Влез

View Full Version : Свети Валентин

Bela11
02-02-2017, 09:02
Здравейте наближава Свети Валентин и се чудя какво да взема за своя приятел..
За сега мисля понеже той е пушач да е запалка мисля да я гравирам но не съм сигурна дали това е добра идея ..
Затова ми трябва съвет и можеби по добри идей!

divergent
02-02-2017, 14:13
Защо да не е добра идеята? Готина е, защото хем е нещо, което се отнася за вас, хем ще му върши някаква работа, а няма да събира прах на секцията. Можеш да му вземеш и някаква табакера заедно със запалката. И нещо сладко. При моите идеи винаги присъства шоколада, няма как. :д

divergent
02-02-2017, 14:16
Сещам се също за една интересна идея - запиши на диск всякакви песни, които и двамата обичате, също и такива, които ти напомнят за него и прочие. Може да озаглавиш файловете например "When we first met" (и това да е някоя песен, с която свързваш първата ви среща), "When you're not here" (когато не е при теб и тази песен ти напомня за него) и тн, и тн. Но може би има значение от колко време сте заедно, защото този подарък за мен и една идея по-личен.

an7raks
02-02-2017, 14:24
Бягай до мазето и му наточи 5 кила червено вино на човека, ако искаш да те обича. :D

haritov
02-02-2017, 15:32
за кой Свети Валентин нашия си на 10ти или оня хомосексуалния на 14ти?

NomNomNom
02-02-2017, 15:39
койетоя

dreamwalker
02-02-2017, 15:40
За сега мисля понеже той е пушач да е запалка мисля да я гравирам но не съм сигурна дали това е добра идея ..

Никотинови дъвки.

therichbitch
02-02-2017, 21:30
Според мен запалката не е уместен подарък поради няколко причини:
- имам спомени, че не се подарява запалка/часовник
- Свети Валентин не е празник, който предполага такива общи подаръци и чисто материални

Моето предложение е или да инвестирате в някъв спомен,или подаръкът да е свързан със спомен, или да направиш ръчно нещо (не такова, хаха).

dimitar_ak
02-03-2017, 13:44
Защото това е католически празник и нормалните мъже повече си падаме по Трифон Зарезан, по-добре му подари хубава бутилка и горещ секс. Така ще си уважила и 2-та празника, а той ще е супер доволен.

ani555
02-08-2017, 21:48
Чудя се дали да поръчам сребърно ланче с негова и моя буква за свети валентин..Дали е добра идея?Или звучи странно за момче

sladura89
02-09-2017, 20:25

Мхм, сега се замислям, защо е по-хубаво да нямам приятелка и да не празнувам Свети Валентин, по-добре че нямам вашите проблеми! :)