-очевиден съвет..

Грозния
05-07-2016, 15:34
...Дайте съвет.Откажи се брат! Indistinct е права!

tqnk0
05-07-2016, 15:58
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12494663_889452267835740_359449632358034148_n.jpg? oh=7a08259275f09089cfe52cf8cc082918&oe=57B325A9 :D брат това ти ли си?

sladura89
05-07-2016, 22:38
След като не те харесва няма какво да се занимаваш изобщо с нея, намери си друга! :)

Зайче..
05-07-2016, 22:45
"Е,вижте го тоя даже това грозно момиче не го хареса."

Крайно грубо. Ако си мислиш какво ще кажат другите и че момичето все пак е грозно, значи според мен не я харесваш достатъчно.
Също така мисля, че и тя не те харесва. Въпреки, че една приятелка харесваше едно момче и след като друга нейна приятелка му каза той отговори, че няма абсолютно нищо към нея, а са заедно вече от 2 години и нещо (няколко дни по-късно той ѝ каза, че всъщност има чувства към нея). Някои хора от притеснение казват, че не харесват човека отсреща, когато всъщност не е така, но в твоя случай мисля, че момичето доста ясно е показало, че няма привличане от нейна страна.

Conflict
05-08-2016, 00:00
Няма да стане. Откажи се. Щом няколко пъти ти е казала, че не те харесва, значи й досаждаш вече. А това още повече ще я отдалечи от теб.

ПП. Има и друг вариант - да е лесбийка. :)

HollyGolightly
05-08-2016, 04:24
Викаш докато не се е сдобила с ограничителна заповед срещу теб, ще продължаваш да нахалставаш :?

the dreamer
05-08-2016, 05:51
Не се дръж като дете. Не нахалствай. Щом не иска, не иска. Може би все още е дете(с детско мислене) и не се занимава с момчета...Все пак ако много я искаш - отдалечи се от нея...остви я намира за известно време (1-2 месеца) и ще забележиш разлика в отношенията ви - ще се ''омекотят''. След като измине време, заговори я, научи се как за говориш с момичетата и я заговори - не е трудно, само да не се притесняваш - говори със всички момичета от класа ти, със всички ! И така лека полека ще се сближите....тогава пак ще пуснеш тема тук и ако я видя ще ти кажа какво да правиш! Не попадай във френд зоната !
Ако искаш да научиш повече, пиши ми на лично.