Влез

View Full Version : Въпрос към момичетата.. :P

samuil beladjiev
05-08-2016, 18:29
И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P

anonymous990763
05-08-2016, 18:42
Зависи от момичето. Има такива, които ще се изхихикат, ще се разкрещят, но ще искат още.
А има и други, които повече няма да те погледнат като свестен човек. Все пак по този начин им пада добрата репутация, а тези първите отдавна са я изгубили.

Damia
05-08-2016, 20:26
Не, не ни става хубаво. На едно неосъзнато младо момиче може и да му хареса, защото е израз на внимание към нея. Но един зрял човек няма как да се зарадва, че му влизат в личното пространство без позволение. Като цяло постъпката е глупава и детинска.

ДОТА
05-08-2016, 20:28
само на някоя с ментални проблеми би и станало приятно да я пипаш
да я пипаш пред хора и да я пипат непознати

samuil beladjiev
05-08-2016, 20:39
Ясно, благодаря ви за отделеното внимание! Иначе искам да добавя,
например се познаваме, и сме си само нашата компания, някак си по-шмекерско да го направиш, че никой да не види ли, не знам как да го кажа :Д

ДОТА
05-08-2016, 20:40
ако не и хареса ще се разбере от всички
колкото и скрито да я пипаш

tori
05-08-2016, 21:48
ако не и хареса ще се разбере от всички
колкото и скрито да я пипаш
+1000000000
Да добавя обаче - ако не ѝ хареса кой го прави... Сега, едно е някой, с когото сте в някакви не-само-приятелски отношения, съвсем друго някой кретен, който си бърка в носа, буквално и преносно. Във втория ще те запукам пред всички така, че никога да не се сетиш да направиш подобна глупост отново. А представи си какво бих направила, ако си непознат...

Amorenvivo
05-09-2016, 08:45
С непознат и с човек,когото не харесвам абсурд,да ми стане хубаво отвътре!!!

solo_
05-09-2016, 09:54
И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P

Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?

xoxi
05-09-2016, 10:26
Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?

Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.

tori
05-09-2016, 10:50
проява на пълна глупост
Хахаха. Да, малко. :дд Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...

xoxi
05-09-2016, 11:11
Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...

Е, ако имаш връзка с тоя човек, нещата стоят по съвсем друг начин.
Но от някой, който не познаваш или пък познат, с който сте само приятели, е меко казано неуместно и просташко.
Но пък от друга страна, хора всякакви. Щом има такива, които си позволяват да го правят, значи има и такива, на които им харесва. И до една възраст може да мине и за обяснимо поведение. После вече ще се сметне за психически проблем, ако си мъж и не можеш да се сдържаш или си жена, на която това й доставя удоволствие. :D

zombolovesu
05-09-2016, 11:57
На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.

DarkManX
05-09-2016, 13:39
На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.

Чакай малко за какви се взехме? какво нарушава? много ясно, че ако ти е гадже ще си позволява
тези неща и ще показва пред останалите или какво искаш да му кажеш? не ме докосвай аз съм светица или
ужас как ще гледат другите хора, че ме докосваш нали ще ми снижиш самочувствието и вече няма да се чувствам вървежна все пак съм жена.

sladura89
05-11-2016, 22:14
Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.

И аз така мисля, но явно има и хора, на които им харесва иначе щеше отдавна да е отминало и никой вече да не го прави! :)

baby_baby
05-12-2016, 09:16
Много ясно че бих му зашлевила един и не не бих се чувствала добре

samuil beladjiev
05-13-2016, 18:59
Благодаря на всички за отделеното време! Иначе искам да разясня, ако сме си приятелчета и движим в една компания... можете ли да отговорите на въпроса си как бихте се чувствали, ако някой добър приятел ви щипне отзад и да публикувате тук? :Д

Amorenvivo
05-13-2016, 20:12
Между приятели е на бъзик и нищо лично,не се влага в това! На мен ми се е случвало да ме закачат приятели по-този начин с пощипване и не сме си развалили приятелството по никакъв начин!