PDA

View Full Version : Болки ведна след ходене до тоалетна



Vessy.mvm
12-12-2016, 18:03
Здравейте, момиче съм на 15г. почти 16
С приятеля ми сме от 6м заедно и преди 3 дена за първи път правихме секс. Искам да отбележа, че нямаше кръв след като се скъса хименът. Знам че това е нормално при някой момичета. Не се притеснихме за това. *използвахме презерватив*
На следващия ден потече почти незабелязваща се кръв, и след като се изпишках ме заболя много, но след няколко секунди спря болката. Вече 2ри ден е така. И ме кара все по-често да ходя до тоалетна, дори и да не съм приемала течности.
Допитах се до приятелка, тя ми обясни, че като ми тече малко кръв това е защото яйцеклетката не се е олодила.
Искам да попитам има ли за какво да се притеснявам със секудните болки след ходене до тоалетна и до колко време е възможно да спрът. Имайте впредвид че не мога да кажа на майка ми , защото сме говорили много пъти по темата със секса и тя е твърдо против до навършване на 17-18 години.
Ще се стигне ли до генеколог ако не ми се оправи до няколко дни ?
Благодаря предваеително!

TROLLDADLOLCAKE
12-17-2016, 17:00
..или пък просто имаш вагинална инфекция/възпаление..Подобри драстично личната си хигиена в тази насока и ако до няколко дни няма подобрения потърси гинеколог.

LadyTerrible
12-19-2016, 12:26
Допитах се до приятелка, тя ми обясни, че като ми тече малко кръв това е защото яйцеклетката не се е олодила.


Мда,това се нарича "менструация"... на приятелката ти баш й знае главата май. :D
Иначе това,което описваш,звучи като цистит.
Има вариант да е т.нар. "цистит на медения месец" , ето ти линк да се информираш бегло. http://www.tialoto.bg/a/125-zdrave/16475-cistit-na-medeniia-mesec/ .
При всяко положение според мен отиди на лекар,ако щеш до личния и кажи за какво става дума.Ако се налага,ще ти дадат направление за гинеколог и отиваш. Когато не се обръща внимание на тези проблеми навреме,после може бая да си изпатиш.Успокой се и ако имаш сериозен проблем,е нормално да кажеш на майка си.