Влез

View Full Version : Мацка Козирог

palpatine
11-28-2016, 11:07
И как да я сваля ? :/

4ernataKotka
11-28-2016, 11:25
:) много забавно, имам няколко познати момичета със същата зодия. Какво мога да кажа за тях, много умни, добри и нежни момичета. Можеш да пробваш, първо, с непринудени жестове, просто да си по-внимателен към нея, от колкото към другите жени. Пробвай да я сразиш с интеллект.

michaelis
11-28-2016, 11:29
И как да я сваля ? :/

аз бих погледнал китайските зодии те за мен са доста по-точни макар, че всеки си е индивидуален характер просто в дадена зодия има някои общи черти и нищо повече

Edit: ето брачед незнам опраай се :D

https://hotzodiac.wordpress.com/2015/05/09/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B3-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8F%D1%89-%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B3-22-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC/

michaelis
11-28-2016, 12:39
:) много забавно, имам няколко познати момичета със същата зодия. Какво мога да кажа за тях, много умни, добри и нежни момичета. Можеш да пробваш, първо, с непринудени жестове, просто да си по-внимателен към нея, от колкото към другите жени. Пробвай да я сразиш с интеллект.

е само с козирозите ли е така ? А другите женски зодиакални представителки там няма ядове тъй ли и може през просото ? :D мм не бих казал. Аз лично с козирог съм нямал никакви проблеми може би защото и аз съм рогато, да чувствени, интелигентни, но с ината им трябва да се внимава. А с коткитеeeee (лъвиците) .... е там много противоречия, ужаст, до такава степен съм развил 6то чувство, че ги надушвам котките с проблемите от километри :D

LadyTerrible
11-28-2016, 15:20
Астрологията е много недоразбрана наука.
Повечето хора си нямат на идея за какво става въпрос и само четат глупости в интернет и не дай си Боже после ги прилагат.
Това,че знаеш зодията на момичето изобщо нищо не значи.От астрологична гледна точка зодията е само едно миниатюрно парченце от пъзела.Зодиакалният знак сам по себе си не определя човека.
Моят съвет е да не четеш такива неща,за да разбереш "как да я свалиш",а положи усилия да опознаеш момичето,да разбереш какво я вълнува и с какво се занимава.
Казвам тези неща само за да ти покажа как да не си усложняваш живота с неща,които не разбираш и по всяка вероятност няма да ти помогнат.
Всеки човек е уникален сам по себе си,както и неговата натална карта. :)

michaelis
11-28-2016, 16:19
Астрологията е много недоразбрана наука.
Повечето хора си нямат на идея за какво става въпрос и само четат глупости в интернет и не дай си Боже после ги прилагат.
Това,че знаеш зодията на момичето изобщо нищо не значи.От астрологична гледна точка зодията е само едно миниатюрно парченце от пъзела.Зодиакалният знак сам по себе си не определя човека.
Моят съвет е да не четеш такива неща,за да разбереш "как да я свалиш",а положи усилия да опознаеш момичето,да разбереш какво я вълнува и с какво се занимава.
Казвам тези неща само за да ти покажа как да не си усложняваш живота с неща,които не разбираш и по всяка вероятност няма да ти помогнат.
Всеки човек е уникален сам по себе си,както и неговата натална карта. :)

зодиакалния знак не определя човека на 100%, но има някои закономерности и общи черти don't you think ?

LadyTerrible
11-28-2016, 17:04
зодиакалния знак не определя човека на 100%, но има някои закономерности и общи черти don't you think ?

Всеки може да се припознае или да припознае някого в общите приказки в интернет.Общите черти са твърде абстрактни и твърде "общи",ако ме разбираш.
Ако всъщност се замислиш,повечето хора,които познаваш имат толкова общо с описанието на зодията си в някакъв сайт,колкото и нямат.

michaelis
11-28-2016, 17:12
Всеки може да се припознае или да припознае някого в общите приказки в интернет.Общите черти са твърде абстрактни и твърде "общи",ако ме разбираш.
Ако всъщност се замислиш,повечето хора,които познаваш имат толкова общо с описанието на зодията си в някакъв сайт,колкото и нямат.

ок намери се някъде там, виж какво са написали и после кажи така ли е ? ако искаш и на английски, немски също ги има просто направи един тест.

http://www.chudesa.net/%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B8/

LadyTerrible
11-28-2016, 17:19
Какво да кажа така ли е... :D Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.

michaelis
11-28-2016, 17:28
Какво да кажа така ли е... :D Дали всички,родени в моята година сме като в описанието?
Ти смяташ ли,че всички хора от твоя набор имат едни и същи характеристики? Забавно е за четене,но не бива да се взима за чиста монета.
Занимавала съм се с натална астрология достатъчно,за да знам кое откъде идва.Както казах-зодиакалният знак е само миниатюрно парче от цялостната картина.

не се измъквай по чорапи :D

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ? :)

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?

LadyTerrible
11-29-2016, 08:15
не се измъквай по чорапи :D

ей ти друг сайт произволно взет и ми напиши дали съответства на твоята натура, не казвам, че не край всички са едни и същи но в общи линии пише ли нещо вярно или нье ? :)

http://www.astrohoroscopes.info/horse-chinese-zodiac/

какво си от тези китайски глупости ?

Не се измъквам по никакъв начин. :D
Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край.Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.

michaelis
11-29-2016, 08:26
Не се измъквам по никакъв начин. :D
Чела съм достатъчно по тези въпроси.Чела съм какво пише за моята зодия къде ли не и има неща,които винаги съм смятала за неверни и непълни и още е така.Имам и близки хора,които нямат нищо общо със зодията си.
Чети си и се информирай,щом ти е интересно.Пак казвам-всеки може да се припознае в някакъв текст,в повечето случаи човек иска да види определено нещо и вижда само него и край. Не отричам,че за всеки зодиакален знак някои неща са характеризиращи,но много повече зависи от асцендента и десцендента на човека,не само от слънчевият знак.Както и да е ,не мисля,че подобни обяснения имат място тук.Това не е езотеричен сайт.

еми измъкваш се по терлици, въртиш, сучеш та слънцето, та планетите извънземните и пак с половин уста признаваш :D Не е езотеричен сайт, но младежа искаше да знае що за птици са мацките козирози. :)

LadyTerrible
11-29-2016, 08:45
Нищо не въртя и не суча.Давам информация на младежа-поне като я търси,да знае къде и как и да не се забърква с неща,които не разбира и няма да помогнат,само илишни филми.Това да "сваляш" някого според зодията му са пълни глупости.Точка.
Признавам с половин уста,защото пак -ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН САМ ПО СЕБЕ СИ,КАКТО И НАТАЛНАТА МУ КАРТА.Очакваш да ти кажа,че всичко е вярно и се припокрива "в общи линии",обаче мен "общи линии" не ме вълнува и не смятам,че някой трябва да взима присърце подобни неща.Чети си каквото ти е интересно и ако искаш го прилагай,никой не ти пречи. :)
Аз изказах вече своето мнение към автора.

michaelis
11-29-2016, 08:50
Нищо не въртя и не суча.Давам информация на младежа-поне като я търси,да знае къде и как и да не се забърква с неща,които не разбира и няма да помогнат,само илишни филми.Това да "сваляш" някого според зодията му са пълни глупости.Точка.
Признавам с половин уста,защото пак -ВСЕКИ ЧОВЕК Е УНИКАЛЕН САМ ПО СЕБЕ СИ,КАКТО И НАТАЛНАТА МУ КАРТА.Очакваш да ти кажа,че всичко е вярно и се припокрива "в общи линии",обаче мен "общи линии" не ме вълнува и не смятам,че някой трябва да взима присърце подобни неща.Чети си каквото ти е интересно и ако искаш го прилагай,никой не ти пречи. :)
Аз изказах вече своето мнение към автора.

ми ок, точка, тире, аз също не съм ги избирал по зодии гаджетата. Просто след време се поинтересувах и констатирах доста верни неща, за минали събития и връзки, за мое у чудване и сексуално напасване което пък съвсем не вярвах е да ама уви.

LadyTerrible
11-29-2016, 08:52
ми ок, точка, тире, аз също не съм ги избирал по зодии гаджетата. Просто след време се поинтересувах и констатирах доста верни неща, за минали събития и връзки, за мое у чудване и сексуално напасване което пък съвсем не вярвах е да ама уви.
А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече :D

michaelis
11-29-2016, 09:12
А сега да не почнеш да ги избираш по зодии вече :D

мене са ме избрали вече за нейн ущърб :D, не че не може да се промени нещо, но просто констатирах за предишни връзки. Даже и до ден днешен не разбрах за миналата връзка защо любовта към персоната беше така огромна, сексуалност супер да но винаги в спор и винаги караници и скандали като сме един до друг - лошо (не беше лошо само един върху друг) иначе на разстояние не можехме един без друг - е там и "звездите бяха безсилни" макар, че като се поразрових после констатирах някой неща :D:D:D:D

dany_dd56
11-29-2016, 13:49
Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.

VinDiesel
11-29-2016, 16:01
Много четете ми се струва...

an7raks
11-29-2016, 16:05
Според хороскопа на древните майни най-ефективният начин е чрез бърз и точен удар отзад точно в основата на черепа.

michaelis
11-29-2016, 17:28
Аз лично съм "мацка" Козирог и съм чела много неща за зодията и ни изкарват какви ли не. Единственото, за което мога да се съглася е ината, наистина държим на своето до край, но не е ли така с всеки.

ми не само с рогатите е така :D Е тъкмо ти си "рогата мадама" дай няколко съвета на съфорумеца как да борави с вас :)

michaelis
11-29-2016, 17:30
Много четете ми се струва...

хаххх, спирам обещавам :D

palpatine
11-30-2016, 21:54
Благодаря отзовалите се.. :) Но ще може ли да конкретизирате още малко.. Какво ги привлича в момчетата , такива неща

Blab
11-30-2016, 22:21
не се дръж по никакъв по-специален начин.
заяви интерес към нея, бъди постоянен и търпелив.
тя ще те проверява, ще те подлага на множество тестове, ще ти слага капани, за да прецени дали си "достоен"; ако е малка, по-силно и по-бързо ще (по)вярва в любовта, ако вече са й разбивали сърцето - успех! генерално жени козирог не се занимават с несериозни/временни/повърхностни хора и неща, освен ако нямат други доминанти или вече са били наранени и са изключили романтичното в себе си.

иначе, отново - бъди си ти, това е най-добрата стратегия; успех, дано се получи!))

galaxy29
11-30-2016, 22:44
оставете животните на мира, гадни зоофили : (