View Full Version : Съсипан живот?
jadeeeeeeeeeeeeeee
05-23-2016, 01:30
Кво става хора ,та направо ми се гади от себе си и мисля да се самоубивам -честно.Та момче на 16 години съм и стана една случка във вторник и не знам как ще отида на училище в четвъртък ,та прибирах се от училище с 4-5 момчета които са ми приятели естествено ,единия пръдна 2 пъти и се смяхме много та и аз пръднах след тва 2 пъти силни и като се обърна , кво ? Момиче от съседния клас смеейки се на мен , да много смешно звучи знам,но от тогава приятелите ми казват че съм се променил ,викат айде бе човек забравила е - ама аз не мисля така ,мисля че като ида ще е точно като по филмите смеят се на аутсайдърите ..... кво да правя кажете ми -самоубийството решение ли е ?
still balin
05-23-2016, 05:55
Здрасти, как може да се самоубиваш, защото си изпуснал газ, чувайки те някакво си момиче.Това е нормален процес, тя е изпускала газове, колкото теб.И защо мислиш, че живота ти е съсипан?Та, всеки човек, е пърдял пред или до момиче, малко гадно е първия момент, но после се забравя.Ти го правиш цяла трагедия, момичето дори вече е забравило.Не знам защо се плашите за такива глупости, тва дори е смешни вече.Ако хората се самоубиваха, защото са пръданли пред някой, то половината свят да беше мъртъв...
RuiMyaoBG
05-24-2016, 11:34
Като гледам причината заради,която искаш да се самоубиваш...не ми звучиш много като че ли си на 16. По - скоро ми звучиш като най - много на 12.Серионзно ли мислиш да се самоубиваш защото си ПРЪДНАЛ?!?! Хората се самоубиват,когато стане нещо трагично в живота им,когато са извършили престъпление и не могат да си го простят.ТИ ЩЕ СЕ САМОУБИВАШ,ЗАЩОТО СИ ПРЪДНАЛ....
Отиди при момичето,извинии се и толкова.Па,ако щеш,самоубий се
Заслужаваш да ти се подиграват. Щом забавлението ви е да пърдите по улиците... Пълна деградация!
qkiq_metal
05-24-2016, 12:08
Ахах по голяма глупост отдавна не бях чел сериозно ли аз съм правил далеч по-големи простотии даже са токова много, че даже не се сещам и най-много са ми се смели 5 минути и после след 1 ден никой даже не помни.
sofityoy
05-24-2016, 21:23
Честно казано заслужаваш да ти се подиграват след като намираш такива неща за забавни...
Според мен не трябва да го приемаш чак толкова навътре,все пак просто си пърдял най-много да те базикат ден-два и след това всички ще забравят,но чак самоубийство...има милиарди други по важни неща в/ху,които да се концентрираш и да ти пука за тях от това дали ще ти се смеят за такава постъпка и да се смеят - всяко чудо за 3дни ;).
Препоръчвам обаче 2ри път да не правиш такива гадости,защото е нелепо,на 16 си,не на 5.