Влез

View Full Version : Как да постъпя?

pJjP
08-04-2016, 23:10
hi hi

Става въпрос за едно момиче с което сме от едно градче, засичали сме се не малко пъти, но поради разлика в годините(3год) и това,че сме в различни компании, никога не се е стигало до разговор...

Още в началото исках ей така да я заговоря просто да я опозная като човек, но разбрах че си има приятел..и като цяло се отказах, е до Това лято.. Съвсем случайно стана на разговор за нея и,че в момента е свободна, и отново припламна нещо в мен...

Но през това време, колкото и пъти да сме се засичали, попадали на едни и същи места, винаги навеждах глава и продължавах..

А сега искам да я заговоря,но не знам да ли няма да ме помисли за някъв дебил, толкова време сме се разминавали като Конуси и Винаги: "Мълчанието на агнетата", и като я погледна (все едно иска да ме прониже с поглед ..охх тези големи очи) направо се шашках.. :D

Не съм притеснителен, но не съм и много "отворен на тази тема"и за това някакви съветчета?
ДА отида и да я заговоря, да си глътна езика и после Мазало:D

pJjP
08-04-2016, 23:15
На кратко как да започна разговор с Човек с който сме се засичали, но никога не сме имали каквито и да било взаимоотношения?

Mоnstera
08-05-2016, 04:30
Щом си успял да разбереш, че е свободна значи имаш приятели(познати) които да я познават, помоли те да те запознаят с нея щом ти нямаш смелост да отидеш сам и да го направиш.

JDeel
08-05-2016, 10:29
Щом не става със заговаряне, ето така няма как да не стане - https://www.youtube.com/watch?v=HVNWSEX-WqU :)

baby_baby
08-11-2016, 08:26
Просто се отпусни и не го мисли толкова не е кой знае какво да заговориш някой

Заговори я няма лошо

NissaN
08-13-2016, 06:59
Бъди директен.Щом често се засичате прост й кажи:Дай да се запознаем и ще стане работата.Или като я видиш нещо я бъзни закачи да вържете разговор и нещата ще тръгнат.Аз така се зарибих с мойта приятелка.

mincheto
08-15-2016, 05:25
Бъди директен
И аз съм на това мнение

sp0rt666
08-23-2016, 00:29
Да бъдеш директен, не винаги помага.
Щом като досега нищо не е казал, а са се засичали доста пъти, Да подходи директно и да тръгне да и се запознава,обяснява и прочие...ще звучи доста Изненадващо и неуместно.. и в повечето случаи Ще му се изсмее в очите или няма да обърне внимание...

Другата крайност (надявам се да е ТАЗИ)е ако и тя имала интерес към теб да се изчерви и да завържете някакъв разговор... но с малкия ми опит знам,че когато има и малка искра между двама души тя се забелязва и по жестове, погледни, усмивки... Ако има нещо подобно дам пробвай!

mincheto
08-28-2016, 12:33
Да бъдеш директен, не винаги помага.

Може да е така,но аз попринцип не цепя басмата на никого... :D то затова има и толко хора дето ме мразят..... :D