Влез

View Full Version : Бой и страха

AlphaS
10-17-2016, 20:31
Значи , има един дето много ми се отвара без причина и ми се прави на интересен. Излиза ми с изрази като "а ако ти изма-ам една песница" , " искаш ли да те изчекам и да те разбием от бой после " . Знам че ако тръгна да се бия имам шанс , ама някак си почвам да "кипя" от вътре и направо ме разяжда това чувство , не знам как да го махна. Претръпвам и не смея да се забия , не защото ме е страх ами ... не мога да го обясня. Някак си изгарям вътрешно и просто не мога... Дайте съвети ко да прая

Грозния
10-18-2016, 18:23
Не му обръщай внимание.

muhatacece
10-24-2016, 22:58
q boy

wanttolivein2014
11-01-2016, 18:14
Ако нещо тръгне да те тормози просто брой до 3 и удряй. :) Но все пак не е хубаво да се стига до бой, пробвай да поговориш с него, ако това не стане говори с класен/ психоложка/ директор.

heartsdesire
11-01-2016, 19:57
Очевидно тоя е пълен селяндур, въобще не му обръщай внимание, главата горе и хич да не ти пука.

qkataa_123
11-05-2016, 08:31
Просто не се занимавай с него, явно го прави или да те дразни или иска да те уплаши но ти му покажи че не ти пука какво ти говори и че не се страхуваш от него и ще видиш как ще те остави на мира :)

me_&_my_broken_heart
11-05-2016, 09:38
Няма да му мълчиш! Не се оставяй да те тъпчат иначе ще стане по-лошо за теб ;) , тръгне ли да те удря, бой! Покажи му, че се ебава с грешния човек ;) . Дори да те бие няма нищо страшно, важното е, че си показал, че няма да му стойш долу! ;) та такива дето много се правят, после излизат големи страхливци, аз на един така в 8-ми клас, щях да му разбия носа с шише, но се размина само с няколко юмрука ;) след това не посмя да ми каже и дума.

heartsdesire
11-05-2016, 10:56
Няма да му мълчиш! Не се оставяй да те тъпчат иначе ще стане по-лошо за теб ;) , тръгне ли да те удря, бой! Покажи му, че се ебава с грешния човек ;) . Дори да те бие няма нищо страшно, важното е, че си показал, че няма да му стойш долу! ;) та такива дето много се правят, после излизат големи страхливци, аз на един така в 8-ми клас, щях да му разбия носа с шише, но се размина само с няколко юмрука ;) след това не посмя да ми каже и дума.
Не всичко се решава с бой...

me_&_my_broken_heart
11-05-2016, 14:21
Не всичко се решава с бой...

Знам, ама доста често се стига до там..

Грозния
11-05-2016, 16:09
Всички вие, които съветвате автора да скочи на бой, най-много да доведат до там сам да изяде боя :D!

Онзи който се заяжда с него, щеше ли да го прави, ако беше по-слаб и можеше да бъде лесно набит?! Мислете малко (знам че ви е трудно)!