View Full Version : Какво да й подаря за Коледа
muhatacece
11-11-2016, 16:09
Здравейте, възлюбени.
Скоро идва Коледа и аз се чудя какво да подаря на приятелката ми. Заедно сме от 5 месеца, тя е на 15, ще прави 16 и както всяко момиче на тези години си пада по лигавщини. Та, какво да й подаря ? За сега се спирам на 2 фланелки "King" и "Queen", звучи хипер банално, но пък знам че си пада по такива неща ("relationship goals") и ще й хареса, но бих се радвал да чуя и вашето мнение.
divergent
11-11-2016, 16:14
Нейното мнение е по-важно от нашето, щом се кефи на тези couple shirts, избери нещо такова. Само че защо не се спреш на суичъри? Тъкмо ще е по-рядко срещано от тениските, а пак ще ѝ хареса. И можеш да избереш сам дизайна и да ги поръчаш в студио.
baby_baby
11-11-2016, 16:43
Щом си пада по такива неща и подари една такава блуза ще се зарадва
LadyTerrible
11-11-2016, 20:56
Всички ти го казваме-щом знаеш какво би харесала,давай.
По мое лично мнение най-хубавите подаръци не са материални,но и за това времето ще дойде. :)
muhatacece
11-12-2016, 13:59
Е, не ми го е казвала лично, че харесва такива тениски, но просто й личи, че ще й хареса, а и искам, и друго мнение, все пак :D
Аз съм се спрял на 2 фланелки с качулка, нещо като суичър, но без цип.
4ernataKotka
11-24-2016, 14:31
Като жена ще ти кажа, че е трудно да се уцели размера... моя приятел ми е подарявал няколко пъти дрехи и винаги бях недоволна как ми седи (може би, проблема е в мен :D ). Миналата година за 30 лева зарадвах целия офис с коледни подаръци (https://banana.bg/601-koledni-podaraci).. ее беше по-нещо малко но от сърце.
kamelia35
11-24-2016, 19:56
Като жена ще ти кажа, че е трудно да се уцели размера... моя приятел ми е подарявал няколко пъти дрехи и винаги бях недоволна как ми седи (може би, проблема е в мен :D ). Миналата година за 30 лева зарадвах целия офис с коледни подаръци (https://banana.bg/601-koledni-podaraci).. ее беше по-нещо малко но от сърце.
Е и колко човека сте в офиса, 3-ма :) Какво им подари, ако не е тайна?
4ernataKotka
11-25-2016, 07:03
Е и колко човека сте в офиса, 3-ма :) Какво им подари, ако не е тайна?
Почти позна, 5-ма и сме само жени, Им взех по една свещичка, от промоционалните разбира се, да си отбия номера, както се казва. Хем, че бяха евтинки, хем, доста сладки. :) Колежките бяха доволни