PDA

View Full Version : За или против изневярата?



Mr.Killer
01-25-2017, 23:05
Здравейте!
Малко банална тема, но все пак искам да чуя няколко мнения относно изневярата, защото от доста време говоря по тази тема с разни хора и накрая излиза така, че само аз мисля различно.
Момче съм и аз лично съм против изневерите, не мога да го възприема. Става въпрос за секс, а не целувки и тнт., въпреки че също не се вписват в мисленето ми. Та въпросите са няколко:
1.Лоша ли е изневярата според вас?
2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.
3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?
Понеже на мен лично не ми се е случвало да ми изневерят, а и не съм имал толкова дълга връзка, някои хора казват, че в даден момент се появява страничен/3 човек, който ти завърта главата и понякога се поддаваш на изкушението. След това се връщаш при твоя любим и всичко си продължава както преди.
Аз не мога да си обясня как ще се върна при човека, който обичам с мисълта, че съм изневерил. Съвестта ще ме накара да си призная. Още няколко въпроса:
4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)
5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)
6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.
Аз лично бих сложил край на цялата история, защото вече няма да имам това доверие, което съм имал на този човек в началото и всяка негова дума ще е под въпрос за мен. А и ще ми е трудно да живея с мисълта, че човека до мен е бил с някой друг.
7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?
Някои семейства се събират, други не. Все още не съм в такава ситуация бил и ДАНО НЕ ми се случва, не го пожелавам и на никого. Та някои хора остават с този човек заради детето, други не.
Не смятам, че бих могъл да простя изневяра, след като човека до мен ме е предал.
Последни въпрос е:
8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?
Малко дълга тема стана и доста въпроси зададох, но искам да чуя и други мнения по въпроса. На мен лично не ми се е случвало това, което съм написал и затова си мисля, че бих устоял на всички изкушения и не бих простил изневяра, но не е гаранция, че ще реагирам така, както сега мисля.
Общо взето е това, мисля че не съм пропуснал нищо. :)

tori
01-25-2017, 23:45
За съм - обичам да си убивам хора за кефа.

По принцип не бих простила, но много зависи от ситуацията. В различните връзки има различни важни фактори, които трябва да се вземат предвид, така че гледам да не съм много сигурна какво и как, защото винаги има възможност и да не съм права. Не разбирам защо питаш за момента, в който имам деца и съм омъжена - какво, кат проимам деца, ще ми опадат ръцете и някой ще ми вземе кетапа за работа ли?! Гладна няма да умра, пк ако ще и гъза си да скъсам от работа и търсене на варианти.
Дали бих си признала. Веднъж ми се случи да имам чувства/мисли спрямо друг, което си е чиста проба изневяра по моите критерии, но не си признах на раздяла. Прецених, че достатъчно ще го нараня и само зарязвайки го, така че сметнах за ненужно въпросния да знае какво се случва в главата ми и защо.
Изневярата не е само избор или грешка, тя е адски много неща. Понякога е следствие от влошени отношения, отмъщение, грешка, глътка въздух. Всеки може да си я мери по различно му, спрямо момента от живота/ситуацията, в кой(я)то се намира и спрямо нещата, които е усвоил като уроци за живота, спрямо моралният си компас. Не можеш да си категоричен, преди да си погледнал отстрани, отдалече, отгоре ако щеш, а не само от своята (наранена/гузна) гледна точка.

Ако нещо се е случило веднъж, то може и никога да не се повтори, но ако се е повторило, то задължително ще се потрети.

supersonic0
01-26-2017, 04:25
Познавам много хора, които имат сериозни, дълги връзки и изневярата им е като сутрешното кафе, тоест нещо съвсем обичайно в ежедневието. Партньорите им вероятно не знаят, не вярвам въпросният да си признава всеки път, когато изневерява под път и над път :D Аз не съм изневерявал и на мен не са ми (предполагам :lol:), но разбера ли, приключвам всичко. Не ме интересуват менталните й проблеми, психическото й състояние в даден момент, дали аз съм я предизвикал по един или друг начин и т.н. Точка.

Smrazqvashta
01-26-2017, 06:57
Изневярата е признак на слабохарактерност и неуважение към самия теб и избора ти.

Fisherman
01-26-2017, 08:47
Изневярата е признак на слабохарактерност и неуважение към самия теб и избора ти.

неуважение и предателство на доверието на партньора и като цяло размива смисъла на думата "връзка"

LadyTerrible
01-26-2017, 12:20
неуважение и предателство на доверието на партньора и като цяло размива смисъла на думата "връзка"

+1
Moeто мнение винаги е било следното : Няма нужда да се казва с тропане по масата "Няма да сме повече с други хора!",то просто е усещане.Ако усещаш,че искаш да бъдеш само с този човек и той съответно иска да е само с теб-чудесно.Ако не-значи нещо във връзката липсва и някой ще си го търси извън нея рано или късно.Точка.
Не бих се определила като ревнива,не правя сцени и не провеждам разследвания тип "Гестапо".Дори и да си изкривя устата да говоря,ако човекът ще прави нещо,нека.Не съм ничия майка,че да възпитавам някого.Ако желанията ни относно връзката се разминават-хващаме си пътя и толкоз.
Дали бих простила-не знам,зависи от чувствата,които имам към човека и от самите ни отношения.
Аз самата не съм от девойките,които не издържат без внимание от различни мъже всеки ден.Обикновено ,когато съм във връзка-независимо дали е "сериозна" или просто се виждам с някого,щом съм си допаднала с човека,друго не търся.
Нямам влечение към драма.Зададе ли се подобно чудо на хоризонта,обръщам се и си тръгвам. :D

Mr.Killer
01-26-2017, 13:32
Изневярата е признак на слабохарактерност и неуважение към самия теб и избора ти.


неуважение и предателство на доверието на партньора и като цяло размива смисъла на думата "връзка"

+++

Mr.Killer
01-26-2017, 13:34
Тъкмо почвах да си мисля, че няма смисъл да се раздавам толкова за някого и при първа възможност ще кръшкам насам-натам. Нали един живот се живяло. :D
Предпочитам да се разделят с мен, отколкото да ми изневерят. Да ми каже, че има друг човек и да се приключва. А, ако ми е изневерила вече след раздялата да не ми казва(освен, ако не я питам).
Ако имам нещо към някой и реша да тръгна да правя нещо, бих се разделил с човека до мен, отколкото да го предам по такъв начин.
А и никой не може да ме накара да пресля с някоя друга, ако обичам приятелката си. Какъв е смисъла да си с някого, ако постоянно се оглеждаш в други.

Ewok
01-26-2017, 15:58
Здравейте!
Малко банална тема, но все пак искам да чуя няколко мнения относно изневярата, защото от доста време говоря по тази тема с разни хора и накрая излиза така, че само аз мисля различно.
Момче съм и аз лично съм против изневерите, не мога да го възприема. Става въпрос за секс, а не целувки и тнт., въпреки че също не се вписват в мисленето ми. Та въпросите са няколко:
1.Лоша ли е изневярата според вас? Аз лично не я одобрявам и според мен орпеделено не е добра постъпка спрямо човека, с когот си.
2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило. Като го чуя това ("така се случи") ми се повръща. И буквално и преносно. НЯМА как просто "да се случи", ако си във връзка, винаги има предикати и това, че не си ги отчел не го прави по-малко случайно или теб - по-малко виновен.
3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин? Не искам да казвам голяма дума, но поне в момента не мога да си представя, че бих изневерила на някого. Под нивото ми е и не виждам защо, ако почувствам нужда от друг човек, няма да се разделя с предния преди това.
Понеже на мен лично не ми се е случвало да ми изневерят, а и не съм имал толкова дълга връзка, някои хора казват, че в даден момент се появява страничен/3 човек, който ти завърта главата и понякога се поддаваш на изкушението. След това се връщаш при твоя любим и всичко си продължава както преди. Пак казвам, че не мога да говоря генерално, но поне при мен не се е повявявал трети човек. То и като цяло не съм била в кой знае колко дълга връзка (3-4 години), но според мен и не излъчвах сигнали, подканващи към действия. А аз винаги съм държала дистанция в общуването си от този тип.
Аз не мога да си обясня как ще се върна при човека, който обичам с мисълта, че съм изневерил. Съвестта ще ме накара да си призная. Разни хора - разни възприятия. За някои това е начин на живот. Още няколко въпроса:
4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)Ако все пак се появи трети човек, ще се замисля сериозно защо въобще го обмислям и какво ми липсва сега, че явно търся друго. Ако преценя, че този нов човек би си струвал повече от сегашния, ще започна да мисля за раздяла. Но не бих поддържала паралелна връзка.
5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава) Не знам. Не мога да кажа без да ми се е случило. Иска ми се да мисля, че бих казала, но много зависи от случая. И като цяло се надявам да не се стига дотам.
6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се. Ако разбера от трети човек, това би бил много силен удар под кръста. Първо, защото човекът до мен ме е предал и второ, защото явно не се е прикрил достатъчно и страничен човек е по-наясно от мен. Ако ми каже - това е една идея по-добре, но ще последва доста сериозен разговор (както и след първото, де) - причини, какъв точно е този друг човек, етц.
Аз лично бих сложил край на цялата история, защото вече няма да имам това доверие, което съм имал на този човек в началото и всяка негова дума ще е под въпрос за мен. А и ще ми е трудно да живея с мисълта, че човека до мен е бил с някой друг.
7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали? Тук вече не мога да изказвам никакво мнение. Преди бих се изказала рязко и безкомпромисно, но сега, след като съм си говорила с няколко семейства, установих, че нещата стоят по по-различен начин. Много зависи колко държиш на семейството си и човека срещу себе си и дали му имаш доверие за други неща и като цяло как възприемаш микрокосмоса ви.
Някои семейства се събират, други не. Все още не съм в такава ситуация бил и ДАНО НЕ ми се случва, не го пожелавам и на никого. Та някои хора остават с този човек заради детето, други не.
Не смятам, че бих могъл да простя изневяра, след като човека до мен ме е предал.
Последни въпрос е:
8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново? Масово приетото е да. Аз не знам. Познавам хора, които са изневерявали само веднъж и го смятат за огромна грешка и съжаляват за това.
Малко дълга тема стана и доста въпроси зададох, но искам да чуя и други мнения по въпроса. На мен лично не ми се е случвало това, което съм написал и затова си мисля, че бих устоял на всички изкушения и не бих простил изневяра, но не е гаранция, че ще реагирам така, както сега мисля.
Общо взето е това, мисля че не съм пропуснал нищо. :)

Като цяло много зависи от типа изневяра - ако е само секс, само веднъж, като че ли бих била склонна да обмисля прошка, но много зависи от поведението на човека до мен и от обстоятелствата. Паралелна връзка или "секс, ама и си говорим" не бих простила.

LadyDi
01-26-2017, 16:43
2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.
Ама как така просто се случва? Какво, подхлъзна се и й го наниза ли?
Не разбирам... Изневярата винаги е избор.

Mr.Killer
01-26-2017, 16:44
Благодаря за изчерпателния отговор, Ewok! Очаквах подобен отговор да получа. Явно не съм единственият, който гледа така над нещата. :)

Mr.Killer
01-26-2017, 16:47
Ама как така просто се случва? Какво, подхлъзна се и й го наниза ли?
Не разбирам... Изневярата винаги е избор.

Това се чудя и аз, защото един човек точно това ми каза. "Просто така се случвало понякога".
Не разбрам как просто така ще се случи нещо. Няма сила, която да те накара да направиш нещо, ако ти нямаш желание. :)

LadyDi
01-26-2017, 16:48
Няма сила, която да те накара да направиш нещо, ако ти нямаш желание. :)
За имане - има, ама тука не питаш това.

Mr.Killer
01-26-2017, 16:54
За имане - има, ама тука не питаш това.

Не знам. Не ми се е случвало да изневерявам. Това не мога да си обясня, как "просто така се случи" да изневериш. Все едно насила те е принудил някой и не си имал друг избор освен да сгафиш.

draid
01-27-2017, 16:06
То всичко в живота е избор, ти за изневярата си взел да се чудиш. Крайно против съм от както се помня. Мнението ми не се е променило и се съмнявам силно да се промени.

NomNomNom
01-27-2017, 16:21
за полигамните отношения в граници
всичко в граници + основното партньорство да е с приоритет е ок

съответно гореописаните въпроси не важат

an7raks
01-27-2017, 16:29
за полигамните отношения в граници
всичко в граници + основното партньорство да е с приоритет е ок

съответно гореописаните въпроси не важат

Е, то тогава не е изневяра, щом другият е наясно и ок с това предварително.

NomNomNom
01-27-2017, 16:43
да ^
просто предателствата са неприятни
ако дадеш толеранс на физическото (под толеранс не говоря системно кръшкане всеки месец, или паралелна връзка, макар че някои хора са си ок), ама наистина толеранс, и двамата да сте окей, а не привидно окей и като излезе нещо - драма
но разбира се, не е за всички хора и всички взаимоотношения
моногамността е прекрасна, не е прекрасно като те разочароват или като разочараваш

LadyTerrible
01-27-2017, 22:45
Не знам. Не ми се е случвало да изневерявам. Това не мога да си обясня, как "просто така се случи" да изневериш. Все едно насила те е принудил някой и не си имал друг избор освен да сгафиш.
Какво значи "да сгафиш" ... да не си в даскало или да си ядосал мама :D цялата концепция на ревността е липсата на увереност в себе си и на доверие.Ако и двете са налице,никой няма никого да подърпва и да наднича и да се чуди...
Да бъдеш във връзка с някого е избор.Ако ти се развява,прави го.Просто нещата се казват просто,ясно и точно.
Свободата на човека не може да бъде отнета с думи и уговорки,разследвания и ултиматуми.Всеки има право на свобода,всеки има право на избор.Никой ничия собственост не е.
Ако взаимно си давате сигурност,какво ще търсите навън?
Ако човекът иска нещо,което ти не-защо сте си?

Mr.Killer
01-28-2017, 02:18
Какво значи "да сгафиш" ... да не си в даскало или да си ядосал мама :D цялата концепция на ревността е липсата на увереност в себе си и на доверие.Ако и двете са налице,никой няма никого да подърпва и да наднича и да се чуди...
Да бъдеш във връзка с някого е избор.Ако ти се развява,прави го.Просто нещата се казват просто,ясно и точно.
Свободата на човека не може да бъде отнета с думи и уговорки,разследвания и ултиматуми.Всеки има право на свобода,всеки има право на избор.Никой ничия собственост не е.
Ако взаимно си давате сигурност,какво ще търсите навън?
Ако човекът иска нещо,което ти не-защо сте си?
Така ми дойде за момента тази дума. Не, че я използвам. :D А относно свободата няма спор, че е така, а и никъде не е казано, че някой е нечия собственост. Всеки има право на избор. :)

Sunshine_99
02-04-2017, 06:31
Аз съм твърдо против изневярата. И за мен тя започва още от момента на криене на каквото и да било - че си се запознал с някого, че си пишеш с някого, заключване на телефона в момента, в който партньора ти влезе. При мен се е случвало да се появи трети човек. Но връзката вече беше към края си заради неразбирателство, просто вече не се чувствах добре с този човек и бяхтвърдо решила как ще скъсам с него. И няколко дни преди да се видим, за да поискам да скъсаме се запознах с този 3ти човек (може би просто се е появил в перфектният момент, не знам). Той не познаваше нито мен, нито тогавашния ми "приятел". Познаваше само една приятелка, все пак тя ни запозна. Допаднахме си, имахме за какво да си говорим и аз му споделих проблемите във връзката си и какво съм решила и го попитах за съвет. Той беше моята странична, трета гледна точка, която тогава търсех. Подкрепи ме адски много, тъй като около късането имаше доста проблеми. И нещата след това просто се получиха и сега сме заедно и съм адски щастлива. Най-малкото знае кое е довело до край предишната ми връзка и не го прави. За мен това не е изневяра.. ама кажете си мнението :)
Иначе преди малко повече от година се оказа, че майка ми изневерява от година и половина. Баща ми обаче не спря да я обича и й каза, че ще й прости всичко само и само да спаси семейството си (имам и брат, който тогава беше на 6), а тя да прекъсне връзката си с оня. Последва половин година мъчение -лъжи "скъсахме" ама всъщност не сме, сериозни разговори, подмазване и мамене от страна на майка ми, за да вземе апартамента и брат ми (за мен е ясно, че оставам при нея, бащата на брат ми ми е доведен баща и все пак имаме много силна връзка баща-дъщеря). Накрая решиха да се разделят окончателно понеже тя нямаше намерение да си разкара любовника. Започнаха се скандали за брат ми. Аз им казах, че се държат като деца и ги оставих сами да се оправят щом никой не се вслушва в това, което аз казвам. Не знам как са се разбрали, но в крайна сметка брат ми и баща му се изнесоха. Аз си живея с изневерилата. Вече нямам респект към собствената си майка след това, което направи - мисля, че това е доста показателно относно мнението ми за изневярата. Ама тя майка ми и не й пука за друг освен за оня. Само се прави за пред другите от страх какво ще кажат хората.
Въобще не ме интересува как, кога и защо е станало - колкото и да обичам този човек той ме е предал, как да му имам втори път доверие - не прощавам такова нещо.
Ох, много дълго стана, извинявам се!

Mr.Killer
02-04-2017, 11:33
Аз съм твърдо против изневярата. И за мен тя започва още от момента на криене на каквото и да било - че си се запознал с някого, че си пишеш с някого, заключване на телефона в момента, в който партньора ти влезе. При мен се е случвало да се появи трети човек. Но връзката вече беше към края си заради неразбирателство, просто вече не се чувствах добре с този човек и бяхтвърдо решила как ще скъсам с него. И няколко дни преди да се видим, за да поискам да скъсаме се запознах с този 3ти човек (може би просто се е появил в перфектният момент, не знам). Той не познаваше нито мен, нито тогавашния ми "приятел". Познаваше само една приятелка, все пак тя ни запозна. Допаднахме си, имахме за какво да си говорим и аз му споделих проблемите във връзката си и какво съм решила и го попитах за съвет. Той беше моята странична, трета гледна точка, която тогава търсех. Подкрепи ме адски много, тъй като около късането имаше доста проблеми. И нещата след това просто се получиха и сега сме заедно и съм адски щастлива. Най-малкото знае кое е довело до край предишната ми връзка и не го прави. За мен това не е изневяра.. ама кажете си мнението :)
Иначе преди малко повече от година се оказа, че майка ми изневерява от година и половина. Баща ми обаче не спря да я обича и й каза, че ще й прости всичко само и само да спаси семейството си (имам и брат, който тогава беше на 6), а тя да прекъсне връзката си с оня. Последва половин година мъчение -лъжи "скъсахме" ама всъщност не сме, сериозни разговори, подмазване и мамене от страна на майка ми, за да вземе апартамента и брат ми (за мен е ясно, че оставам при нея, бащата на брат ми ми е доведен баща и все пак имаме много силна връзка баща-дъщеря). Накрая решиха да се разделят окончателно понеже тя нямаше намерение да си разкара любовника. Започнаха се скандали за брат ми. Аз им казах, че се държат като деца и ги оставих сами да се оправят щом никой не се вслушва в това, което аз казвам. Не знам как са се разбрали, но в крайна сметка брат ми и баща му се изнесоха. Аз си живея с изневерилата. Вече нямам респект към собствената си майка след това, което направи - мисля, че това е доста показателно относно мнението ми за изневярата. Ама тя майка ми и не й пука за друг освен за оня. Само се прави за пред другите от страх какво ще кажат хората.
Въобще не ме интересува как, кога и защо е станало - колкото и да обичам този човек той ме е предал, как да му имам втори път доверие - не прощавам такова нещо.
Ох, много дълго стана, извинявам се!
Ами в твоя случай не знам. Едва ли е приятно да разбереш, че човекът, с който си се разделил преди дни си е намерил друга половинка. Но за да стане така значи чувствата на единия вече са заминали в кофата. Има и единични спучаи де.
А за тази ситуация с твоята майка е доста кофти. Аз даже не мога и не искам да си представям подобно нещо.
Това да си разваляш семейството понеже те сърби някъде...бе не знам. Такива хора даже семейства не заслужават да си имат.

Sunshine_99
02-05-2017, 08:27
@Mr.Killer
Ами с това момче всъщност вече бяхме късали веднъж, малко повече от половин година по-късно се събрахме. И няколко дни след като ме заряза беше тръгнал с една негова приятелка... А малко преди да ме зареже буквално си ме използваше за играчка. Не ме питайте защо съм се събрала пак с него, и аз не знам какво ми е било в главата - може би просто понеже беше първа връзка, не знам. Така че до някъде може да се каже, че сме квит. Не че е готино се

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 09:16
Ако става въпрос за секс след един определен етап в дълголетната връзка, когато чувствата и страстта са отминали, подкрепям изневярата, стига да не се прекалява. Против изневерите, които включват тайни любовни филмарски истории, защото често те довеждат до излизане от границите.. И все пак, ако се изгуби всякаква търпимост между съпругата и мъжа в семейството, то не си заслужава да се тормозят взаимно вързани. Нито децата няма да са доволни на вечни скандали, нито няма да се усеща обич. Но, ако просто първоначалните чувства заминат, което се случва почти при всички, аз съм за опитване на максимални усилия за ЗАПАЗВАНЕ на брака, за применане на еднин стандар на поведение, на мерки за компромис, в името на децата.

gabriella22
02-05-2017, 17:38
Изневярата е едно от най-долните неща, които може човекът до теб" да ти причини. Не знам, предпочитам да дойде и да ми каже, че не иска да е с мен, отколкото да ме лъже. Бившият ми приятел лъжеше мен и още едно момиче 3 месеца, долно е. Както пишеше горе признак за безхарактерност.

divergent
02-05-2017, 19:31
Ако нещо се е случило веднъж, то може и никога да не се повтори, но ако се е повторило, то задължително ще се потрети.

Това.

Изневярата е предателство.
Понякога се случва много естествено, просто защото нещо ти липсва във връзката и имаш нужда да запълниш тази липса. Или връзката ви и без това е към края си така или иначе, отваря се възможност, защо не?
Относно гузната съвест, за някои хора това е съвсем естествено нещо и няма да се чувстват зле, че са го направили. Просто не им пука.
Аз бих била по-наранена от премълчаването, отколкото от самата изневяра. Станало е, майната му. Събери смелостта да дойдеш и да ми признаеш в очите, не да го научавам от някой друг или след време.
Като цяло ако си решил да изневеряваш, просто приключи връзката, в която се намираш.
Ако наистина обичаш не би следвало да се стигне до такова нещо.

golemiq_korab_minava
02-05-2017, 20:40
Това.

Изневярата е предателство.
Понякога се случва много естествено, просто защото нещо ти липсва във връзката и имаш нужда да запълниш тази липса. Или връзката ви и без това е към края си така или иначе, отваря се възможност, защо не?
Относно гузната съвест, за някои хора това е съвсем естествено нещо и няма да се чувстват зле, че са го направили. Просто не им пука.
Аз бих била по-наранена от премълчаването, отколкото от самата изневяра. Станало е, майната му. Събери смелостта да дойдеш и да ми признаеш в очите, не да го научавам от някой друг или след време.
Като цяло ако си решил да изневеряваш, просто приключи връзката, в която се намираш.
Ако наистина обичаш не би следвало да се стигне до такова нещо.и като ти сподели какво ще стане? Мислиш, че ще научиш?

Много им се чудя на хора, които са минали цял град под краката си, но иначе се правят на ухапани щом чуят за изневяра.

divergent
02-05-2017, 21:08
и като ти сподели какво ще стане? Мислиш, че ще научиш?

Като ми сподели веднага има малка вероятност да простя.

sladura89
02-06-2017, 21:01
Мхм, зависи колко са ви сериозни отношенията, ако сте в отворена или неангажираща връзка не би било проблем, освен това, това че спиш и с други хора не означава, че не обичаш половинката си, а просто нещо в секса ви куца или търсиш разнообразие искаш да разбереш какво е да правиш секс и с тази и с онази, аз лично не го приемам за изневяра, а проява на любопитство, ако ядеш всеки ден боб много ясно, че ще искаш да пробваш и вкуса на лещата! :)

Mr.Killer
02-06-2017, 21:16
Аз бих била по-наранена от премълчаването, отколкото от самата изневяра. Станало е, майната му. Събери смелостта да дойдеш и да ми признаеш в очите, не да го научавам от някой друг или след време.
Като цяло ако си решил да изневеряваш, просто приключи връзката, в която се намираш.
Ако наистина обичаш не би следвало да се стигне до такова нещо.
На същото мнение съм. Ако си признае, както ти каза, има малък шанс да и простя. Но по-добре да прекъсна връзката с човека, отколкото да изневеря и да го предам толкова долно. И аз смятам, че, ако обичаш такова нещо не би се случило.


Мхм, зависи колко са ви сериозни отношенията, ако сте в отворена или неангажираща връзка не би било проблем, освен това, това че спиш и с други хора не означава, че не обичаш половинката си, а просто нещо в секса ви куца или търсиш разнообразие искаш да разбереш какво е да правиш секс и с тази и с онази, аз лично не го приемам за изневяра, а проява на любопитство, ако ядеш всеки ден боб много ясно, че ще искаш да пробваш и вкуса на лещата! :)
А, ако си на хранителен режим? :D Какъв е смисъла във връзката, ако ти си решил да ходиш да видиш как е с тая,как е с оная. Аз в такъв случай не бих се обвързвал с някого и да го наранявам заради такива неща. Бих си ходил да си хойкам с тая,с оная и да си разнообразявам. И без това не обичам хранителните режими. :D

NomNomNom
02-06-2017, 21:24
вс сме мн силни на морал и прикази, обаче почти всеки от нас е участник или потенциален бъдещ участник в тези сценарии
някой да извади статистиката, за да сметнем колко %

sladura89
02-07-2017, 12:23
На същото мнение съм. Ако си признае, както ти каза, има малък шанс да и простя. Но по-добре да прекъсна връзката с човека, отколкото да изневеря и да го предам толкова долно. И аз смятам, че, ако обичаш такова нещо не би се случило.


А, ако си на хранителен режим? :D Какъв е смисъла във връзката, ако ти си решил да ходиш да видиш как е с тая,как е с оная. Аз в такъв случай не бих се обвързвал с някого и да го наранявам заради такива неща. Бих си ходил да си хойкам с тая,с оная и да си разнообразявам. И без това не обичам хранителните режими. :D

Мхм, то кой е казал, че аз търся сериозна връзка, търся неангажираща, ама за съжаление няма навити за такава! :)
П.П. А докато се смята, че това да спиш освен с един човек и с други за предателство, то тогава е логично да има и наранени, аз не виждам нищо лошо в полигамията! :)

divergent
02-07-2017, 13:05
Мхм, зависи колко са ви сериозни отношенията, ако сте в отворена или неангажираща връзка не би било проблем, освен това, това че спиш и с други хора не означава, че не обичаш половинката си, а просто нещо в секса ви куца или търсиш разнообразие искаш да разбереш какво е да правиш секс и с тази и с онази, аз лично не го приемам за изневяра, а проява на любопитство, ако ядеш всеки ден боб много ясно, че ще искаш да пробваш и вкуса на лещата! :)

Значи нямаш против да си в дългогодишна връзка и приятелката ти редовно да си ляга с други ей така, за разнообразие?

LadyDi
02-07-2017, 13:06
Мхм, то кой е казал, че аз търся сериозна връзка, търся неангажираща, ама за съжаление няма навити за такава! :)
П.П. А докато се смята, че това да спиш освен с един човек и с други за предателство, то тогава е логично да има и наранени, аз не виждам нищо лошо в полигамията! :)

То няма нищо лошо в полигамията, стига и другите участници да са окей с това.

draid
02-07-2017, 15:27
Значи нямаш против да си в дългогодишна връзка и приятелката ти редовно да си ляга с други ей така, за разнообразие?

Е той изобщо не говори за чувства. Повече го приема като само секс. Не виждам как някой може да има връзка от 2г и да е ок с това приятелката/приятеля му да спи постоянно с други.

sladura89
02-07-2017, 20:51
Значи нямаш против да си в дългогодишна връзка и приятелката ти редовно да си ляга с други ей така, за разнообразие?

Ем, нека си ляга, ако и аз си лягам с други тогава какъв е проблема! ;) :)

sladura89
02-07-2017, 20:52
То няма нищо лошо в полигамията, стига и другите участници да са окей с това.

Така е, но повечето са ръководени от егото си и не могат да приемат, че някой който се чука с тях го прави и с други искат да са единствените и другото го мислят за предателство незнайно защо!

sladura89
02-07-2017, 20:55
Иначе съм съгласен, че ако откриете сродната си душа и искате да сте само двамата и да няма никой друг, който да ви се меше в интимните отношения и си имате пълно доверие би било кофти да направите нещо без да кажете на другия и да му загубите доверието, но пък то сродни души да се намерят и да започнат сериозна връзка е като да намериш капка в морето! :)

LadyDi
02-07-2017, 21:00
Така е, но повечето са ръководени от егото си и не могат да приемат, че някой който се чука с тях го прави и с други искат да са единствените и другото го мислят за предателство незнайно защо!
Що пълниш темата с безсмислици?
Тва, което казах аз, и тва, което казваш ти, нямат нищо общо.

Archer!
02-08-2017, 12:42
Против съм да изневерявам, против съм и на мен да ми изневеряват. В чужди отношения не се бъркам.

Fisherman
02-08-2017, 13:20
вс сме мн силни на морал и прикази, обаче почти всеки от нас е участник или потенциален бъдещ участник в тези сценарии
някой да извади статистиката, за да сметнем колко %

това е като с размерите,само хорат с малки пишки ще казват,че размера няма значение и тук само хора,които са изневерявали или им изневеряват ще защитават изневярата

sladura89
02-08-2017, 21:12
Против съм да изневерявам, против съм и на мен да ми изневеряват. В чужди отношения не се бъркам.

Само така си мислиш, ако си много влюбен в някоя, а се окаже, че е обвързана какво би направил, би ли си плюл на петите понеже не е свободна? Тука не говорим само за секс, а и за чувства! :)

Archer!
02-11-2017, 17:26
Само така си мислиш, ако си много влюбен в някоя, а се окаже, че е обвързана какво би направил, би ли си плюл на петите понеже не е свободна? Тука не говорим само за секс, а и за чувства! :)
Май не ме разбра, аз казах, че не искам на мен да изневеряват.

sladura89
02-11-2017, 21:00
Май не ме разбра, аз казах, че не искам на мен да изневеряват.

Ем то принципно не е готино, ама това вече зависи в какви отношения сте, ако сте в отворена връзка или неангажираща не ви бърка, ако обаче много сте се сближили и едва ли не искате да сте си само двамата е кофти да!

Archer!
02-11-2017, 21:26
Ем то принципно не е готино, ама това вече зависи в какви отношения сте, ако сте в отворена връзка или неангажираща не ви бърка, ако обаче много сте се сближили и едва ли не искате да сте си само двамата е кофти да!

Тоест ти си се сближил и искаш да сте двамата? Ако и тя го чувства така няма да ти изневерява.

Electrа
02-12-2017, 12:29
Ако става въпрос за секс след един определен етап в дълголетната връзка, когато чувствата и страстта са отминали, подкрепям изневярата, стига да не се прекалява. Против изневерите, които включват тайни любовни филмарски истории, защото често те довеждат до излизане от границите.. И все пак, ако се изгуби всякаква търпимост между съпругата и мъжа в семейството, то не си заслужава да се тормозят взаимно вързани. Нито децата няма да са доволни на вечни скандали, нито няма да се усеща обич. Но, ако просто първоначалните чувства заминат, което се случва почти при всички, аз съм за опитване на максимални усилия за ЗАПАЗВАНЕ на брака, за применане на еднин стандар на поведение, на мерки за компромис, в името на децата.

kekekekeke

против, няя ти чета романите

golemiq_korab_minava
02-12-2017, 12:55
kekekekeke

против, няя ти чета романите

чети на някойтам. :D

Electrа
02-12-2017, 13:24
чети на някойтам. :D

кво??

golemiq_korab_minava
02-12-2017, 13:30
кво??
Кот такова

sladura89
02-12-2017, 16:16
Тоест ти си се сближил и искаш да сте двамата? Ако и тя го чувства така няма да ти изневерява.

Предполага се да, вече зависи си и от човека дали може да е само с един човек или е полигамен, ако е полигамен рано или късно може да кривне от пътя! :)
Аз принципно мога да бъда и само с една, но това е ако срещна сродната си душа, някой с който да сме си много близки и много да си допадаме, да има много силно привличане, добър секс и т.н., близки харектери, но тъй като не съм срещнал такова момиче просто не виждам смисъл да се сближавам толкова с някой! :)

RiB
02-13-2017, 19:39
Аз съм идиот да вярвам, че ще намеря някоя като мен, която да не изневерява. ХАХАХАХАХАХ чак ми е смешно като го пиша :Д

lunacy
02-13-2017, 20:10
наспами целия раздел, даже аз дето влизам рядко разбрах че според тебе всички жени са лоши, лъжат и изневеряват

с това mentality не мисля че заслужаваш каквато и да е жена, даже от лошите

sladura89
02-14-2017, 13:23
Аз съм идиот да вярвам, че ще намеря някоя като мен, която да не изневерява. ХАХАХАХАХАХ чак ми е смешно като го пиша :Д

Защо ти е да не изневерява, по важното е да те желае и да ти пуска, другото да не ти пука! :)

Archer!
02-14-2017, 17:58
Аз съм идиот да вярвам, че ще намеря някоя като мен, която да не изневерява. ХАХАХАХАХАХ чак ми е смешно като го пиша :Д

Гроздето е кисело, а? :D

Mr.Killer
02-14-2017, 22:15
наспами целия раздел, даже аз дето влизам рядко разбрах че според тебе всички жени са лоши, лъжат и изневеряват

с това mentality не мисля че заслужаваш каквато и да е жена, даже от лошите

Първо: Това е единствената ми тема, която съм пускал сигурно от 2 години(може би и повече). Не знам къде видя, че съм "наспамил" раздела.
Не знам колко рядко влизаш, но със сигурност не сме се засичали и вероятно ме виждаш за пръв път тук.
Второ: Темата съм я пуснал, защото ми е интересно да чуя мнението на другите хора относно въпросите, които съм задал.
Трето: Вместо да изразиш мнение, коментираш колкото да не заспиш.
Според менЕ, не ти си човекът, който да ми каже какво заслужавам и какво не. Най-мразя такива изказки.
А относно моето "mentality" - "Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е!" :D
Та общо взето е това. :)

lunacy
02-15-2017, 10:47
^

не на теб, на момчето дето беше писало преди мене Д:

*по темата*

1.Лоша ли е изневярата според вас?

добро/зло са твърде обширни категории за да се използват наляво и надясно, но да - за мен тази дума има дооооста негативен нюанс

ПП не смятам че някой ще ти каже че изневярата е нещо "добро", малко безсмислен въпрос според мен

2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.

смятам че е избор, винаги

3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?

не, лол

4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)

мисля че най - добрият начин е прекратяването на всякакъв контакт с 3-тият човек; или поне постепенно отдалечаване от него/нея

5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)

бих си признала

6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.

в първия случай - бих прекратила връзката веднага
във втория - бих се позамислила, честно казано, но вероятно бих дала шанс... не мисля че е необходимо да казвам че не би ми станало приятно

7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?

не мисля че бих останала с човек, който ме лъже и очевидно е боклук заради дете; но ако той/тя е честен/честна и каже "добре, сгреших, направих това и това" предполагам че би съществувал шанс за лепене на парчетата д:

8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?

задължително - не
много вероятно - да



малко постни отговори, мързи ме днес, хаха

Mr.Killer
02-15-2017, 13:05
^

не на теб, на момчето дето беше писало преди мене Д:

*по темата*

1.Лоша ли е изневярата според вас?

добро/зло са твърде обширни категории за да се използват наляво и надясно, но да - за мен тази дума има дооооста негативен нюанс

ПП не смятам че някой ще ти каже че изневярата е нещо "добро", малко безсмислен въпрос според мен

2.Задължително ли изневярата трябва да е избор или понякога просто така се случва. - Някои твърдят, че е избор. А и не ми се връзва просто така да спя с някого, защото така се случило.

смятам че е избор, винаги

3.Ако наистина обичате човека до себе си, ще го предадете ли по такъв начин?

не, лол

4.Как бихте устояли на този 3-ти човек, който в даден момент се появява. (Смятам, че човек, който цени себе си и човека до него, не би допуснал да се случи нещо с този 3-ти човек)

мисля че най - добрият начин е прекратяването на всякакъв контакт с 3-тият човек; или поне постепенно отдалечаване от него/нея

5.Бихте ли си признали или ще премълчите случката(ако е имало такава)

бих си признала

6.Как бихте реагирали, ако разберете, че са ви изневерили и това нещо е премълчано.(Разбрали сте от друг човек, а човекът до вас е премълчал случая). Както и обратното: Човекът до вас да си признае за случилото се.

в първия случай - бих прекратила връзката веднага
във втория - бих се позамислила, честно казано, но вероятно бих дала шанс... не мисля че е необходимо да казвам че не би ми станало приятно

7. Ако сте семейни с дете и това се случи, как бихте реагирали?

не мисля че бих останала с човек, който ме лъже и очевидно е боклук заради дете; но ако той/тя е честен/честна и каже "добре, сгреших, направих това и това" предполагам че би съществувал шанс за лепене на парчетата д:

8.Щом веднъж си изневерил, задължително ли е да се случи отново?

задължително - не
много вероятно - да



малко постни отговори, мързи ме днес, хаха
Извинявам се за коментара от снощи. Ии благодаря, че ми отговори на въпросите. :)

grafa_344
02-17-2017, 01:44
Така аз съм момче на 21 години и имах връзка 2 години и половина. Тя приключи по следния начин.. реших да замина за Англия миналата година 27 март.. с приятел от детство. Обсъдих с приятелката ми този въпрос и и казах така.. НЯМА да ме има цяла година , мислиш ли че ще можеш да издържиш без секс (тя беше на 17 сега е на 18 ) тя ми каза че секса не е и бил приоритет. Аз и отвърнах че не си вярва тя самата както и аз но все пак тя ме умоляваше да остана при нея. Бях решил да тръгна и така и стана.. нямаше ме 10 месеца през които аз се върнах лятото за 3 дни да я видя което беше на 6тия месец. Още тогава забелязах че се държи студено с мен ... но мислих че не е спала с никой по скоро бях 50 на 50 .. така и върнах се обратно в лондон за да спестя пари и да се върна при нея с много пари за да и направя хубав бал тоест да и помогна с нещо. Октомври месец разбирам от нейна уж приятелка че се е натискала с 2 момчета при което събрах смелост да ги питам във фейсбук дали е вярно ии така и се оказа - вярно . та където е имало целувки е имало и секс .. няма как да не стане . Звъня и аз и я питам дали има да ми казва нещо като и назовах двете имена тя ми отвърна че те се натрапвали на нейната приятелка и нямало как да ги изгони .. а разбирам че със едното момче е излизала цяло лято хах, и така и така нещя да си признае абсолютно нищо. Преди 2 седмици си зарязах хубавата работа в лондон бях се устроил и се върнах в родния ми град заради нея да видя със очите си във какво се е превърнала . Там разбирам че има връзка от поне 3 месеца със 30 годишен мъж, излязохме да си поговорим и след дълги разговори ми казваше че бил на моите години но дотам нито иска да ми каже кой е нищо . Разбрах кой е от познат който работи близо до неговата работа както и да е. Мисълта ми е да ви попитам защо подяволите не ме изчака за да си я прибера при мен в лондон ами е избрала да се чука със цигани наркомани всякви отрепки че накрая и с човек 12 години по голям от нея да има връзка.... какво толкова и попречи да ме изчака . Има още едно нещо... аз и изневерих 2 пъти за което тя знае и уж ми беше простила но може би тези 10 месеца и лошото отношение понякога което имах към нея са били достатъчни за това тя да си прави каквото пожелае със живота си. и все пак аз се върнах заради нея спах с 2 други уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи ... та въпросът ми е следния: Защо преди да тръгна за Англия не ми беше казала , съжелявам няма да мога да те изчакам ще си останем приятели ако искаш примерно ... да си знам и да не се надявам на нищо а да си се гледам само аз . а то какво стана .. единия процент в мозъка ми се оказа прав.. че ще се хване с някой докато съм там и точно така и стана та ... защо още на летището не ми каза сбогом ????

Mr.Killer
02-17-2017, 02:15
Така аз съм момче на 21 години и имах връзка 2 години и половина. Тя приключи по следния начин.. реших да замина за Англия миналата година 27 март.. с приятел от детство. Обсъдих с приятелката ми този въпрос и и казах така.. НЯМА да ме има цяла година , мислиш ли че ще можеш да издържиш без секс (тя беше на 17 сега е на 18 ) тя ми каза че секса не е и бил приоритет. Аз и отвърнах че не си вярва тя самата както и аз но все пак тя ме умоляваше да остана при нея. Бях решил да тръгна и така и стана.. нямаше ме 10 месеца през които аз се върнах лятото за 3 дни да я видя което беше на 6тия месец. Още тогава забелязах че се държи студено с мен ... но мислих че не е спала с никой по скоро бях 50 на 50 .. така и върнах се обратно в лондон за да спестя пари и да се върна при нея с много пари за да и направя хубав бал тоест да и помогна с нещо. Октомври месец разбирам от нейна уж приятелка че се е натискала с 2 момчета при което събрах смелост да ги питам във фейсбук дали е вярно ии така и се оказа - вярно . та където е имало целувки е имало и секс .. няма как да не стане . Звъня и аз и я питам дали има да ми казва нещо като и назовах двете имена тя ми отвърна че те се натрапвали на нейната приятелка и нямало как да ги изгони .. а разбирам че със едното момче е излизала цяло лято хах, и така и така нещя да си признае абсолютно нищо. Преди 2 седмици си зарязах хубавата работа в лондон бях се устроил и се върнах в родния ми град заради нея да видя със очите си във какво се е превърнала . Там разбирам че има връзка от поне 3 месеца със 30 годишен мъж, излязохме да си поговорим и след дълги разговори ми казваше че бил на моите години но дотам нито иска да ми каже кой е нищо . Разбрах кой е от познат който работи близо до неговата работа както и да е. Мисълта ми е да ви попитам защо подяволите не ме изчака за да си я прибера при мен в лондон ами е избрала да се чука със цигани наркомани всякви отрепки че накрая и с човек 12 години по голям от нея да има връзка.... какво толкова и попречи да ме изчака . Има още едно нещо... аз и изневерих 2 пъти за което тя знае и уж ми беше простила но може би тези 10 месеца и лошото отношение понякога което имах към нея са били достатъчни за това тя да си прави каквото пожелае със живота си. и все пак аз се върнах заради нея спах с 2 други уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи ... та въпросът ми е следния: Защо преди да тръгна за Англия не ми беше казала , съжелявам няма да мога да те изчакам ще си останем приятели ако искаш примерно ... да си знам и да не се надявам на нищо а да си се гледам само аз . а то какво стана .. единия процент в мозъка ми се оказа прав.. че ще се хване с някой докато съм там и точно така и стана та ... защо още на летището не ми каза сбогом ????
Доста гадно се е получило. Особено да работиш само и само да я направиш щастлива и накрая...
Аз лично не мога да дам точно мнение, така че някой друг дано ти даде.
На мен връзките от разстояния са ми утопия. Просто аз не мога да съм в такава връзка и при мен е различно. Аз бих се разделил с приятелката си, ако трябва да замина някъде за дълго и то без нея. А и не искам постоянно да мисля дали няма да преспи с някой, докато ме няма.
Не знам и аз защо така се получават нещата, но в повечето случаи е така. :/

LadyDi
02-17-2017, 07:51
и все пак аз се върнах
заради нея спах с 2 други
уж да я забравя имах връзка в лондон с момиче на 26 години и отново не се получи
Човече, сериозно трябва да се научиш да ползваш запетаята, защото се получават глупости.

Archer!
02-17-2017, 08:04
...

Това е жена. Тя не мисли като теб. Ти мислиш логично - "ще събера пари, ще я взема при мен и всичко ще е наред". Да, ама при нея не е така. Тя просто иска някой да й обърне хастара. Ти правиш това което мислиш, че е добре за теб и за нея - заминал си в чужбина, за да започнеш по-добре платена работа. Тя прави това което я зарежда с емоции и което й е тръпка. Ако тръпката й е да се чука с цигани и наркомани - това ще прави. Може би си бил малко шокиран като си разбрал. Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
Съветът ми е да прекратиш всякаква връзка с това момиче, блокирай я от всякъде, изтрий й номера, не я търси и не й отговаряй ако тя те търси. Забрави я и гледай себе си. Има достатъчно други момичета, тази с нищо не е специална или различна. И запомни, че мисленето не е от силните страни на повечето жени.

LadyDi
02-17-2017, 08:45
Това е жена. Тя не мисли като теб. Ти мислиш логично - "ще събера пари, ще я взема при мен и всичко ще е наред". Да, ама при нея не е така. Тя просто иска някой да й обърне хастара. Ти правиш това което мислиш, че е добре за теб и за нея - заминал си в чужбина, за да започнеш по-добре платена работа. Тя прави това което я зарежда с емоции и което й е тръпка. Ако тръпката й е да се чука с цигани и наркомани - това ще прави. Може би си бил малко шокиран като си разбрал. Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
Ако жените са подвластни на емоциите си, защо все ги обвинявате, че във всеки срещнат търсят материалното, търсят онзи, който може да им осигури добро бъдеще.
Да вземете да се почешете където ви сърби, че е смешно.
Не е проблемът, че е жена, проблемът е, че е на 17. Как ще очакваш от 17 годишно да мисли в такава перспектива? В тая възраст масово е важна тръпката, пеперудите.

corbV2
02-17-2017, 08:51
Защо никой не обърна внимание, че той й е изневерил още преди това? Аз не бих имал наглостта да хвърлям цялата вина върху момичето, ако бях на негово място. Постъпила е некоректно, като му е казала, че ще го чака, но общо взето си е получил заслуженото.

LadyDi
02-17-2017, 09:00
Защо никой не обърна внимание, че той й е изневерил още преди това? Аз не бих имал наглостта да хвърлям цялата вина върху момичето, ако бях на негово място. Постъпила е некоректно, като му е казала, че ще го чака, но общо взето си е получил заслуженото.
Щото жените са проблема на цялото човечество. Може да й е изневерил, ама нали е отишъл да спестява пари "да й направи бала". Това все едно извинява всичките му прегрешения.

corbV2
02-17-2017, 09:15
А тя дали го е искала, никой не я пита. Тя не е искала да заминава, умолявала го е. Заминал е, защото така е искал той и е нагло да й прехвърля отговорността за нещо, което не е искала.

LadyDi
02-17-2017, 09:21
А тя дали го е искала, никой не я пита. Тя не е искала да заминава, умолявала го е. Заминал е, защото така е искал той и е нагло да й прехвърля отговорността за нещо, което не е искала.
Нещо сарказмът ми се губи ;)

corbV2
02-17-2017, 09:23
Твоят ли? Не се, разсъждавам си просто ;д.

Archer!
02-17-2017, 09:25
Ясно съм написал - някои жени. Ясно съм написал - има и други, тази не е специална.
А това, че "жените били проблема на човечеството" ти го казваш, не аз.

LadyDi
02-17-2017, 09:27
Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си.


Ясно съм написал - някои жени. Ясно съм написал - има и други, тази не е специална.
А това, че "жените били проблема на човечеството" ти го казваш, не аз.

Я се изясни. Ама ясно да се изясниш.

Archer!
02-17-2017, 09:32
Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
Има достатъчно други момичета, тази с нищо не е специална или различна. И запомни, че мисленето не е от силните страни на повечето жени.
То е изяснено, няма да го пиша 100 пъти.
Жокер: някои от тях, тази не е специална, повечето. Къде видя думата "всички"

paradosou
02-17-2017, 09:33
Ако жените са подвластни на емоциите си, защо все ги обвинявате, че във всеки срещнат търсят материалното, търсят онзи, който може да им осигури добро бъдеще.

На това лесно може да се отговори, достатъчно е само някой да дойде да каже, че жените се опитват да получат и двете неща, ама понеже им е трудно да ги намерят в един, обикновено си имат официална връзка за пред обществото и "любовник". 8-)
Иначе да, мъжете и жените взаимно си сипват, което е напълно безсмислено и само долива още масло в огъня. Историята на героя горе не съм я чела и няма да я чета, ама изневярата ппц е слаба като действие ии... абе със сигурност не съм поддръжник. А че мога да разбера, че хората са склонни към такъв вариант, че се случва постоянно и че, разбира се, си има причини е отделен въпрос.

LadyDi
02-17-2017, 09:36
То е изяснено, няма да го пиша 100 пъти.
Жокер: някои от тях, тази не е специална, повечето. Къде видя думата "всички"
Когато членуваш "жени", значението на думата подсказва, че говориш за всички.
Но не съм тук да те уча как да се изразяваш на български. Не е мой проблем, че си пропуснал часовете.

Archer!
02-17-2017, 09:40
Когато членуваш "жени", значението на думата подсказва, че говориш за всички.
Но не съм тук да те уча как да се изразяваш на български. Не е мой проблем, че си пропуснал часовете.

Ти обаче се засегна. Има един хубав английски израз - Triggered.

LadyDi
02-17-2017, 09:51
Ти обаче се засегна. Има един хубав английски израз - Triggered.

Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.

Archer!
02-17-2017, 09:58
Засегната съм дотолкова, доколкото не обичам мъже, които автоматично обвиняват жените за всичко. Жените не са ви проблем, че сте непълноценни. Обратното също важи.
Мразя, когато мъже поставят етикети на жените, мразя и когато жените обвиняват мъжете, че да бройкаджии, емоционално незрели или нещо друго. Когато една връзка се провали, проблемът не е, че всички жени са такива или всички мъже онакива. Проблемът е в конкретните жена и мъж, участвали във връзката.
В тоя ред на мисли, да, triggered съм, ама искрено се съмнявам да успееш да проумееш.
Може да прочетеш всичките ми мнения във форума, ако намериш някое където обвинявам жените за някоя моя издънка или провал ще ти купя Бентли. Напротив, спорил съм с хора които поставят всички жени под общ знаменател. Знам какво имаш предвид, но сбърка човека когото да обвиниш, не мина номера.
Така и не разбрах къде съм написал "всички жени", изрязани цитати не се броят. Аз мога да ти подскажа много неща, но така и не видях къде съм го написал черно на бяло.

corbV2
02-17-2017, 10:00
Много безсмислен спор. Пичът не се е изразил прецизно и не си признава грешката, естествено пак жената е виновна и неразбрала ;д.

LadyDi
02-17-2017, 10:01
Може да прочетеш всичките ми мнения във форума, ако намериш някое където обвинявам жените за някоя моя издънка или провал ще ти купя Бентли. Напротив, спорил съм с хора които поставят всички жени под общ знаменател. Знам какво имаш предвид, но сбърка човека когото да обвиниш, не мина номера.
Така и не разбрах къде съм написал "всички жени", изрязани цитати не се броят. Аз мога да ти подскажа много неща, но така и не видях къде съм го написал черно на бяло.
И пак се връщаме на проблема, че не можеш да се изразяваш.

Archer!
02-17-2017, 10:02
Много безсмислен спор. Пичът не се е изразил прецизно и не си признава грешката, естествено пак жената е виновна и неразбрала ;д.

Не е моя грешка, че някои хора не могат, или по-точно не искат, да прочетат едно изречение докрай, защото не им изнася.
Мога да се изразявам. Това е последният ми коментар по въпроса, със стената и радиото не искам да споря.

corbV2
02-17-2017, 10:08
Аз те разбрах. Идеята ти е, че въпреки, че жените се водят от емоциите, не всички постъпват по един и същ начин, което става ясно след прочитането на целия пост. Обаче като тръгнеш с "жените", се очаква да обобщаваш. Не е голям проблем, но не е точно.

LadyDi
02-17-2017, 10:24
Това е жена. Тя не мисли като теб. Ти мислиш логично - "ще събера пари, ще я взема при мен и всичко ще е наред". Да, ама при нея не е така. Тя просто иска някой да й обърне хастара. Ти правиш това което мислиш, че е добре за теб и за нея - заминал си в чужбина, за да започнеш по-добре платена работа. Тя прави това което я зарежда с емоции и което й е тръпка. Ако тръпката й е да се чука с цигани и наркомани - това ще прави. Може би си бил малко шокиран като си разбрал. Жените са подвластни на емоциите си, а не на разума си. Разбери го това и няма да се чудиш повече на глупостите които правят някои от тях.
corbV2, аз също го разбрах, но това, че казва, че някои жени действат така, не променя факта, че според него всички жени са подвластни на емоциите си. Генерализира и това ми е проблема на мен.
А колкото до Archer!, спори, не спори, мен ми е все тая. Нещата са такива, каквито са, колкото и да се пинявиш :)

corbV2
02-17-2017, 10:27
Това е така, често срещана генерализация. Но не се наемам да го оспоря, не разполагам с емпирични данни ;д.

LadyDi
02-17-2017, 10:37
Не се наемаш да обориш генерализацията?
Нима има някой, който е минал през всяко женско същество на света, за да може да си позволи да каже, че жените са такива или онакива и за да можем ние да се позовем на неговата генерализация?

Нека постът ми се чете както за жените, така и за мъжете. Аз съм против генерализацията без значение на половата й ориентираност :)

corbV2
02-17-2017, 11:00
Не знам. Жените имате тенденцията да сте по-емоционални, но това не би могло да означава, че задължително се водите от емоциите. Пък и има доста емоционални мъже, на които можете да "завидите" ;д. Разни гадни хипита биха тръгнали да обясняват за женското начало и мъжката начало, които съществували във всеки човек, бла-бла. Което само по себе си е невероятно сексистско ;д, защото пак генерализира някакви качества и поведения като стриктно женски и мъжки.

draid
02-17-2017, 18:13
Интересно ми е за какви жени говорите? Тези на по 16-17 или тези на по 20 -22? И в двата случая, не ги определям като изградени жени с ясни желания и направление в живота. Същото важи в пълна сила и за мъжете. Вероятността човек под 25, да е осъзнат и да знае какво иска е доста малка, а от там и вероятността да прави глупост след глупост, значително по-голяма. Като цяло изместихте значително фокуса на темата, а това е жалко. Изневярата е вид предателство към човека до теб, а уважението и доблестта се възпитават в човек. Да се оправдаваш с алкохол, желание и други подобни е просто жалко. Често изневеряващите са хора, които не намират всичко в една връзка, но въпреки това не я прекратяват, за да играят на сигурно.

sladura89
02-17-2017, 22:06
Интересно ми е за какви жени говорите? Тези на по 16-17 или тези на по 20 -22? И в двата случая, не ги определям като изградени жени с ясни желания и направление в живота. Същото важи в пълна сила и за мъжете. Вероятността човек под 25, да е осъзнат и да знае какво иска е доста малка, а от там и вероятността да прави глупост след глупост, значително по-голяма. Като цяло изместихте значително фокуса на темата, а това е жалко. Изневярата е вид предателство към човека до теб, а уважението и доблестта се възпитават в човек. Да се оправдаваш с алкохол, желание и други подобни е просто жалко. Често изневеряващите са хора, които не намират всичко в една връзка, но въпреки това не я прекратяват, за да играят на сигурно.

След като това да трупаш опит с различни сексуални партньори и освен само боб от време на време да опитваш и леща се води за предателство, нека така да бъде нека бъдем предатели! Като ядеш днеска яхния, а утре ядеш примерно шопска салата, дали не си предател за яхнията, че ядеш друго ядене, а не пак същото!??? :)

draid
02-18-2017, 09:56
След като това да трупаш опит с различни сексуални партньори и освен само боб от време на време да опитваш и леща се води за предателство, нека така да бъде нека бъдем предатели! Като ядеш днеска яхния, а утре ядеш примерно шопска салата, дали не си предател за яхнията, че ядеш друго ядене, а не пак същото!??? :)

Сравнението ти е толкова примитивно и лишено от всякаква мисъл, че чак ми става смешно. Както и да е, ще ти отговоря в твоя стил, тъй като явно на друго ниво би имал проблеми с осмислянето. Яхнията не ти е гласувала доверие и няма чувства, които да може да нараниш. Когато си с човек и той ти е гласувал доверие, което ти предаваш, вече нещата са малко по-различни. Трупането на опит няма абсолютно никакво място тук. Ако искаш да трупаш опит, то не се хващаш в сериозна връзка и си го трупаш. Лошото в случая е, че на теб ти бяга цялата концепция за неща като доверие, отговорност, уважение и т.н.

LadyDi
02-18-2017, 10:00
Лошото в случая е, че на теб ти бяга цялата концепция за неща като доверие, отговорност, уважение и т.н.
Бяга му концепцията за връзка. Докато гледа на жените като на ястия, ще си яде все яйца, бъркани на ръка.

draid
02-18-2017, 10:05
Бяга му концепцията за връзка. Докато гледа на жените като на ястия, ще си яде все яйца, бъркани на ръка.

Ами тя до голяма степен се гради именно на тези неща. А мирогледа му няма да се промени, защото това е въпрос на възпитание. В днешно време да уважаваш една жена се асоциира с "мъж под чехъл". Много по-важно е да си "голям" и да си над нещата (:

anonymous908491
02-18-2017, 12:48
нямам представа, за какво говорите всички
'за' изневярата ми звучи толкова глупаво
че нямам желание да се включвам

sladura89
02-18-2017, 13:02
Сравнението ти е толкова примитивно и лишено от всякаква мисъл, че чак ми става смешно. Както и да е, ще ти отговоря в твоя стил, тъй като явно на друго ниво би имал проблеми с осмислянето. Яхнията не ти е гласувала доверие и няма чувства, които да може да нараниш. Когато си с човек и той ти е гласувал доверие, което ти предаваш, вече нещата са малко по-различни. Трупането на опит няма абсолютно никакво място тук. Ако искаш да трупаш опит, то не се хващаш в сериозна връзка и си го трупаш. Лошото в случая е, че на теб ти бяга цялата концепция за неща като доверие, отговорност, уважение и т.н.

Точно така аз от доста време не търся сериозна връзка тук си прав! Колкото до доверие и уважение, понякога го давам в прекалено големи дози и то на хора, които не го заслужават след, което сам си патя! :D

sladura89
02-18-2017, 13:03
Бяга му концепцията за връзка. Докато гледа на жените като на ястия, ще си яде все яйца, бъркани на ръка.

Не гледам на жените като ястия, а просто давам пример, който да е по-лесен за разбиране! Явно даже ги уважавам доста повече от другите хора, което в някой момент си се превръща в проблем, особено ако стигнем до интимност!! :)

LadyDi
02-18-2017, 15:21
И на теб не ти е много ясна тезата в живота, ама карай.

draid
02-18-2017, 18:39
Не гледам на жените като ястия, а просто давам пример, който да е по-лесен за разбиране! Явно даже ги уважавам доста повече от другите хора, което в някой момент си се превръща в проблем, особено ако стигнем до интимност!! :)

Хората дават пример с неща, които имат връзка. В твоя случай, примера е толкова грешен, че не мога да се сетя за по-лош от него. Когато човек спи с различни хора, без да има връзка, то не знам за каква изневяра говориш и какво точно защитаваш. Тук става въпрос за хора, които са във връзка и изневеряват. В този случай изневярата е толкова противно нещо за мен, че чак не ми се говори.

sladura89
02-19-2017, 00:10
Хората дават пример с неща, които имат връзка. В твоя случай, примера е толкова грешен, че не мога да се сетя за по-лош от него. Когато човек спи с различни хора, без да има връзка, то не знам за каква изневяра говориш и какво точно защитаваш. Тук става въпрос за хора, които са във връзка и изневеряват. В този случай изневярата е толкова противно нещо за мен, че чак не ми се говори.

Не знам не ми се е случвало, ама то и съм имал малко връзки, а пък и едва ли съм се сближил с другия човек чак толкова много за да ми пука дали изневерява! Та за това ми е непознато това чувство, сигурно не е хубаво щом казваш!
Единствено се сещам за един случай където се бях влюбил в едно момиче и като я видях с друг ми стана супер гадно, ама ние нито сме имали връзка нито нищо! :)

haritov
02-19-2017, 06:28
само си представям как си имаш семейство и като жена ти се обади за вечеря и казваш че си в спалнята изпразваш се на тая русата и идваш

после поздравяваш малкия Кирчо

snatural
02-21-2017, 21:17
За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.

sladura89
02-22-2017, 07:52
За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.

+1

draid
02-22-2017, 15:03
За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.

Хах значи по твоята логика, аз мога да трепя наред, стига да съм със силен характер и да не си призная/да ме хванат. Интересно.

snatural
02-22-2017, 16:18
Хах значи по твоята логика, аз мога да трепя наред, стига да съм със силен характер и да не си призная/да ме хванат. Интересно.
Всеки сам може да си извади поука от думите ми.

prosto_chovek
02-22-2017, 20:42
Ми кво правим, ако примерно имаш семейство, деца, а у и си супер неудовлетворен от семейния живот, жената не ще, имате си проблеми, заради децата не е готино да се разведеш. В това време идва готино пиче, супер дискретно и почваш да работиш нощни смени. Ако си достатъчно изобретателен, всеки ще е щастлив. Не е важна чак толкова физическата изневяра, по - лошо е да си с някой, да имаш чувства към някой друг, но да продължаваш да си с тоя някой, щото не си сигурен дали ще ти се получат работите или от страх. Важи и за двете страни. Човек по природа е полигамен. Сега 'сички форумни девойки няма да ми вържат. Честито.

lunacy
02-22-2017, 21:15
За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.

АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

да лъжеш най-близкия си човек е проява на алтруизъм, да

какво не ви е наред

snatural
02-22-2017, 21:30
АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

да лъжеш най-близкия си човек е проява на алтруизъм, да

какво не ви е наред
А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.

LadyDi
02-22-2017, 21:54
А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.
A защо трябва да се лъже? Себе си или човека до теб, няма значение. Като не можеш да се сдържаш, не се захващаш с връзки и си ходиш напред-назад по изкушенията.

sladura89
02-22-2017, 22:29
АХАХАХАХАХАХАХА

нереално зле

да лъжеш най-близкия си човек е проява на алтруизъм, да

какво не ви е наред

Най-близкият човек във всеки случай си си само ти самият, след това следват братя, сестри, ако имаш разбира се след това са родителите, и след това всеки друг вече може да се подреди след тях! :)
Не ме разбирайте погрешно аз предпочитам да сложа любимият човек на много предно место пред, кариера, приятели и т.н., в смисъл, ако срещна такъв, но 100% доверие мога да имам само и единствено на себе си, дето се вика даже на онзи в гащите нямаш 100% доверие, не знаеш в кой момент може да те предаде! :D

sladura89
02-22-2017, 22:31
А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.

+1 Е с тебе мислим май доста подобно, защо ли не сме се срещнали, когато живеех в Търново! :)

sladura89
02-22-2017, 22:34
A защо трябва да се лъже? Себе си или човека до теб, няма значение. Като не можеш да се сдържаш, не се захващаш с връзки и си ходиш напред-назад по изкушенията.

Да, но така наречените изкушения в 99% от случаите търсят сериозни отношения и не им допада когато не са единствени, аз поне от няколко години търся такива несериозни връзки и на ни една до сега не съм попаднал! :)

draid
02-23-2017, 16:13
Всеки сам може да си извади поука от думите ми.

Малка си, за да си вадим поука от думите ти. По-скоро трябва да стане обратното.


А иначе лъжеш себе си като казваш, че не поглеждаш никой друг освен човека до теб. Да, може би ако си го повтаряш постоянно става по-лесно и ако се появи дадено изкушение изникват вътрешни терзания и колебания, които в повечето случаи са по-силни и те спират.

Най-лесно е, като се появи дадено изкушение, то ние веднага да му се отдадем.

Mr.Killer
02-23-2017, 17:38
За жалост много хора си мислят, че изневярата е най-лошото нещо, което може да се случи в една връзка. Има къде по-големи "предателства", които хората прощават много по-лесно от един животински порив, ако мога така да се изразя. Причините за изневярата може да са много, но главно е, че искаш нещо различно, тръпка. Ако си склонен на изневяра, то трябва да можеш да изтърпиш последствията. Трябва да можеш да го запазиш това в абсолютна тайна за да не нараниш партньора си. За мен признак на слабохарактерност е да изневериш и да си признаеш за да се почувстваш ти по-добре и да не ти тежи..това е чиста форма на егоизъм.. или да почнеш да се натискаш с някой друг в дискотеката, където близки и приятели ти гледат сериа и в крайна сметка всичко се разбира по много грозен начин.
Както е в живота. Ако тръгнеш да правиш нещо трябва да може да понесеш последствията.
Точно заради такъв тип мислене отворих темата. Да се уверя, че има хора, които НЕ мислят по този начин. Защото започнах да се настройвам песимистично и да смятам, че в крайна сметка никой не ти е вярен и в даден момент ти забива ножа в гърба.
Като толкова искате тръпка просто не се хващайте във връзка с някого. Даже не заслужава да сте в такава, ако смятате да лъжете човека до вас. То колкото и да го лъжете и да се криете, все ще се разбере някога.
Ако чуя подобно мнение от момичето, което съм харесал/в което съм се влюбил(както искате го наречете), бих сметнал, че с този човек по нататъшни събития няма да има. Освен за 1 вечер да я мина за друго не бих и помислил.(Малко грубо, но това е).

Mr.Killer
02-23-2017, 17:39
Малка си, за да си вадим поука от думите ти. По-скоро трябва да стане обратното.



Най-лесно е, като се появи дадено изкушение, то ние веднага да му се отдадем.
+1

sladura89
02-23-2017, 20:32
и в даден момент ти забива ножа в гърба.
Сякаш наистина ти забива нож нали след това, като не ти изнася късате и всеки по пътя си, живота продължава, то ако вярно ти забиваше нож в гърба това значи след този човек и край живота приключва! :D

Mr.Killer
02-23-2017, 20:41
Сякаш наистина ти забива нож нали след това, като не ти изнася късате и всеки по пътя си, живота продължава, то ако вярно ти забиваше нож в гърба това значи след този човек и край живота приключва! :D
Е сещай се де...така е израза. :D Иначе това искам да кажа, че вместо да има лъжи и залъгалки, по-добре да се разбира за тая ситуация и да се приключват нещата от по-рано. Всеки да си лови г*за в ръка и да си ходи. :D

sladura89
02-24-2017, 10:11
Е сещай се де...така е израза. :D Иначе това искам да кажа, че вместо да има лъжи и залъгалки, по-добре да се разбира за тая ситуация и да се приключват нещата от по-рано. Всеки да си лови г*за в ръка и да си ходи. :D

То ако това се знае от самото начало то тогава, никой с никого няма да ходи, защото другия ще мисли по различен начин от него и на него няма да му допада! Особено като сложим, че едно 99% от жените искат сериозна връзка и ти, ако не искаш такава значи не трябва и секс да правиш и да нямаш неангажираща връзка така ли да го разбирам! :)

Mr.Killer
02-24-2017, 11:33
То ако това се знае от самото начало то тогава, никой с никого няма да ходи, защото другия ще мисли по различен начин от него и на него няма да му допада! Особено като сложим, че едно 99% от жените искат сериозна връзка и ти, ако не искаш такава значи не трябва и секс да правиш и да нямаш неангажираща връзка така ли да го разбирам! :)
Не казвам, че не искам сериозна връзка. В момента даже съм необвързан поради причината, че мога да спя с която си искам без да създавам главоболия на някого. Все още не съм намерил сериозна връзка, но, ако намеря такава със сигурност не бих си я развалил заради едната тръпка. Пък за човека отсреща не знам. Просто казвам, че предпочитам да ми кажат истината, отколкото да ме лъжат и да ми се присмиват отстрани. :)

sladura89
02-24-2017, 17:48
Не казвам, че не искам сериозна връзка. В момента даже съм необвързан поради причината, че мога да спя с която си искам без да създавам главоболия на някого. Все още не съм намерил сериозна връзка, но, ако намеря такава със сигурност не бих си я развалил заради едната тръпка. Пък за човека отсреща не знам. Просто казвам, че предпочитам да ми кажат истината, отколкото да ме лъжат и да ми се присмиват отстрани. :)

То и аз си предпочитам директността, а не овъртания, лицемерие и т.н. каквото има да се казва независимо дали ще ни хареса или не трябва да се знае черно на бяло! :)