Влез

View Full Version : Кръв след половият акт

georgII1
05-26-2016, 12:21
Здравейте.Вчера решихме с приятелката ми да го направим и двамата сме доста запознати с секса въпреки че не бяхме опитвали до вчера по форуми нагоре/надолу сме чели но точно това не сме очаквали.. Та всичко мина добре кръв имаше болеше я всичко добре но до тук, след това тя отиде до тоалетната и ми каза че е излязло кръв аз помислих че е нормално това но уви и тази сутрин е имало пак кръв и искам да попитам нормално ли е да има кръв след това тъй като цикъла и идва началото на месеца ( 5 , 6 там някъде ) доста сме притеснени моля дайте мнението си

Nyan girl
05-26-2016, 19:07
Нормално е, аз по време на отварянето нямах и капчица, но на следващия ден имаше доста. Индивидуално е.

baby_baby
05-26-2016, 21:17
Нормално е но да се следи да не е нещо друго ако и продължи да ходи на гинеколог

Amorenvivo
05-29-2016, 09:07
Напълно нормално си е! Кръв тече и след 2-рия път и след 3-тия полов акт! На мен след 4-тият път ми спря кръвотечението след,като ме отвориха,просто при някои има много кръв при някои хич!

anonymous990763
05-29-2016, 09:14
Напълно нормално си е! Кръв тече и след 2-рия път и след 3-тия полов акт! На мен след 4-тият път ми спря кръвотечението след,като ме отвориха,просто при някои има много кръв при някои хич!

Не ти отива да се правиш на момиче.

Amorenvivo
05-30-2016, 09:13
Не ти отива да се правиш на момиче.

Хахаха ако искаш да проверим дай си скайп или вайбър! Ама не ти стиска хермафродит недоебан!

Amorenvivo
05-30-2016, 09:15
Indistinct Знам че мразиш жените,ама чак такава злоба към нас не е нужна!

Setaabrat
05-30-2016, 18:38
Аморе дреме ти на путката какво си плямпа тоя педерас:D Дай го на мен аз педалчетата ги оправям хубаво ще вика после майка му и баща му да му помогнат ама няма кой да го спаси после и майка му ще оправя та да ме запомнят с хубаво:)