Влез

View Full Version : Баба ми е исперкулясала

ismailyk
11-11-2016, 15:22
Здравейте пичове и пички на 16 години съм :) Силно се надявам да сънувам това което ще напиша.

Та така по ирония на съдбата баба ми е луда. Сега ще ви обясня.
По цял ден обикаля из апартамента не ляга не сяда ляга си към 2 часа и става във 6 часа и отново почва да обикаля като призрак е буквално.Аз от нея една чекия както се вика не мога да ударя (то си е и така).Когато заключа вратата на стаята ми за да не може да влиза, тя почва да удря по вратата и вика със цяло гърло ,,тук се вършат нередности,,не съм си бил чикия от около 6 месеца. Е днеска във училище не издържах помолих класната да ме пусне да отида до тоалетна,пусна ме,влязох във кабинката и почнах свърших за има няма 30 секунди :) (рекордьор а:) ) По цял ден е във къщи и пуска сръбска музика от телевизора и почва да пее да вика да танцува.Казах на баща ми ,,ние тука какво сме психиатрия или дом,, той ми вика ,,ще я търпим,, . Кажете ми аз какво да правя.
Сега аз съм пуснал музика и ми вика ,,Терорист,терорист,,

Кажете ми какво да правя.

Ще се радвам ако и някое младо момиче на около 20-25 годишна възраст ми прати нейна снимка :)))

divergent
11-11-2016, 15:34
Ти си за психиатрия, не баба ти.

ismailyk
11-11-2016, 15:37
защо ?

ismailyk
11-11-2016, 15:43
Ти си за психиатрия, не баба ти.

Извинявам се, ако съм те обидил със нещо.

muhatacece
11-11-2016, 15:45
Ще търпиш, браточка. Както е казал баща ти, ще търпиш, а баба ти няма ли други близки, които да се грийат за нея ?

ismailyk
11-11-2016, 15:49
Ще търпиш, браточка. Както е казал баща ти, ще търпиш, а баба ти няма ли други близки, които да се грийат за нея ?

Абе какво да ти кажа има другия и син (чичо ми ) ама той е казал че не може да я издържи за повече от 3 дена беше при него за 4 дена и ги побърка там.
От нерви почнах да ям много как не качвам кг не знам ( само се надявам да не стана като Рангел Чеканов :)

Грозния
11-11-2016, 18:32
Заведете жената на лекар да ѝ предпишат някакви хапчета :) !

VinDiesel
11-11-2016, 18:33
Намери й гадже.

LadyTerrible
11-11-2016, 21:09
Е,какво и до тоалетната ли не можеш да отидеш? Да се изкъпеш ли не можеш? :D
Свиквай,такова е положението явно. Прекарвай повече време навън с приятели,спортувай,не стой постоянно вкъщи,ако толкова не издържаш.

ismailyk
11-12-2016, 05:26
Заведете жената на лекар да ѝ предпишат някакви хапчета :) !

Мислиш ли че не пие хапчета ?

ismailyk
11-12-2016, 05:26
Намери й гадже.

Ха разсмя ме.

ismailyk
11-12-2016, 05:29
Е,какво и до тоалетната ли не можеш да отидеш? Да се изкъпеш ли не можеш? :D
Свиквай,такова е положението явно. Прекарвай повече време навън с приятели,спортувай,не стой постоянно вкъщи,ако толкова не издържаш.

1.Слава на бога,мога да отида.
2.За твое сведение се къпя по два пъти на ден.
3.Аз вече съм свикнал яд ме е че не мога да си го ударя :))
4.Мързел ме е да спортувам пробвал съм ама си викам я си почини малко и спирам.

an7raks
11-12-2016, 10:22
Троловете стават все по-тъпи и по-тъпи...

ismailyk
11-12-2016, 10:58
Троловете стават все по-тъпи и по-тъпи...

Нека позная отчаян от живота мъж/жена на около 18-25 годишна възраст, който търси къде да си излее негативната енергия все още живееш със родителите си ?

LadyTerrible
11-12-2016, 16:10
Струва ми се,че малко прекаляваш.Пишеш тук за мнение,а говориш на "въпреки"...

problem4
11-12-2016, 17:53
Няма какво да направиш. Ще живее във вас докато е жива. Говорете с нея да не лопа по вратата. Невъзпитано е държанието на баба ти. Щом си заключил трябва да има уважение над личното ти пространство.
За сръбската музика няма какво да се направи. Тя ще пее докато е жива, което е ужасно, защото това е музика, която нестава за слушане.
Може да излизаш повече от вас и да не се ядосваш с нея.
Докато е жива ще търпиш.
Може да мастурбираш когато всички спят.

ismailyk
11-13-2016, 06:08
Няма какво да направиш. Ще живее във вас докато е жива. Говорете с нея да не лопа по вратата. Невъзпитано е държанието на баба ти. Щом си заключил трябва да има уважение над личното ти пространство.
За сръбската музика няма какво да се направи. Тя ще пее докато е жива, което е ужасно, защото това е музика, която нестава за слушане.
Може да излизаш повече от вас и да не се ядосваш с нея.
Докато е жива ще търпиш.
Може да мастурбираш когато всички спят.

Ох докато е жива ли ОФ . Не знам но аз мисля като стана на 18 веднага да се махам защото аз сега имам гадже и не смея да я поканя да се запознаят (баща ми поиска) То ако я поканя един бог знае какво ще стане.

Грозния
11-13-2016, 08:04
Ох докато е жива ли ОФ . Не знам но аз мисля като стана на 18 веднага да се махам защото аз сега имам гадже и не смея да я поканя да се запознаят (баща ми поиска) То ако я поканя един бог знае какво ще стане.В никакъв случай не кани гаджето у вас ако и тая твоя баба е там! Никой не иска да се натоварва с неадекватни хора и ще се изложиш пред приятелката си.
Кажи го и на баща ти!

ismailyk
11-13-2016, 10:04
В никакъв случай не кани гаджето у вас ако и тая твоя баба е там! Никой не иска да се натоварва с неадекватни хора и ще се изложиш пред приятелката си.
Кажи го и на баща ти!

Много ясно че няма да е поканя във нас

muhatacece
11-14-2016, 13:12
Еми да, както някои хора казаха, излизай да спортуваш(колкото и да те мързи, ще убиваш време и няма да си в контакт с баба си), а тъкмо ще влезеш във форма или ще поддържаш такава. Излизай по-често с гаджето си и се връщай по-късно във вас, предполагам, че баба ти не си ляга по късно от 10-11 ? Излизай и с приятели, а какво остава за ученето и усамотението-не знам, няма да имаш такова :D