PDA

View Full Version : тактично отлагане

like_a_diamond
06-09-2016, 14:15
Здравейте :) Когато обикновено си хванеш ново гадже или просто се натискаш с някой ако си се напила, обикновено не винаги момичето иска да пусне на момчето толкова скоро. Обаче ако и двамата се разгорещят твърде много, и все пак момичето не иска да се стига точно до секс, как може тактично да каже/покаже на момчето, че попринцип би имала желание да спи с него, но не чак толкова скоро, а след време. Съвети?

YSMF
06-09-2016, 15:14
Класиката в "Цикъл съм", един така го попарвах 4 седмици подред, но и той беше един умен, че се вързваше.

Agartha
06-09-2016, 15:59
Кат' си в цикъл, клякай.

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 17:02
Отлагаш го, за да се правиш на недостъпна и изискана за мнението на другите или наистина имаш някакви притеснения? Повечето момичета толкова искат, ама отлагат, защото един вид "какво ще кажат хората". Ако наистина го желаеш, защо просто не го направиш? Дори и да се разочароваш, поне единия секс ще ти остане. Направи го незабравим. ;)

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 17:19
Щом се натискаш на момчето нормално е да си помисли че искаш секс...ако първоначално преди да се натискате му кажеш че не искаш да се стига до никъде друга де освен натискане и целувки тогава може да те разбере,но повечето нарочно те изкушават,за да видят до каква степен си навита и все пак ако си момиче на място ще отстояваш позицията си.

YSMF
06-09-2016, 17:51
Отлагаш го, за да се правиш на недостъпна и изискана за мнението на другите или наистина имаш някакви притеснения? Повечето момичета толкова искат, ама отлагат, защото един вид "какво ще кажат хората". Ако наистина го желаеш, защо просто не го направиш? Дори и да се разочароваш, поне единия секс ще ти остане. Направи го незабравим. ;)

Или онзи е тотален борсук и просто не иска да спи с него. Но пък тогава се повдигат други въпроси.

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 18:00
Или онзи е тотален борсук и просто не иска да спи с него. Но пък тогава се повдигат други въпроси.

Еми да, но при положение, че го желае, не виждам какво иска да постигне. В днешно време е нормално да се прави секс от самото начало, освен ако няма конкретна причина да се отлага.

Грозния
06-09-2016, 18:18
и все пак момичето не иска да се стига точно до секс, как може тактично да каже/покаже на момчето, че попринцип би имала желание да спи с него, но не чак толкова скоро, а след време. Съвети?
"Отлагането е учтива форма на отказ."
А това даже не е отказ, а чиста ебавка :x!

Отлагаш го, за да се правиш на недостъпна и изискана за мнението на другите или наистина имаш някакви притеснения? Повечето момичета толкова искат, ама отлагат, защото един вид "какво ще кажат хората". Ако наистина го желаеш, защо просто не го направиш? Дори и да се разочароваш, поне единия секс ще ти остане. Направи го незабравим. ;)Евала за тоя пост :)!

like_a_diamond
06-09-2016, 18:25
Еми да, но при положение, че го желае, не виждам какво иска да постигне. В днешно време е нормално да се прави секс от самото начало, освен ако няма конкретна причина да се отлага.

Не искам да става още в първия ден с даден човек, защото съм сигурна, че на следващия ден ще се чувствам тъпо, че съм му пуснала веднага. А и искам по-задълбочени отношения с това момче, а момчетата в днешно време ако им пуснеш веднага им заприличваш на лесна, безинтересна и момиче за една нощ :)

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 18:36
Не искам да става още в първия ден с даден човек, защото съм сигурна, че на следващия ден ще се чувствам тъпо, че съм му пуснала веднага. А и искам по-задълбочени отношения с това момче, а момчетата в днешно време ако им пуснеш веднага им заприличваш на лесна, безинтересна и момиче за една нощ :)

Това вече е друго нещо. Това бързо може да го прецениш. Едно е секса да е в реда на нещата, друго е да е тъпак, който иска само секс. А ти девствена ли си?

like_a_diamond
06-09-2016, 18:46
Това вече е друго нещо. Това бързо може да го прецениш. Едно е секса да е в реда на нещата, друго е да е тъпак, който иска само секс. А ти девствена ли си?

Не, не съм. Просто не ми се иска да избързвам със секса с нов партньор :) А пък и това да не се натискаме в началото също някакси не ми звучи добре :D

nIkEnCeTy_bE
06-09-2016, 18:59
Не, не съм. Просто не ми се иска да избързвам със секса с нов партньор :) А пък и това да не се натискаме в началото също някакси не ми звучи добре :D

Или се оставяш на момента, или го разкарваш.

deitona22
06-09-2016, 20:44

А вие натискахте ли се или бяхте разгорещени? Можеш просто да му кажеш по тактичен начин,че не искаш да бързаш.Не е толкова трудно,пък и истината в повечето случаи е по-добре от залъгването и някакви измислени оправдания.
Или както каза момичето над мен :)

Грозния
06-09-2016, 20:54
А вие натискахте ли се или бяхте разгорещени? Можеш просто да му кажеш по тактичен начин,че не искаш да бързаш.По-добре ако не иска да стига докрай, въобще да не почва!

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:56
По-добре ако не иска да стига докрай, въобще да не почва!

Ей това е вече отговор.

deitona22
06-09-2016, 20:56
По-добре ако не иска да стига докрай, въобще да не почва!

Съгласен съм.

baby_baby
06-10-2016, 09:52
Просто му казваш че още е рано не му казвай тия в цикъл съм и някви такива казваш си му направо и ако е нормален и те харесва ще те разбере

deitona22
06-10-2016, 10:26
Просто му казваш че още е рано не му казвай тия в цикъл съм и някви такива казваш си му направо и ако е нормален и те харесва ще те разбере

Ако повече момичета можеха да казва нещата директно,не само това в конкретния случай,би било страхотно..

candyQueen
06-10-2016, 12:02
Ако повече момичета можеха да казва нещата директно,не само това в конкретния случай,би било страхотно..

Не е толкова лесно, колкото звучи - повярвай :Д

YSMF
06-10-2016, 14:09
при някои момчета като не действа какво правим?

solo_
06-10-2016, 14:11

Убийство.

deitona22
06-10-2016, 15:09

Знам че не е толкова лесно,но и на нас момчетата също не ни е лесно да казваме нещата директно ;д.Просто мисля че е по-добре да се казва директно,пък каквото стане.

В такъв случай,както казва solo_..убийство! :D
Или използвате обичайните женски оправдания или ставаш по-креативна и го отказваш тактично.

YSMF
06-10-2016, 15:37
точно този, който го споменавам щеше да е грехота да го лежа

DarkTemplar
06-10-2016, 16:21
Малко искреност никога не е излишна.

deitona22
06-10-2016, 16:29
Малко искреност никога не е излишна.

Подкрепям!

deitona22
06-10-2016, 16:31
точно този, който го споменавам щеше да е грехота да го лежа

Ами тогава защо питаш какво да правиш ?

Грозния
06-10-2016, 17:00
Не е толкова лесно, колкото звучи - повярвай :ДКой го казва :shock:?! Не мога и никога не бих повярвал на подобна глупост!

при някои момчета като не действа какво правим?Зависи какви са ти целите - да сте честни един към друг или да го залъгваш с надежди за секс, докато черпиш изгоди. Ако постъпваш по втория начин, нали се сещаш какво си - думата започва с "К" и завършва на *стръмна пропаст с четири букви* :D!

YSMF
06-10-2016, 17:17
Ами тогава защо питаш какво да правиш ?
риторичен въпрос, отдавна съм го зарязала онзи

Кой го казва :shock:?! Не мога и никога не бих повярвал на подобна глупост!
Зависи какви са ти целите - да сте честни един към друг или да го залъгваш с надежди за секс, докато черпиш изгоди. Ако постъпваш по втория начин, нали се сещаш какво си - думата започва с "К" и завършва на *стръмна пропаст с четири букви* :D!
".. и от век на век"
и в моя случай не си беше залъгване за секс, даже не сме се натискали, но баткото си искаше най - нагло и един път му казвам, че не съм готова, втори път му го казвам и на третия път разбирах, че той явно български не разбира и се почна с лъжливи оправдания
ама и аз съм проста, че се бях хванала с него

пък и какви ползи да съм имала като аз му плащах дори водата :lol:

Грозния
06-10-2016, 17:32
".. и от век на век"Я как знаеш :D!

един път му казвам, че не съм готова, втори път му го казвам и на третия път разбирах, че той явно български не разбира и се почна с лъжливи оправданияЗащо не му каза направо, че не искаш да правиш секс с него, нито сега нито след N-време? После той не разбирал български и се почвало с лъжливите оправдания :shock:! Че ти си започнала с лъжите от самото начало!

баткото си искаше най - наглоТой поне е бил искрен с теб, докато ти си го лъгала!

пък и какви ползи да съм имала като аз му плащах дори водата :lol:Тогава защо си била с него? Все трябва да е имало някаква причина, нали?

YSMF
06-10-2016, 17:40
не го канонизирай от мъжка солидарност, моля те 8-)
и след време правихме нещо като секс, което си беше баси разочарованието без извинене

Тогава защо си била с него? Все трябва да е имало някаква причина, нали?
аз не знам защо съм му обърнала изобщо внимание ти тука за това защо съм била с него питаш

deitona22
06-10-2016, 17:54
не го канонизирай от мъжка солидарност, моля те 8-)
и след време правихме нещо като секс, което си беше баси разочарованието без извинене

Преди време sladura88 беше казал че е правил нещо като секс,сега и ти.Баси нещата чета тука :D

solo_
06-10-2016, 17:58
нещо като секс,сега и ти

Самозадоволяване?

YSMF
06-10-2016, 17:59
Преди време sladura88 беше казал че е правил нещо като секс,сега и ти.Баси нещата чета тука :D
щом не е 93 значи всичко е наред 8-) че щеше да е брутално да се засечем тук

не, соло, не... освен пародия не знам как да го опиша

LoadRunner
06-10-2016, 18:03
стига си се правила на голямата секс разбирачка

YSMF
06-10-2016, 18:07
;( нараняваш ме

inewton
06-10-2016, 18:08
Каква просташка тема...

Друга работа нямате ли си?

deitona22
06-10-2016, 18:10
Каква просташка тема...

Друга работа нямате ли си?

Тя започна по друг начин,но се стигна до това.

deitona22
06-10-2016, 18:11
Самозадоволяване?

Не знам,така и не разбрах.

щом не е 93 значи всичко е наред 8-) че щеше да е брутално да се засечем тук

Няма да си първата която се засича с някой тук,когото познава извън форума..На мен се случи вече

inewton
06-10-2016, 18:11
Тя започна по друг начин,но се стигна до това.

Да, видях. Една заблудена овца пита другите кога да прави секс. Много е умничка.

LoadRunner
06-10-2016, 18:21
;( нараняваш ме

ставало нещо като секс ами с противни жени с нагло държание едва ли ще получиш качествена необременена ерекция
може и пък проблема да не е в него сещаш ли се, на млади хора кво да им има на хуйовете освен калпави комплексирани жени, ама това не го насочвам точно към теб
просто много спекулираш с тва което е напълно нормално при определени неблагоприятни обстоятелства

YSMF
06-10-2016, 18:29
ставало нещо като секс ами с противни жени с нагло държание едва ли ще получиш качествена необременена ерекция
може и пък проблема да не е в него сещаш ли се, на млади хора кво да им има на хуйовете освен калпави комплексирани жени, ама това не го насочвам точно към теб
просто много спекулираш с тва което е напълно нормално при определени неблагоприятни обстоятелства
много си отмъстителен задето не ти пратих фейсбука на онази :/

LoadRunner
06-10-2016, 18:32
хахаха
е беше доста добра

deitona22
06-10-2016, 18:47
хахаха
е беше доста добра

Не знаеш как се пита за фб ;д

DarkTemplar
06-10-2016, 21:52
YMSF, става ми тъжно, като те чета.

YSMF
06-10-2016, 22:14
Нормално, цялата дебилщина, която не проявявам в ежедневието си я изливам тук.

YoungBloodZ
06-10-2016, 22:22
YMSF, става ми тъжно, като те чета.

мен пък ме радва как си нарежда всички без да им спестява нищо :D жалко че не всички са толкова директни : /

DarkTemplar
06-11-2016, 05:28
Де да знам колко е нормално, но сигурно е тегаво да се занимаваш с клошари и бедняци по душа.

solo_
06-11-2016, 11:35
Не знам,така и не разбрах.

"Нещо като секс"
Точно самозадоволяване.

deitona22
06-11-2016, 13:00
"Нещо като секс"
Точно самозадоволяване.

Не,не е било самозадоволяване.

baby_baby
06-11-2016, 14:23

Доста е лесно даже

LoadRunner
06-11-2016, 14:50
юесемеф-то е добро момиченце като цяло
явно не може да преодолее факта че не е успяла да възбуди някой
ем да то само наличието на путка някой път не е достатъчно, поведението е по-решаващо

YSMF
06-11-2016, 14:57
добре че си далеч от истината, че иначе наистина щях да съм за ожалване 8-)
пък едно време бях толкова сериозна в този форум

LoadRunner
06-11-2016, 15:14
за това че си добро момиче ли
е, са, знам
и на мен ми се случва да греша

nIkEnCeTy_bE
06-11-2016, 20:11
ем да то само наличието на путка някой път не е достатъчно, поведението е по-решаващо

колкомръснодиректносиправ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deitona22
06-11-2016, 20:44

Прав си.