PDA

View Full Version : Проблем или нова възможност?

Мая А.
12-22-2016, 18:24
Надявам се да ми помогнете
От София съм момиче.Малолетна съм.
Всичко започва с едно момче от моя клас.До преди няколко години нямаше нищо между нас.Не контактувахме много.Но последните 4 месеца сме нон-стоп заедно.До мола,в парка,в междучасията абе навсякъде.Говорим си с часове по телефона и кво ли не още.Но има проблем.....Имам си гадже от седмица вече.Той също е мил обаче малко почва да ме нерви.Момчето от класа ми ревнува от гаджето ми и се дразни.Приятелките ми имат съмнения че ме харесва,но той отрича.Преди 2 дена разбрах че съм безусловно влюбена в него от 2 клас.Чувствам се като овца че не съм го разбрала до сега.Казва че харесва друга но никой не му вярва защото самият той я мрази.О както класа ми разбра не спирата да ни карат да станем гаджета.Играем на предизвикателства с прегръдки и целувки.Личи си че и на двамата ни е приятно.От всички улики и доказателства до сега се оказва че наистина ме обича и той.Гадното е че не може да си признае.Всички ще му се подиграват че ме харесва защото съм голям отворко.Гаджето-Майната му-Ще го зарежа-Но какво да направя с момчето.Всяка вечер го сънувам той мен също.Не можем един без друг.Моля ви помогнете и кажете какво да направя за да сме заедно без той или аз да се чувстваме в грешка от постъпката ни?

LadyTerrible
12-23-2016, 11:54
Защо някой трябва да се чувства в грешка?
Още сте много малки,0 опит,какво очакваш?Всичко да стане по "учебник"? :D
Ако не харесваш гаджето си,просто го зарежи,защото неговото място не е във вашите глупости.
Дай време на нещата,живей си живота и изобщо не се впрягай.Каквото има да става,ще стане.Общувайте си,излизайте си,в един момент след като вече си single,сигурно ще му мине срама и ще си каже какво и дали чувства нещо към теб.

NomNomNom
12-24-2016, 17:55
има шанс, ако се съберете, той да не оправдае очакванията ти
защото дори да те харесва, щом не го признава и се прави на интересен, това може да прерастне направо в отблъскване, явно има причина да се дърпа
и може да доведе до интересна динамика, завършваща с главоболия за теб

vasil poriazov
12-24-2016, 22:07
Не разбирам много от момичетата... не знаят какво искат. Значи щом харесваш тва момче къде си тръгнала с някой друг, защо му даваш напразни надежди, щом си с друг едва ли го ''обичаш''. Просто няма смисъл от такива неща, сподели му чувствата си най-добре, щом си толкова сигурна, че и той те харесва. Аз съм затънал в една ситуация с момиче, но това, че нямам смелостта да се сближа с нея не значи, че трябва да се хвърлям на друга, сигурен съм в чувствата си и се боря докрай, защото надеждата умира последна.
Надявам се да не съм прозвучал грубо, но това е самата истина. Другият път бъди сигурна какво искаш и не избързвай, а го обмисли добре.

NomNomNom
12-25-2016, 11:36
знае какво иска, хем онзи, хем да не наранява другия
просто иска невъзможни неща, това е друго

KaRiNa.Ni
12-27-2016, 09:40
Това че си "малолетна" няма нищо общо с историята! Харесване и влюбване нямат нищо общо двете! Това е просто моментно състояние,което ще отмине с края на учебната година или след известно време.