LoveInfect
07-16-2016, 22:37
Здравейте хора, забелязала съм, че много мои приятели (всъщност полвината свят) имат проблеми със правилното хранене... или пък с вредната храна, хора които обичат чипс или Мак Доналдс например, но не могат да го откажат дори да искат... Хора всъщност над полвината заболявания в днешно време са всъщност свързани с НЕПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ. В крайна сметка, вярвате или не, голям брой хора всъщност хора умират от това... може би не веднага, но вредните последици от тези храни се натрупват, да натрупват и се отключват неща от сорта на алергии до ракови заболявания.
Пиша тук, защото съм човек преминал през много неща точно относно храненето, защото досега съм помогнала на много много хора... и защото искам да дам шанс на всеки, който иска да подобри здравето си. Искам да обърна индивидуано внимание на всеки, и да получи най - доброто!
ВСЕКИ КОЙТО ИМА ВЪПРОСИ ОТНОСНО:
- Калорийният прием
- Етата ( "i.e: Е0776), всички съставки в опаковките като палмовото масло и т.н + всички полу-фабрикати и опаковани храни
- Захана зависимост
- Cravings - неутолими гладове за солено, сладко, кисело...=причина за "изкушенията"
- Веганство/Вегетарянство
- Вибрациите на различните храни и езотерично хранене според натална карта
- БИО храните и различните сертификати
- ГМО храните
- Хранителни алергии
- Храни подпомагащи оздравяване
- Разделно хранене
- Алкалните и киселинните реакции в организма в следствие от храната
- здравослово приготвяне на храна
- гладуване и последствия
НЕКА ПИШЕ НА ЛС :)
Пиша тук, защото съм човек преминал през много неща точно относно храненето, защото досега съм помогнала на много много хора... и защото искам да дам шанс на всеки, който иска да подобри здравето си. Искам да обърна индивидуано внимание на всеки, и да получи най - доброто!
ВСЕКИ КОЙТО ИМА ВЪПРОСИ ОТНОСНО:
- Калорийният прием
- Етата ( "i.e: Е0776), всички съставки в опаковките като палмовото масло и т.н + всички полу-фабрикати и опаковани храни
- Захана зависимост
- Cravings - неутолими гладове за солено, сладко, кисело...=причина за "изкушенията"
- Веганство/Вегетарянство
- Вибрациите на различните храни и езотерично хранене според натална карта
- БИО храните и различните сертификати
- ГМО храните
- Хранителни алергии
- Храни подпомагащи оздравяване
- Разделно хранене
- Алкалните и киселинните реакции в организма в следствие от храната
- здравослово приготвяне на храна
- гладуване и последствия
НЕКА ПИШЕ НА ЛС :)