PDA

View Full Version : Ласките при двойките

apple8
07-04-2016, 09:29
Здравейте , така се случи ,че първата ми приятелка дойде на тази възраст , опита ми и по-скоро чувствата са ми доста чужди. Вече почвам да влизам в релси , още в самото начало бяхме говорили ,че за всяко нещо си има време и място , примерно целувките не са занавсякъде постоянно ,прегръдките също. Може би в началото ми беше тегаво тъй като може би исках да бъдат постоянно ,но сега като че ли осъзнавам ,че е по-добре така. Някакси тръпката като ,че ли не се губи. Как стой въпроса при вас с тези ласки.

KaRiNa.Ni
07-04-2016, 09:52
Целеувките и прегръдките са нещо много сладко и хубаво и за това с моя приятел го правим навсякъде,да разбира се пред много хора и то най-вече пред баби и дядовци е неудобно...но навсякъде друга де става и е приятно.

apple8
07-04-2016, 10:04
така е , но мислите ли ,че има проблем ако не е толкова публично и постоянно

KaRiNa.Ni
07-04-2016, 10:13

Не мисля,че има проблем ако не се прави толкова често и на публични места.Това е въпрос на избор всяка двойка,която е започнала връзка от скоро го правят на всякъде все едно всеки момент,ще се награбят ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.

solo_
07-04-2016, 10:43
Не мисля,че има проблем ако не се прави толкова често и на публични места.Това е въпрос на избор всяка двойка,която е започнала връзка от скоро го правят на всякъде все едно всеки момент,ще се награбят ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.

Виж запетайката. :razz:

apple8
07-04-2016, 10:52
държите ли на такива публични представления

sladura89
07-04-2016, 20:35

Смятам, че целувките и прегръдките няма проблем и да са публично и сред други хора, както и държането за ръце! Иначе вече за секс и такива неща не е добре да има много публика! :)

baby_baby
07-04-2016, 21:42

Мисля че това не трябва да е проблем

ДОТА
07-04-2016, 21:55
Мисля че това не трябва да е проблем

ако е много хубава
трябва да е публично
виж с грозна е по-добре
да сте сами и на тъмно

baby_baby
07-04-2016, 22:03
ако е много хубава
трябва да е публично
виж с грозна е по-добре
да сте сами и на тъмно

Ако е грозна едва ли ще тръгнеш да правиш нещо с нея

an7raks
07-04-2016, 23:19
ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.

Не е вярно тва. :D

KaRiNa.Ni
07-05-2016, 07:17
Не е вярно тва. :D

За мен е вярно,защото го виждам с очите си...а пък ти може да виждаш съвсем различно. :D

sladura89
07-05-2016, 12:28
ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.

Зависи от двойките при едни е едно, а при други друго! :)
А пък и е възможно просто да се получава пренасищане и да искат разнообразие! :)