Влез

View Full Version : Confusion?!

ZuzzaFuzza
11-30-2016, 06:29
Здравейте, мм пише ви момче на 18г.. Таа, както разбрахте от заглавието, темата ми е сеързана с това, че съм объркан..
Има едно момиче, с което си пишем всеки ден, виждаме се в даскало, говорим си по месинджър и т.н.
Наскоро ѝ признах, че имам по-такива чувства към нея... Абе направо дс си го кажа - харесвам я! За мой късмет получих същият отговор, но не билс готова, трябвало да прецени. Почнах да ѝ обръщам повечко внимание. Нещо бвх се разлигавил онзи ден и тя се ядоса, та каза, че не ѝ било до гаджета сега, което мен ме огорчи.. След това исках съвет от една приятелка, ковто горе-долу ми помогна, но явно не е достатъчно поне за сега.
Как да подходя? Някакви мнения? :)

Smrazqvashta
11-30-2016, 07:08
Какво е поведението и към теб сега?

VinDiesel
11-30-2016, 10:23
Не се занимавай повече с нея. Ще видиш, че нищо няма да стане или ще станеш каишко.

LadyTerrible
11-30-2016, 19:20
Според мен засега я остави и не й обръщай толкова внимание.Ако продължиш да тичаш след нея,ще си изгубиш мноого време с глупости,пък и тя все "няма да знае какво иска".
Ако случайно й дойде акъл в главата,тя ще те потърси.Ако не-значи си направил правилния избор. :)

ZuzzaFuzza
12-01-2016, 05:10
Да добавя.
Бях на рд на една приятелка и на нея ѝ стана тъпо.
Удраха ма и пак и стана кофти.
Смисъл някви такива "дреболии" и почва уж да ревнува.

ZuzzaFuzza
12-01-2016, 05:11
Вчера една нейна приятелка ми направи намек да я прегърна и някви такива. Хванах я за ръка и възрази, даже ѝ стана яко. Може би проблемът е в действията..