Влез

View Full Version : ХАРЕСВАТЕ ЛИ ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА

obey_swagmaster
10-11-2016, 20:03
Здравейте. Решил съм да изненадам едно момиче, което харесвам с плюшено мече. Интересува ме обаче ако не й хареса или пък ако го сметне за изтъркано? Моля ви кажете ми дали и вие ги харесвате и как ще реагирате ако ви подари някой неочаквано! :)

anonymous908491
10-11-2016, 20:33
харесвам ги
кога ще ми купиш

Грозния
10-11-2016, 20:58
Здравейте. Решил съм да изненадам едно момиче, което харесвам с плюшено мече. Интересува ме обаче ако не й хареса или пък ако го сметне за изтъркано? Моля ви кажете ми дали и вие ги харесвате и как ще реагирате ако ви подари някой неочаквано! :)Това е мега детинско според мен. Ако искаш да я сваляш и си готов да похарчиш пари, аз бих ти предложил няколко по-готини и по-полезни алтернативи според бюджета ти:
1. Покана за кафе/сладкарница.
2. Кино.
3. Вечеря.
4. Билети за концерт на музика която ТЯ харесва.

Някое от тия неща, ще ѝ направи по-добро впечатление, отколкото някакво си плюшено мече, освен ако тя не е на 5 години :D! Успех брат :) !

fanton1
10-12-2016, 04:38
Това е мега детинско според мен. Ако искаш да я сваляш и си готов да похарчиш пари, аз бих ти предложил няколко по-готини и по-полезни алтернативи според бюджета ти:
1. Покана за кафе/сладкарница.
2. Кино.
3. Вечеря.
4. Билети за концерт на музика която ТЯ харесва.

Някое от тия неща, ще ѝ направи по-добро впечатление, отколкото някакво си плюшено мече, освен ако тя не е на 5 години :D! Успех брат :) !

Всичко това което каза е вярно до някаква степен, но момичета много, някои ги харесват повече от това да ходят някъде си.
Все пак това е на базата- проба грешка, докато накрая не намериш това което й харесва на момичето.

inewton
10-12-2016, 07:12
На колко години е, че ще й подаряваш плюшено мече? Под 10?

divergent
10-12-2016, 07:15
Аз съм на 19 и за мен плюшките си остават класика и още им се кефя. Познавам и много други момичета на моята възраст, които направо обожават плюшени играчки, така че едва ли твоето момиче ще го сметне за изтъркано. Относно харесването, там си е до човека, може да е по-малка от нас, но да го сметне за детинско. (Братовчедка ми е на 13 и вече забута всички играчки в кашони в склада.) Нещата са много относителни и няма как да ти кажем дали ще хареса мечето или не, но все пак везните клонят повече към положителната реакция. :)

Smrazqvashta
10-13-2016, 06:15
харесвам ги
кога ще ми купиш

аз ще ти подаря плюшено глиганче ; искаш?

-------------------------------------------

Авторе различни жени, различни предпочитания. И все пак мисля, че жеста е най-важен.

qkataa_123
10-15-2016, 14:52
Ами би се зарадвала ама зависи на каква възраст е :)

baby_baby
10-15-2016, 19:04
Всяко момиче е различно

Аз ги харесвам но повече харесвам букети

Грозния
10-15-2016, 19:08
Всяко момиче е различно

Аз ги харесвам но повече харесвам букетиИ най-харесваш джипове, кажи си :) !

NomNomNom
10-16-2016, 15:45
На нито една възраст не съм ги харесвала и не виждам смисъл от тях дори като играчка за деца.
Някаква игра тип cards against humanity, монополи ?

anonimna:D
10-16-2016, 18:29
И аз не съм много по плюшките, но имам две мечета от приятелят ми, на които много се зарадвах. Ама то аз си се радвам на всичко от него де. От специален човек са. Така че, ако момичето държи на теб, каквото и да и подариш, ще.се зарадва. Все пак жестът е важен

dimitreskovt
10-16-2016, 18:30
на 23 съм и харесвам плюшени мечета, имам няколко по леглото. Малки, може би по една педя

Феникс
11-06-2016, 18:18
Това с плюшените играчки наистина е клише и не е важно какво мислят хора от някакъв си тийн сайт, важно е какво мисли тя и какви мислиш ти. Използвай мозъка си и не гледай какво правят другите, измисли нещо оригинално.

Borntobewild..
11-06-2016, 18:28
Аз също ги харесвам, ама според мен са грешно дадени пари :D

KIRIL98
11-07-2016, 14:40
И аз не съм много по плюшките, но имам две мечета от приятелят ми, на които много се зарадвах. Ама то аз си се радвам на всичко от него де. От специален човек са. Така че, ако момичето държи на теб, каквото и да и подариш, ще.се зарадва. Все пак жестът е важен

То тогава да й подари лайно в кутия. Oт специален човек е, значи ще се зарадва maybe :)

Грозния
11-07-2016, 18:00
То тогава да й подари лайно в кутия. Oт специален човек е, значи ще се зарадва maybe :)Тогава обаче, лайното трябва задължително да е от него! Пуска го в една лъскава кутия, връзва я с панделка и ѝ казва:
- Мила, имам подарък за теб, сам съм го направил!
:shock: :razz: :D

П.С. Извинявам се за простотията и ако съм станал твърде гнусен с тоя коментар :oops: !

KIRIL98
11-08-2016, 12:53
Да, да, да :D :D :D