PDA

View Full Version : Помогнете !

Stiliqna10
07-18-2016, 08:13
Здравейте , не знам какво да направя .. Лято е и всеки иска да си прекара добре лятната ваканция .. Преди една седмица приятеля ми дойде у нас на гости радвах се адски много , бях направила списък какво ще правим ... Беше супер прекарахме си страхотно ... Но когато аз дойдох у тях всичко се промени те все си имат работа с баща му ... И не остава много време за мен никъде не ходим най много до магазина .... И на мен ми писва това ... Кажете ми какво да направя да си тръгна ли и да му кажа че това е края , колкото и да не ми се иска ... Той един ден не направи нещо с мен

baby_baby
07-18-2016, 08:33
Не очаквай че като сте си прекарали добре във вас ще си прекарате добре и в тях все пак той е момче и едва ли прави списъци какво ще правите

Просто му кажи да се разходите сега е хубаво времето предложи му ти да правите различни неща щом той не ти предлага

mincheto
07-18-2016, 09:18
По-добре се прибери у вас.

dwanewane
07-18-2016, 17:00
Няма смисъл да го режеш заради това !! Не е нещо фрапиращо момчето си има просто работа ! Каи му че не ти харесва това че няма време за теб ! и се прибери у вас така ще е перфектно !!!
Той ще намери време да се върне !!!

RapExotic
07-18-2016, 20:06
Ако се държиш като скучна, досадна, мрънкаща лелка нормално да не иска да излиза много с теб.

metanoia
07-19-2016, 12:25
Да си прецакваш връзката само защото не знаеш какво значи комуникация е ненужно. Просто говори с него и му обясни как си се чувствала,няма смисъл да изпадаш в крайности..ако видиш,че не полага усилие или няма интерес тогава вече е по-логично да го зарежеш,но винаги е редно първо да говориш.

n.hristova
07-20-2016, 16:42
Обикновено ние момичетата сме по-интензивните във връзката. Повече ни се излиза, повече ни се снима, повече неща искаме да правим. Естествено, има изключения. Не мисля, че трябва да прибързваш и да прецакваш връзката си. Първо поговори с него и му обясни ситуацията, сигурно има обяснение. Успех!

NissaN
08-17-2016, 10:45
[QUOTE=n.hristova;11480473]Обикновено ние момичетата сме по-интензивните във връзката. Повече ни се излиза, повече ни се снима, повече неща искаме да п
Това със снимането е така с бившата ми имаме над 550 селфита,рекорда е 130 само за една вечер все по нейно желание.А със сегашната имаме 150-200 снимки заедно общо.

inewton
08-17-2016, 14:00
Много ясно, че ще си гледа работата човека. Няма с теб да се занимава. Като не ти харесва, заминавай.