PDA

View Full Version : Проблеми с майка ми

daipet
06-14-2016, 19:38
Не мога да се разбера с майка ми, опитвах какво ли не. Просто не се получава. Тя не може да говори нормално. Обръща се към мен само с крясъци. Когато искам да изкажа моето мнение, а не нейното, отговорът е с истерични кряъци ,,Аз командвам парада в тая къща. Когато ти имаш семейство, тогва ти ще си шефа.'' или нещо от сорта. Моля я да не ми вика, а тя двойно по-високо ми крещи в лицето,че няма да стане. Не искам да се прибирам вкъщи. Толкова се радвам, когато не си е в нас, а сега и работа напуска, та ще седи вкъщи поне няколко месеца, та съвсем ще откача. Местя се в друго училище, мисля да проуча, къде има библиотека, за да ходя да уча там. С нея сме като кучето и котката. Остават ми още доста години, докато успея да се изнеса от нас. Нямам търпение това да се случи, прекрасна мотивация за учене е. Смятам да се боря за силна гимназия, за да има, с какво да се занимавам и да не се гледам с тях. Кажете ми, имате ли такива родители? Разбира се, че съм благодарна за това, което е направила за мен, че ме храни, че ме облича, но така не се издържа. Някой има ли идеи, с които да се опитам да се разбера с нея. Наистина я обичам и затова продължавам с опитите. Ако не това, то поне какво мога да направя, за да подобря взаимоотношенията си с нея?

KaRiNa.Ni
06-14-2016, 21:29
Просто я разбирай може да си има проблеми жената,за които не знаеш и за това да е така нервна.Аз също съм доста избухлива понякога от необходимото с родителите си но това е от ежедневието всичко като задължения те натоварват и колкото и железни нерви да имаш,се случва да избухнеш на неподходящия човек.Когато се ядоса и ти викне просто я гушни нали ти е майка няма значение дали си момче или момиче,няма значение дори и от възрастта.Накарай я да усети въпреки караниците че я обичаш и каквото и да става ти е майка.Но ако си от онези "смелчаци" дето прегръщането на майка му е някаква лигльовщина не го прави и се оправяй както сметнеш за добре с нея.

Agamemnon
06-15-2016, 07:29
Децата ми също имаха проблеми с тяхната майка.

Mr. Nerd
07-13-2016, 21:00
Не мога да се разбера с майка ми, опитвах какво ли не. Просто не се получава. Тя не може да говори нормално. Обръща се към мен само с крясъци. Когато искам да изкажа моето мнение, а не нейното, отговорът е с истерични кряъци ,,Аз командвам парада в тая къща. Когато ти имаш семейство, тогва ти ще си шефа.'' или нещо от сорта. Моля я да не ми вика, а тя двойно по-високо ми крещи в лицето,че няма да стане. Не искам да се прибирам вкъщи. Толкова се радвам, когато не си е в нас, а сега и работа напуска, та ще седи вкъщи поне няколко месеца, та съвсем ще откача. Местя се в друго училище, мисля да проуча, къде има библиотека, за да ходя да уча там. С нея сме като кучето и котката. Остават ми още доста години, докато успея да се изнеса от нас. Нямам търпение това да се случи, прекрасна мотивация за учене е. Смятам да се боря за силна гимназия, за да има, с какво да се занимавам и да не се гледам с тях. Кажете ми, имате ли такива родители? Разбира се, че съм благодарна за това, което е направила за мен, че ме храни, че ме облича, но така не се издържа. Някой има ли идеи, с които да се опитам да се разбера с нея. Наистина я обичам и затова продължавам с опитите. Ако не това, то поне какво мога да направя, за да подобря взаимоотношенията си с нея?
А тя защо ти вика

mincheto
07-18-2016, 18:19
Просто я разбирай може да си има проблеми жената
Което не и дава право да си изкарва ядът на родното си дете...
Иначе и аз съм много избухлива с мъжа ми постоянно правим скандали и сме се били даже.

supersonic0
07-20-2016, 12:45
Което не и дава право да си изкарва ядът на родното си дете...
Иначе и аз съм много избухлива с мъжа ми постоянно правим скандали и сме се били даже.

Винаги съм твърдял, че тва е мъж на място :D

mincheto
07-20-2016, 14:03
Винаги съм твърдял, че тва е мъж на място :D

Мъж е майка ти :D

qkataa_123
07-21-2016, 11:54
Ами според мене трябва да седнете и да поговорите като разбрани хора,за друго немога да се сетя :( . И за да е толкова ядосана явно има причина затова

NissaN
08-14-2016, 19:30
Боя също оправя нещата.