PDA

View Full Version : Счупване на долна челюст

Kraxzol
10-26-2016, 15:28
Здравейте , разгледах доста теми с този проблем,но не с същото лечение , значи стана един бой и ми счупиха долната челюст (с кубинка в лицето) веднага след боя отидох до тоалетна и видях ,че между двата централни зъба има 5мм разстояние , а преди това нямах никакво.Стана ми ясно ,че е или счупена , или просто сцепена(това се надявах) ,оказа се че е счупена от въпросните два зъба почти доло до брадата, да не кажа даже до доло и хирурга ми предложи два варианта шина със заковаване за горната челюст или операция с плака със 6 винта(по които аз поемам разходите.)Та избрах втория вариант защото ми казаха ,че по-бързо ще се възстановя.Оперираха ме , та въпроса ми е някой който да е опериран по същия начин да ми каже след колко време можеше да се храни нормално , защото преди операцията ми казаха ,че до 1 седмица ще се оправ с втория метод, а някой от хирурзите ми намекнаха ,че и с този вид интервенция пак 1 месец ще ям със сламка , каквато е и процедурата със първия вариант ,който е безплатен , А моята струваше 1.800лв , та въпроса ми е ако времето за възстановяване е същото дали съм се прекарал ... Надявам се ,че не.

LoadRunner
10-26-2016, 15:39
доста неприятно
кажи обстоятелствата по счупването и причината

Kraxzol
10-26-2016, 15:44
Еми стана бой в едно кафе , и ме удряха няколко човека , като единия успя да ме уцели един път с крак в лицето и ми я счупи

LoadRunner
10-26-2016, 15:51
да но не смяташ ли да търсиш права по съдебен път дори и ако си виновен
за да ти платят "поправката"
а ще останат ли следи по външния ти вид след счупена челюст или всичко е поправимо и зараства коректно

или родителите ти "не са от тоя тип хор" които да мислят за теб един вид

haritov
10-26-2016, 21:19
втория ти спестява доста неудобства и наистина е по-бърз

Kraxzol
10-27-2016, 14:46
да но не смяташ ли да търсиш права по съдебен път дори и ако си виновен
за да ти платят "поправката"
а ще останат ли следи по външния ти вид след счупена челюст или всичко е поправимо и зараства коректно

или родителите ти "не са от тоя тип хор" които да мислят за теб един вид

Еми по принцип имам всичко нужно ,за да ги осъдя освен най-важното - доказателства , бяха с маски.По външния вид нямам проблеми , операцията я направиха от вътрешната страна , след като изрязаха пространството под долната устна и после си го зашиха

Kraxzol
10-27-2016, 14:51
втория ти спестява доста неудобства и наистина е по-бърз

Мерси за отговора , и аз се надявам да е така , а и се надявам никога да не изпитвате това чувство - пред вас да има пълна маса със всякви видове салати и 3 различни мезета , А да не можете да ги кусате , не е приятно :(

LoadRunner
10-27-2016, 15:52
Еми по принцип имам всичко нужно ,за да ги осъдя освен най-важното - доказателства , бяха с маски.По външния вид нямам проблеми , операцията я направиха от вътрешната страна , след като изрязаха пространството под долната устна и после си го зашиха

явно и ти не си стока щом е имало организирано нападение срещу теб, и нема как да не си сигурен кой е бил

Kraxzol
10-27-2016, 16:13
явно и ти не си стока щом е имало организирано нападение срещу теб, и нема как да не си сигурен кой е бил

Аз знам кой е бил , просто нема как да го докажа :D , А за тва дали съм стока , нормален студент съм , тия от другата страна не са стока :) , А за по-подробна информация пиши на лично ако има такава опция ,щото тва дето ще го кажа не е за тука