Влез

View Full Version : Крем депилатоар за триъгълник

phan
07-06-2016, 23:04
Момиче съм. Реших да си обезкосмя триъгълника, защото все пак е лято и с тези банскита и т.н. няма как хд Та, свърших работата със самобръсначката, само че кожата ми по принцип си е супер чувствителна и ми се появиха зачервявания и пъпчици. Епилатор и кола маска ми се струват доста болезнен вариант ;д Чувала съм за някакви кремчета и пяна и т. н. за обезкосмяване..Депилатоари . Та, исках да попитам подходящи ли са те за тази зона и за чувствителна кожа..Някой ползва ли, какви марки са най-добри и дали ефекта е краткотраен, колкото и със самобръсначка (нямам никакъв проблем с това стига да не ми се получавят досадни раздразнения повече ;д).

Pug_306
07-07-2016, 06:31
Е то като говориш за триъгълник, оставаше и да си момче :D

KaRiNa.Ni
07-07-2016, 07:30
Момиче съм. Реших да си обезкосмя триъгълника, защото все пак е лято и с тези банскита и т.н. няма как хд Та, свърших работата със самобръсначката, само че кожата ми по принцип си е супер чувствителна и ми се появиха зачервявания и пъпчици. Епилатор и кола маска ми се струват доста болезнен вариант ;д Чувала съм за някакви кремчета и пяна и т. н. за обезкосмяване..Депилатоари . Та, исках да попитам подходящи ли са те за тази зона и за чувствителна кожа..Някой ползва ли, какви марки са най-добри и дали ефекта е краткотраен, колкото и със самобръсначка (нямам никакъв проблем с това стига да не ми се получавят досадни раздразнения повече ;д).

Видях в лидл тримерчета,за бикини зона пробвай.

phan
07-07-2016, 07:46
Е то като говориш за триъгълник, оставаше и да си момче :D

еми, напоследък всякакви има хдд

tori
07-07-2016, 07:48
Има тримери за там, да. Депилатоари и ленти също има за тази зона. Специално за козметиката бих ти казала да пробваш и да видиш как действа на теб. Имам аверка, която само с депиатоари се обезкосмява и е доволна много, на други им пари... Пробваш и каквото даде търсения резултат.

baby_baby
07-18-2016, 08:38
Виж в Лидл

Или се разходи до парфюмерийте попитай би трябвало да има

winks11
07-18-2016, 09:07
http://www.enzo.bg/veet/depilatory-cream-krem-za-depilacija-za-chuvstvitelna-kozha/ За мен на Veet кремчетата са най-добри за депилация. Лентички за тази зона малко болезнено ми се струва, но знае ли човек, може и да се свиква

cathelyn
07-18-2016, 19:03
Аз ползвам на Veet и съм супер доволна. Почиства иидеално и нямам никакви други реакции. Продават го по всички парфюмерии. ^^