View Full Version : Помощ! Какво да правя ?
Gabriela27
05-15-2016, 09:07
Здравейте аз съм на 16 и вече съм го правела веднъж и спрях да мисля за секс но този месец нещо ми стана само това ми е в главата.Имам приятел той ми намекна преди време но аз му отказах а сега не знам какво да направя за да му покажа че искам да го направим.Хурмоните ми мн почнаха да бушуват.
кажи му, че ще му пуснеш, ако направи нещо хубаво за теб
и след това му натяквай, че си се жертвала за него
демек прави като останалите жени
Amorenvivo
05-15-2016, 10:42
Хахаха хУрмоните ти казват,да си стоиш на д-то и да се захващаш с учене,защото в противен случай ще си останеш същия неграмотен,прост човечец!
хУрмоните
не е неграмотна, просто си е мислила за КУРмони
divergent
05-15-2016, 13:46
Пак ще ти намекне, чакай.
poorArya.
05-15-2016, 23:01
:Д:ДД: оххх.... Ти какво важно ти е да се преструваш, че нямаш сексуални желания и си адски непорочната и недостъпната ли? Най- много да те зареже накрая момчето, защото мисли, че не го харесваш и не го желаеш...Да няма да те чака да слезеш на земята? Секса не е нещо срамно, момиченце. Нито е нормално да си толкова ограничена, че да смяташ за нормално само когато ти имаш желание, че и то чак до такава степен, че да ти се промие мозъка и само за това да мислиш, чак тогава да склоняваш да му пуснеш на горкия ти приятел, че и след като той ти се помоли, че да остане с впечатлението, че някакъв огромен дар и компромис към него си направила. Не бъди такъв огромен егоист и радикален феминист. Не очаквай да ти се молят или да приемат вечно това високомерно поведение. Човека не ти е длъжен да ти чака да се правиш на недостъпна, докато вече не издържаш и само ти като поискаш- тогава. Пък и по тази логика и той не е длъжен да иска секс когато ти искаш, то и без това е адски рядко- да видиш и ти какво е да ти се правят на интересни и недостъпни. Ще се чудиш после защо ти изневеряват. Секса не е средство за изнудване и игрички както ти явно го виждаш, нещо много много по- красиво и невинно е.
baby_baby
05-18-2016, 09:56
Е защо си отказала на приятеля ти като си го искала?
Тогава не е ... Отивай и му го лапай, той ще те разбере !