View Full Version : Правене на клизма
Как да си направя клизма в нас и има ли някакви неща, които трябва да купя от аптека например и колко пари са? И след клизмата колко време след това е безопасно да правя анален секс?
Ще ти преснимам утре уроците си от унито за клизма, само трябва да се сетя.
dibela_manivela
09-07-2016, 04:18
е дося не са ли прали отзаде?
baby_baby
09-07-2016, 09:49
Като правиш анален никога до сега ли не си си правила клизма?
Това е гадно
И кво - вади си го и там цялото меню :D
Как да си направя клизма в нас и има ли някакви неща, които трябва да купя от аптека например и колко пари са? И след клизмата колко време след това е безопасно да правя анален секс?
Минаваш през тоалетната и си ок
Правиш си клизма с хладка вода и това е. Гледай да не минава повече от час- час и половина след това. Иначе съм виждала, специална течност, прозрачно- червена, немска, която е за клизма преди анален секс. Помагала за дезинфекция и запазвала микрофлората при редовно практикуване на такъв секс. И дори имало различни, за жени и за мъже. Аз за сега ползвам вода и малко сапунен разтвор, че моя си пъха и езика там. Извинявай за подробностите!
baby__girl
09-09-2016, 08:47
Посра ли сe ма ? :lol:
И да се е посрала не го е направила сама, защото не е правила тя само анален. Само подигравки ей...!!
А правенето на клизми по-нарядко, защото колкото е полезно толкоз и не е! Иначе има едни специални съдове в аптеките - иригатор мисля бяха.
alexl123
09-10-2016, 19:34
И кво - вади си го и там цялото меню :D
хахахахах стига бе :D
apostola_na_lubovta
09-11-2016, 20:28
споко мацко ако съм аз ще те лижа и преди и след това дори и да не си се мила
Аве, Macety, случайно да беше в неделя на сватба във Варна? :lol:
dibela_manivela
09-17-2016, 04:21
Касап, да не си излющил нещо отзаде , че питаш?
Не ве брат ама я видях, запознахме ме се даже и бая и шарят очичките. От ебаната страна е :lol:
Stavrimir_00
09-22-2016, 19:14
отваряш капака на колата на приятеля си, взимаш един маркуч от горивната система, пълниш шише с вода и го залепваш с изолирбанд за маркуча.После бодваш отзад, стискаш и се сещаш, че си в хола, но вече е късно...
Аве, Macety, случайно да беше в неделя на сватба във Варна? :lol:
Малеее бях :lol:
Кажи кой беше :D
lili-ton
10-24-2016, 12:43
Какво стана? Опита ли с клизмата?
Fisherman
10-24-2016, 13:47
Като правиш анален никога до сега ли не си си правила клизма?
Това е гадно
и като си напрай клизма 99,9% от бактериите ще изчезнат ли
Saint George
10-24-2016, 13:59
Минаваш през тоалетната и си ок
Ти болен ли си, ве? Вече си направил 1 милион профили, от които пишеш едно и също.
Ако толкова искаш да си забавляващо се момиче, посети операция / или изчакай да умреш - и после да се преродиш в женско тяло.
Ако сега си направиш операция за смяна на пола, резултатът няма да е много задоволяващ... крайниците пак няма да са хубави и нежни.
Обаче на теб и без това няма да ти ходи. :lol: И да ти кажа, по-добре направи нещо полезно с живота си.
Преди момчетата спряха да кълват на Rabalka и затова се появи Macety
после се появиха reni12 и lili-ton
едната е омъжена лесбийка
а другата уж работи в фирма за кафе машини
колко трябва да си прост, че да правиш едно и също едно и също... не ти ли омръзна? И какво е целта да пишеш толкова неграмотно? Ако си мислиш, че някой ще ти се въже, дълбоко се лъжеш. И пак, не си момиче тъй че никога няма да изпиташ побъркващия оргазъм от анален секс
затуй по-добре са заравяй в земята и почивай със свещи. Бот!
ако заех къде живееш, щеше да хвърчиш много яко. И може ли да ми кажеш какво правиш с живота си?
не че нещо
просто ми е любопитно да знам
И какво прави твоята приятелка, на която не смятам да й споменавам името? Тя пуска проблемни теми, защото е аутсайдерка и иска да откаже хората от любовта
понеже на нея не й се полага
Щом Големите са й написали такъв сценарии в живота, значи нищо не може да го промени. И по-добре се успокой, че ще ти изпратя някаква болест.
и какви са тия тролщини? Нито възбуждаш, нито нищо
затова по-добре се скрий
нали вече ти казах?
И ако още веднъж се получи нещо такова, ще предприема мерки, които изобщо няма да се харесат. И това, че си комплексар, не означава, че трябва да прекарваш живота си по-този начин. Казвам ти, че ще е много по-добре да си намериш нормална среда на общуване
а не да се правиш на луд
болен бот!
сега напускам
но може да се върна по-късно да видя какво става
Лек ден, Rabalka.
До станалите: Продължавайте да кълвете.
И защо модераторите не баннват Rabalka?
YoungBloodZ
10-24-2016, 14:00
...
А ти не си направил един милион профили, така ли?
Saint George
10-24-2016, 14:03
А ти не си направил един милион профили, така ли?
Това ми е профил номер 4.
Целта ми е да пусна малко светлина
че рабалка отнема от вниманието
и не е справедливо да става така
Ако беше справедливо, изобщо нямаше да се намесвам.
и като си напрай клизма 99,9% от бактериите ще изчезнат ли
Зависи с какво се прави.
Ако се прави с вода - малко вероятно. Но има специални дезинфектанти, които убиват 100% от нещата които спомена. :)
Ти болен ли си, ве? Вече си направил 1 милион профили, от които пишеш едно и също.
Ако толкова искаш да си забавляващо се момиче, посети операция / или изчакай да умреш - и после да се преродиш в женско тяло.
Ако сега си направиш операция за смяна на пола, резултатът няма да е много задоволяващ... крайниците пак няма да са хубави и нежни.
Обаче на теб и без това няма да ти ходи. :lol: И да ти кажа, по-добре направи нещо полезно с живота си.
Преди момчетата спряха да кълват на Rabalka и затова се появи Macety
после се появиха reni12 и lili-ton
едната е омъжена лесбийка
а другата уж работи в фирма за кафе машини
колко трябва да си прост, че да правиш едно и също едно и също... не ти ли омръзна? И какво е целта да пишеш толкова неграмотно? Ако си мислиш, че някой ще ти се въже, дълбоко се лъжеш. И пак, не си момиче тъй че никога няма да изпиташ побъркващия оргазъм от анален секс
затуй по-добре са заравяй в земята и почивай със свещи. Бот!
ако заех къде живееш, щеше да хвърчиш много яко. И може ли да ми кажеш какво правиш с живота си?
не че нещо
просто ми е любопитно да знам
И какво прави твоята приятелка, на която не смятам да й споменавам името? Тя пуска проблемни теми, защото е аутсайдерка и иска да откаже хората от любовта
понеже на нея не й се полага
Щом Големите са й написали такъв сценарии в живота, значи нищо не може да го промени. И по-добре се успокой, че ще ти изпратя някаква болест.
и какви са тия тролщини? Нито възбуждаш, нито нищо
затова по-добре се скрий
нали вече ти казах?
И ако още веднъж се получи нещо такова, ще предприема мерки, които изобщо няма да се харесат. И това, че си комплексар, не означава, че трябва да прекарваш живота си по-този начин. Казвам ти, че ще е много по-добре да си намериш нормална среда на общуване
а не да се правиш на луд
болен бот!
сега напускам
но може да се върна по-късно да видя какво става
Лек ден, Rabalka.
До станалите: Продължавайте да кълвете.
И защо модераторите не баннват Rabalka?
Много си прос ама много майна :lol:
те ште баннат ся теб за няколкото ти профила.Разбраха те сички че си феик чикиджииски :lol:
MNKIlieva
10-28-2016, 08:41
Правиш си клизма с хладка вода и това е. Гледай да не минава повече от час- час и половина след това. Иначе съм виждала, специална течност, прозрачно- червена, немска, която е за клизма преди анален секс. Помагала за дезинфекция и запазвала микрофлората при редовно практикуване на такъв секс. И дори имало различни, за жени и за мъже. Аз за сега ползвам вода и малко сапунен разтвор, че моя си пъха и езика там. Извинявай за подробностите!
Хахаха посмях се, благодаря ! Така... така ...... имам един въпрос. След като пъхнеш клизмата и вкараш течността вътре - всичко излиза - ОК. НО колко точно течност трябва да бъде вкарана, знаеш ли? Защото при мен се получи малко неловко и то не един път - сякаш не успявам да изпълня нещата точно както трябва :D
Поне 10 литра си вкарай, да ти е сигурна работата
ivan99909
11-04-2016, 13:03
в аптеката има сичко и го праиш с сапунена вода ве мен
Не знам само защо си причинявате всичко това! Какво толкоз намирате в тоя анален секс не знам?! Унизителна работа!
VinDiesel
11-08-2016, 12:11
Не знам само защо си причинявате всичко това! Какво толкоз намирате в тоя анален секс не знам?! Унизителна работа!
Кое е унизителното на аналния секс?
Кое е унизителното на аналния секс?
Ми като е толкоз готин, защо не даваш теб да те чукат отзад?
VinDiesel
11-08-2016, 18:11
Ми като е толкоз готин, защо не даваш теб да те чукат отзад?
Може би защото съм мъж?
Правила ли си анален секс? Свършвала ли си от анален секс? Или е много унизително за теб?
Правила съм да! И какво значение има като си мъж? И момичетата си имаме място където да ни го слагате, но все на вас да ви се угажда! Аз съм чувала, че момчетата много силно свършвали като ги чукали отзад и в това време си правели чекии! Защо не опиташ?
Правила съм да! И какво значение има като си мъж? И момичетата си имаме място където да ни го слагате, но все на вас да ви се угажда! Аз съм чувала, че момчетата много силно свършвали като ги чукали отзад и в това време си правели чекии! Защо не опиташ?
и при момичетата е същото
от отзивите пише, че оргазма е много по-силен от стандартния секс
и мъжете свършвах и жените
и недей да си мислиш, че аналния секс е изнасилване!!
много момичета даже сами си го искат
повечето ги е страх защото са неопитни и са пробвали само първите няколко пъти
а първите пъти боли
DaemonBoy
11-08-2016, 20:44
Брей, в ISIS тей ли правите?
VinDiesel
11-08-2016, 22:53
Теб само отзад ли те напъват?
И попитах дали си свършвала, като гледам май си изпитвала само болка. Щом така негативно подкарваш тематиката.....
Това което си чувала, не е от момчета, а от гейове.
Ако стана член на Джемини, ще пробвам и ще ти кажа!
Малка си още за такива изживявания, много от жените, повтарям жените, сами искат да ги чукаш там, а не да угодят на мъжа.
Само веднъж са ме напъвали отзад и не не съм свършвала. И да боли и е гадно !
VinDiesel
11-12-2016, 16:23
На такъв дървар си попаднала... Ако е бил на твоите години, разбираемо е.
Има доста жени, не момичета в 8 клас, които получават страшни оргазми от анален секс, много остро подходи с коментарите си, а опит нулев.
anti-troll
11-12-2016, 16:31
Защо ти е толкова важно да правиш така, че хората да мислят, че аналния секс е нещо лошо, което не трябва да се прави? Това, че самото идея не ти харесва, не означава, че и при другите е така. Много добре знам, че е малка вероятността да си правила анален секс... отлично знам коя си! И недей да си мислиш, че влияеш на някого.
В Интернет има много отзиви, в които и момичета, и жени и мъже се изказват, че са доволни от аналния секс +че оргазмите са наистина много по-силни. Потвърдено е, че по време на този вид секс се стимулират нервите на ануса и G-точката. Аналният секс решава и проблема с аноргазмията.
В друга подобна тема (или май тази беше) съм споменал и полезните действия, които не са малко.
Също че намалява риска появата на хемороиди - обяснил съм го защо.
Аналният секс е също като вагиналния секс - момичето трябва да е в добро настроение, отпуснато и възбудено, че да изпита удоволствие! Тогава нещата се превръщат в незабравими.
Вече съм казал, че се стига до оргазъм, тъй като анусът има множество нервни окончания.
Мисля, че с това се изчерпах по темата.
Сега само ви напомням, че Данита е решила, че идеята за секс не и допада - затова е тръгнала да прави този тормоз.
ДАНИТА
Всеки й се чуди, всеки й е мае,
тайната в нея иска да разгадае!
Сега само ще допълня, че има и мъже, които харесват страпон!
Също ще искам да кажа, че усилията на Данита са напълно безсмислени, защото не е логично да прави тези циркове...
Просто не мога да си обясня защо го прави? какво очаква да постигне?
И пак казвам, аналният секс си е изкуство!
Не е просто да се прави... същото важи и за стандартния, който е още по-изисквателен.
Истината е, че мъжете, които могат да правят секс, се броят на пръсти... вероятно са 2-3 / 4 милиарда най-много.
При вагиналния секс боли първите няколко пъти (същото е и при аналния)
затова се спрете да тролвате хората, че да не видите какво ще се случи
нито аналния секс, нито вагиналния води до проблеми
нещата, написани за проблемите, са написани от teenagers (винаги момчета), които се възбуждат по този начин
тук има примери, които не смятам да споменавам
но ако се продължава в същия дух, ще бъдат принудени да напуснат този форум
Данитке, искаш ли да видиш какво мога да направя и да те накарам да се свиеш набързо, набързо и после надали ще си позволяваш да влияеш на хорската психика.
Данитке, не е правилно да пишеш такива глупости и да се опитваш да променяш хората
това е престъпление и можеш да бъдеш съдена
не си мисли, че след като е в Интернет, то няма закони
Данитке, Данитекеееййййййй... самотна си, нали? Ако искаш можем да сме penfriends и да ти запълвам времето :) <3 целувки, целувки, цлевуки гушки, гушки и много сърчица ти изпращам
и спри да се мъчиш да променяш хората, че да не направя проблем
ти пишеш само глупости, които не са верни
и още не мога да разбера причината
трябва да има кампания, която да изсели троловете от Интернет
anti-troll
11-12-2016, 16:32
само забравих да спомена, че и на мен ми харесва перверзията със страпона
Защо ти е толкова важно да правиш така, че хората да мислят, че аналния секс е нещо лошо, което не трябва да се прави? Това, че самото идея не ти харесва, не означава, че и при другите е така. Много добре знам, че е малка вероятността да си правила анален секс... отлично знам коя си! И недей да си мислиш, че влияеш на някого.
В Интернет има много отзиви, в които и момичета, и жени и мъже се изказват, че са доволни от аналния секс +че оргазмите са наистина много по-силни. Потвърдено е, че по време на този вид секс се стимулират нервите на ануса и G-точката. Аналният секс решава и проблема с аноргазмията.
В друга подобна тема (или май тази беше) съм споменал и полезните действия, които не са малко.
Също че намалява риска появата на хемороиди - обяснил съм го защо.
Аналният секс е също като вагиналния секс - момичето трябва да е в добро настроение, отпуснато и възбудено, че да изпита удоволствие! Тогава нещата се превръщат в незабравими.
Вече съм казал, че се стига до оргазъм, тъй като анусът има множество нервни окончания.
Мисля, че с това се изчерпах по темата.
Сега само ви напомням, че Данита е решила, че идеята за секс не и допада - затова е тръгнала да прави този тормоз.
ДАНИТА
Всеки й се чуди, всеки й е мае,
тайната в нея иска да разгадае!
Сега само ще допълня, че има и мъже, които харесват страпон!
Също ще искам да кажа, че усилията на Данита са напълно безсмислени, защото не е логично да прави тези циркове...
Просто не мога да си обясня защо го прави? какво очаква да постигне?
И пак казвам, аналният секс си е изкуство!
Не е просто да се прави... същото важи и за стандартния, който е още по-изисквателен.
Истината е, че мъжете, които могат да правят секс, се броят на пръсти... вероятно са 2-3 / 4 милиарда най-много.
При вагиналния секс боли първите няколко пъти (същото е и при аналния)
затова се спрете да тролвате хората, че да не видите какво ще се случи
нито аналния секс, нито вагиналния води до проблеми
нещата, написани за проблемите, са написани от teenagers (винаги момчета), които се възбуждат по този начин
тук има примери, които не смятам да споменавам
но ако се продължава в същия дух, ще бъдат принудени да напуснат този форум
Данитке, искаш ли да видиш какво мога да направя и да те накарам да се свиеш набързо, набързо и после надали ще си позволяваш да влияеш на хорската психика.
Данитке, не е правилно да пишеш такива глупости и да се опитваш да променяш хората
това е престъпление и можеш да бъдеш съдена
не си мисли, че след като е в Интернет, то няма закони
Данитке, Данитекеееййййййй... самотна си, нали? Ако искаш можем да сме penfriends и да ти запълвам времето :) <3 целувки, целувки, цлевуки гушки, гушки и много сърчица ти изпращам
и спри да се мъчиш да променяш хората, че да не направя проблем
ти пишеш само глупости, които не са верни
и още не мога да разбера причината
трябва да има кампания, която да изсели троловете от Интернет
Здравей, Solo_! Понеже не ти отговорих на последното лично съобщение и ти регистрира n - на брой ник за да ме храниш ли?! :lol:
На такъв дървар си попаднала... Ако е бил на твоите години, разбираемо е.
Има доста жени, не момичета в 8 клас, които получават страшни оргазми от анален секс, много остро подходи с коментарите си, а опит нулев.
Може и да си прав. Но аз изразих моето си мнение, което си е мое нали?
VinDiesel
11-12-2016, 17:28
Може и да си прав. Но аз изразих моето си мнение, което си е мое нали?
Аз също изразих моето мнение, което си е мое нали?
Прав си! Мисля да спрем да се убеждаваме в противното :)
VinDiesel
11-12-2016, 17:48
Прав си! Мисля да спрем да се убеждаваме в противното :)
Усещах че скоро ще сме на едно мнение. :)
Усещах че скоро ще сме на едно мнение. :)
Май ще ебеш :D :D :D
VinDiesel
11-12-2016, 18:05
Май ще ебеш :D :D :D
Може по-късно, но не нея. :D
Добре де боли, гадно, унизително било. И защо е гадно е унизително? Изтропа ли се като те пореха отзад ? :lol: