View Full Version : Влюбен съм
ShyGuy511
08-07-2016, 13:56
Здравейте, надявам се този пост да не стане много дълъг,се тая аз съм на 13 и харесвам едно момиче и мисля че и тя ме харесва но неразбирам защо и дали изобщо ме харесва смиъсл не съм много красив и съм леко пълен,та с нея се познаваме от месец всеки ден си пишем и се запознах ме на морето и дори последните три дни бяхме в една стая от петък до днес бяхме на м.събор и спахме във една палатка със нея и постояно ме докосва имаме визуален контакт споделяме си тайни и се смеем заедно дори и на нещо което не е толкова смешно и забравих да спомена че постоянно ме снима не съм сигурен дали записва снимките но аз и казвам да ги изтрие защо сум много срамежлив тя ми лайква всички постове и снимки във фб и аз на нея и дори ме тагна като един от най-яките във нейният фб и ми даде 100 от 1-100
И се чудех дали да не и призная какво чувствам но мее страх да не ме отблъсне и да не сме приятели след това защото сме много добри такива.И въпросът ми е какво да правя?
the...dreamer
08-07-2016, 18:20
Да, вероятно те харесва, давай смело мъжки ! (Макар че още мъничък ми се виждаш)
Mоnstera
08-07-2016, 18:26
Ако до сега не си разбрал че те харесва .... какво очакваш ?? Да дойде и да ти го каже директно ли??
Действай.
ShyGuy511
08-07-2016, 20:32
Проблема е че тя е в София а аз в димитровград и се виждаме около 2-3 пъти най-много в месеца обикновенно по мото-събори а от София до Димитровград са 150 километра
Mоnstera
08-08-2016, 09:16
Ще говориш с нея за връзка от разстояние. Ако много я искаш това е варианта, другия е да се преместиш в София.
пич заеби тая връзка до месец ще ти мине
ShyGuy511
08-08-2016, 20:36
пич заеби тая връзка до месец ще ти мине
Пич не знам дали ти си открил перфектното за теб момиче но тя за мен е и не бих се отказал от неятака лесно
Maleficus
08-08-2016, 21:04
Мхм, прав си, смисъл на всеки трябва да му бъдат смачкани топките поне веднъж в живота от перфектно момиче :D Давай смело мъжки, за да може да започне разумната част от живота ти сетне тази, която гледа разумно на хората и връзките :D
Mоnstera
08-08-2016, 21:10
Мхм, прав си, смисъл на всеки трябва да му бъдат смачкани топките поне веднъж в живота от перфектно момиче :D Давай смело мъжки, за да може да започне разумната част от живота ти сетне тази, която гледа разумно на хората и връзките :D
Е че трябва трябва и това да стане, но нека му дадем някава надежда че ще стане нещо.
И все пак не е сигурно, че ще започне "разумната " част от живота му, има доста хора които започват да мислят, гледат, действат и другите неща на хората, връзките чак след 3-4 любов или голямо влечение.