Влез

View Full Version : Приятелката ми не иска анален секс

Stefanaki82
08-24-2016, 17:46
Приятелката ми не иска да правим анален секс,казва че и било гнусно,така ли е наистина или се прави?
Дайте съвет какво да направя,как да я предразположа за това..

sladura89
08-24-2016, 20:30
Щом ѝ е гнусно няма как да я предразположиш! Тебе, ако не те кефи да те ръчкат отзад би ли позволил на някой да го направи? Дай я насам мен също не ме кефи аналния и ми се струва гнусно! :)

Stefanaki82
08-24-2016, 22:22
Само не разбрах защо да ти я дам,има много други,които не харесвст аналния,ориентирай се някъде на към тях..

Rabalka
08-25-2016, 05:44
еми штото може да е правила преди и да не и е харесало или да е станал гаф и за тва ся да се дарпа

Stefanaki82
08-25-2016, 08:04
Ок,мерси..

sladura89
08-25-2016, 10:37
Само не разбрах защо да ти я дам,има много други,които не харесвст аналния,ориентирай се някъде на към тях..

Къде ги е аз не виждам даже и такива, които да искат секс! Или да са необвързани и да искат! :)

mikity_sladky
08-25-2016, 12:25
Къде ги е аз не виждам даже и такива, които да искат секс! Или да са необвързани и да искат! :)

Е ти къде гледаш? Аз виждам, но си избирам. Макар, че понякога човек от много избиране остава все сам...

sladura89
08-25-2016, 15:06
Е ти къде гледаш? Аз виждам, но си избирам. Макар, че понякога човек от много избиране остава все сам...

Хехе де и аз да имах право на избор при мене баце няма никой! :)

mikity_sladky
08-26-2016, 06:43
Хехе де и аз да имах право на избор при мене баце няма никой! :)

Не те познавам, но явно прекарваш голяма част от живота си пред компа. Вземи излез малко с приятели насам-натам. Завърти се малко. С писане във форуми няма да стане. Става само ако си с хора и не си толкова придирчив. Има шанс братле, спокойно:)

sladura89
08-26-2016, 20:23
Не те познавам, но явно прекарваш голяма част от живота си пред компа. Вземи излез малко с приятели насам-натам. Завърти се малко. С писане във форуми няма да стане. Става само ако си с хора и не си толкова придирчив. Има шанс братле, спокойно:)

Както и преди писах запознавам се с доста хора и завързвам доста приятелства и с момчета и с момичета и даже май повече с момичета, проблема е, че постоянно влизам във френд зоната и явно не привличам с нещо въпросните момичета! :)

MaCetY
08-28-2016, 05:45
Еми ако и е кофти не я насилвай. Може да опиташ докато е възбудена по време на вагиналния да пробваш с пръстчето в дупето и ако не се дръпне...И аз мислех, че е кофти в дупето, но мисля друго вече и засега правя само анален все още. Но то си е и до човека де.

lili-ton
08-30-2016, 06:20
Не я насилвай, ще бъде грешка. Хората са различни. На мен мъж ми е казвал, че се гнуси дори от самата мисъл за анален секс. И не правихме. Не го и молих, де. То става тъпо, жена да настоява ...

Pug_306
08-30-2016, 08:49
За първи път чувам мъж да отказва анален секс ....

lili-ton
08-30-2016, 10:45
Да, и за мен беше изненада. Още повече, че беше готин пич. Да не ти казвам колко неловко се почувствах. Не се видяхме повече, то е ясно.

lili-ton
08-30-2016, 10:51
Еми ако и е кофти не я насилвай. Може да опиташ докато е възбудена по време на вагиналния да пробваш с пръстчето в дупето и ако не се дръпне...И аз мислех, че е кофти в дупето, но мисля друго вече и засега правя само анален все още. Но то си е и до човека де.

Извинявай, нямаш ли проблем с гаджето си, че го правиш само или често в дупето? Защото аз съм имала подобна връзка и не след дълго той започна да ме разпитва дали само с него съм правила анален, с други мъже правила ли съм го, свършвали ли са ми отзад и други такива. Не знам какви мухи му влязаха в главата, но започна да иска всяка вечер да правим анален. Дори да свършва по два пъти един след друг. Естествено, започна да не успява да го вдигне, това го изнерви, стана груб. Започна да ме обижда и един следобед си намери багажа пред входната врата и само си взех ключа. И познай, .. разплака се като дете, извинява ми се, но до там беше.

baby__girl
08-30-2016, 11:20
Приятелката ми не иска да правим анален секс,казва че и било гнусно,така ли е наистина или се прави?

Кажи и, че ако я заболи или и стане кофти спирате.

baby__girl
08-30-2016, 11:22
Извинявай, нямаш ли проблем с гаджето си, че го правиш само или често в дупето? Защото аз съм имала подобна връзка и не след дълго той започна да ме разпитва дали само с него съм правила анален, с други мъже правила ли съм го, свършвали ли са ми отзад и други такива. Не знам какви мухи му влязаха в главата, но започна да иска всяка вечер да правим анален. Дори да свършва по два пъти един след друг. Естествено, започна да не успява да го вдигне, това го изнерви, стана груб. Започна да ме обижда и един следобед си намери багажа пред входната врата и само си взех ключа. И познай, .. разплака се като дете, извинява ми се, но до там беше.

А защо трябва да има проблем с гаджето си, че прави само анален секс? Те 90% от момчетата са луди фенове на аналния секс.

Pug_306
08-30-2016, 11:25

То тоя е бил много зле ... Признавам го ! Че като не може 2 пъти за какво си дава толкова кураж :)

sladura89
08-30-2016, 17:38

Е пък и мен не ме кефи, така че е много вероятно и аз да бих отказал зависи! :)

sladura89
08-30-2016, 17:39

Ако ме познаваше щеше да го чуеш за втори! :D

reni12
09-01-2016, 10:11
Има и такива мъже, макар и малко. Само веднаж ми се случи на мен. С един с който веднаж правих анален. На следващия ден пием кафе и той ми се оплаква, че му се цепнала кожичката на члена и много го боляло. И на няколко пъти съм си била стягала ануса и също го заболяло. Та ако може повече да не правим анален. Нали се сещате, че повече не му се обадих. Баси идиота!

Pug_306
09-01-2016, 12:24
Ти май си го търсиш този аналния ?

mikity_sladky
09-01-2016, 14:01
Е пък и мен не ме кефи, така че е много вероятно и аз да бих отказал зависи! :)

Ще те кефи ако имаш възможност да го правиш. Може би, първия или втория път не, но после Дааааа....(съжалявам ако си го пробвал вече и затова не искаш, но тогава съвета ми е пак пробвай!)

sladura89
09-01-2016, 20:43
Ще те кефи ако имаш възможност да го правиш. Може би, първия или втория път не, но после Дааааа....(съжалявам ако си го пробвал вече и затова не искаш, но тогава съвета ми е пак пробвай!)

Принципно не съм пробвал, но самата мисъл ми се струва гадна и не ме кефи нещо, предпочитам си нормален във вагината и това е! Не разбирам и другите какво точно ги кефи в каналния, пардом аналния, ама те си знаят! :)

sladura89
09-01-2016, 20:45
Има и такива мъже, макар и малко. Само веднаж ми се случи на мен. С един с който веднаж правих анален. На следващия ден пием кафе и той ми се оплаква, че му се цепнала кожичката на члена и много го боляло. И на няколко пъти съм си била стягала ануса и също го заболяло. Та ако може повече да не правим анален. Нали се сещате, че повече не му се обадих. Баси идиота!

Да, но ако на теб ти се беше цепнало нещо и те болеше тогава нямаше да си идиотка, ами щяха да ти влезнат веднага в положение понеже си момиче! Ако е момче кучета го яли нали? :)

baby_baby
09-01-2016, 21:32
Не я карай

Щом не иска едва ли и ще поиска

baby__girl
09-02-2016, 00:22
Или пък може би се прави на недостъпна?!

howland
09-02-2016, 00:41

да ве, ебаси идиота! Как може да иска да си опази члена от инфекция?

sladura89
09-02-2016, 21:32
Ми намери си такава, която иска и проблема е решен! :)

Stefanaki82
09-03-2016, 07:34
Е съгласих се с вас...

HaruYoshida
09-04-2016, 07:51
Представи си ако не си е направила клизма и ти се изсере на леглото :D :D :D :D :D :D :D шегата на страна .. не я насилвай .. тя когато пожелае ще го направите имай търпение ;)

KASAPA
09-05-2016, 06:48
Представи си ако не си е направила клизма и ти се изсере на леглото :D :D :D :D :D :D :D шегата на страна .. не я насилвай .. тя когато пожелае ще го направите имай търпение ;)

Който се е насирал как знае хахахахахахахаха :lol:

HaruYoshida
09-05-2016, 07:42
Който се е насирал как знае хахахахахахахаха :lol:

Анален още не съм пробвала и не искам ;)

reni12
09-08-2016, 13:11
[QUOTE=sladura89;11499319]Да, но ако на теб ти се беше цепнало нещо и те болеше тогава нямаше да си идиотка, ами щяха да ти влезнат веднага в положение понеже си момиче! Ако е момче кучета го яли нали? :)[/Q

Защо ме критикуваш!? Цепна му се кожичката защото не ме послуша аз да започна, а реши да се прави на мачо и да ръга навътре преди да съм се отпуснала. А за стягането, съжалявам! Когато свършвам несъзнателно си стягам тазовите мускулите. До сега никой не се оплаква. Напротив, харесва им.

sladura89
09-08-2016, 17:10
Анален още не съм пробвала и не искам ;)

И аз така! Само,че при мен разликата е че съм активната страна! ;)

sladura89
09-08-2016, 17:11
[QUOTE=sladura89;11499319]Да, но ако на теб ти се беше цепнало нещо и те болеше тогава нямаше да си идиотка, ами щяха да ти влезнат веднага в положение понеже си момиче! Ако е момче кучета го яли нали? :)[/Q

Защо ме критикуваш!? Цепна му се кожичката защото не ме послуша аз да започна, а реши да се прави на мачо и да ръга навътре преди да съм се отпуснала. А за стягането, съжалявам! Когато свършвам несъзнателно си стягам тазовите мускулите. До сега никой не се оплаква. Напротив, харесва им.
Това не значи и, че няма хора, които не ги кефи аналния секс! Това не ги прави идиоти, олигофрени и т.н.! :)

tori
09-08-2016, 17:28
За кое е идиот, бе, девойче? Че си пази оная работа от наранявания? И аз щях да бъда недоволна, ако трябваше да завеждам нечий кеф с цената на нещо цепнато по гениталийте.

Fisherman
09-08-2016, 20:00
толкова ти е лайнян живота,че вече виждаш лайна по кура си

Magician
09-08-2016, 22:45

Смени приятелката. Anal is the best. Не знае какво изпуска, но няма нужда и ти да го изпускаш заради нея.

HaruYoshida
09-09-2016, 07:16
Смени приятелката. Anal is the best. Не знае какво изпуска, но няма нужда и ти да го изпускаш заради нея.

Ето заради такива мъже като тоя няма свестни жени :) е кво е тва само че не иска анален секс я зарязваш. Че ако майка ти не иска да ти сготви ще я смениш ли? Ако ти е свършила нафтата в колата и не може да запали и не можеш да идеш до бензиностанцията да заредиш кво? Ще я зарежеш там колата и край. По-лошо щеше да е ако въобще не искаше секс тогава може да я зарежеш но .. заради един анален секс .. Тва въобще не е решение .. Не знам просто има толкова противни мъже .. че направо ми се гади .. Въобще мъжете само търсите къде да си го вкарате .. след някоя година и в носа ще пробвате .. може момичето да не иска сега .. след няколко месеца може да е готова и да го направят .. аз лично също не харесвам аналния секс .. от ануса трябва само да излиза :) и нищо да влиза

Magician
09-09-2016, 08:38
Ето заради такива мъже като тоя няма свестни жени :) е кво е тва само че не иска анален секс я зарязваш. Че ако майка ти не иска да ти сготви ще я смениш ли?

Всъщност си права, ако мама не сготви отивам за дюнер, което в нашия случай значи момчето да си намери втора не толкова задръстена и страхлива, с която да се отдадат на анални ласки на воля, и готово. Това действително е по-добър вариант - хем остават заедно и се обичат, хем той има друга, с която да реализира фантазиите си. :D

Иначе чудеса се случват, ако любовта е истинска, имал съм случаи от пълно отричане на аналния (гадно, гейско, гнусно, etc.) до това сами да си го искат и да свършват за отрицателно време така. Няма невъзможни бариери пред любовта.

baby__girl
09-09-2016, 08:44
Ето заради такива мъже като тоя няма свестни жени :) е кво е тва само че не иска анален секс я зарязваш. Че ако майка ти не иска да ти сготви ще я смениш ли? Ако ти е свършила нафтата в колата и не може да запали и не можеш да идеш до бензиностанцията да заредиш кво? Ще я зарежеш там колата и край. По-лошо щеше да е ако въобще не искаше секс тогава може да я зарежеш но .. заради един анален секс .. Тва въобще не е решение .. Не знам просто има толкова противни мъже .. че направо ми се гади .. Въобще мъжете само търсите къде да си го вкарате .. след някоя година и в носа ще пробвате .. може момичето да не иска сега .. след няколко месеца може да е готова и да го направят .. аз лично също не харесвам аналния секс .. от ануса трябва само да излиза :) и нищо да влиза

Сега вече увери ли се, че не се заяждам с тебе на тема анален секс и зарязване?!

tori
09-09-2016, 13:10
Всъщност си права, ако мама не сготви отивам за дюнер, което в нашия случай значи момчето да си намери втора не толкова задръстена и страхлива.
Умирам!

sladura89
09-09-2016, 16:46
Моля да не се слагат всички мъже под общ знаменател, аз също не харесвам аналния секс, а само оралния и вагиналния! ;)

HaruYoshida
09-09-2016, 17:33
Моля да не се слагат всички мъже под общ знаменател, аз също не харесвам аналния секс, а само оралния и вагиналния! ;)

Един свестен ..

sladura89
09-09-2016, 20:42
Един свестен ..

Да, благодаря! :)

howland
09-12-2016, 10:49
Добре я изигра. Аре събирайте се сега и след две-три седмици заедно предложи, че си се изкушил и искаш да пробваш анален ; )

Rabalka
09-12-2016, 14:12
може да я е пробвал вече отзад

obicham69
09-12-2016, 14:47

ами пич трябва да я предразположиш, да и покажеш че аналният е готин, вземи следващият път една краставица и си я мушни отзад да и покажеш че няма нищо страшно и че щом на теб може да ти е кеф и на нея ще и е приятно ;)