.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Gabriela27
    Guest

Помощ! Какво да правя ?

Здравейте аз съм на 16 и вече съм го правела веднъж и спрях да мисля за секс но този месец нещо ми стана само това ми е в главата.Имам приятел той ми намекна преди време но аз му отказах а сега не знам какво да направя за да му покажа че искам да го направим.Хурмоните ми мн почнаха да бушуват.

Мега фен
    кажи му, че ще му пуснеш, ако направи нещо хубаво за теб
    и след това му натяквай, че си се жертвала за него
    демек прави като останалите жени

Хахаха хУрмоните ти казват,да си стоиш на д-то и да се захващаш с учене,защото в противен случай ще си останеш същия неграмотен,прост човечец!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    хУрмоните
    не е неграмотна, просто си е мислила за КУРмони

Мега фен Аватара на divergent
    Пак ще ти намекне, чакай.

:Д:ДД: оххх.... Ти какво важно ти е да се преструваш, че нямаш сексуални желания и си адски непорочната и недостъпната ли? Най- много да те зареже накрая момчето, защото мисли, че не го харесваш и не го желаеш...Да няма да те чака да слезеш на земята? Секса не е нещо срамно, момиченце. Нито е нормално да си толкова ограничена, че да смяташ за нормално само когато ти имаш желание, че и то чак до такава степен, че да ти се промие мозъка и само за това да мислиш, чак тогава да склоняваш да му пуснеш на горкия ти приятел, че и след като той ти се помоли, че да остане с впечатлението, че някакъв огромен дар и компромис към него си направила. Не бъди такъв огромен егоист и радикален феминист. Не очаквай да ти се молят или да приемат вечно това високомерно поведение. Човека не ти е длъжен да ти чака да се правиш на недостъпна, докато вече не издържаш и само ти като поискаш- тогава. Пък и по тази логика и той не е длъжен да иска секс когато ти искаш, то и без това е адски рядко- да видиш и ти какво е да ти се правят на интересни и недостъпни. Ще се чудиш после защо ти изневеряват. Секса не е средство за изнудване и игрички както ти явно го виждаш, нещо много много по- красиво и невинно е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е защо си отказала на приятеля ти като си го искала?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Тогава не е ... Отивай и му го лапай, той ще те разбере !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си