.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Крем депилатоар за триъгълник

Момиче съм. Реших да си обезкосмя триъгълника, защото все пак е лято и с тези банскита и т.н. няма как хд Та, свърших работата със самобръсначката, само че кожата ми по принцип си е супер чувствителна и ми се появиха зачервявания и пъпчици. Епилатор и кола маска ми се струват доста болезнен вариант ;д Чувала съм за някакви кремчета и пяна и т. н. за обезкосмяване..Депилатоари . Та, исках да попитам подходящи ли са те за тази зона и за чувствителна кожа..Някой ползва ли, какви марки са най-добри и дали ефекта е краткотраен, колкото и със самобръсначка (нямам никакъв проблем с това стига да не ми се получавят досадни раздразнения повече ;д).

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е то като говориш за триъгълник, оставаше и да си момче

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от phan Виж мнението
    Момиче съм. Реших да си обезкосмя триъгълника, защото все пак е лято и с тези банскита и т.н. няма как хд Та, свърших работата със самобръсначката, само че кожата ми по принцип си е супер чувствителна и ми се появиха зачервявания и пъпчици. Епилатор и кола маска ми се струват доста болезнен вариант ;д Чувала съм за някакви кремчета и пяна и т. н. за обезкосмяване..Депилатоари . Та, исках да попитам подходящи ли са те за тази зона и за чувствителна кожа..Някой ползва ли, какви марки са най-добри и дали ефекта е краткотраен, колкото и със самобръсначка (нямам никакъв проблем с това стига да не ми се получавят досадни раздразнения повече ;д).

Видях в лидл тримерчета,за бикини зона пробвай.

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Е то като говориш за триъгълник, оставаше и да си момче
    еми, напоследък всякакви има хдд

Мега фен Аватара на tori
    Има тримери за там, да. Депилатоари и ленти също има за тази зона. Специално за козметиката бих ти казала да пробваш и да видиш как действа на теб. Имам аверка, която само с депиатоари се обезкосмява и е доволна много, на други им пари... Пробваш и каквото даде търсения резултат.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Виж в Лидл

Или се разходи до парфюмерийте попитай би трябвало да има

http://www.enzo.bg/veet/depilatory-c...vitelna-kozha/ За мен на Veet кремчетата са най-добри за депилация. Лентички за тази зона малко болезнено ми се струва, но знае ли човек, може и да се свиква

Аз ползвам на Veet и съм супер доволна. Почиства иидеално и нямам никакви други реакции. Продават го по всички парфюмерии. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си