PDA

View Full Version : ВВ крем

angel_S
01-29-2017, 06:54
Здравейте. Понеже ползвам фон дю тен, но слагам твърде малко количество, реших че ББ крема ще ми върши работа също. Гледах в интернет и се спрях на Гарниер, Нивеа и тези от серията на Орифлейм (мисля че и на Ейвън имаше подобни). Кожата ми е доста светла.. ползвам фон дю тен номер 2 и не е мазна, по- скоро суха. Та ако може да ми кажете коя от марките е най- хубава ако сте ползвали и има ли хубав ефект или да продължа да си използвам фот дю тена.

anonimna:D
01-29-2017, 09:37
Аз имам бб крем на нивеа, универсален, за всички кожи( не им разбирам много, много на тези неща) доволна съм. Покритието е малко, не си личи, че имаш нещо на лицето, освен ако не си объркаш цвета де , и изравнява тена на лицето. Е не прави чудеса, но ако нямаш проблемна кожа е идеален. Иначе една приятелка си накупи бб крем на какви ли не марки, всичките са супер. Каквото и да си купиш, няма да сбъркаш.

tori
01-29-2017, 09:40
Номер две като кажеш от ФДТ и всичко ти разбрахме, хубаво, че каза, че си бяла. Пробвала съм на Ейвън и Орифлейм ББтата. Орифлейм имат един или два цвята, които са супер светли и нямат грам покритие, съответно ако имаш кво да криеш, ще трябва коректор/и. Ако ползваш цветни коректори, нищо няма да стане. Ейвън имат по-голяма палитра от цветове, но оксидират малко и стават оранжеви, малко по-покривни са от Орифлейм, повече ги харесвам точно заради избора цветове и подтонове.
А, и орифлейма ми смъдеше адски, ако попадне около очите, явно не им е добра формулата.

NomNomNom
01-29-2017, 11:55
ммм, ако си много светла - потърси добре - нямат много тонове за избор май -при мен, освен ако не е лято, оставяха отенъци
като теб, 2ка фдт ползвам (2,102, или кото е един тон преди бяло )
на гарниер два различни вида имах, и не бях хепи, и се отказах, успех с търсенето

PirateSs☠
01-29-2017, 20:49
Тези които имах на гарниер не само че изчезваха през деня и оставяха едни линии, а и ми подчертаваха несъвършенствата. На нивея пък си беше баш като крем и след разнасянето почти не оставяше цвят, никакво покритие. Дано да намериш, защото съм останала с впечатлението, че повечето бб кремове имат по 2-3 цвята, които се оказват тъмни за много светла кожа.

corbV2
01-30-2017, 10:53
Не знам какво си гледала в нета, ама аз свърших по-добра работа май ;д. Ако ти се поръчва пак от там (нета), се насочи към корейските марки Skin79 и Missha.

galaxy29
01-30-2017, 11:24
аз също съм с доста светла кожа и обичам да си слагам по мъничко и да стои натурално, ползвам това http://koreana.bg/product/lioele-dollish-cera-v-cc-spf34pa/ и много ми харесва, най-хубавия такъв вид продукт, който съм ползвала е, но пише, че в момента е изчерпан в този сайт

divergent
01-30-2017, 15:59
На Гарниер не ме радват особено, много ми оранжавеят всички тонове. От Нивеа съм адски доволна, него използвах най-дълго. Също и на Алверде от ДМ си бях взимала и не останах разочарована.

galaxy29
01-30-2017, 17:04
аз също съм с доста светла кожа и обичам да си слагам по мъничко и да стои натурално, ползвам това http://koreana.bg/product/lioele-dollish-cera-v-cc-spf34pa/ и много ми харесва, най-хубавия такъв вид продукт, който съм ползвала е, но пише, че в момента е изчерпан в този сайт
може да питаш в сайта, дали може да го поръчаш или да си го потърсиш другаде, освен това може да го ползваш и ако имаш тен, защото е адаптиращ се към цвета на кожата