Kalinasstr
12-30-2016, 05:30
Здравейте! Отскоро(вече 8 месеца) имам приятел, който е на 16 след няколко месеца ще стане на 17, а аз съм една година по-малка от него... Е, както съм написала в заглавието отскоро имам известни притеснения за това как връзката ни ще се развие, всичко е прекрасно, визирам половия акт. Аз съм девствена, което мисля, че е напълн о нормално за едно 15 годишно момиче. С него сме говорили няколкократно пъти на тази тема, например с предишната му приятелка е билло коренно различно, доста пъти са правили секс,а ние не сме, защото аз не се чувствам готова и оценявам това, че той проявява разбиране и не насилва нещата, но аз започвам да си мисля, че за такава връзка, която вече е 8 месеца е редно поне веднъж да сме правили секс. Но не сме. Имам няколко притеснения и ще се радвам някой който има опит и може ад ме посъветва нещо. Моите притеснения са: на първо място-малкият ми бюст, наистина имам доста малкък бюст и еме е страх да не си каже нещо, другото е, че не съм го правила никога и имам малък страх от болката и огромно притеснение, че не знам какво да правя. Много ви благодаря, предварително!