.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Vessy.mvm
    Guest

Болки ведна след ходене до тоалетна

Здравейте, момиче съм на 15г. почти 16
    С приятеля ми сме от 6м заедно и преди 3 дена за първи път правихме секс. Искам да отбележа, че нямаше кръв след като се скъса хименът. Знам че това е нормално при някой момичета. Не се притеснихме за това. *използвахме презерватив*
    На следващия ден потече почти незабелязваща се кръв, и след като се изпишках ме заболя много, но след няколко секунди спря болката. Вече 2ри ден е така. И ме кара все по-често да ходя до тоалетна, дори и да не съм приемала течности.
    Допитах се до приятелка, тя ми обясни, че като ми тече малко кръв това е защото яйцеклетката не се е олодила.
    Искам да попитам има ли за какво да се притеснявам със секудните болки след ходене до тоалетна и до колко време е възможно да спрът. Имайте впредвид че не мога да кажа на майка ми , защото сме говорили много пъти по темата със секса и тя е твърдо против до навършване на 17-18 години.
    Ще се стигне ли до генеколог ако не ми се оправи до няколко дни ?
    Благодаря предваеително!

..или пък просто имаш вагинална инфекция/възпаление..Подобри драстично личната си хигиена в тази насока и ако до няколко дни няма подобрения потърси гинеколог.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Vessy.mvm Виж мнението
    Допитах се до приятелка, тя ми обясни, че като ми тече малко кръв това е защото яйцеклетката не се е олодила.
    Мда,това се нарича "менструация"... на приятелката ти баш й знае главата май.
    Иначе това,което описваш,звучи като цистит.
    Има вариант да е т.нар. "цистит на медения месец" , ето ти линк да се информираш бегло. http://www.tialoto.bg/a/125-zdrave/1...edeniia-mesec/ .
    При всяко положение според мен отиди на лекар,ако щеш до личния и кажи за какво става дума.Ако се налага,ще ти дадат направление за гинеколог и отиваш. Когато не се обръща внимание на тези проблеми навреме,после може бая да си изпатиш.Успокой се и ако имаш сериозен проблем,е нормално да кажеш на майка си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си