View Full Version : Дайте мнение.
qwerttypes
08-20-2016, 12:29
Здравейте! Ще се опитам да бъда по-кратък ,че да не ви затормозявам с дълги текстове. Вчера след дискотека с един приятел,добре пийнали решихме да отидем на курви. Намерихме си от един сайт,обадихме се и отидохме. Момичето което беше за мен беше много красиво и сексапилно и като започнахме да действаме се изкуших да я лижа. Лизах й п*тката и дупето. Та въпросът ми е..Възможно ли е да съм лепнал нещо и ако да,какво? Момичето беше младо и много държащо на хигиената. Ще се радвам да споделите мнението си,и се извинявам ако някъде съм бил вулгарен.
Аз съм момче на 18г.
Може ли да пратиш линк от обявата и да я вида че как я хвалиш.А до твоя проблем щом държи на хигиена нема страшно.Ама само я лиза ли.
qwerttypes
08-20-2016, 13:46
Не само , но повече от половината от времето я лизах. Иначе за обявата трябва да питам момчето което беше с мен и ще ти дам линк.
sladura89
08-20-2016, 18:00
Здравейте! Ще се опитам да бъда по-кратък ,че да не ви затормозявам с дълги текстове. Вчера след дискотека с един приятел,добре пийнали решихме да отидем на курви. Намерихме си от един сайт,обадихме се и отидохме. Момичето което беше за мен беше много красиво и сексапилно и като започнахме да действаме се изкуших да я лижа. Лизах й п*тката и дупето. Та въпросът ми е..Възможно ли е да съм лепнал нещо и ако да,какво? Момичето беше младо и много държащо на хигиената. Ще се радвам да споделите мнението си,и се извинявам ако някъде съм бил вулгарен.
Аз съм момче на 18г.
Съмнявам се, тези момичета обикновено имат по-добра хигиена от останалите и мисля, че и редовно ходят на гинеколог, така че няма от какво да се притесняваш, а пък ако има някаква болест би могла да се предаде по кръвен път примерно, ако имаш някаква раничка на устата, иначе се съмнявам, не съм все пак лекар, ама това е моето мнение! :)
sladura89
08-20-2016, 18:01
Може ли да пратиш и един линк насам? Някои не дават да ги лижат, тази щом е давала е добре! :)
mincheto
08-20-2016, 18:14
3ависи на какъв тип труженичка си бил ........ :D
Не само , но повече от половината от времето я лизах. Иначе за обявата трябва да питам момчето което беше с мен и ще ти дам линк.
Ok а колко ви взе че утре правя 20 години а приятелката ми е на море и да си направя подарък.
mincheto
08-20-2016, 19:02
Ok а колко ви взе че утре правя 20 години а приятелката ми е на море и да си направя подарък.
Не е била повече от трийсетак даже и това е много..... :D по Франция техните педали ще ти дадат 50евро зада ги чукаш в дупето .....даже предлагаха 50евро на мъжа ми веднъж ама като ме видяха и се изпариха.... :D:D
Не е била повече от трийсетак даже и това е много..... :D по Франция техните педали ще ти дадат 50евро зада ги чукаш в дупето .....даже предлагаха 50евро на мъжа ми веднъж ама като ме видяха и се изпариха.... :D:D
Не налитам на мъжко и на мен са ми предлагали ама неща.Нито педали нито животни само момичета ( жени)
qwerttypes
08-20-2016, 20:39
100 е за 30 минути.
qwerttypes
08-20-2016, 20:42
Нормално момиче,но нямам линк за обявата все още. ;D Разгледай в адамиева,там си има критерии по които да търсиш.
sladura89
08-20-2016, 23:20
Не налитам на мъжко и на мен са ми предлагали ама неща.Нито педали нито животни само момичета ( жени)
+1 :)
Ок .Аз вчера свраших работа за без пари ама тая щом е за 100 кинта няма от ко да се плашиш