.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Banned

Баба ми е исперкулясала

Здравейте пичове и пички на 16 години съм Силно се надявам да сънувам това което ще напиша.

Та така по ирония на съдбата баба ми е луда. Сега ще ви обясня.
    По цял ден обикаля из апартамента не ляга не сяда ляга си към 2 часа и става във 6 часа и отново почва да обикаля като призрак е буквално.Аз от нея една чекия както се вика не мога да ударя (то си е и така).Когато заключа вратата на стаята ми за да не може да влиза, тя почва да удря по вратата и вика със цяло гърло ,,тук се вършат нередности,,не съм си бил чикия от около 6 месеца. Е днеска във училище не издържах помолих класната да ме пусне да отида до тоалетна,пусна ме,влязох във кабинката и почнах свърших за има няма 30 секунди (рекордьор а ) По цял ден е във къщи и пуска сръбска музика от телевизора и почва да пее да вика да танцува.Казах на баща ми ,,ние тука какво сме психиатрия или дом,, той ми вика ,,ще я търпим,, . Кажете ми аз какво да правя.
    Сега аз съм пуснал музика и ми вика ,,Терорист,терорист,,

Кажете ми какво да правя.

Ще се радвам ако и някое младо момиче на около 20-25 годишна възраст ми прати нейна снимка ))

Мега фен Аватара на divergent
    Ти си за психиатрия, не баба ти.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Ти си за психиатрия, не баба ти.
    Извинявам се, ако съм те обидил със нещо.

Banned
    защо ?

Супер фен
    Ще търпиш, браточка. Както е казал баща ти, ще търпиш, а баба ти няма ли други близки, които да се грийат за нея ?

Banned
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Ще търпиш, браточка. Както е казал баща ти, ще търпиш, а баба ти няма ли други близки, които да се грийат за нея ?
    Абе какво да ти кажа има другия и син (чичо ми ) ама той е казал че не може да я издържи за повече от 3 дена беше при него за 4 дена и ги побърка там.
    От нерви почнах да ям много как не качвам кг не знам ( само се надявам да не стана като Рангел Чеканов

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Заведете жената на лекар да ѝ предпишат някакви хапчета !

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Заведете жената на лекар да ѝ предпишат някакви хапчета !
    Мислиш ли че не пие хапчета ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Намери й гадже.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Намери й гадже.
    Ха разсмя ме.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Е,какво и до тоалетната ли не можеш да отидеш? Да се изкъпеш ли не можеш?
    Свиквай,такова е положението явно. Прекарвай повече време навън с приятели,спортувай,не стой постоянно вкъщи,ако толкова не издържаш.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Е,какво и до тоалетната ли не можеш да отидеш? Да се изкъпеш ли не можеш?
    Свиквай,такова е положението явно. Прекарвай повече време навън с приятели,спортувай,не стой постоянно вкъщи,ако толкова не издържаш.
    1.Слава на бога,мога да отида.
    2.За твое сведение се къпя по два пъти на ден.
    3.Аз вече съм свикнал яд ме е че не мога да си го ударя )
    4.Мързел ме е да спортувам пробвал съм ама си викам я си почини малко и спирам.

Мега фен Аватара на an7raks
    Троловете стават все по-тъпи и по-тъпи...

Banned
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Троловете стават все по-тъпи и по-тъпи...
    Нека позная отчаян от живота мъж/жена на около 18-25 годишна възраст, който търси къде да си излее негативната енергия все още живееш със родителите си ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Струва ми се,че малко прекаляваш.Пишеш тук за мнение,а говориш на "въпреки"...

problem4
    Guest
    Няма какво да направиш. Ще живее във вас докато е жива. Говорете с нея да не лопа по вратата. Невъзпитано е държанието на баба ти. Щом си заключил трябва да има уважение над личното ти пространство.
    За сръбската музика няма какво да се направи. Тя ще пее докато е жива, което е ужасно, защото това е музика, която нестава за слушане.
    Може да излизаш повече от вас и да не се ядосваш с нея.
    Докато е жива ще търпиш.
    Може да мастурбираш когато всички спят.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от problem4 Виж мнението
    Няма какво да направиш. Ще живее във вас докато е жива. Говорете с нея да не лопа по вратата. Невъзпитано е държанието на баба ти. Щом си заключил трябва да има уважение над личното ти пространство.
    За сръбската музика няма какво да се направи. Тя ще пее докато е жива, което е ужасно, защото това е музика, която нестава за слушане.
    Може да излизаш повече от вас и да не се ядосваш с нея.
    Докато е жива ще търпиш.
    Може да мастурбираш когато всички спят.
    Ох докато е жива ли ОФ . Не знам но аз мисля като стана на 18 веднага да се махам защото аз сега имам гадже и не смея да я поканя да се запознаят (баща ми поиска) То ако я поканя един бог знае какво ще стане.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ismailyk Виж мнението
    Ох докато е жива ли ОФ . Не знам но аз мисля като стана на 18 веднага да се махам защото аз сега имам гадже и не смея да я поканя да се запознаят (баща ми поиска) То ако я поканя един бог знае какво ще стане.
    В никакъв случай не кани гаджето у вас ако и тая твоя баба е там! Никой не иска да се натоварва с неадекватни хора и ще се изложиш пред приятелката си.
    Кажи го и на баща ти!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    В никакъв случай не кани гаджето у вас ако и тая твоя баба е там! Никой не иска да се натоварва с неадекватни хора и ще се изложиш пред приятелката си.
    Кажи го и на баща ти!
    Много ясно че няма да е поканя във нас

Супер фен
    Еми да, както някои хора казаха, излизай да спортуваш(колкото и да те мързи, ще убиваш време и няма да си в контакт с баба си), а тъкмо ще влезеш във форма или ще поддържаш такава. Излизай по-често с гаджето си и се връщай по-късно във вас, предполагам, че баба ти не си ляга по късно от 10-11 ? Излизай и с приятели, а какво остава за ученето и усамотението-не знам, няма да имаш такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си