View Full Version : Харесвам едно момиче.
hadenough13
06-04-2016, 19:21
Здравейте, както виждате от заглавието, аз харесвам едно момиче. От един клас сме и се познаваме от 3 години. Наскоро тя започна да ме заговаря, дори сяда с мен и така, но незнам как да го и го кажа. Моля да ме посъветвате.
Благодаря предварително! ☺
Не ни занимавай с глупавите ти проблеми
Здравейте, както виждате от заглавието, аз харесвам едно момиче. От един клас сме и се познаваме от 3 години. Наскоро тя започна да ме заговаря, дори сяда с мен и така, но незнам как да го и го кажа. Моля да ме посъветвате.
+1
Иначе пробвай да бръкнеш в гащите изневиделица. Ако подскочи и охне, твоя е. Всъщност, ако го направиш както трябва, каквото и да направи - твоя е.
Terminator009
06-05-2016, 17:45
Супер, че е почнала да те заговаря.Станете приятели за начало, излизайте и после й кажи, че я харесваш.
Terminator009
06-05-2016, 17:46
+1
Иначе пробвай да бръкнеш в гащите изневиделица. Ако подскочи и охне, твоя е. Всъщност, ако го направиш както трябва, каквото и да направи - твоя е.
Най-много да му забие един шамар :D
Браво!
hadenough13
06-05-2016, 18:51
Благодаря, Agartha, със сигурност ще го направя! И казах, че искам съвет, моля Ви не спамете напразно.
Terminator009
06-05-2016, 19:21
Действай...Ама внимавай да не ти изплющи един шамар
LoadRunner
06-05-2016, 20:04
аз вече никой не харесвам
Благодаря, Agartha, със сигурност ще го направя! И казах, че искам съвет, моля Ви не спамете напразно.
Колкото и да не ти се струва сериозен съвет, то написаното беше именно такъв. Това, че нямаш смелостта си е твой проблем.
Виж, давам ти пример. Ял съм шамари. Правил съм бели. Къде ли не съм си врял носа. Едно знам. Който бърка, намира.
hadenough13
06-06-2016, 12:06
Днес говорих с нея, навърта се около мен, дори днес като бяхме по ИТ седна до мен, и се доближи много... Ама много.. Мисля да и кажа, но ще почакам още малко. Благодаря ,продължавайте със съветите.
Захапи я за врата и я хвани здраво за косата. Ако тръгне да се дърпа, дръж мъжката. Като се възбуди, сама ще ти пусне.
Давай, тигре!
hadenough13
06-06-2016, 12:29
Днес говорих с нея, навърта се около мен, дори днес като бяхме по ИТ седна до мен, и се доближи много... Ама много.. Мисля да и кажа, но ще почакам още малко. Благодаря ,продължавайте със съветите.