PDA

View Full Version : На горещия стол е... haritov

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

YoungBloodZ
10-26-2016, 20:27
Всеки пита какво става, но никой не изявява желание да седне. Някой по-сериозен? :)

haritov
10-26-2016, 20:28
ок ама ще отговарям вечер понеже съм на работа

divergent
10-26-2016, 20:33
Всеки пита какво става, но никой не изявява желание да седне. Някой по-сериозен? :)

Принципно аз съм най-сериозната, ама бях скоро и няма да съм интересна, нито пък ще е честно.

Rakshy
10-26-2016, 21:40
Принципно аз съм най-сериозната, ама бях скоро и няма да съм интересна, нито пък ще е честно.

тая па, кво се самопровъзгласяваш, безделнице

divergent
10-26-2016, 21:48
тая па, кво се самопровъзгласяваш, безделнице

лягай си, че лекции те чакат утре, и остави хората да си вярват! :D

Rakshy
10-26-2016, 22:38
лягай си, че лекции те чакат утре, и остави хората да си вярват! :D

#когато divergent и разума ми говорят в един глас

Lilanda
10-27-2016, 17:30
И аз искам като цяло, но съм сядала доста пъти. Кажете останалите кого от желаещите искате. ;д (ако има останали изобщо..)

ПС: Като изключим утре до вечерта, съм свободна следващите 4 дена, та да...

divergent
10-27-2016, 19:00
Докато се разберем, ще дойде уикенда и Ива ще си седне. :д Иначе то повечето от редовните вече са сядали. :д

YoungBloodZ
10-27-2016, 19:02
Аз предлагам dreamwalker да седне.

Грозния
10-27-2016, 19:06
Пуснете анкета в кофата.

Аз предлагам dreamwalker да седне.По-добре да седне Дядо Коледа - той е по-истински :D!

deitona22
10-27-2016, 19:18
Рънара,Харитов или Кимчо? Некой от тях да се паркира.

LoadRunner
10-27-2016, 19:37
Аз предлагам dreamwalker да седне.

той нали сяда под формата на електра

По-добре да седне Дядо Коледа - той е по-истински :D!
а ти от къде познаваш шмодката като не беше по нейно време
ти беше някъв следващ проект

аз ще сядам догодина

Lilanda
10-28-2016, 05:40
И кво, избрахте ли кой ще сяда?

Lilanda
10-28-2016, 08:13
ПС: Днес ми се освободи деня, така че до вторник вечер съм на линия, ако искате...

divergent
10-28-2016, 08:49
Еми... Няма други желаещи в момента, докато се събудят,ще си ти. :D
Какво мислиш да учиш?
Имаш ли си приятел, от колко време сте заедно?
Коя зодия си?
Най-трудният момент в живота ти?
Най-прекрасният момент в живота ти?
Събитие в световната история, което е променило света според теб?
Кой ще спечели президентските избори в САЩ според теб?
Имаш ли идол и кой е той?
Каква музика харесваш?
Някакви таланти, свързани с изкуството (музикално, театрално, танцово, изобразително)
Ако имаше възможност да съживиш една известна личност, коя ще бъде?
Ако трябва да избираш между парите на Бил Гейтс и световен мир, каква кола ще си купиш? :D
Какво мислиш за мен?

Lilanda
10-28-2016, 09:31
Еми... Няма други желаещи в момента, докато се събудят,ще си ти. :D Окееей, щом само заради това съм избрана. :lol:
Какво мислиш да учиш? Софтуерно инженерство. Надявам се да не си остана само с мисленето. 8-)
Имаш ли си приятел, от колко време сте заедно? Имам, да. Съфорумник е даже. ;д От 8 месеца.
Коя зодия си? Козирог.
Най-трудният момент в живота ти? Смъртта на дядо ми. Още си спомням как баща ми влезе в стаята и ми каза "Линка, не искам да плачеш, дядо ти снощи почина." и започна да ми говори за това как смъртта в един момент застига всички ни и това, че се срещам с нея толкова млада ще ме подготви занапред. Въпреки, че беше "чакана" в неговия случай, ми беше адски трудно да го преживея.
Най-прекрасният момент в живота ти? Денят, в който се събрах с приятеля ми. Или трябва да кажа нощта. :Д
Събитие в световната история, което е променило света според теб? Всяко едно събитие е променило малко или много световната история. Разделянето на Римската империя, откриването на Америка, 11 септември (ъгх, побиха ме тръпки като се сетих, че и аз имам мой личен значим 11 септември), Великото преселение на народите и така нататък, и така нататък. Да не говорим, че на нас голяма част от историята не ни е известна. Все пак ако трябва да избера едно конкретно събитие, това е ВСВ. Мисля, че причините са ясни.
Кой ще спечели президентските избори в САЩ според теб? Не се интересувам от САЩ. Само знам, че който и да спечели, ще е загуба не само за тях, а и за целия свят.
Имаш ли идол и кой е той? Имам няколко идола, в различни аспекти обаче, да. От страна на интелигентност и заинтересованост - брат ми, от страна на лоялност *барабани*, каква изненада, това е Стивън Джерард, от страна на сила - Еминем. Идолът ми за жена (до момента изброявах само мъжки ;д) е Анджелина.
Каква музика харесваш? Слушам буквално всичко. От чалга през рок/метъл до хаус/трап/днб. Вече зависи дали даденото парче ще ми хареса или не.
Някакви таланти, свързани с изкуството (музикално, театрално, танцово, изобразително)? Имам глас като цяло, но така и не го развих, така че за момента си оставам само с гласа. ;д
Ако имаше възможност да съживиш една известна личност, коя ще бъде? Нелсън Мандела. Един Велик човек с главно В.
Ако трябва да избираш между парите на Бил Гейтс и световен мир, каква кола ще си купиш? :D :lol:
Какво мислиш за мен? Във фейсбук си ми симпатична, тук не толкова напоследък.

бало

divergent
10-28-2016, 10:11
Във фейсбук не можеш да си създадеш правилна представа за хората, тук е истината, хахах. :D

Ехаа, само аз ли не съм разбрала кой е избраникът? Сподели ако обичаш. :д
Последното нещо, което те разчувства?
Последното нещо, за което се усмихна?
Имаш ли татуси или пиърсинг, ако да - къде и какви, ако не - искаш ли, къде и какви? :D
Вярваш ли в духове?
А в бог?
Вярваш ли, че човек отива някъде след смъртта, или просто си изгнива под земята?
Имаш ли домашни любимци?
Сподели девиза си и от кого го чу, къде го прочете, изобщо как се срещна с него, в случай, че не си го измислила сама.

SHPAIdURmeN
10-28-2016, 10:24
Бало,

Обръщаш ли внимание на детайлите, като цяло ?
Какво ти е наблюдението върху живота ти ?
Защо имаш идоли, а въобще нуждаеш ли се от тях ?
Какво възнамеряваш да следваш, и естествено, защо ?
Одобряваш ли аборта ?
Защо гласът на един човек е безшумен в сравнение с гласовете на хиляди ?
Кое изглежда като най-разумното да бъде избрано - националност или единство(м/д хората) ? ЗАЩО :D

Lilanda
10-28-2016, 10:27
Във фейсбук не можеш да си създадеш правилна представа за хората, тук е истината, хахах. :D

Ехаа, само аз ли не съм разбрала кой е избраникът? Сподели ако обичаш. :д Да, шефке! IseeDEADbodies се пише.
Последното нещо, което те разчувства? Нещо, което видях сутринта, за което знаех, че е около тази дата, но не знаех кога точно.
Последното нещо, за което се усмихна? Имам си един сладур, който ме усмихва постоянно. ;д
Имаш ли татуси или пиърсинг, ако да - къде и какви, ако не - искаш ли, къде и какви? :D Не и не. Не си падам по пиърсинги, татус искам, имам доста идеи, но засега само 1 се откроява. Всъщност нека кажем, че са 2. За другата съм почти сигурна. Едната е котва (не искам да обяснявам значението), другата е свързана с Ливърпул, като цяло съм си мислела да е феникса и отдолу You'll never walk alone с по-завъртулчест шрифт, черна с червени детайли (не си падам много по цветните татуси, но в случая няма как да липсва червеното). И двете не съм ги измислила напълно и затова още не са осъществени, но има време за всичко.
Вярваш ли в духове? Ух...И да, и не. Вярвам, че хората имат душа, която може, а може и да не остава на земята за някакво време след смъртта. Със сигурност представата ми за "дух" е по-различна от общоприетата.
А в бог? Не.
Вярваш ли, че човек отива някъде след смъртта, или просто си изгнива под земята? Отново и да, и не. Както казах вярвам в душата (на картите :lol: не се сдържах) и че тя не се изпарява от нищото, но и не вярвам, че има ад и рай и някакъв си Св. Петър определя кой къде отива. Склонна съм да вярвам в прераждания.
Имаш ли домашни любимци? Да, куче, риби, гледаме и котки до ресторанта.
Сподели девиза си и от кого го чу, къде го прочете, изобщо как се срещна с него, в случай, че не си го измислила сама. Нямам конкретен девиз. Често се е случвало в дадена ситуация да използвам дадена мисъл, но не съм се задълбавала да си измислям личен девиз, който да следвам в 100% от случаите. Може би "Гледай на нещата от хубавата им страна" би се сметнало за такъв, но отново не е 100-процентов, защото понякога трябва да си и реалист.
.

Lilanda
10-28-2016, 10:45
Бало,

Обръщаш ли внимание на детайлите, като цяло? Когато аз правя нещо, да, когато гледам/чета/слушам нещо чуждо, не съвсем.
Какво ти е наблюдението върху живота ти? Ако говорим за миналото, прекалено много грешки, кои уроци, кои не, но за които си мисля често какво би станало ако бях направила друго. Самота и тъга, макар и да съм била заобиколена от хора. Имам и хубави моменти, разбира се, но по-голямата част от живота ми е минала така. Връщайки се в настоящето, виждам щастие, отново съм сама (от страна на приятели), но не съм самотна както преди, виждам узрялост (в сравнение с преди), виждам човек, с когото бих била горда след време. Виждам и любов. <3
Защо имаш идоли, а въобще нуждаеш ли се от тях? Идолите са нещо, без което човек не може според мен. Те ти показват пътя, когато си на кръстопът, те те насърчават да промениш недостатъците си, те са силата ти в тежки моменти. Когато си изпаднал в беда, си мислиш "Какво би направил той/тя, ако беше на мое място?". Не винаги намираш отговорите, но имаш моралната подкрепа на този човек, дори и да не го познаваш лично.
Какво възнамеряваш да следваш, и естествено, защо? Отговорих горе. Харесва ми тази специалност, смятам, че бих била добра в това.
Одобряваш ли аборта? Не. Когато си достатъчно глупав да се "сдобиеш" (използвам тази дума, защото съм чувала да се употребява по тази тема) с дете, което не желаеш, ще си понесеш последствията за това.
Защо гласът на един човек е безшумен в сравнение с гласовете на хиляди? Защото хиляда е повече от едно? Все пак не мисля, че тази "максима" е изразена в наши дни. По-скоро случаят е обратният - гласовете на хиляди са безшумни в сравнение с гласа на един.
Кое изглежда като най-разумното да бъде избрано - националност или единство(м/д хората) ? ЗАЩО :D Не съм сигурна дали разбирам въпроса ти, затова ще изчакам да обясниш.
.

divergent
10-28-2016, 11:03
Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Ти би ли се подложила на някаква интервенция?
Колко души можеш да наречеш свои истински приятели?
Няколко неща, които си научила от живота до момента?
Според теб първото впечатление важно ли е?
Най-голямото ти постижение?

deitona22
10-28-2016, 11:37
Какво ти е хобито?
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала ?
Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима?
Какви филми/сериали гледаш ? Гладала ли си GoT?
С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола ?
Къде искаш да си в момента?
Планина или море ? (за през лятото)
Качвала ли си връх Мусала?
Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос)
Къде би искала да живееш?
Най-хубавият ти спомен от лятото?
Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща?
Кои 3 държави искаш да посетиш ?
Как откри форума?
С кои съфорумници би искала да се видиш на живо ?

Ай това е за сега.

IseeDEADbodies
10-28-2016, 12:30
Каза, че няколко пъти си сядала, защо реши отново да седнеш ?
Ако можеше да премахнеш едно човешко качество какво би било то?
Сподели една твоя детска мечта.
Какво мислиш за глобалното затопляне :D ?
Ако имаше машина на времето би ли я използвала, и ако да - за какво ? (Знаеш че трябва да е подробно ;д)
Стигат ли ти толкова вълроси ;д ?

Lilanda
10-28-2016, 15:44
Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Ти би ли се подложила на някаква интервенция? Против съм за това, което ти (или поне повечето хора, но предполагам под този претекст си задала въпроса) разбираш под пластична хирургия. Има хора, на които просто им е наложително да се подложат на подобни процедури (след катастрофа например; има и хора с наследствени дефекти). Аз бих се подложила, като цяло това, за което искам, не съм сигурна дали се води пластична хирургия, но би трябвало. Преди няколко месеца ми се появи и една бенка на гърба, която малко ме притеснява, та може да отида да я отстраня (след консултиране с кожен, разбира се). Изписах за този въпрос повече отколкото очаквах...
Колко души можеш да наречеш свои истински приятели? Един-единствен.
Няколко неща, които си научила от живота до момента? Научих, че всеки се спасява по единично, че брат продава брат си, че "свестните (...) считат за луди", че за да успееш трябва да си нагъл и бездушен. Не че светът е по-различен. Научих се да ценя хората, които обичам и ме обичат обратно, но се научих и да отсявам кои са те. Научих, че без любов в живота, светът не е черно-бял, сив или пинпян, а черен. Научих, че е прекрасно да имаш човек до теб, на когото да разчиташ безпрекословно, защото иначе светът ти се стоварва отгоре. Научих се да си бъда самодостатъчна, но и да търся някого, когато имам нужда от помощ. Последното е много ценно. Ако ти обърнат гръб, разбираш, че не можеш да разчиташ на този човек, ако ти помогнат, печелиш упора за цял живот.
Според теб първото впечатление важно ли е? Разбира се. Ако първото впечатление е лошо, често няма да има второ, трето и четвърто.
Най-голямото ти постижение? Позитивизма ми. Макар че не го показвам особено в тази тема, който ме познава, знае какво имам предвид. ;д

.

Lilanda
10-28-2016, 16:08
Какво ти е хобито? Хобита много - четене, писане, пеене (на напълно непрофесионално ниво, както споменах по-горе, но да...), фотография, танци (макар че съм покрътителен танцьор, обича да си танцувам ;д). Занимавала съм се с много неща през годините, но нито едно не ми е било такава страст както спорта. И гледане, и практикуване.
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала? Тренирала съм волейбол около 2 години, за жалост треньорът не ми даде да продължа, защото стигнахме професионално ниво, а имам(х) здравословен проблем, който не ми позволява да тренирам каквото и да е професионално. Като цяло си правя някакви упражнения вкъщи към момента, въпреки че напоследък съм ги занемарила. Хубаво нещо е спорта. ;д
Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима? Главно хоръри, трилъри и фентъзи/фантастика, исторически романи обичам също, книги относно теории на конспирацията и т.н. Откакто прочетох наскоро "Шестото клеймо", тя ми стана любима, преди това беше едно изключение от правилото (какви книги харесвам) - "Прощално писмо" на Никълас Спаркс.
Какви филми/сериали гледаш? Гладала ли си GoT? Тук, както с музиката, нямам ограничения. Напоследък гледам главно сериали (разбирай последните 2-3 години) и филмите доста съм ги позанемарила. Освен ако не излезе някой хубав филм или не се сетя за някой, който много харесвам, филми не гледам от известно време. На ГоТ му чакам новия сезон. ;д
С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола? Гореизброените идоли плюс Юрген Клоп.
Къде искаш да си в момента? В прегръдките му...
Планина или море ? (за през лятото) Морето ми е страст, така че море. Като цяло обожавам природата и няма да откажа и планина, но така зададен въпросът, отговорът е ясен. ;д
Качвала ли си връх Мусала? Не, но искам доста.
Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос) Очи, телосложение, усмивка.
Къде би искала да живееш? Ух...Труден въпрос. Бих използвала за себе си израза "I'm a traveler" и бих се застояла за по няколко месеца на много места като цяло, а когато един ден имам деца, ще се върна в България.
Най-хубавият ти спомен от лятото? 17 август.
Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща? Audi A8/R8. На втората част от въпроса отговарям със същото като горе.
Кои 3 държави искаш да посетиш? Германия, САЩ (там не бих искала да живея със сигурност), Русия. Доста повече от 3 са по принцип, но тези 3 ми изникват на прима виста.
Как откри форума? Търсих логически задачи и попаднах на тема, в която се задаваха доста. Затова се регистрирах, а преди това бях прочитала тук-там нещо.
С кои съфорумници би искала да се видиш на живо? 102, шушко, Деси са 100-процентови. Като цяло са доста, доста от тях вече не влизат, с доста от тези доста вече няма как да се свържа, но да...

Ай това е за сега.

.

Lilanda
10-28-2016, 16:15
Каза, че няколко пъти си сядала, защо реши отново да седнеш? Защото обикновено тук се задават въпроси, за които да си размърдаш малко мозъка. Винаги е забавно. ;д
Ако можеше да премахнеш едно човешко качество какво би било то? Защо ми задаваш въпроси, на които вече съм ти отговаряла? :Х Егоизма.
Сподели една твоя детска мечта. Спомням си, че исках да стана лекарка. Май всяко дете го е искало. ;д
Какво мислиш за глобалното затопляне :D ? В наши дни е нещо непредотвратимо не защото е невъзможно, а защото само шепа хора биха направили нещо по въпроса.
Ако имаше машина на времето би ли я използвала, и ако да - за какво? (Знаеш че трябва да е подробно ;д) Бих я използвала, за да видя неща, които са ме впечатлили от историята, с очите си. Не ми се изброява, прекалено много са. :Х
Стигат ли ти толкова вълроси ;д? Как ми викаше, ненаситнице? Как мислиш? ;д

Дебнещо такова. :-)

Sizzurp
10-28-2016, 16:29
Обичаш ли сироп за кашлица?

deitona22
10-28-2016, 17:07
Айде още малко от мен.
Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това ?
Коя книга четеш сега ?
Кой сериал ,след GoT ,на HBO ти харесва най-много ?
Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш?
От какво имаш страх?
Би ли скочила с бънджи/парашут/?
Коя планина искаш да изкачиш ?(във България и по света ?
Приключенски тип ли си ?
Караш ли ски/кънки?
Колко деца би искала да имаш ?
Коя е тази на профилната ти?
Юрген Клоп,Стивън Джерард и Лео Меси-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво?
Какво вино предпочиташ-бяло или червено?
Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш?
Като играят Ливърпул и Ман Юн,заедно ли гледате мача с приятеля ти ?(понеже видях че е със снимка на Скоулс)
Засега това ;д

Lilanda
10-28-2016, 17:34
Айде още малко от мен.
Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това? "Яздейки в плътен строй като един човек, те се хвърлиха в атака, като сечаха наляво и надясно."
Коя книга четеш сега? Започнах "Шифъра", но нямам много време и не знам кога ще я прочета. ;с
Кой сериал ,след GoT ,на HBO ти харесва най-много? Само ГоТ съм гледала на ХБО, или поне само за него се сещам.
Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш? Стреляла съм с въздушна пушка. Даже сега като каза ми се стреля...Искам с пистолет, лък, арбалет. Като цяло обичам оръжията.
От какво имаш страх? Височини. ПАНИЧЕСКИ страх. Иронията е, че искам да скачам с бънджи, парашут и като цяло всичко екстремно свързано с височини.
Би ли скочила с бънджи/парашут/? Ахахаха не бях прочела този въпрос.
Коя планина искаш да изкачиш? (във България и по света? В България всички по възможност. По света...ще дам най-тривиалния отговор, просто е така - Еверест. ПС: Знам, че не е планина, споко. ;д
Приключенски тип ли си? ДА!
Караш ли ски/кънки? Не, но искам да се науча и за двете. Повече кънки отколкото ски.
Колко деца би искала да имаш? Две. Момчеце и момиченце, като искам първо да е момчето. ;д И 3 няма да откажа, но не повече...
Коя е тази на профилната ти? Рандъм манячка. ;д
Юрген Клоп,Стивън Джерард и Лео Меси-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво? Най-логичният вариант ми звучи Клоп, Меси, Джерард. Съжителство с Клоп звучи като доста забавен живот. ;д
Какво вино предпочиташ-бяло или червено? Червено. И бяло харесвам, но като се замисля, дори съм пила повече пъти червено.
Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш? Мога е силно казано. Мога да правя няколко неща, но поне ги правя доста добре. Имах един момент, в който доста се бях закачила да готвя и се справях доста добре с нещата, с които се захвана. Но съм голям неандерталец в кухнята, чак ми е странно как накрая ми се получава толкова добре. :Д Лятото бях направила едно ризото, което не ми хареса изобщо на мен, а брат ми (който е супер капризен) го омете за половин час...
Като играят Ливърпул и Ман Юн,заедно ли гледате мача с приятеля ти ?(понеже видях че е със снимка на Скоулс) Да. ;д
Засега това ;д
.

deitona22
10-28-2016, 17:38
Разкажи някоя весела история от живота ти?
***бонус въпрос към горните****

Dagichka
10-28-2016, 18:50
имаш ли си термосче?

Lilanda
10-28-2016, 18:56
Разкажи някоя весела история от живота ти?
***бонус въпрос към горните****

Не се сещам за нищо в момента, затова ще сложа забавна картинка:
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14732165_1812240262321489_2309316469927041214_n.jp g?oh=eaaef46b7c02d73ed22b1d7825b7efc8&oe=5899182E

имаш ли си термосче?
Да.

divergent
10-28-2016, 22:40
.

Всъщност и двете разбирам под пластична хирургия и много се изкефих, че отговори така, споделям мнението ти. :)
Пушиш ли? Опитвала ли си наркотици? Пушила ли си наргиле или пура?
Любим вид алкохол?
Опиши прекрасният уикенд според теб.
Чела ли си останалите книги на Дан Браун? (Ако не си, горещо препоръчвам "Ад", в личната ми класация дели първото място с "Шестото клеймо".)
Имаш ли братя или сестри?
Първото нещо, което правиш сутрин?
Любим цитат от книга, песен или друго?
Последното съобщение, което изпрати в месинджър? :д
Мислиш ли, че си зряла за годините си?
Ако можеше да се преместиш в друг град, но заедно с всичките си близки, без да се лишаваш от нищо и никого, кой град щеше да избереш?
Мнението ти за връзките от разстояние?
Мечтани дестинации в България?
Страни, които си посещавала? Къде ти хареса най-много?

pac0line
10-28-2016, 22:54
1) На колко години стана вече :д
2)

http://i.imgur.com/ayRmSw6.jpg

Lilanda
10-29-2016, 07:41
Всъщност и двете разбирам под пластична хирургия и много се изкефих, че отговори така, споделям мнението ти. :) :P
Пушиш ли? Опитвала ли си наркотици? Пушила ли си наргиле или пура? На настроения съм - и пуша, и не. ;д Не съм. Наргиле - да, пура не, но искам да опитам.
Любим вид алкохол? Виски, вино, напоследък и мента попийвам.
Опиши прекрасният уикенд според теб. Сещам се, че последния път като бях на стола бях отговорила "с него". Сега отговорът ми е същият, но с друг, по-прекрасен него. ;д И не само уикенда, винаги е прекрасно с него. :oops:
Чела ли си останалите книги на Дан Браун? (Ако не си, горещо препоръчвам "Ад", в личната ми класация дели първото място с "Шестото клеймо".) Не съм, даже се надъхах да ги започна заради приятеля ми, преди това само отлагах. Има време да стигна и до "Ад". ;д
Имаш ли братя или сестри? По-голям брат.
Първото нещо, което правиш сутрин? Проверявам дали е станал.
Любим цитат от книга, песен или друго? "My brother once told me that nothing someone says before the word 'but' really counts." - Benjen Stark, Game of thrones.
Последното съобщение, което изпрати в месинджър? :д "ама теб те няма ;с" ;д ПС: Все още чакам отговор. ;с
Мислиш ли, че си зряла за годините си? Сравнително зряла. Не достатъчно обаче.
Ако можеше да се преместиш в друг град, но заедно с всичките си близки, без да се лишаваш от нищо и никого, кой град щеше да избереш? Бих се преместила и още сега, само той ми трябва. Малага, Мадрид, Рим. Един от трите.
Мнението ти за връзките от разстояние? В момента съм в такава, а и не ми се случва за пръв път. Трудно е, но щом намериш правилния човек, it's all worth it. Не е за всеки със сигурност.
Мечтани дестинации в България? Не съм ходила на прекалено много места, които много искам да посетя - Мелнишките пирамиди, Белоградчишките скали, Рилските езера, Крушунските водопади...Наистина са прекалено много...
Страни, които си посещавала? Къде ти хареса най-много? Франция, Италия и Испания. Ходила съм и в Македония като малка, но не помня. ;с Със сигурност имам още много да видя от тези страни, но в Рим ми хареса най-много. Атмосферата е точно мой тип, а е и адски красив град.

Паци, след 59 дни ставам на 18. Let the countdown begin. :D
Колкото до другото...Изтъркан въпрос. Ще изям тортата. :Д

Lilanda
10-29-2016, 18:37
Къде стеееее...

anonymous990763
10-29-2016, 18:40
Опиши себе си с 6 думи и напиши като каква биха те описали другите около теб.

LoadRunner
10-29-2016, 19:09
Ще изям тортата. :Д

практична си

Lilanda
10-29-2016, 19:14
Опиши себе си с 6 думи и напиши като каква биха те описали другите около теб.
Как аз бих се описала - объркана, силна, с чувство за хумор.

Как бих искала да ме опишат хората около мен (близките ми) - осъзната, всеотдайна, елегантна, успяла млада дама.

LoadRunner
10-29-2016, 19:23
успяла млада дама.

ти май нещо не си много наред?
към 30 може и някой така да те опише
ама сега имай малко по-реалистични очаквания

anonymous990763
10-29-2016, 19:30
Този въпрос го задавам често, но все пак :

Представи мнението си относно тормоза в училище, кой е виновният в тази ситуация според теб? Защо? Била ли си някога жертва на тормоз?

Lilanda
10-29-2016, 19:40
ти май нещо не си много наред?
към 30 може и някой така да те опише
ама сега имай малко по-реалистични очаквания

Отговарям за след време. Знам сега как ме описват близките ми. ;)

deitona22
10-29-2016, 19:43
Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея :)
Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо?
На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно?
Името "Lilanda" от къде е?
Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад?

До кога каза че ще седиш? ;д

Lilanda
10-29-2016, 19:43
Този въпрос го задавам често, но все пак :

Представи мнението си относно тормоза в училище, кой е виновният в тази ситуация според теб? Защо? Била ли си някога жертва на тормоз?

Била съм, да. Виновни са всички, които не правят нищо по въпроса, включително и жертвата. Учители, родители на тормозещия, родители на тормозения, съученици, други свидетели. Даже най-малко виновен е самият тормозещ.

Lilanda
10-29-2016, 19:51
Коя песен те разчувства? Сподели цитат от нея :) Plane white T's - Hey there, Delilah "I know times are gettin' hard, but just believe me, girl, someday I'll pay the bills with this guitar. We'll have it good, we'll have the life we knew we would, my word is good."
Какъв език не говориш,но искаш да можеш да говориш? (изключи немски,английски,френски и тея подобните) И защо? Щом изключваме немски, отговорът ми е японски. Различен е, пък и какво по-хубаво от това да гледам анимета без субс. :Д
На колко години се научи да плуваш и плувала ли си някъде където е било опасно? Ъмм не помня. 5-6 мисля. Иии да, но тихо мама да не чуе. :lol:
Името "Lilanda" от къде е? Играх една игра преди време, мислех доста как да си кръстя героя, исках да е нещо различно. Тогава постоянно използва Lynn (не че и до ден днешен не го правя, но все пак), Lyll ми прозвуча малко тъпо и получих някакъв проблясък "Lilanda". ;д
Какво би избрала-да можеш да четеш мислите на другите хора или да можеш да връщаш времето,но само с 10 секунди назад? Да мога да връщам времето. Много съм импулсивна и често веднага след като кажа/направя нещо си казвам "защо за бога го направих". Четенето на мислите е обременяващо.

До кога каза че ще седиш? ;д Докато кажете. Доколкото разбрах, чакаме Ива да се освободи, та да...

.

AnarchyBoy
10-29-2016, 20:13
Последния филм дето гледа?
Последната песен която слуша?
Последната отворена уеб страница?
К'ви сериали гледаш?
С кво се занимава приятеля ти учене/раота ;д
Кога за последно спортува?
Кога ставаш?

LoadRunner
10-30-2016, 19:20
Имала ли си сексуални отношения с някой от форума?
С колко различни човека от форума?

AnarchyBoy
10-30-2016, 21:07
А с жени от форума?
/ся ш излъже ;д

Dagichka
10-31-2016, 10:01
^горният потребител има ли татуировки или и за това е лъгал (сори, че отварям тази тема, но :д)
най-любим шоколад (вид, марка)?

Ivaaaaa
10-31-2016, 11:32
Ew, be. Стига ни занимавахте със сексуалния живот на лилянда.

Lilanda
10-31-2016, 15:17

Тенкс. Сядай направо, ако можеш вече, аз няма да отговарям повече.

LoadRunner
10-31-2016, 16:26

занимаваме нея щото твоя не е интересен :д+
и си сложи снимка че така си много безлична, по възможност да не е на ММ

Fisherman
10-31-2016, 16:59

ко прави нощеска

Ivaaaaa
10-31-2016, 17:06
Тенкс. Сядай направо, ако можеш вече, аз няма да отговарям повече.

Отговори си първо на хората след като изяви желание да сядаш. Реагирах, защото предусещах задаването на поредната драма, която явно храни някакви потребности.

LoadRunner
10-31-2016, 17:45
Отговори си първо на хората

сеирджийка

divergent
10-31-2016, 17:48
Отговори си първо на хората след като изяви желание да сядаш.
Столът неслучайно се казва горещ, но последните въпроси наистина са прекалени, така че предлагам да седнеш ти ако още искаш, ако не, Лиланда да предложи някой друг. :)

Lilanda
10-31-2016, 18:02
Отговори си първо на хората след като изяви желание да сядаш. Реагирах, защото предусещах задаването на поредната драма, която явно храни някакви потребности.

Имам право да не отговарям на някои въпроси, Ивче. Както каза дивергентката, ако не искаш да сядаш, кажи да седне някой друг.

Ivaaaaa
10-31-2016, 18:26
Ех, лиляндче. Аз те защитих, а ти и не разбра. Имах предвид да отговориш на останалите нормални въпроси, защото мернах, че имало такива. Мн ясно, че всеки си има лично пространство и зона на комфорт.

А, да, забравих да добавя хд
Ари, питайте.

Lilanda
10-31-2016, 18:32
Ивче, аз видях, че ме защити, и ти благодаря, за което, просто бих отговорила само на втория въпрос на Дъгичка, ако толкова държите. ;д

Иначееее какво да те питааам...

Какво би те представило в най-добрата ти страна?
Смяташ ли, че можеш да развиеш това и да стане професия от него?
С какво искаш да се занимаваш като цяло?
Какво учиш/си учила? (ако искаш отговори и на двете)
Най-голямата ти мечта?

Тези са за разгрявка, после още. ;д

YoungBloodZ
10-31-2016, 18:35
Ари, питайте.

Колко ти е гръдната обиколка?

Sizzurp
10-31-2016, 18:43
Друсаш ли нещо? Друсала ли си? Какво? И какво харесваш? Обичаш ли сироп за кашлица?

deitona22
10-31-2016, 18:44
Какво ти е хобито?
Как откри форума?

Ай това е за сега.Същите въпроси като на Lilanda.

divergent
10-31-2016, 18:49
На колко години си?
Имаш ли си приятел?
Последната книга, която прочете?
Предпочитан стил музика?
Какво искаш от живота?
На висока или ниска възглавница предпочиташ да спиш?
Шофираш ли?
Най-хубавото изживяване в живота ти?
Най-трудният момент в живота ти?
С кои потребители се познаваш лично?

LoadRunner
10-31-2016, 18:56
Опиши идеалната свалка, която няма да можеш да подминеш с игнор или преднамерено отношение, тази която ще те накара да ахнеш? Опиши мястото и действията на събитието с мин 10 реда (мин 10 реда понеже ти давам шанс да ми върнеш вярата в любовните романи, а точно ти пледираш че си чела безброй такива,не намесвай бивши истории, имаш ден за размисъл)?

Ivaaaaa
10-31-2016, 18:58
Какво би те представило в най-добрата ти страна? - зависи за къде и зависи от ситуацията. както и зависи от човека, защото всеки си има критерии за най-добро. ще карам по себе си. та, мисля че наивността към днешна дата е дефицит. нали, правим разлика между наивен и глупав. е, понякога, дори често, съм наивна до глупост. защо смятам, че би ме представило в добра светлина? защото нямам задни мисли; защото приемам всичко за чиста монета; защото винаги може да се разчита на мен; защото съм съвестна, лол. сякаш си правя реклама. все още си пазя розовите очила. дори ги слагам често. все още притежавам онзи младежки идеализъм; все още съм мечтател; надявам се рутината да не убие тези ми черти. или поне да не е толкова скоро.
Смяташ ли, че можеш да развиеш това и да стане професия от него? - да, защо не? лоялна съм като кученце. всяка кауза се нуждае от такива като мен :Д
С какво искаш да се занимаваш като цяло? - честно казано - не знам. искам да пътувам, но пък ненавиждам самия процес на пътуване. искам да изучавам. искам да чета. искам да обогатя себе си.
Най-голямата ти мечта? - няма да изненадам никого, като кажа, че е да съм скиорка. ахах. сигурна съм, че хипотетично бих била добра. зимните спортове са ми голяма любов. снега ме успокоява, създава ми чувство за комфорт и уют. нищо чудно в предишния ми живот да съм била някое 'бяло' животно. мога да говоря много по тази тема, но да не дотягам.

Тези са за разгрявка, после още. ;д

мирси.

LoadRunner
10-31-2016, 19:04
тик-так-тик-так....

Ivaaaaa
10-31-2016, 19:07
Колко ти е гръдната обиколка?

awe ey

Друсаш ли нещо? - не
Друсала ли си? - пробвала съм
Какво? ени хапченца
И какво харесваш? - любопитни са ми нещата, които ще ме срещнат с мики маус например. любопитни.
Обичаш ли сироп за кашлица? - не. а и сигурно днес трябва да минеш през 10 аптеки, за са са уталожиш. ти ша кажеш?

ари, майна.

deitona22
10-31-2016, 19:09
Колко ти е гръдната обиколка? 2ри път.

Fisherman
10-31-2016, 19:20
awe ey

ари, майна.

той говори за тоя сироп с кодеин и прометазин от който ти трябват 2 глътки

Ivaaaaa
10-31-2016, 19:31
Какво ти е хобито? - обичам да чета книги. обичам да гледам зимни спортове. обичам и да карам ски.
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала ? - тичам от време на време. карам колело. иначе активно - не хд. не бих искала тези бойните. боксът ми е отврат. мразя агресията в каквато и да е форма.
Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима? - обичам да чета класики. драми. предпочитам да е с кофти край. по-истинско ми е. даже бих казала, че не харесвам тези с хепи енд. любима ми е престъпление и наказание на достоевски. разколников просто... <3 като цяло имам афинитет към руската литература.
Какви филми/сериали гледаш ? Гладала ли си GoT? - филмите също ги предпочитам драми. но и фантастики. просто ми е по-лесно да видя визуално как изглежда, отколкото да си представя. затова и не ги чета. пък и не обичам да мисля за бъдещето. сериали почти не гледам, защото ме 'обвързват'. ако е тъп, по някакъв начин се задължавам да го гледам само, защото съм го започнала. иначе така като се замисля, съм гледала предимно на историческа тематика. тюдорите <3
a гот е мега тъпия сапун хд. гледах го до четвърти сезон включително, но прекалено много ме дразнеше и го спрях.
С коя известна личност би искала да се срещнеш? И от 2та пола ? - ще кажа за миналото и настоящето. много труден избор, бтв хд. от мъжете достоевски. сигурно би било невероятно да поговоря с толкова гениален човек. и кралица елизабет. от настоящето джим кери, защото е... джим кери :Д, а за жена наистина не мога да реша.
Къде искаш да си в момента? - там където се чувствам спокойна и в хармония. сегашното ми местоположение ме устройва.
Планина или море ? (за през лятото) - планина, разбира се
Качвала ли си връх Мусала? - не
Какво първо гледаш в едно момче? (само за външността става въпрос) - устата, лол. не знам защо.
Къде би искала да живееш? - в швейцария например. в някое малко селце/градче. в усамотена хижа с куче/та.
Най-хубавият ти спомен от лятото? - запознах се с едно човече по забавен начин хд ще си го запазя
Каква кола би искала да имаш един ден и къде би искала да имаш къща? - харесвам големите коли. никога не съм си падала по тези миниатюрни спортни колички. другото отговорих
Кои 3 държави искаш да посетиш ? - бразилия със сигурност. другите две ще си затворя очите и ще си избера пак някъде в южна америка.
Как откри форума? - не помня вече
С кои съфорумници би искала да се видиш на живо ? - всички сте чаровни

Ай това е за сега.Същите въпроси като на Lilanda.

ай

deitona22
10-31-2016, 19:38
Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това ?
Коя книга четеш сега ? А,и ми препоръчай някви книги които да си взема утре,че има 50% намелние във Сиела,а не мога да си избера книги.
Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш?
От какво имаш страх?
Би ли скочила с бънджи/парашут/?
Коя планина искаш да изкачиш ?(във България и по света ?
Приключенски тип ли си ?
Колко деца би искала да имаш ?
Джим Кери,Брад Пит и Том Харди-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво?
Какво вино предпочиташ-бяло или червено?
Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш?
Кой набор си? (между 93и и 95 си,поне така мисля )
Имаше една тема,ако не се лъжа -Най-странното място на което си правила секс-таа,това е въпроса
Засега това.Утре пак.

Ivaaaaa
10-31-2016, 19:43
На колко години си? - 21
Имаш ли си приятел? - ох, мн е странна ситуацията. реално не сме си казали бб. лутане.
Последната книга, която прочете? - дървото на юда на кронин
Предпочитан стил музика? - садващи неща ;д рок, метъл, някакви алтернативни
Какво искаш от живота? - искам хармония. досега винаги съм се намирала в едно състояние на чакане на нещото. знам, че това нещо ми липсва, а дори не знам какво е. понякога си мисля, че не мога да бъда истински щастлива. когато ми се случи нещо хубаво, реакцията ми е вяла, често апатична. липсва ми страст, насоченост, живец :Д. искам да съм щастлива. нямам идея как.
На висока или ниска възглавница предпочиташ да спиш? - на ниска. много често я избутвам и спя без
Шофираш ли? - да, но не обичам да го правя
Най-хубавото изживяване в живота ти? - сигурно много хедонистично ще прозвучи :Д все тая. сексът е хубаво изживяване.
Най-трудният момент в живота ти? - две раздели. едната на нашите и другата със скъп човек.

мирси и на теб :)

divergent
10-31-2016, 19:51
Коя зодия си?
Вярваш ли в духове/извънземни?
Религиозна ли си?
Според теб науката или религията стои в основата на света?
Какви чужди езици знаеш?
Какво учиш/работиш?

Ivaaaaa
10-31-2016, 19:59
Опиши идеалната свалка, която няма да можеш да подминеш с игнор или преднамерено отношение, тази която ще те накара да ахнеш? Опиши мястото и действията на събитието с мин 10 реда (мин 10 реда понеже ти давам шанс да ми върнеш вярата в любовните романи, а точно ти пледираш че си чела безброй такива,не намесвай бивши истории, имаш ден за размисъл)?

не съм твърдяла, че съм чела безброй любовни романи, лол. дори не ги харесвам.
мн ме затрудняваш, защото не съм момиче тип 'свалка', ако ме разбираш ;д. влюбвам се постепенно и в следствие завързвам връзки постепенно. всеки ден срещам визуално атрактивни. за да има някакво продължение, трябва да съм ментално заинтригувана, хаха. може би не мога да ти отговоря съвсем и защото не са ми се случвали такъв тип свалки, че да ми падне шапката, която не нося. ще нахвърля просто някакви неща, които съм си представяла ;д. тъй като съм традиционалистка, съм си представяла как след кофти ден отивам да пийна някъде сама. нещо, което не съм правила досега ;д. та, сядам на бара и си поръчвам вино. класика, а дори не съм му фенка. до мен сяда някакъв лъскав мъж. какво ще ми каже и как ще ме зарибява - не съм сигурна. харесват ми нахаканите и арогантните, но границата между приятните такива и обикновената селска бекщина е деликатна.
не моа повече
*тюх*

LoadRunner
10-31-2016, 20:14
лъскава
плоска
нищо, случва се
:lol:
някак си не ми се връзва една окултна "дама" която слуша метъл да бъде заговорена от приличен чичко с ролекс
по-скоро в главата ми възниква случка с много пот и бира
и оригня в лека степен
а, и косми
не визирам нищо, просто това ми се върти в главата

Rakshy
11-01-2016, 01:03
Аз на Ива свалката я виждам на концерт на Хиподил в Маймунарника. След неприятен полу-работен ден, тъй като се е скарала с шефа си и я е уволнил за 5ти път тази седмица, Ива се озовава в Маймунарника с нейна приятелка, която в последствие отива да духа на някъв нещастник. Милата Ива остава сама... Самотата и чувството за провал в персонален план просто я тласкат да мине през стената от гнусни, потни, миризливи мъжки тела напоени с тестостерон, бира и безпомощност. Прави го. Вече е на бара и забелязва единствения гнусен, потен, космат мъж, който е малко по-негнусен от останалите.

Мъжагата я пита дали има крайно-радикални политически възгледи и дали обича "ЙЕБАНЬЕЕЕЕЕЕ". Спечелена е.

:Д:Д

Rakshy
11-01-2016, 01:10
винаги ми е било интересно с кви габарити си...?

по пижама ли спиш? или пък гола/бельо, или пък просто клин + тениска, а не специална пижама :Д

любима храна

нали знаеш как всеки човек си има няколко неща, които едва ли не го определят и го правят това, което е. Кои са твоите? На пръв поглед бих казал, че твоите са цикъл, литература, ски, jebane. Така ли е?

Би ли участвала в оргия?

Падаш ли си по повече от един партньор - и в смисъла на изневяра или просто въртене на 2 или повече, и в смисъла на горния въпрос

Батман или Супермен?

Сама ли живееш?

що папугай чат пат те хули?

що фишката ти пише все едно те е пълнил като коритото на селската река на пролет?

тия вепроси май са достатъчно горещи

Ivaaaaa
11-01-2016, 03:08
Какво е 5тото изречение на страница 56 от първата книга която видиш и вземеш в момента в който прочетеш това ? - наистина ме мързи да погледна ;д
Коя книга четеш сега ? А,и ми препоръчай някви книги които да си взема утре,че има 50% намелние във Сиела,а не мога да си избера книги. - в момента не чета. тъкмо приключих 'дървото на юда' на кронин и съм в процес на избиране на нова. препоръчвам ти класика. каквото хванеш от фицджералд и хемингуей доо русия с богатия избор, който предлага.
Стреляла ли си с някакво оръжие? С какво,и ако не си-с какво искаш? - изкушавала съм се просто да опитам да видя какво е, но не съм. бих искала с пистолет.
От какво имаш страх? - от високо. често сънувам как падам и се събуждам с тахикардия и ускорено дишане. после не мога да се успокоя да заспя ;д страхувам се и от влечуги /всякакви змии, гущери и подобни ми палят джапанките. страхувам се и от буболечки, насекоми. не всички, де ;д
Би ли скочила с бънджи/парашут/? - ъъ, не
Коя планина искаш да изкачиш ?(във България и по света ? - не съм от тоя тип планинци и нямам такива цели. просто ми харесва да съм сред природата и чистия въздух
Приключенски тип ли си ? - не мисля
Колко деца би искала да имаш ? - ппц едно, но искам да имам и от двата пола, тъй че предполагам докато имам и двата пола? :Д
Джим Кери,Брад Пит и Том Харди-с един да заживееш,един да убиеш и един за една вечер? Кой какво? - харди умира. никога не ме е кефил. пит за една нощ и ще питам дали мога да го задържа за още и джим кери за постоянно.
Какво вино предпочиташ-бяло или червено? - по принцип никакво. ако трябва да избирам, ще е някакво бяло
Можеш ли да готвиш? Ако да-какво можеш да готвиш и какво обичаш да готвиш? Ако не-какво искаш да се научиш да готвиш? - не мога. готвенето винаги ми е била безинтересна дейност. не обичам да се занимавам, нямам и търпението. мога да правя салати? :Д
Кой набор си? (между 93и и 95 си,поне така мисля ) - 95
Имаше една тема,ако не се лъжа -Най-странното място на което си правила секс-таа,това е въпроса - традиционалистка съм, както вече казах ;д
Засега това.Утре пак.

той говори за тоя сироп с кодеин и прометазин от който ти трябват 2 глътки

знам за кво говори. не вярвам концентрацията на кодеин да е толкова висока, че да те 'хване' от малко. пък и съм пила такъв сироп и знам :д
*по медицински нужди.

Ivaaaaa
11-01-2016, 03:13
Коя зодия си? - везни
Вярваш ли в духове/извънземни? - не. скептична съм по тези теми.
Религиозна ли си? - ами, не знам. не ходя на църква и не спазвам някакви пости, ако това имаш предвид. дали вярвам? понякога. напоследък често.
Според теб науката или религията стои в основата на света? - въпросът е малко некоректен. избягвам да съм категорична по подобен тип въпроси. арогантно е да си мислиш, че знаеш истината и респ. да имаш мнение. неутрална съм ;д
Какви чужди езици знаеш? - английски само

:)

Ivaaaaa
11-01-2016, 03:23
лъскава
плоска
нищо, случва се
:lol:
някак си не ми се връзва една окултна "дама" която слуша метъл да бъде заговорена от приличен чичко с ролекс
по-скоро в главата ми възниква случка с много пот и бира
и оригня в лека степен
а, и косми
не визирам нищо, просто това ми се върти в главата

какво да кажа... прекалено си предубеден. окултна, вика, ахахах :Д
отдавна съм надраснала обличането на метъл тениски. всъщност, се обичам доста по-добре от средната статистика. защо си си втълпил, че музиката определя външния вид? все едно да кажа, че метълите са по-интелигентни от останалите (което си е така в голяма степен, де). аман от клишета.
а, да, за чичкото. доста първосигнално обвърза лъскавостта с някакъв финансов статус. да, доста често върви ръка за ръка. попита ме за ситуация, в която бих вързала. обясних, че не връзвам на такива ситуации, просто не съм такава. дадох хипотетичен пример какво би ме предразположило. не бих отказала на някой като хенри кавил.
басии.

an7raks
11-01-2016, 04:58
Топ 5 на любимите ти песни?
Не знам защо, но си мисля, че си от рокаджиите, дето почват да слушат Слави след второто голямо, а след третото - охотно припяват на Азис... Прав ли съм?
Какви хобита имаш?
Мислиш ли да напускаш България?

YoungBloodZ
11-01-2016, 05:37
awe ey

Държа да ми бъде отговорено на въпроса. ;D

Fisherman
11-01-2016, 06:35
знам за кво говори. не вярвам концентрацията на кодеин да е толкова висока, че да те 'хване' от малко. пък и съм пила такъв сироп и знам :д
*по медицински нужди.

хваща

Ivaaaaa
11-01-2016, 13:04
винаги ми е било интересно с кви габарити си...? - 164-5 санта побрани в 47-8 кила

по пижама ли спиш? или пък гола/бельо, или пък просто клин + тениска, а не специална пижама :Д - по всякакъв начин. Зависи колко ми е топло

любима храна - не съм много по храната. Мога да ям почти всички плодове. Сигурно ягоди/череши

нали знаеш как всеки човек си има няколко неща, които едва ли не го определят и го правят това, което е. Кои са твоите? На пръв поглед бих казал, че твоите са цикъл, литература, ски, jebane. Така ли е? - казано по този начин звучи кофти хд. Кога успях да си създам такъв образ?! Няма кво да отричам. Разбира се, че ме определят изброените. Но аз съм и това, което са възпитали нашите у мен, средата в която съм израстнала и хората, с които съм общувала. Но, да. Това, с което се откроявам си го назовал :о

Би ли участвала в оргия? Не. Иска ми се да разберете, че съм абсолютно моногамна.

Падаш ли си по повече от един партньор - и в смисъла на изневяра или просто въртене на 2 или повече, и в смисъла на горния въпрос - НЕ

Батман или Супермен? батман. Но, ако съдим по тоя прост филм, който излезе, избирам хенри кавил. Чисто визуално е съвършен екземпляр.

Сама ли живееш? Ппц с татето

що папугай чат пат те хули? - хули ме?

що фишката ти пише все едно те е пълнил като коритото на селската река на пролет? - щот ме е пълнил? Тея въпроси трябва да питаш тях

Ъх, че е игра на тел :/

deitona22
11-01-2016, 13:21
Кой е последния филм който гледа и последния кой те разочарова ?
Взе ли си днес книга/книги след като днеска в повечето книжарници бяха с доста намалена цена?
Чела ли си "Война и Мир"?
С какво си облечена?
Плакала ли си на филм?
Ще празнуваш ли 8ми декември ?
Вчера празнува ли Хамериканския празник?Ако да-като каква беше?
Би ли излезнала навън без грим,кон дьо тен и т.н.? Или поне в много малки количества?

LoadRunner
11-01-2016, 17:59
"Aко никой не разбере пак може да си моногамен,
просто зависи дали забравяш бързо или не"
L&R.

1.Kакво мислиш за тая сентенция?
2. Би ли правила секс с непознат ако наистина никой няма да разбере и повече не го видиш?

me_&_my_broken_heart
11-02-2016, 08:13
Свършва ли любовта?

Ivaaaaa
11-02-2016, 13:47
Топ 5 на любимите ти песни? - Oasis - stop crying ur heart out; Rammstein - spring; Placebo - blind; Eagles - hotel california; Axel Rudi Pell - oceans of time

Не знам защо, но си мисля, че си от рокаджиите, дето почват да слушат Слави след второто голямо, а след третото - охотно припяват на Азис... Прав ли съм? - Ами, не знам какви са тези "рокаджии", които познаваш. Смени компанията.

Какви хобита имаш? - Вече казах - зимни спортове и четене

Мислиш ли да напускаш България? - "Напускам" звучи твърде категорично. Да замина без да се върна никога? Не. Но искам да 'изляза' за някакво време.

Ivaaaaa
11-02-2016, 13:54
Кой е последния филм който гледа и последния кой те разочарова ? - Последия, който гледах е алиса в огледалния свят. Този, който ме разочарова... хм. Може би отряд самоубийци.

Взе ли си днес книга/книги след като днеска в повечето книжарници бяха с доста намалена цена? - Не. Предпочитам да чета в елекронен вариант.

Чела ли си "Война и Мир"? - Разбира се. Доколкото знам Толстой има три романа. И трите съм прочела. Голям е.

С какво си облечена? - Хаха, какъв въпрос. С дебела пижама хд

Плакала ли си на филм? - Мисля, че не. Плакала съм на книга.

Ще празнуваш ли 8ми декември ? - Съмня'ам са. Против тая простотия съм.

Вчера празнува ли Хамериканския празник?Ако да-като каква беше? - Не. Не ме кефи това, в което превръщат този ден.

Би ли излезнала навън без грим,кон дьо тен и т.н.? Или поне в много малки количества? - Излизала съм навън без никакъв грим. Да спортувам или до кварталния магазин, примерно. В ежедневието не мога да не са мацна.

Ivaaaaa
11-02-2016, 14:11
"Aко никой не разбере пак може да си моногамен,
просто зависи дали забравяш бързо или не"
L&R.

1.Kакво мислиш за тая сентенция?
2. Би ли правила секс с непознат ако наистина никой няма да разбере и повече не го видиш?

Все едно да кажеш, 'ако откраднеш и никой не разбере, не си крадец или, ако убиеш, не си убец'. Съответно мисля, че издиша.

Дали в необвързано 'състояние' бих правила секс с непознат? Малко вероятно.

Ivaaaaa
11-02-2016, 14:14
Свършва ли любовта?

На кого? Към какво? Може ли малко по-конкретно. Човек обича различни неща;хора през целия си живот.

me_&_my_broken_heart
11-02-2016, 14:44
На кого? Към какво? Може ли малко по-конкретно. Човек обича различни неща;хора през целия си живот.
Любовта между една двойка( мъж и жена)

an7raks
11-02-2016, 16:13
Ще ми се да си сменя компанията поне що се отнася до събирания... В тая връзка - любими барове из София?

Fisherman
11-02-2016, 16:22
Все едно да кажеш, 'ако откраднеш и никой не разбере, не си крадец или, ако убиеш, не си убец'. Съответно мисля, че издиша.

Браво,добре казано

Ivaaaaa
11-02-2016, 17:16
Любовта между една двойка( мъж и жена)

Според мен пак въпросът ти е не съвсем точен хд. Или поне аз разграничавам. Вероятно питаш за онази романтичната, страстна любов. До време е. Не, че имам нагледен пример, но многотодишните двойки са заедно от навик, лоялност, а и кой иска да остане сам и стар? Тази любов е привързаност. Като към към животинче, както се привързаш, лол хд.

Ivaaaaa
11-02-2016, 17:19
Ще ми се да си сменя компанията поне що се отнася до събирания... В тая връзка - любими барове из София?

Ми, мъкна се от време на време на тея по центъра, ма чак пък любими - нямам :)

LoadRunner
11-02-2016, 17:59
Ще пратиш ли снимка?
може и на лиси ;д

Rakshy
11-02-2016, 18:10
Ще пратиш ли снимка?
може и на лиси ;д

+1

Rakshy
11-02-2016, 18:14
мислиш ли да гласуваш?

за кого?

как мислиш, че изглежда най-доброто за България бъдеще?

честна ли си?

за какво съжаляваш?

ставаш ли, за да освободиш място на стар човек в градския?

пиеш ли кафе? алкохол? колко често?

жертва ли си на social drinking?

какво мислиш за гейовете?

мислила ли си си за анален? а правила ли си? (едно момиче оня ден ми каза, че абсолютно никога не си е мислила нещо да влиза на мястото, от което излизат неща, та затова те питам :Д)

можеш ли да месиш?

вода ли пиеш или нещо с вкус?

пушила ли си козче?

беше ли някъде на хелоуин? смяташ ли, че трябва да се празнуват такива чужди празници?

LoadRunner
11-02-2016, 18:28
+1

1во- не преписвай!
2ро- не се занимавай с тая невеста!

YoungBloodZ
11-02-2016, 18:29
не се занимавай с тая невеста!

Да не би тя да е една от онези 3-те, от които искаш дете? :D

По темата: Притесняваш ли се от неудобно въпроси, имайки предвид, че си анонимна?

deitona22
11-02-2016, 18:39
Плакала ли си на филм? - Мисля, че не. Плакала съм на книга.

На коя книга си плакала?
Видях че "Spring" на Рамщайн ти една от любимите песни,та:
Беше ли им на концертите?
Искаш ли пак да дойдат?
Клин или дънки? Кое ти е по-удобно?
Коя група,чиито членове вече не заедно,но живи(поне повечето) би искала да се съберат поне и да направят турне,включително и във Бъгария?(за рок/метъл групи говоря)
Кой/коя от певците/певачките от българските "звезди" ти харесва и го/я слушаш?
Чела ли си:"Цар Плъх","Шогун" ,"Пеперудата" и "Зеленият път"?
Какво мислиш за deitona22? ;d

Грозния
11-02-2016, 18:44
Би ли правила секс с Ракиши или ЛоадРънар :D?

П.С. Я по-добре да питам вместо тях, че да се свършва с тая интрига 8) !

LoadRunner
11-02-2016, 18:55
аз не виждам интрига
рак и везни не се разбират.

divergent
11-02-2016, 19:09
^Ти ли си рак?

YoungBloodZ
11-02-2016, 19:10
Гледайте сега, пак може да си спамите, ама със спама задавайте и въпрос(и). В противен случай коментарите ви няма да останат.

anonymous908491
11-02-2016, 19:49
аз не виждам интрига

и двамата харесвате жени с цици, как да има интрига

Ива, колко често съжаляваш, че си с малки цици ?

pandabear
11-02-2016, 21:06
за к'во ѝ е да съжалява, че има малки цици, ако примерно има готино дупе?

tori
11-02-2016, 21:11
+1

Ива, казваш, че се мацаш. Коя ти е любимата палитра сенки? А такава за лице? По-често залагаш на хай- лоу- или мидъл клас продукти и кой ти е най-скъпия/еФтиния продукт? С кое свое мазило си най-горда и се чувстваш най-добре докато носиш? С какъв лак си днес?
Коя е най-хубавата изненада, която са ти правили? А обратното - която ти си правила?

anonymous908491
11-02-2016, 21:15

малките цици се подкрепяте, ама все пак попитах Ива
като седнеш ти на стола, ще можеш да отговаряш

хехехе, освен това уважавайте ме, че ще ви забраня да ми използвате името

tori
11-02-2016, 21:19
малките цици се подкрепяте
Много си груб... Все хубави хора сме се събрали последните мнения, с хубави имена. Требе поне малко търпимост, а не груботия. :(

anonymous908491
11-02-2016, 21:22
кое е грубо, нали не било проблем да си с малки цици, сама го подкрепи
що си мислите, че е обида и защо се обиждате на този, който го казва
а не на този, който носи вината да сте с подобни пропорции

pandabear
11-02-2016, 21:25
ако запълва шепата – добре е
така съм чувала, хехе.
сигурно не е зле и да прелива, нз.

/аз т'ва не го приемам за обида, просто винаги съм твърдяла, че да имаш готино дупе > големи гърди.
/не мога да повярвам, че се подведох и използвах тази отвратителна дума 'цици'...

Rakshy
11-02-2016, 21:26
абе къвто и да ти е гъза, ако немаш цици

то просто не е същото

като да караш автоматик и да немаш съединител бате - нема откъде да почнеш :Д

pandabear
11-02-2016, 21:28
няма откъде да почнеш, 'щот си малък още ;p

чакай да задам някакъв въпрос на ива
кой цвят е по-добър черният или черният?

Rakshy
11-02-2016, 21:29
Вие защото сте много голяма, г-це Панда..?

космати или бръснати мъже?

pandabear
11-02-2016, 21:30
ем, че к'ви са тея сравнения тип Пабло Ескобар
все едно никога не си докосвал жена -.-

anonymous908491
11-02-2016, 21:34
ако запълва шепата – добре е
така съм чувала, хехе.
сигурно не е зле и да прелива, нз.

ако запълва твоята шепа няма да е добре
моята е двойно по-голяма
значи трябва да се мериш с две шепи

Rakshy
11-02-2016, 21:34
ем, че к'ви са тея сравнения тип Пабло Ескобар
все едно никога не си докосвал жена -.-

тва в ква връзка?

pandabear
11-02-2016, 21:35
във връзка, че винаги има откъде да започнеш, многознайко.

женските шепи не са мерило затова бе
не говоря за моята, папугайчо ;/

/бях чела някъде, че си харесала Аз преди теб
какво точно те грабна в книгата?

Rakshy
11-02-2016, 21:41

не говоря за моята шепа, папугайчо ;/

/бях чела някъде, че си си харесала Аз преди теб

ти си момиче, откъде знаеш кво ми е, само аз си знам кво ми е

найк или адидас?

an7raks
11-02-2016, 23:39
малките цици се подкрепяте...

Не, баш пандата да набеждаваш за това... :D

Ivaaaaa
11-03-2016, 15:55
мислиш ли да гласуваш? - на президентските - не. Няма за кого. Иначе вероятно ще гласувам на референдума.

за кого? - ...

как мислиш, че изглежда най-доброто за България бъдеще? - скептична съм по отношение на реалното бъдеще. Но едно имагинерно би предлагало адекватно образовение, здравеопазване. Би давало достъп на всички до тях. Би предлагало известна финансова и социална сигурост на обществото. И така нататък.

честна ли си? - ъъ, да.

за какво съжаляваш? - съжалявам за това, че понякога се повлиявам от незначителни неща и пропускам хубавото.

ставаш ли, за да освободиш място на стар човек в градския? - избягвам да сядам именно по тази причина. Въпреки, че не всички стари го заслужават. Почти ежедневно чувам злобните им забележки по някой ученик или младеж.

пиеш ли кафе? алкохол? колко често? - не и не. Алкохол много, много рядко вече.

жертва ли си на social drinking? - това дори не знаех какво е. Не.

какво мислиш за гейовете? - мисля, че не ме интересуват. Защо трябва да се бъркам в сексуалния живот на другите?

мислила ли си си за анален? а правила ли си? (едно момиче оня ден ми каза, че абсолютно никога не си е мислила нещо да влиза на мястото, от което излизат неща, та затова те питам :Д) - не съм правила. Не ме блазни идеята и то не поради причината на твоята приятелка. Смятам го за гнусно и нехигиенично. Точка.

можеш ли да месиш? - трябваше ми минута, за да загрея кво ме питаш. Предполагам това отговаря на въпроса ти хд

вода ли пиеш или нещо с вкус? - вода. Всъщност, напоследък доста започнах да пия. Хм.

пушила ли си козче? - да.

беше ли някъде на хелоуин? смяташ ли, че трябва да се празнуват такива чужди празници? - бях си по родните ширини хд. Нямам нищо против чуждите празници. Всеки е свободен да празнува квото си иска. Не ме кефи идеята да се правиш на маймуна. И нямам предвид костюмите, грима и тн.

Ivaaaaa
11-03-2016, 15:58
Да не би тя да е една от онези 3-те, от които искаш дете? :D

По темата: Притесняваш ли се от неудобно въпроси, имайки предвид, че си анонимна?

Вече споменах, че всеки си има лично пространство и зона на комфорт. Има нещо сбъркано в тези, които твърдят колко са откровени, как са като отворени книги и няма какво да крият.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:05
На коя книга си плакала? - аз преди теб на джоджо мойс.

Видях че "Spring" на Рамщайн ти една от любимите песни,та:
Беше ли им на концертите? - не. Тогава не им бях фенка.

Искаш ли пак да дойдат? - разбира се. Първа ще съм там хд

Клин или дънки? Кое ти е по-удобно? - клин нося само, когато спортувам. И вкъщи понякога. Непонятни са ми момичетата, които излизат в ежедневието си с тях. Та, навън съм обикновено с дънки. Или рокли, поли хд.

Коя група,чиито членове вече не заедно,но живи(поне повечето) би искала да се съберат поне и да направят турне,включително и във Бъгария?(за рок/метъл групи говоря) - доколкото знам вокалистът на рамщайн се е отделил от групата и пее сам. Та, да. Иска ми се и барабанистът на слипнот да се завърне.

Кой/коя от певците/певачките от българските "звезди" ти харесва и го/я слушаш? - харесвам бтр хд.

Чела ли си:"Цар Плъх","Шогун" ,"Пеперудата" и "Зеленият път"? - тц

Какво мислиш за deitona22? ;d - мисля, че си свестен. Качество в дефицит днес. Мисля, че си мил. И ми харесва желанието ти да четеш.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:06
Би ли правила секс с Ракиши или ЛоадРънар :D?

П.С. Я по-добре да питам вместо тях, че да се свършва с тая интрига 8) !

Мисля, че достатъчно ясно се изразих за непознатите и секса с тях.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:08
и двамата харесвате жени с цици, как да има интрига

Ива, колко често съжаляваш, че си с малки цици ?

Никога не съм съжалявала, че съм съразмерна.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:19
Ива, казваш, че се мацаш. Коя ти е любимата палитра сенки? - единствените ми сенки са на инглот. Тези, които избираш сам цветовете за палитра. Много си ги харесвам.

А такава за лице? - на лицето слагам единствено фдт и коректор за ужасните ми тъмни кръгове.

По-често залагаш на хай- лоу- или мидъл клас продукти и кой ти е най-скъпия/еФтиния продукт? - малко снобско, но по-скъпичките. Най-скъпия ми е фдт-на на ести лаудър. Най-евтиния.. нз. Сещам се, че наскоро си взех от матовите червила, на голдън роуз, които са креда/молив (?)

С кое свое мазило си най-горда и се чувстваш най-добре докато носиш? - фдт-ена, може би хд. Добре ми пасва.

С какъв лак си днес? - чисти са ми ноктите. През повечето време са така хд. Нямам време да си играя, а олющи ли се... пОлОдиавам.

Коя е най-хубавата изненада, която са ти правили? А обратното - която ти си правила? - очаквах един човек да се прибере ден по-късно, но ме изненада със завръщането си. Ех :). Иначе аз не знам хд. Май не правя изненади. Или поне не се сещам.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:22
няма откъде да почнеш, 'щот си малък още ;p

чакай да задам някакъв въпрос на ива
кой цвят е по-добър черният или черният?

И аз мисля така хд

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:24
Вие защото сте много голяма, г-це Панда..?

космати или бръснати мъже?

Нямам проблем с космите. Стига, наистина, нали... да не е прекалено. Иначе не харесвам бръснати.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:36

не говоря за моята, папугайчо ;/

/бях чела някъде, че си харесала Аз преди теб

Ами, привързах се към героя. Винаги съм живяла някак си в похлупак и не съм имала досег до реалния живот, затова колко гаден и жесток е към другите и колко съм грешала, че моите "проблеми" имат стойност. Зашлеви ме. Главният мъжки образ беше невероятен. Любовта помежду им, някак между другото родена в атмосферата на отчаяние, безпомощност, тъга е много трогателна. Накрая доста се ядосах, че остави момичето, което го приемаше. Сякаш неговата любов не е достатъчна. По-късно на трезва глава обмислих постъпката му и си се убедих в позицията, че съм за евтаназията. Просто, когато е индивидуално и когато си емоционално ангажиран не е толкова просто, но това е друга тема. Та, плаках за неизживяната любов, за недостойното съществуване, за това, че един невероятно привлекателен ум решава да сложи край на всичко.

Ivaaaaa
11-03-2016, 16:37
найк или адидас?

Адидас никога не съм носила хд
Найки

deitona22
11-03-2016, 17:07
Коя група,чиито членове вече не заедно,но живи(поне повечето) би искала да се съберат поне и да направят турне,включително и във Бъгария?(за рок/метъл групи говоря) - доколкото знам вокалистът на рамщайн се е отделил от групата и пее сам. .

Пее сам,но записват нов албум доколкото знам.

Какво ще правиш през уикенда?

Грозния
11-03-2016, 17:07
все едно никога не си докосвал жена -.-То не е "все едно", а си е баш така за Ракишито :D!

Ива, я си кажи пак какво мислиш за мен?
Честно и откровено, че отдавна не съм чувал :D .

LoadRunner
11-03-2016, 17:58
Какво ти тежи?
Меланхолична ли си или весела от тия безпричинно усмихнатите?

anonymous908491
11-03-2016, 18:40
кога за първи път си игра със салам
кога последно си игра със салам
с колко салама си си играла в живота
кой салам не можеш да забравиш
колко голям салам ти е достатъчен
би ли се смяла на малък салам
би ли отказала на малък салам
би ли се стреснала от голям салам
чувала ли си за 'гладно коте захапало суджук'

pandabear
11-03-2016, 19:54
'що всички питате к'во мисли за вас бе...

ива, 100 тъй не ме харесваш :/

tori
11-03-2016, 20:12
Какво ти тежи?
Безпричинната радост може да е диагноза.

LoadRunner
11-03-2016, 20:29
Опиши изминалият ден, в детайли, в колко стана, рошава ли беше, ми ли си зъбите, къпа ли се , какво яде етц.Не пропускай неща като "Бях на упражнения, тъпия асистент мина по коридора и пак ме хвана за задника" :д ?

skate
11-03-2016, 22:26
Как си?
Някой интересен филм да си гледала наскоро?

Ivaaaaa
11-04-2016, 07:22
Пее сам,но записват нов албум доколкото знам.

Какво ще правиш през уикенда?

Ще спя хд
Имам и уговорчица, но ще видим.

Ivaaaaa
11-04-2016, 07:25
То не е "все едно", а си е баш така за Ракишито :D!

Ива, я си кажи пак какво мислиш за мен?
Честно и откровено, че отдавна не съм чувал :D .

Напоследък не влизам по казус-темите хд и не те чета, затова ти е снижен рейтинга на дразнимост. Мисля, че се нуждаеш от коренна промяна. Обикновено трябва да се случи нещо драматично, за да видим света с други очи. Надявам се при теб да се случи по по-щадящ начин.

Ivaaaaa
11-04-2016, 07:28
Какво ти тежи?

Казвали са ми, че нося положителна енергия. Нз дали е така. Това, което чувствам отвътре не съответства. Вече споменах, че сякаш загубих способността си да се радвам на живота. Винаги съзнателно или не, съм търсила драмата в книгите и филмите. Сякаш сама искам да се подтисна хд.

Ivaaaaa
11-04-2016, 09:14
колко голям салам ти е достатъчен - влагалището е дълбоко десетина санта макс в спокойно състояние плюс няколко във възбудено. Удоволствие доставя 'търкането' тъй, че дали дължина или ширина...

би ли се смяла на малък салам - веднъж на началната страница на някакъв порно сайт видях супер малко нещо и се усмихнах, тъй че май да, колкото и кофти да звучи хд

би ли отказала на малък салам - не, нали има уста

би ли се стреснала от голям салам - ами, да

чувала ли си за 'гладно коте захапало суджук'
-тц

Ivaaaaa
11-04-2016, 09:17
'що всички питате к'во мисли за вас бе...

ива, 100 тъй не ме харесваш :/

Това звучи пресилено. Не, че не те харесвам. Просто понякога усещам предвзетост, която ме дразни.

Ivaaaaa
11-04-2016, 09:55
Опиши изминалият ден, в детайли, в колко стана, рошава ли беше, ми ли си зъбите, къпа ли се , какво яде етц.Не пропускай неща като "Бях на упражнения, тъпия асистент мина по коридора и пак ме хвана за задника" :д ?

Лол хд
Ок.
Станах в 6. Измих се и изядох една пълнозърнеста филийка с мед. Сложих си банан в чантата за после. Измих си зъбите. Изплакнах с вода за уста. Започнах да си оправям лицето. Сложих малко крем, после фдт, коректор под очите. Сложих основа за сенки, за да изравня цвета. Минах с черни сенки под горния клепач, за да ми изглеждат по-плътни миглите. Сложих мноооооого тънка очна линия, пак колкото да придаде плътност. Сложих си червило. Разресах косата и я оставих свободна. Отидох до гардероба да си измисля дрехи. След 10-15 минутно лутане реших. Облякох се. Започнах да си ровя в чантата да видя дали имам всичко необходимо. Проверих дали не оставих някой уред включен, защото съм правила бели. Заключих и тръгнах. В градския нищо интересно. Ежедневната бутаница. Успях да стигна до университета точно в осем, когато идваше и преподавателя. Седнах на първата редица :х правехме често очен контакт. Старец е. След някво време ни пусна. Тръгнах си. Започнах да си ям банана пътьом хд. Минах през една аптека да си взема нещо за гърло. Обратно в градския. Вкъщи. Засякох чичо ми и поприказвахме малко. Влязох в банята за пет мин да изплакна 'деня' без косата. Почти никога не се къпя сутрин, бтв. Обичам след дългия ден да се освежа, а и ми помага за съня. Пък и няма начин да ставам още по-рано. Сега съм в леглото, ям сандвич с какво ли не и вероятно ще спя.

Ivaaaaa
11-04-2016, 09:59
Как си?
Някой интересен филм да си гледала наскоро?

Спи ми се хд
Гледах последно алиса в огледалния свят и ми хареса. Напоследък не гледам филми.

Ivaaaaa
11-04-2016, 10:46
https://youtu.be/EsozpEE543w

Няма нужда да ми благодариш. Нямам търпение да излезе. Това трябва да е най-якия филм за следващата година.

Ivaaaaa
11-05-2016, 13:31
Отегчихте ли са? Очаквах малко по-а-о въпроси. Кандидати?

deitona22
11-05-2016, 15:36
по-какви въпроси? ^
Какво прави днес?
Какво ще правиш утре ?
Какво следваш?
Возиш ли се гратис в градския транспорт?
От къде си? (родом)
Къде би искала да правиш секс?(някое не толкова традиоционно място)
Кафе или чай?
Кога за последно се напи?
Празнуваш ли си рд-то?
Кога за първи път се напи?

LoadRunner
11-05-2016, 15:47
Отегчихте ли са? Очаквах малко по-а-о въпроси. Кандидати?

не сме
и смисъл?
1. Какво мислиш за връзките от разстояние?
2. Какво мислиш за интернет запознанствата?
3. Влизала ли си в такъв сайт?
4. Виждала ли си се с някой?
5. Какво е едно от важните неща в една връзка за теб, или кои са те за едно дългосрочно сполучливо познанство?
6. Кое нещо може да те отврати в другарчето ти и да се дръпнеш завинаги, кое не би простила (да кажем освен изневярата, има много други неща като..отношение, какво за теб е неприятно или отблъскващо отношение или държание {жокер- за някои това е прекалено лицемерното константно мило отношение, или вечно съгласие и етц.} )?

me_&_my_broken_heart
11-05-2016, 18:24
Колко е важно образованието след 12 клас? Може ли без него? Надценено ли е? Особено в България.

Ivaaaaa
11-05-2016, 19:53
по-какви въпроси? ^ - по-дийп хд
Какво прави днес? - още един такъв въпрос. Srsly? Ок. Станах към 10. Закусих. Взех си душ. Зачетох една книга. Пак нещо хапнах. Занимавах се с косата ми. Излязох. Прибрах са. Ся мързелувам хд
Какво ще правиш утре ? - трябва да направя ежеседмичното почистване :/
Возиш ли се гратис в градския транспорт? - не. Никога не съм.
От къде си? (родом) - знаеш ли как се казва щерката на кардашян и kanye? От там.
Къде би искала да правиш секс?(някое не толкова традиоционно място) - на плаж. Необитаем, разбира се. Въпреки, чеее хд
Кафе или чай? - не съм фенка на чая. Кафе предпочитам.
Кога за последно се напи? - не помня. Отдавна.
Празнуваш ли си рд-то? - ъх, подсети ме за последния ми рожден ден :х
Не, не го празнувам.
Кога за първи път се напи? - помня, че се бяхме събрали ФАМИЛИЯТА, което е рядкост :/ май нова година беше тогава. Била съм малка, нз на колко и нали ние (децата) отделени от възрастните в друго помещение ще си играем. Някой донесе алкохол и ще се правим на големи... и така, хаха.

deitona22
11-05-2016, 20:02
Измислям си въпросите,ко да направя :D
Какво е станало на последния ти рожден ден?
Бали го как се казва,нещо с посоки беше май :D Демек си повтарям въпроса за родното място.
Правила ли си някоя голяма глупост под влияние на алкохол?
Леонардо Ди Каприо,Том Харди и Бенедикт Къмбарбалбоч-един с който да живееш,един да убиеш и един за 1 нощ-кой какво?
Би ли яла месо от делфин?(във връзка с последния ти аватар)
Какво мислиш за "приятели с привилегии" и били искала да имаш такъв? И имала ли си ?
Имала ли си сериозна връзка?Ако да-колко време,как се запознахте и т.н.?

Ivaaaaa
11-05-2016, 20:16
не сме
и смисъл? - смис малко скучновати въпроси, с няколко попадения. Никой да не се засяга ся.

1. Какво мислиш за връзките от разстояние? - мисля, че една от най-идиотските ми постъпки е да не повярвам в една такава връзка. Бях предубедена и това, разбира се, си беше за моя сметка. Дали работи или не, дали има някакви плюсове и какви са - нищо не мога да кажа, защото никога не съм имала такава, но като отвореност;готовност за такъв вид взаимоотношение, днес вече съм по-склонна да се съглася.

2. Какво мислиш за интернет запознанствата? - ами, окей съм с тях. Дори и във форума има редица примери за приятелски и любовни връзки, породени от интернет общуване.

3. Влизала ли си в такъв сайт? - не

4. Виждала ли си се с някой? - не

5. Какво е едно от важните неща в една връзка за теб, или кои са те за едно дългосрочно сполучливо познанство? - ами, първото е ясно. Няма смисъл да го споменавам. Та, важно е да има влюбеност хд, страст, тръпка. Като погледнеш това същество, да получаваш аритмия хд, в коремът да пърхат пеперудки и дрън-дрън. Не знам дали правилно разбрах въпроса ти, де. Буквално май си казах да има сексуално привличане, но закъде без него? Без лицемерни целомъдрени глупости, моля.

6. Кое нещо може да те отврати в другарчето ти и да се дръпнеш завинаги, кое не би простила (да кажем освен изневярата, има много други неща като..отношение, какво за теб е неприятно или отблъскващо отношение или държание {жокер- за някои това е прекалено лицемерното константно мило отношение, или вечно съгласие и етц.} - да, ако е селчо няма да е ок. То си личи от първия разговор, че дори и от визията, тъй че сигурно не бих се и занимавала. Нз честно казано какаво да ти кажа. Опитвам се да опозная човека максимално за такива отблъскващи черти затова и нямам кой знае какво да кажа понеже не се хвърлям на сляпо. Ся се сещам от личния ми опит неща, които се сканират впоследствие. Липсата на емпатия понякога. То не точно в смисъла на емпатията, де. Ъх, малко ми бягат думите хд. Когато сгафиш, да не осъзнаваш грешката си. Да трябва да ти я набиват. И дори тогава да оправяш нещата само, защото трябва... да ги оправиш. Без конкретния пример едва ли някой ще ме разбере, ма се тая хд.
И прекомерната ревност. Понякога води до агресивни изблици. Не. Това е май.

Ivaaaaa
11-05-2016, 20:37
Колко е важно образованието след 12 клас? - зависи от целите на ученика. Обществото е структурирано така, че има дооостатъчно професии, неизискащи допълнителни квалификации без да засягам никого.

Може ли без него? - разбира се. Вече отговорих. Има сфери, в които е задължителен вузът. Би ли ходила да се лекуваш при самороден 'доктор'?

Надценено ли е? - всъщност, да. Университетите откриха доста съмнителни специалности, привличайки съмнителни студенти.

Особено в България. - не съм учила в чужбина, не знам. Ама не вярвам и там някой преподавател безвъзмездно да работи индивидуално със студенти, за да им налее знания. Сядаш и учиш. Унито е просто мотиватор.

Ivaaaaa
11-05-2016, 21:08
Измислям си въпросите,ко да направя :D - няма проблем хд

Какво е станало на последния ти рожден ден? - пак ме подсети :х не ми се споделя

Бали го как се казва,нещо с посоки беше май :D Демек си повтарям въпроса за родното място. - north west

Правила ли си някоя голяма глупост под влияние на алкохол? - да. И не, няма да рисувам картинката преди да си ме попитал хд

Леонардо Ди Каприо,Том Харди и Бенедикт Къмбарбалбоч-един с който да живееш,един да убиеш и един за 1 нощ-кой какво? - избра едни... хд лео го харесвам много като актьор. Той да живея с него. Харди за една нощ, а бенедикт нещо си умира, защото не ме привлича хд

Би ли яла месо от делфин?(във връзка с последния ти аватар) - не, за Бога. След накакво време ще стана вегетарианка (вероятно след децата, хаха), ти питаш за делфин хд обичам животните.

Какво мислиш за "приятели с привилегии" и били искала да имаш такъв? И имала ли си ? - мисля, че лично за мен идеята е неприемлива. Не бих правила секс само и единствено под въздействието на похот. Не упреквам другите, които са решили, че тези връзки ги устройват.

Имала ли си сериозна връзка?Ако да-колко време,как се запознахте и т.н.? - имала съм, да. И двете са необичайни и нямат накакво определено начало и не мога да кажа колко продължи.
-обща компания
-училище хд

deitona22
11-05-2016, 21:15
И какви глупости си правила под влияние на алкохол? 1 кажи.
И какво толкова е станало на това рд?;д
А веган би ли станала?

Ай стига ти толкова,отговори на тея :D И да сяда някой друг.

Ivaaaaa
11-06-2016, 08:24
А веган би ли станала?

Ай стига ти толкова,отговори на тея :D И да сяда някой друг.

Не, не бих. Макар, че и яйцата бих спряла. Но пък имат важни есенциални ак :/
Така или иначе не ям много. Идеята да хапвам кокоши менструален цикъл, или нещо такова, не ме кефи хд.

Окей, изритай ме. Слагам пандабеър, тъй като не се сещам да е била. Ако не иска, да се настанява някой с мераци.

me_&_my_broken_heart
11-06-2016, 09:12
Би ли ходилА да се лекуваш при самороден 'доктор'?.
Момче съм :Д

Iphigenia
11-06-2016, 10:03
Какво учиш и къде?

pandabear
11-06-2016, 12:14
сядам, да :) \

ветеринарна медицина в ЛТУ

anonymous990763
11-06-2016, 12:23
Какви са интересите ти и как да се променили през годините?

VinDiesel
11-06-2016, 12:27
Какъв е смисъла на живота ти?

deitona22
11-06-2016, 13:19
Пандата ли седна?
И ПТ:
Какво ти е хобито?
Как откри форума?

pandabear
11-06-2016, 13:24
Какви са интересите ти и как да се променили през годините?

Преди да вляза в гимназията много исках да се занимавам с рисуване, но след 7-ми клас не ме приеха с това. В гимназията започнах да пиша разни материали в училищния вестник, към 9-10 клас ми хрумна, че искам да се занимавам с криминалистика, когато завърша, но уви след разни премеждия, ако мога така да ги нарека, избрах ветеринарната медицина, успоредно с нея в момента се занимавам и с писане ревюта на игри, филми, сериали и тн :)

pandabear
11-06-2016, 13:52
Какъв е смисъла на живота ти?

като за начало да не умра, докато не направя нещо смислено в него ;д

Какво ти е хобито?

рисуване, играене на игри и при повечко свободно време обикаляне на хубави български селца из Балкана ;3

Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искала?

ходя на плуване и фитнес, като за фитнеса остава все по-малко време...надявам се да не се случи същото и с първото.

на сърцето са ми фентъзи книгите, но съм чела и чета почти всичко
любима книга нямам, но имам поредица: Тъмната кула на Кинг

отново фентъзи предпочитам, като че ли в момента гледам повече сериали, отколкото филми. В момента следя Once upon a time, Westworld, Lucifer, The walking dead, Supernatural, The Flash, Shameless. Чела съм книгите и съм гледала GoT.

David Tennant и Meryl Streep

някъде в Алпите.

планина

не съм, но много ми се иска.

очите.
обичам си София.

една приятна вечер през август на вилата в хакама, с книга в ръка и в прегръдките на любим човек.

къща в Алпите, и много ми е мерак да имам 1967 Chevrolet Impala

Кои 3 държави искаш да посетиш?
Швеция, Ирландия, Дания

Как откри форума?
не помня, имах някаква любовна драма в началото на гимназията и някаква съученичка май ми каза за него :D

ами с тези, които съм искала до момента съм го направила май-май
aaaa не и с номи ми се иска да се видя! :)

deitona22
11-06-2016, 14:14
Какво прави днес?
Какво ще правиш утре ?
Какво следваш?
От къде си? (родом)
Кафе или чай?
Празнуваш ли си рд-то?
Гледала си сезоните на "Доктор Кой" след като Питър идва на мястото на Тенант?(аз едвам го гледах)
Знаеш ли какво ще се случи в новия сезон на GoT?Демек дали си чела/видяла спойлерите?
Гласува ли и за референдум и за президент?
Били живяла в някое селце в Родопите?
Екстремна личност ли си ?
Ако имаш 1 000 000 лв.,но разполагаш с тях само за 24 часа-какво би направила с тях?(трябва да ги изхарчиш задължително,иначе се губят)
Караш ли ски/кънки?

Ай стига толкова за сега ;д

anonymous990763
11-06-2016, 14:19
Би ли публикувала снимка на някоя твоя рисунка? (Може и на лично)

anonymous908491
11-06-2016, 14:26
Рапунцел, кой размер чашка си ?

pandabear
11-06-2016, 15:08
Какво прави днес?
станах, разходих кучето, правих мъфини, учих за колоквиум по фармакология и микробиология, ходих да гласувам, играх overwatch, след малко ще ходя до магазина, за да си взема някакви продукти за вечеря и може би по-късно ще ходя да гледам Doctor Strange с приятели.

Какво ще правиш утре ?
в университета съм от 8 до 7, а после на работа до към 12.

Какво следваш?
ветеринарна медицина.

нем, с карта съм.

От къде си? (родом)
София

водопад или в някое ранчо ;

Кафе или чай?
кафе и после чай

в петък на рождения ден на един приятел.

Празнуваш ли си рд-то?
последните 2 години, не. само семейно.

на 17

Гледала си сезоните на "Доктор Кой" след като Питър идва на мястото на Тенант?(аз едвам го гледах)
гледала съм всички сезони и епизоди до днешна дата :) влиза ми в топ 3.

Знаеш ли какво ще се случи в новия сезон на GoT?Демек дали си чела/видяла спойлерите?
не. по всякакъв начин гледам да отбягвам всички места, от които мога да си спойлна.

Гласува ли и за референдум и за президент?
гласувах.

Били живяла в някое селце в Родопите?
може би бих, но не и на този етап от живота ми.

Екстремна личност ли си ?
не бих казала, предпочитам да ми спокойно и сигурно. е...от време на време си трябва адреналин, ама той може по всякакъв начин да се набави ;д

Ако имаш 1 000 000 лв.,но разполагаш с тях само за 24 часа-какво би направила с тях?(трябва да ги изхарчиш задължително,иначе се губят)
ще си купя по-голям апартамент, ще си направя клиника и ферма за бездомни животни, другите пари ще разпределя в домове за нуждаещи се дечица.

Караш ли ски/кънки?
карала съм кънки, не мога да карам ски :/ само сноуборд

Ай стига толкова за сега ;д

pandabear
11-06-2016, 15:14
Би ли публикувала снимка на някоя твоя рисунка? (Може и на лично)

http://i.imgur.com/8kiUJIl.jpg

Рапунцел, кой размер чашка си ?
75B

divergent
11-06-2016, 15:25
Гласува ли днес?
На колко години си?
Най-щастливият момент в живота ти?
Коя зодия си?
Какво е мнението ти за хомосексуалистите?
А за ромите?
Участвала ли си някога в протест? А би ли участвала (отново) и срещу какво би протестирала?
Какъв е стилът ти на обличане?
Най-ценната вещ за теб? Не такава, без която не можеш, а с най-голяма сантиментална стойност.
Можеш ли да готвиш?
Какво закуси днес?
Ходила ли си някога на голям концерт? На кого?
Места в чужбина, които си посещавала? Любимото?

anonymous990763
11-06-2016, 15:29
Както всеки път да си попитам:

Според теб кой е виновен за училищния тормоз?
Била ли си жертва на тормоз?
Била ли си свидетел на тормоз?
Тормозила ли си някога някой в училище?

pandabear
11-06-2016, 15:51
Гласува ли днес? да.
На колко години си? на 21
Най-щастливият момент в живота ти? когато за първи път видях и докоснах панда на живо
Коя зодия си? телец.
Какво е мнението ти за хомосексуалистите? А за ромите? всяко стадо си има мърша, както се казва. банално е, знам, но си е самата истина. аз лично не съм видяла нищо лошо от хомосексуален човек, но от циганин (дам, не ром, а циганин) съм. като че ли не ми се разказва по-подобро затова обаче.

Участвала ли си някога в протест? А би ли участвала (отново) и срещу какво би протестирала?
не съм участвала в протест или поне не физически :) познавайки се бих. знам, че пределът ми на неудовлетвореност трябва да падне под нулата. за какво точно не мога да ти отговоря.

Какъв е стилът ти на обличане?
като че ли не е определен, преди вносех по-свободни и смъкнати дрехи ххахах, сега съм някак по-официална май, абе общо взето винаги си избирам дрехи, които са ми удобни и мисля, че ми седят добре, не се ръководя от мода и блабла ;д

Най-ценната вещ за теб? Не такава, без която не можеш, а с най-голяма сантиментална стойност.
една плюшена играчка на около 18 години.

Можеш ли да готвиш?
смея да твърдя, че мога.

Какво закуси днес?
попара с домашно сиренце и масло.

Ходила ли си някога на голям концерт? На кого?
ходила съм на Sofia Rocks 2010 и 2012 main гупите, които помня бяха Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax, Alice In Chains, Stone Sour, Godsmack, Guns N' Roses, Withtin Temptation

Места в чужбина, които си посещавала? Любимото?
Ходила съм в Англия, Уелс, Холандия, Германия, Италия, Унгария, Китай.
Beijing Zoo e любимото ми място

pandabear
11-06-2016, 16:02
Както всеки път да си попитам:

Според теб кой е виновен за училищния тормоз?
предполагам, че всичко идва от родителите и контрола над децата им. знам, че учителят трябва да е добър педагог, ама не той трябва те първа да ти възпитава отрочето, и да го учи как е редно да се държи с другите.

Била ли си жертва на тормоз?
хм, под известен смисъл да речем, че съм била.

Била ли си свидетел на тормоз?
била съм свидетел, за съжаление. никога не съм стояла безучастна, ако се случвало пред очите ми.

Тормозила ли си някога някой в училище?
да, другарчето ми по чин 5 години не се отърва от мен :D

отивам да вечерям :)

VinDiesel
11-06-2016, 16:28
Смяташ ли че в България би се реализирала?

tori
11-06-2016, 17:46
75B
Тук излъга! Лоша панда.

pandabear
11-06-2016, 19:19
e толко бях последно, де. :/

edit: верно съм излъгала, току що-отидох до гардероба, последните два, които съм си взела са 80B :D

pandabear
11-06-2016, 19:20
@VinDiesel силно се надявам, че ще успея. Или поне ще дам всичко от себе си да постигне това, което искам :)

tori
11-06-2016, 19:28
Хахах, права бях, значи. Ай, пращай мъфините по тоя случай.

anonymous908491
11-06-2016, 19:48
чета как си обсъждате мерките, а отдолу ме гледа тази снимка
http://www.gol.bg/interesno/2016-11-06/bozhinov-blizak-s-azis-s-dete-ot-pleymeytka-i-lyubovnik-na-seksbomba

pandabear
11-06-2016, 20:46
защо ми трябваше да цъкам линка...мисля като ива да почна сама да си задавам въпроси, току-виж съм прозряла за живота от нещата

anonymous908491
11-06-2016, 21:07
любопотството ти е виновно, друг път не цъкай, ако успееш да се спреш

мислила ли си да спреш да си губиш времето с играене на игрички

LoadRunner
11-06-2016, 21:47
При порезна рана, вече на 5 дена, колко често се сменя превръзката? Да кажем се сменя всеки ден, но как се прави новата превръзка, промивка с кислородна вода, стерилна марля ок, но винаги ли при смяната трябва да се добавя йод и ддо колко дни така с тоя йод?

Няма ли да изгори кожата/раната с тоя йод ако тя вече е почнала да заздравява?

Какво се прави ако памука/марлята залепне за раната? Оставя ли се или се изджагърква?

anonymous908491
11-06-2016, 21:48
за теб ли питаш или за някое животно, щото тя учи за ветеринар

galaxy29
11-06-2016, 22:32
https://youtu.be/EsozpEE543w

Нямам търпение да излезе.
даа, а пък от едно място разбрах, че на 1:24 има български шипков мармалад и актрисата там е българка, което е някак яко

VinDiesel
11-06-2016, 22:43
Какво би променила в теб?(външен вид)

therichbitch
11-06-2016, 23:23
Здрасти
Какво не си постигнала до сега, което си желала? (по себе си като човек, не някакви други постижения) А какво умееш днес, което преди година не си можела?
Ако животът ти беше филм, кое заглавие би му поставила?
Имаш ли склонност да пропиляваш възможности, или се възползваш напълно от това, което ти се предлага?
Кой свой принцип не би нарушила дори заради близките и семейството си? А кой/кои би?
Какво те ужасява? А вдъхновява? А отвращава?
Кога за последно помогна на някого и с какво?
Кое е последното нещо, което те разсмя? А натъжи?
Как процедираш, когато си тъжна/наранена, за да ти мине?
Вярваш ли в кармата?
Целта оправдава ли средствата и до колко?
Кое е нещото, което прави теб теб?
В какво се изразява за теб свободата?
Кое е по- важно- да бъдеш харесвана от околните (не семейство и приятели) или да бъдеш уважавана от тях?
В какво откриваш красота?
Вчера, днес или утре е най- важно?
За какво си благодарна?
Конформист ли си, или отстояваш себе си?
Ако можеше да избереш едно събитие, което да асоциираш със своето порастване, кое би било то?
Как се държиш в спорове?
Какво мислиш за връзките от разстояние и имала ли си такава?
Как изглежда за теб „перфектната“ връзка? С какво би направила компромис и с какво не би? Ревнива ли си?
На кои неща обръщаш внимание в противоположния пол
- За приятели
- За половинка
Кое е любимото ти занимание от детството?
Какъв съвет би дала на своето Аз от преди 5 години?
Ако видиш, че някой бива нападнат на улицата и не можеш да надвиеш нападателя, какво ще направиш в момента? (освен обаждането на полиция евтл)
Ако можеше да поканиш 2ма човека от друго време на вечеря, кои биха били, така че да имате и тримата общи теми?
Каква свръхсила би избрала да имаш и защо?
Вещоман ли си?
Има ли книга, която е променила мирогледа ти и по какъв начин?

pandabear
11-07-2016, 04:07
любопотството ти е виновно, друг път не цъкай, ако успееш да се спреш

мислила ли си да спреш да си губиш времето с играене на игрички

за теб е губене на време, ти би ли спрял да правиш нещо, което ти харесва?
поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Vgy1LRzTyEc :p

pandabear
11-07-2016, 04:15
При порезна рана, вече на 5 дена, колко често се сменя превръзката? Да кажем се сменя всеки ден, но как се прави новата превръзка, промивка с кислородна вода, стерилна марля ок, но винаги ли при смяната трябва да се добавя йод и ддо колко дни така с тоя йод?

Няма ли да изгори кожата/раната с тоя йод ако тя вече е почнала да заздравява?

Какво се прави ако памука/марлята залепне за раната? Оставя ли се или се изджагърква?

Ако става въпрос за същата рана, която ми прати: С йод се промива първите няколко пъти с цел 'туширането' на раната, тъй като има силно бактерицидно действие. След това е хубаво да спреш, а ако не си повече от 2-3 капки на промивка са напълно излишни. Спри да го ползваш. Направи си тинктура от смрадлика. А с чай от смрадлика или кислородна вода може да премахнеш залепналия памук/марля, като не бива и с кислородната вода да прекаляваш, че прекалено много изнежва кожата :) Но да, все пак трябва да имаш предвид, че това са познания на човек, учещ ветеринарна медицина, не хуманна.
пп Бих си имала пълно доверие, хе-хе-хе.

pandabear
11-07-2016, 04:19
Какво би променила в теб?(външен вид)

Бих искала да съм малко по-висока, една бенка ме дразни доста и също така винаги съм искала да имам зелени очи.

/за въпросите на therichbitch ми трябва малко повече време. :)

tori
11-07-2016, 04:22
Рънъре, залепнала марля можеш и с риванол да махаш. Адаш, извинявай за спама.

pandabear
11-07-2016, 06:51
Какво не си постигнала до сега, което си желала? (по себе си като човек, не някакви други постижения)
Прекалено съм първична в решенията си. Иска ми се да не съм толкова импулсивна. Също така определено ми трябва по-голяма самоувереност, много често се подценявам.
А какво умееш днес, което преди година не си можела? Научих се да казвам „не“ ;d

Ако животът ти беше филм, кое заглавие би му поставила? Finding Vicky

Имаш ли склонност да пропиляваш възможности, или се възползваш напълно от това, което ти се предлага?
Огромна склонност за пропиляване на възможности имам и смятам, че това се дължи на проблема със самоувереността.

Кой свой принцип не би нарушила дори заради близките и семейството си? А кой/кои би?
Мислих доста и стигнах до извода, че ако някога се наложи, бих нарушила който и да е от принцимите ми, заради семейството.

Какво те ужасява? А вдъхновява? А отвращава?
Ужасява ме мисълта, че някой ден ще се събудя и ще съм напълно сама.
Вдъхновява ме чувството на загриженост, любовта, природата.
Отвращава ме напукизмът и лъжата.

Кога за последно помогна на някого и с какво?
Миналата седмица на едно сляпо момче с куче водач. Да се качи и слезне от 280.

Кое е последното нещо, което те разсмя? А натъжи?
Някаква история от страницата на Дочуто в София сутринта ме разсмя.
Натъжи ме една новина за откраднато специално колело на момиченце със здравословни промени.

Как процедираш, когато си тъжна/наранена, за да ти мине?
Сама си го изживявам. Чета, гледам филми, готвя, рисувам.

Вярваш ли в кармата?
Вярвам.

Целта оправдава ли средствата и до колко?
Не смятам, че винаги ги оправдава. Ако трябва да постигна дадена цел и затова трябва да навреда на друг пряко или пък за постигането на неговата собствена такава – не бих.

Кое е нещото, което прави теб теб?
Трудно мога да отговоря на това. Предполагам, че са онези малки странности в мен, които биват забелязани от хората, които допусна по-близо до себе си.

В какво се изразява за теб свободата?
Да се чувстваш свободно духом, да нямаш нужда да се замисляш над въпроса „свободен ли съм?“

Кое е по- важно- да бъдеш харесвана от околните (не семейство и приятели) или да бъдеш уважавана от тях?
Предпочитам да съм уважавана.

В какво откриваш красота?
В почти всичко съм сподобна да открия красота.

Вчера, днес или утре е най- важно?
Вчера си мислех, че днес няма да мисля за утре.
Важни са и трите тоест.

За какво си благодарна?
Благодарна съм затова, което имам: любящо и здраво семейство.

Конформист ли си, или отстояваш себе си?
Зависи. В повечето случай отстоявам себе си. Понякога смятам, че все пак хората около мен имат нужда сами да видят последствията от грешния избор, макар той да засяга и мен понякога.

Ако можеше да избереш едно събитие, което да асоциираш със своето порастване, кое би било то?
Влизането ми в университета.

Как се държиш в спорове?
Много често страня от тях, натоварват ме.

Какво мислиш за връзките от разстояние и имала ли си такава?
Имала съм такава. Мисля, че е нещо много искрено и истинско, докато се стараш с всички сили да я поддържаш. Успееш ли да намериш начин, за да направиш една такава връзка пълноценна, то значи си открил щастието в най-чистата му форма.

Как изглежда за теб „перфектната“ връзка? С какво би направила компромис и с какво не би? Ревнива ли си?
Не мисля, че съществува такова животно ;д Но ако съществуваше, то тогава нямаше да се нарича връзка, а идилия. Не бих направила компромис с изневяра. Не знам с какво бих направила, може би бих преживяла това, ако за момент остана на по-заден план, заради основателна причина. Не съм ревнива.

На кои неща обръщаш внимание в противоположния пол
- За приятели
- За половинка

Чувството за хумор, начетеност и искреност се припокриват и за двете. Външният вид ми е по-важен за половинка. Все пак трябва да го има и физическото привличане.

Кое е любимото ти занимание от детството?
Да се качваме на дървото зад блока, да ядем дуди и да си разказваме вицове за Иванчо и Марийка.

Какъв съвет би дала на своето Аз от преди 5 години?
Гони мечтите си, не позволявай друг да ти казва в какво не си добра.

Ако видиш, че някой бива нападнат на улицата и не можеш да надвиеш нападателя, какво ще направиш в момента? (освен обаждането на полиция евтл)
Ще всея смут с невероятните си децибели. Ще подтиквам по-здрави мъже да се намесят.

Ако можеше да поканиш 2ма човека от друго време на вечеря, кои биха били, така че да имате и тримата общи теми?
Леонардо да Винчи, Салвадор Дали.

Каква свръхсила би избрала да имаш и защо?
Телепортация, защото искам да обикалям всякакви места, когато ми хрумне, без да губя време в подготовка за пътуване, съобразявайки се с различни неща.

Вещоман ли си?
Имам много ценни вещи, с които не бих се разделила. Но се броят на едната ми ръка. Не знам дали това ме прави вещоман ;d

Има ли книга, която е променила мирогледа ти и по какъв начин?
„Божествена комедия“. Заблудата, че съм добър човек. Че знам ‘що е това любов и страст, правилно и неправилно.

VinDiesel
11-07-2016, 10:21
Според теб, кой е виновен за опадъка на нашата държава, политиците или народа?
И защо?

pandabear
11-07-2016, 11:43
Народът. Не обичам да говоря и за политика, но ето пресен и топъл пирмер. Таковат ни от всякъде и правим точно каквото искат. Изтече му времетo на тиквоча и го махат, но така го махат, че да изберем това, което кукловодите искат. А ние ще го изберем, че ще сме щастливи даже.

Ivaaaaa
11-07-2016, 12:44
защо ми трябваше да цъкам линка...мисля като ива да почна сама да си задавам въпроси, току-виж съм прозряла за живота от нещата

Ъъъ?

Мернах божествена комедия и ми стана странно, че си я разбрала по-този начин. За мен е поема пълна със символи и чат-пат малко любов. Можеш да се изразиш по-подробно хд

Галакси, не знаех. Дано не е някаква вяла второстепенна роля.

VinDiesel
11-07-2016, 15:59
Религиозна ли си?

Ewok
11-07-2016, 16:25
Какво смяташ за правописа и съвремието? Нужно ли е всички, имащи достъп до интернет и всякакъв вид писмена комуникация, да са грамотни (повече от минимума "мога да чета и пиша... някак си"), или това няма чак такова значение в забързаното ни ежедневие, стига да се разбираме?

Колко ти е успехът от дипломата за средно? Защо? (мога да поясня, ако има нужда)

Защо смяташ, че се подценяваш?

Как мислиш, че изглеждаш в очите на другите(не близки хора)? Навън? Тук?

Какво работиш? Откога? Защо?

Колко време ти е най-дългата връзка?

На колко години изгуби девствеността си?

//малко ме е яд, че изпуснах Ива, ама нямаше кога да я чета, докато беше тук :/

pandabear
11-07-2016, 17:07
Какво смяташ за правописа и съвремието? Нужно ли е всички, имащи достъп до интернет и всякакъв вид писмена комуникация, да са грамотни (повече от минимума "мога да чета и пиша... някак си"), или това няма чак такова значение в забързаното ни ежедневие, стига да се разбираме?

На мен лично ми прави впечатление, когато си пиша с даден човек, дали спазва поне елементарните правила за правопис и пунктуация. Аз самата далеч не съм безгрешна в това отношение, но когато видя изречение от 4-5 реда, без нито една запетая, започват да ме болят очите. "Стига да се разбираме" не е достатъчно.

Колко ти е успехът от дипломата за средно? Защо? (мога да поясня, ако има нужда)

Наложи се да я търся ;д 5.96, защото фейлнах малко на матурата по биология. Винаги се е налагало да си уча в гимназията, тъй като не бях в училище, пищещо силни оценки просто ей така, за добрата диплома и подбутване.

Защо смяташ, че се подценяваш?

Всички около мен ми го повтарят постоянно, първоначално не обръщах внимание, но в последно време осъзнавам, че са прави. Допълвам, че често не оставам доволна от това, което съм направила. Също така смятам, че често някой друг би се справил много по-добре от мен, затова съм отказвала разни проекти, по които да работя и тн.

Как мислиш, че изглеждаш в очите на другите(не близки хора)? Навън? Тук?

Колеги от университета и работата са ми споделяли, че им влияя добре, че съм позитивна, забавна и понякога дразнещо загрижена за всички и всичко. Тук във форума нещата май не стоят по този начин. Не знам на какво се дължи.

Какво работиш? Откога? Защо?

От близо седмица в една ветеринарна клиника. Освен натрупване на опит, в момента имам нужда и от допълнителни парични средстава, които смятам да вложа за една екскурзия до Ирландия.

Колко време ти е най-дългата връзка?
година и половина

На колко години изгуби девствеността си?
18

.

pandabear
11-07-2016, 17:07
Религиозна ли си?

Не бих казала.
Вярваща съм.

/някой има ли желание да седне, тъй като имам верме само до края на деня за отговаряне :)

inewton
11-07-2016, 17:08
В какво вярваш?

an7raks
11-07-2016, 17:13
Предполагам си порила разни жаби и други "нисши" създания в унито. Какво мислиш за това? По приютите и улиците има достатъчно животни, които така или иначе са или болни, или ще бъдат избити/било то в приют, под гумите на камион, застреляни или натровени/. Не мислиш ли, че е по-добре да се учите върху вече обречени животни, на които можете дори и да помогнете докато се учите?

pandabear
11-07-2016, 17:24
Предполагам си порила разни жаби и други "нисши" създания в унито. Какво мислиш за това? По приютите и улиците има достатъчно животни, които така или иначе са или болни, или ще бъдат избити/било то в приют, под гумите на камион, застреляни или натровени/. Не мислиш ли, че е по-добре да се учите върху вече обречени животни, на които можете дори и да помогнете докато се учите?

За съжаление нещата не са такива, каквито си ги представяш, антраксе. Да дадеш на студент да работи с болно и бездомно животно, с цел обучаване е незаконно. Ако трябва да бъда напълно откровена в първи курс ми беше малко шокиращо да работя с жаби и плъхове (това са основните видове животни, които ни предоставяха по физиология, патофизиология и имунология), но когато се замислиш реално, как иначе аз и колегите ми ще придобием базови познания? Само с гледане на клипчета в интернет не става, пробвала съм. Око да види – ръка да пипне. Тези опити са просто първа стъпка за клничната практика, в която освен пациент на масата, в лицето на едно животно, има и човешко съществто, чакащо в другата зала и надяващо се да си разбираш от работата, за да спасиш домашния му любимец, който всъщност си е част от семейството. Ииии, дам. Нещата са навързани.

pandabear
11-07-2016, 17:26
В какво вярваш?

Вярвам, че има сила отвъд тази на физичните, химичните и биологични закони.
Вярвам, че може би е и по-силна от тях.

inewton
11-07-2016, 17:30
Вярвам, че има силна отвъд тази на физичните, химичните и биологични закони.
Вярвам, че може би е и по-силна от тях.
Но не я свързваш с личност?

А как тогава според теб се е появила Вселената и живота на Земята?

Ewok
11-07-2016, 17:46
Това ли ти е първата работа? Ако не, на колко ти беше първата? Защо?

Добавка към въпроса за дипломата - защо си искала отличен успех?

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?

Колко 'гаджета' си имала?

А любовници?

an7raks
11-07-2016, 17:51
За съжаление нещата не са такива, каквито си ги представяш, антраксе. Да дадеш на студент да работи с болно и бездомно животно, с цел обучаване е незаконно. Ако трябва да бъда напълно откровена в първи курс ми беше малко шокиращо да работя с жаби и плъхове (това са основните видове животни, които ни предоставяха по физиология, патофизиология и имунология), но когато се замислиш реално, как иначе аз и колегите ми ще придобием базови познания? Само с гледане на клипчета в интернет не става, пробвала съм. Око да види – ръка да пипне. Тези опити са просто първа стъпка за клничната практика, в която освен пациент на масата, в лицето на едно животно, има и човешко съществто, чакащо в другата зала и надяващо се да си разбираш от работата, за да спасиш домашния му любимец, който всъщност си е част от семейството. Ииии, дам. Нещата са навързани.

Не те питам кое е законно, а какво мислиш по въпросът? Щото със същия успех можеш да разпориш някое старо куче, което няма да преживее зимата така или иначе. Или дори здраво такова, което така или иначе ще бъде убито в приюта. Какъв е смисълът да се развъждат животни с жел да бъдат убити, когато има вече развъдени, които са оставени да умрат? А и все си мисля, че старото улично куче е по-близко като анатомия до домашното такова, отколкото е жабата или плъха.

pandabear
11-07-2016, 17:52
Но не я свързваш с личност?

А как тогава според теб се е появила Вселената и живота на Земята?

Не, не я свързвам с личност. Точно заради това смятам, че е тема, в която някак не ми се навлиза.

VinDiesel
11-07-2016, 17:54
Кога осъзна, че твоята бъдеща професия е много отговорна?

pandabear
11-07-2016, 18:03
Не те питам кое е законно, а какво мислиш по въпросът? Щото със същия успех можеш да разпориш някое старо куче, което няма да преживее зимата така или иначе. Или дори здраво такова, което така или иначе ще бъде убито в приюта. Какъв е смисълът да се развъждат животни с жел да бъдат убити, когато има вече развъдени, които са оставени да умрат? А и все си мисля, че старото улично куче е по-близко като анатомия до домашното такова, отколкото е жабата или плъха.

Няма как да не намеся законите в подобна ситуация. Дума като разпоря, не присъстава в моя речник. Не уча за касапин, уча за лекар. Починали животни се даряват почти постоянно на катедрата по Анатомия и от тях се изготвят препарати, от които се обучават студентите. Опитите с жаба и плъх не са с цел изучаването на анатомията им, а на физиологията им, която е достатъчно близка до останалите бозайници.

pandabear
11-07-2016, 18:15
Това ли ти е първата работа? Ако не, на колко ти беше първата? Защо?
Това ми е първата сериозна работа със заплащане, да. Преди просто съм стажувала.

Добавка към въпроса за дипломата - защо си искала отличен успех?
Не съм го искала с някаква определена цел. За мен просто беше важно да получа качествено средо образование и времето ми прекарано в училище да не е напразно, както на повечето ми съученици, които идваха главно за присъствие, например. В 12-ти клас може би се борех за отлични оценки от матурите, защото знаех, че ще са ми необходими за кандидатстването в университет.

На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.
6-ти клас помня, че беше, в едно голямо междучасие, хахаха.

Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
Задоволила съм това любопитство.

Колко 'гаджета' си имала?
ох, ами гаджета много..сериозни връзки съм имала 3.

А любовници?
не съм имала
.

pandabear
11-07-2016, 18:19
Кога осъзна, че твоята бъдеща професия е много отговорна?

Знаех, че е отговорна още при записването ми. До 3-ти курс трудно може да го осъзнаеш това, освен ако не почнеш да работиш или стажуваш, преди задължителната ти практика.

Ewok
11-07-2016, 18:23
Хм, под любовници имах предвид сексуални партньори, но може би тактично отбягна въпроса, което приемам.

LoadRunner
11-07-2016, 18:24
Хм, под любовници имах предвид сексуални партньори, но може би тактично отбягна въпроса, което приемам.

или пък може би не всички са курви като теб

едит: или пък може би не
(Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
Задоволила съм това любопитство.)

Ewok
11-07-2016, 18:30
Всички сме курви, рънъре, затова си стой сам и злобен.

LoadRunner
11-07-2016, 18:31
в момента не съм много сам
сам бях преди година

винаги съм мислил че е проява на пълна селтащина особено жена да афишира сексуалния си живот публично, пред приятели и познати
такива винаги съм ги смятал за простакеси, истинските жени си задоволяват нагоните без никой да научава за това, не е и нужно
но все пак кво ти пука за това, ти никога не си крила че си проста

an7raks
11-07-2016, 18:33
Няма как да не намеся законите в подобна ситуация. Дума като разпоря, не присъстава в моя речник. Не уча за касапин, уча за лекар. Починали животни се даряват почти постоянно на катедрата по Анатомия и от тях се изготвят препарати, от които се обучават студентите. Опитите с жаба и плъх не са с цел изучаването на анатомията им, а на физиологията им, която е достатъчно близка до останалите бозайници.

Добре, де, обучаваш бъдещи ветеринари някъде из джунглите на Африка, далеч от законите... Ще развъждаш жаби, за да ги убиваш или ще използваш умиращи/обречени животни за целта? И защо?
Не те обвинявам, че си трепала жаби и плъхове, ако така ти е прозвучало. Искам само да разбера твоето лично обосновано мнение.

pandabear
11-07-2016, 19:12
С последните ми постове се опитвам да ти обясня, че няма как да се обучаваш върху умиращо или болно животно, тъй като това вече предразполага за изменена нормална физиология. Жабите и плъховете ти дават възможността да проследиш нормално действащите системи, преди намесата на някаква патогенеза.

an7raks
11-07-2016, 19:24
Добре, де, дори да са здрави животни, по улиците ще умрат по един или друг начин, в приютите ще ги убият или държат в отвратителни условия. Така или иначе са вече родени животни, които в масовият случай или ще умрат скоро, или ще се мъчат.

anonymous908491
11-07-2016, 19:30
за теб е губене на време, ти би ли спрял да правиш нещо, което ти харесва?
поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Vgy1LRzTyEc :p

http://www.img-share.eu/f/images/311/yy2FTOYE2r_sredna.png

LoadRunner
11-07-2016, 20:20
Казаха че цъкаш игрички, кажи на тая колко макс ще направиш http://www.deadwhale.com/play.php?game=774?
(може да си поцъкаш малко и после, жокер- на 4то ниво се правят големите точки но при теб ще е успех и ако минеш 1вото)

pandabear
11-07-2016, 21:22
от 1 път http://i.imgur.com/LYIg3sV.png
ако се напъна ще я врътна, не е огромна философия, хх

tori
11-08-2016, 07:18
Адаш, каза, че ще ставаш, а аз имам предложение кого да разкостим с въпроси. *потрив ръчички* АнтраксЪТ никога не е сядал и ще ми е интересно какво ще го разпитвате.

pandabear
11-08-2016, 08:17
Ами да сяда :)

YoungBloodZ
11-08-2016, 08:21
Адаш, каза, че ще ставаш, а аз имам предложение кого да разкостим с въпроси. *потрив ръчички* АнтраксЪТ никога не е сядал и ще ми е интересно какво ще го разпитвате.

Може Антраксът да седне, ама без да го разпитваш за бившите му! :D

an7raks
11-08-2016, 08:33

Ахахаах, браво, ей такъв модератор ни трябва! Да мисли за съфоронниците си. :D

anonymous908491
11-08-2016, 08:45

и ако е съгласна да го разпитваме за нея

YoungBloodZ
11-08-2016, 08:54
и ако е съгласна да го разпитваме за нея

Сега ще я извикам да каже.

tori
11-08-2016, 09:00
Питайте квото искате, давам ви да го разкостите. :ддд Иначе за бившите знам това, което трябва да знам, нищо няма да питам за тях. Нали си ляга до мен?! Те не са важни.

tori
11-08-2016, 09:17
Антраксе, разкажи на фороня за Пенка, като за начало. Да се смеят и те малко.

an7raks
11-08-2016, 09:26
Антраксе, разкажи на фороня за Пенка, като за начало. Да се смеят и те малко.
Тва е простотия между нас, не мисля че е за тук.

YoungBloodZ
11-08-2016, 10:19
Каква кола караш?
През колко време ти се налага да сменяш масло?
Колко хиляди километра си изминал досега (горе-долу, разбира се)?
Сложи ли вече зимните гуми? :D
Бил ли си участник в катастрофи? Ти ли беше виновен?

Smrazqvashta
11-08-2016, 10:19
Смяташ ли се за ерудиран? Обоснови отговора си.
За какво мразиш да говориш?
Страх ли те е от смъртта? Как си я обясняваш?
Кое е кулинарното изкушение на което не можеш да устоиш?
Сподели една негативна своя страна.
А сега една положителна.
Любимата ти книга е?
Смяташ ли, че има хора във форума, които смятат an7raks и tori, като едно форумно цяло, а не две различни личности?
Любимият ти форумец? /P.S. tori е ясна/
А омразният?

deitona22
11-08-2016, 10:29
Какво ти е хобито?
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искал ?
Какви филми/сериали гледаш ? Гладал ли си GoT?
С коя известна личност би искал да се срещнеш? И от 2та пола ?
Качвал ли си връх Мусала?
Къде би искал да живееш?
Какво следиш с голям интерес?
Как откри форума?
С кои съфорумници би искал да се видиш на живо ?( Изключвам жена ти )
Ще ходиш ли на концерта на Сабатон и Аксепт другата година?
Коя рок и метъл група(демек 2),чийто членове не са заедно вече,би искал да се съберат и да дойдат в България?
Рок песента,която се сещаш първо,щом те попитат "Коя ти е любимата песен?"
Бил ли си на рок/метъл концерти? И на кои групи би искал да отидеш?
От кога слушаш качествена музика?
Бира или водка?
Каква кола имаш ? И каква кола би искал да имаш ?
Как откри форума? И тъй като не съм баш запознат,как се пренесена форумната любов с Тори извън форума? Демек,как се запознахте?И какво първо хареса в нея?(говоря за пръв поглед било то на снимка или на живо)
Кои съфорумници те дразнят?
Какво мислиш за дейтона ;д?
Ако имаше възможност,кой починал музикант би върнал?
А,и кажи за Пенка :D
Любим цитат от книга,песен или филм?

Тва е от мен,засега.

an7raks
11-08-2016, 14:48
Каква кола караш? Mercedes W202 C220 94`
През колко време ти се налага да сменяш масло? Лятото на около два месеца. За година към 3 пъти.
Колко хиляди километра си изминал досега (горе-долу, разбира се)? Някъде около 60к.
Сложи ли вече зимните гуми? :D Разбира се.
Бил ли си участник в катастрофи? Ти ли беше виновен? До сега два пъти съм драсвал колата - единия път беше още първия месец на един тесен паркинг в паркирала кола/намерих човека после/, втория на успоредно паркиране в тъмното не видях, че има ниска оградка до бордюра и драснах задната броня. Това са ми "произшествията".

,

an7raks
11-08-2016, 15:11
Смяташ ли се за ерудиран? Обоснови отговора си. Не мога да преценя. Смятам, че е от нещата, които околните преценяват по-добре.
За какво мразиш да говориш? Живота на странични хора.
Страх ли те е от смъртта? Как си я обясняваш? Не знам дали разбирам правилно въпроса... Определено не искам да умра било то сега или след 100 години, но това не ме спира да правя неща, които имат сериозен потенциал да ме убият. Изцяло безопасният и премислен начин на живот ми се вижда адски сив и не бих искал да го водя. Знам, че не е точен отговор на въпроса, но не мога да го формулирам, защото хем не ми се умира, хем не съм от хората, които изтръпват при мисълта за височини, скорост и подобни.
Никак не си обяснявам смъртта. Адски ми е странно как така един човек се ражда, върши разни работи и после изчезва. Не вярвам в задгробен живот, но ми харесва идеята.
Кое е кулинарното изкушение на което не можеш да устоиш? Не съм голям чревоугодник... Да речем домашен сладолед. :D
Сподели една негативна своя страна. Когато се ядосам, трудно контролирам какво говоря и правя.
А сега една положителна. Грижа се за близките си хора.
Любимата ти книга е? По принцип не съм много по художествената литература, но последната, която четох и ми хареса много беше "Синът на полка".
Смяташ ли, че има хора във форума, които смятат an7raks и tori, като едно форумно цяло, а не две различни личности? Не мисля, че има основание за това. Още повече, че в голяма част от темите сме на различни мнения. Естествено, понякога има навика да казва "Ние реших." :D.
Любимият ти форумец? /P.S. tori е ясна/ Не мисля че имам такъв. От доста време насам влизам и мяркам темите отгоре - отгоре. По-рано Чачо ме кефеше, ама той изчезна. Сега бих казал, че лейдито, калпазанката, ти, младата кръв и... супермасив мисля че му беше ника сте ми наравно.
А омразният? Тук също не мога да отговоря точно. Всичките фейкове и тролове ги мразя, щото не са забавни дори.
:p

tori
11-08-2016, 15:20
Кога пък ме чу да казвам „Ние реших!“ ?! :ддд Убиваш ме!

an7raks
11-08-2016, 15:48
Какво ти е хобито? Електроника, коли, картинг.
Спортуваш ли? Ако да -какво? Ако не-какво би искал ? Спортувах активно допреди 3 години, през които от дъжд на вятър съм ходил да тичам и на лостове. Днес за първи път ходих пак на басейна и ми отне точно 15 минути да разбера колко съм закърнял. :D Мисля да си продължа с плуването.
Какви книги харесваш да четеш и имаш ли любима?По принцип не обичам да чета художествена литература, както казах. Веднъж зачета ли се, задължително дочитам, ама е много трудно да се зачета. :D Любима книга съм отговорил.
Предпочитам техническа литература и то да чета за неща, които в момента са ми в главата и ме интересуват.
Какви филми/сериали гледаш ? Гладал ли си GoT? С филмите съм същия като с книгите... Трудно се наканвам да започна да гледам нещо различно от филми, свързани с историята и техниката. Любими сериали - "Живите мъртви", "Синовете на анархията", "Доктор Хаус", руският "Стажанти" и "Кухня"
С коя известна личност би искал да се срещнеш? И от 2та пола ? Няма такива. Не мисля че имам какво да си говоря с кой да е известен.
Къде искаш да си в момента? Във Варна и Русе едновременно. :D
Планина или море ? (за през лятото) Някое закътано плажче, на което най-близкият човек се намира на минимум километър.
Качвал ли си връх Мусала? До някъде с лифта, после пеш.
Къде би искал да живееш? Варна.
Най-хубавият ти спомен от лятото? Много са... :D Да речем последният плаж с моята.
Кои 3 държави искаш да посетиш ? Германия, Япония, САЩ... и всички други... :D
Какво следиш с голям интерес? В момента - резултатите от референдума.
Как откри форума? Не помня и аз вече, честно казано... Нещо търсих май за училище.
С кои съфорумници би искал да се видиш на живо ?( Изключвам жена ти ) Не знам, ако се организира нещо да се съберем повечко хора, вероятно бих присъствал, независимо от това кои са. Ей така, от любопитство.
Ще ходиш ли на концерта на Сабатон и Аксепт другата година? Адски ми е далеч и не знам дали ще имам възможност. Иначе желанието е налице. :)
Коя рок и метъл група(демек 2),чийто членове не са заедно вече,би искал да се съберат и да дойдат в България? Обичам тази музика, но далеч не съм навътре със съставите. Рамщайн искам да дойдат в най-скоро време и по възможност да се съобразят с това кога аз мога да ида. :D
Рок песента,която се сещаш първо,щом те попитат "Коя ти е любимата песен?" Банално - "Nothing else matters"
Бил ли си на рок/метъл концерти? И на кои групи би искал да отидеш? Бил съм на някакви безизвестни(основателно) русенски групи и горчиво съжалявам за това. Иначе, бих искал да отида на Рамщайн, както казах и на АС/DC.
От кога слушаш качествена музика? 6-ти клас някъде.
Бира или водка? Зависи от повода и атмосферата, може и двете/което, впрочем не е толкова страшно, колкото мислят някои хора/.
Каква кола имаш ? И каква кола би искал да имаш ? Mercedes W202 C220 94'. Искам да имам Mercedes W140 S600 за пътищата и Mercedes W124 E500 - Чочоне за играчка в гаража студените месеци и играчка на пистата в топлите.
Как откри форума? И тъй като не съм баш запознат,как се пренесена форумната любов с Тори извън форума? Демек,как се запознахте?И какво първо хареса в нея?(говоря за пръв поглед било то на снимка или на живо) За форума отговорих, а в Тори харесах задника и гърдите, ако говорим за външен вид. :D
Кои съфорумници те дразнят? Всички тролове и фейкове + фишката и оня маймуняк на моменти.
Какво мислиш за дейтона ;д? Нямам никакви впечатления от този субект. :D
Ако имаше възможност,кой починал музикант би върнал? Както казах, не съм навътре със съставите и не искам да се излагам.
А,и кажи за Пенка :D Един път питаше за бившата и аз сътворих най-малоумната история, която може да съществува. Дори не я помня вече съвсем. :D
Любим цитат от книга,песен или филм? "There are no unlockable doors
There are no unwinable wars
There are no unrightable wrongs
Or unsignable songs
There are no unbeatable odds
There are no believable gods
There are no unnameable names
Shall I say it again, yeah
There are no impossible dreams
There are no invisible seams
Each night when the day is through
I don't ask much I just want you I just want you
There are no uncriminal crimes
There are no unrhymable rhymes
There are no identical twins or forgivable sins
There are no incurable ills
There are no unkillable thrills
One thing and you know it's true,
I don't ask much I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
I'm sick and tired of bein' sick and tired
I used to go to bed so high and wired, yeah yeah, yeah, yeah
I think I'll buy myself some plastic water
I guess I should have married Lennon's daughter, yeah yeah, yeah, yeah
There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls
No legitimate kings or queens, do you know what I mean?
Yeah
There are no indisputable truths
And there ain't no fountain of youth
Each night when the day is through,
I don't ask much
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you.
Yeah, yeah, yeah
I just want you
I just want you,
Hey, yeah
I just want you.
Yeah, yeah, yeah
I just want you, hey
I just want you
I just want you"
Не можах да си избера, съжалявам. :D
Тва е от мен,засега.
Розово магаре.

smilegirl12
11-08-2016, 16:29
Със тори ли ти е най-стойностната връзка, която си имал?
Каква е мечтаната ти професия?
Какви филми гледаш?

an7raks
11-08-2016, 16:38
Със тори ли ти е най-стойностната връзка, която си имал? Категорично да.
Каква е мечтаната ти професия? Мечтаната - пилот на самолет, независимо дали пътнически или боен, стига ако е боен, да е за България, не за НАТО(САЩ).
Какви филми гледаш? Хорърите харесвам.
Мармот.

deitona22
11-08-2016, 16:45
От къв зор "розово магаре"?
Готви ли ти муската Торито?
Какво искаш да ти сготви ей сега?
От Марешки ли зареждаш?

an7raks
11-08-2016, 16:57
От къв зор "розово магаре"? Просто поредната простотия, която ми мина през акъла в него момент...
Готви ли ти муската Торито? Мусака - не, ама други неща ми готви, когато съм поискал. Не съм фен на мусаката много.
Какво искаш да ти сготви ей сега? Пилешки хапки, ама истински, както ги прави, не от тея готовите.
От Марешки ли зареждаш? Газ(метан) - не, щото няма във Варна, ама бензин - да.
Радиатор.

Грозния
11-08-2016, 17:02
Как се срещна с торито?

От колко време сте заедно?

LoadRunner
11-08-2016, 17:10
от 1 път http://i.imgur.com/LYIg3sV.png
ако се напъна ще я врътна, не е огромна философия, хх

не е ли философия?
https://i.imgur.com/OkDufwW.jpg

Антракс------> http://www.deadwhale.com/play.php?game=774? ?
(може да не си пускаш първия мизерен резултат, иска си малко тренинг)

tori
11-08-2016, 17:18
А, песента! <3

Клинтън или Тръмп?
Шоколад или сладолед?
Сини или зелени очи? Черни или кафяви? Сиви или пъстри?
Големи или малки цици?
Вечер вкъщи или вечер на бар?
Сладко или солено?
Червено или черно?
Нерги или цигани?
Чай или кафе?

Какво е времето вътре в теб и какво ти липсва за пълно щастие?
Днес какво прави - отначалото до края?
Боя решение ли е? В какви ситуации, ако да?
Какво от Варна ти липсва във София?
Обичаш ли приказки?
Какво яде и пи последно?
Любим аромат?

an7raks
11-08-2016, 17:22
Антракс------> http://www.deadwhale.com/play.php?game=774? ?
(може да не си пускаш първия мизерен резултат, иска си малко тренинг)

утф? тва ще го пропусна... :D

an7raks
11-08-2016, 17:30
А, песента! <3

Клинтън или Тръмп? Не ми дреме, на един континент и един океан са от мен.
Шоколад или сладолед?СЛАДОЛЕД!
Сини или зелени очи? Черни или кафяви? Сиви или пъстри?Сини. Кафяви. Пъстри.
Големи или малки цици? Средни и съразмерни.
Вечер вкъщи или вечер на бар? Зависи от настроението и компанията. За събиране на много хора - бар.
Сладко или солено?Сладко.
Червено или черно?Зависи за какво, но да речем червено.
Нерги или цигани? Все едно да питаш БСП или ГЕРБ... Да речем Негри - могат да бъдат полезни.
Чай или кафе? Чай.

Какво е времето вътре в теб и какво ти липсва за пълно щастие?Облачно, ама без дъжд. Ти, нашите, колата.
Днес какво прави - отначалото до края? Събудих се, хапнах, измих се, отидох на уни, направих едно от най-безсмислените упражнения в програмата ми, ходих на плуване, минах през магазина, седнах на компа, ядох, сега пак съм на компа.
Боя решение ли е? В какви ситуации, ако да? Да, ако отсреща имаш малоумен човек или озлобено животно.
Какво от Варна ти липсва във София? Близките, морето и всичко останало.
Обичаш ли приказки? Да, ама не на филми.
Какво яде и пи последно? Пушени свински гърди и водка със сок.
Любим аромат? Изгорели газове от двутактова машина.

Слон.

an7raks
11-08-2016, 17:32
Как се срещна с торито? На плажа.

От колко време сте заедно?07.12.2014

Кърмит.

Грозния
11-08-2016, 17:37
Кърмит.Какъв плаж през декември???